Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote: ↑10/01/2021 22:49
A zamisli koji je to nivo kurcobolje/imbecilnosti.
Strašno matere mi.
nemam sta zamisljati,srecem ih svaki dan...takve treba marisati dok se ne upisaju,bez obzira musko ili zensko..
novcane kazne njima nista ne predstavljaju jer ih ne placaju ...
Logovan wrote: ↑10/01/2021 22:49
A zamisli koji je to nivo kurcobolje/imbecilnosti.
Strašno matere mi.
nemam sta zamisljati,srecem ih svaki dan...takve treba marisati dok se ne upisaju,bez obzira musko ili zensko..
novcane kazne njima nista ne predstavljaju jer ih ne placaju ...
Otpratiti do ilijasa pa samo u onu reciklazu pa u drobilicu auto.
Ma neki ljudi fakat nisu normalni. Kako možeš nešto ovako uraditi, kakoooooooooo
Zamisli staneš na šine, ugasiš auto i odeš negdje da nešto završiš. Heeejjjjj na šinama, pa majku mu jebem za ovo bi pucao takve kazne da im ne bi palo napamet da više ikada sjednu za volan.
Koliko se samo ovo puta desilo u ulici Mula Mustafe Bašeskije. Pa šta je sa ljudima jebo te.
Ni ja ne kontam. Ja se na parkingu parkiram u označenom mjestu pa često provjerim da li mi je auto ravno parkirano i da li mi slučajno prednji kraj malo izviruje sa mjesta (da mi neko slučajno, dok se mimoilazi sa drugim autom na parkingu, ne zakači auto). Pa, taman da sam se najeo bunika pa tako parkirao na tramvajskim šinama, cijelo vrijeme bih bio kao na iglama očekujući da mi tramvaj razvali auto, a realno je kanta za ovog sa članka.
Pusti suplju bgt
Nego da li je polizei mogla pisati kaznu od 4-5 stoja koja se pise kad neko blokira pozarni put ili put za hitne sluzbe, ne znam tacno koji je to clan. U ovom slucaju bi to bila jako zadovoljavajuca kazna
A pauk služba ništa? Ne mogu pokupiti vozilo sa tramvajske pruge? Zato mogu pokupiti ispravno parkiran auto sa javnog parkinga, logično.
ona ode dok dodje pauk vozilo
Kao u Visokom: ja i kolege pijemo kafu i gledamo kako se kamion pauk službe muči da se namjesti da pokupi auto, prođe bar petnaestak minuta ali on se jednako namješta (nešto komplikuje mada ima prostora da se namjesti u dva poteza). I tako dođe žena, nešto su se malo raspravljali i onda ona ključ u ruke, u auto i ode svojim poslom.
Kontam, prije će se Sunce pretvoriti u crvenog džina nego što će ovi sa paukom pokupiti nekoga.
Dimu1927 wrote: ↑11/01/2021 00:02
Ma ovo 5-6 ljudi zaljulja i skloni sa šina... sta radi pun tramvaj putnika ?
pa da ih ona prijavi zbog oštećenja njene imovine
Nisam rekao da joj uniste auto, kako se pomakne auto koji ne moze da upali, ili koji je zaglavio u snijegu ? Uostalom u kojoj to utopiji mi zivimo da i ja tuzim svakog onog ko mi na parkingu vratima odalami u moj auto ???
zigson wrote: ↑11/01/2021 00:05
Pusti suplju bgt
Nego da li je polizei mogla pisati kaznu od 4-5 stoja koja se pise kad neko blokira pozarni put ili put za hitne sluzbe, ne znam tacno koji je to clan. U ovom slucaju bi to bila jako zadovoljavajuca kazna
nema toga kod nas, da ga na sebilj parkiras 40 KM je kazna
Dimu1927 wrote: ↑11/01/2021 00:02
Ma ovo 5-6 ljudi zaljulja i skloni sa šina... sta radi pun tramvaj putnika ?
pa da ih ona prijavi zbog oštećenja njene imovine
Nisam rekao da joj uniste auto, kako se pomakne auto koji ne moze da upali, ili koji je zaglavio u snijegu ? Uostalom u kojoj to utopiji mi zivimo da i ja tuzim svakog onog ko mi na parkingu vratima odalami u moj auto ???
nisam ni mislio da bi joj unistili nego da bi osoba koja ovako nesto uradi bila vjerovatno u stanju prijaviti osobe koje su pomakle njeno vozilo da su ogrebale ,oštetile njeno auto
Ako je doticna bila u shopingu 15-20 minuta (kako pise u clanku) onda se to moglo odraditi i ne bi ona to ni vidjela a ni stigla prijaviti i sama zadrzati sve prisutne osobe koje su ucestvovale u pomjeranju njenog auta
Kako bih lagano kljucem sastrugao mercedes u prolazu. Koga ce prijaviti i kome ce prijaviti da su joj ostetili auto. U Njemackoj ne bi mogli saznati ko je a kamoli u BiH.
Gledao sam neke video snimke iz rusije gdje ide grupa mladjih muskih sa naljepnicama pa kad vide da je neko ilegalno parkirao svo mu auto izljepe...i to neke zajebane naljepnice nemozes lako skinut..da je bogdo tako svugdje
Mislim i ovaj drot zasto je nije odmah skrenuo sa strane pa onda joj pola sata kaznu pisao...
Samo pivo da izbaci, ali ga zajevala satnica nije poranio ne znam kako stanari ulaze u svoje dvoriste sa desne strane ne bi ih valjda trebala peglati policija
noviclan wrote: ↑12/01/2021 20:06
Samo pivo da izbaci, ali ga zajevala satnica nije poranio ne znam kako stanari ulaze u svoje dvoriste sa desne strane ne bi ih valjda trebala peglati policija
zar nije ulaz u dvoriste tu kod jelke s lijeve strane?