Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Plunkett

#28176 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Plunkett »

Ne znam otkud ovoliko polemike oko toga na cijoj je strani zeljeznicar. Klub bitan kao onaj zeljeznicar iz banjaluke, trenutno sluzi vici kao sredstvo potkusurivanja u borbi protiv struja koje hoce da mijenjaju stanje. Sutra ce opet sa njima obrisati, da ne kazem sta, kad mu ne budu trebali. Samo tad Vlado Jagoda nece cuvati igrace za polufinale kupa- manjeg entiteta
Hoce - nece ko ih jebe, ostalo je zabiljezeno.
Svakako im je receno nakon bl da ide pripaz sa sudjenjem, opet jel.

Ali zato ekipica koja se skupila- mladobosnas bulazni o gasenju, onaj razocarani katalonac kmeci oko titule, splinter furac nekakve strane spominje- a ono nebitni. Kao i klub za koji navijaju.
Decenija prodje, uveliko ide druga, blizi drugoj ligi nego tituli.
Nikad se ne ugasili, vazda se ovako “borili za titulu”. Od srca :thumbup: :bih:
Didier

#28177 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Didier »

Awakened wrote: 24/10/2024 20:57
Didier wrote: 24/10/2024 17:46
Awakened wrote: 24/10/2024 17:44

S tobom fakat nesto nije u redu. Mislim i da si normalnim navijacima Zelje dosadio sa svojim komentarima.
Slobodno se nadajte da ćemo zaboraviti, ali apsolutno se to neće desiti.

Tako vjerovatno računate da će ljudi kao istinu prihvatiti vašu laž o Amarovim kupovinama trofeja.

I sami ste bili Vicini pušikurci kad vam je dijelio titule, sad ste ispali iz kruga, pa ste sad k'o fol pravedni i borite se za boljitak fudbala.

Sreća pa vas dobro poznajemo.
Pa covjece, znas li ista drugo napisati osim ponavljati jedno te isto,a sto je relavantno trenutnim desavanjima? Pa svi mozemo vaditi Misimoviceve izjave kada je bio predsjednik Zelje o Osimovim titulama. Prema Zelji imam postovanje zbog istorije, navijaca, komsija, prijatelja i ne mogu da mrzim na takav nacin.
Ne možeš pričati o današnjim dešavanjima izvan konteksta, s obzirom da je današnje guranje Borca i Zrinjskog upravo proizašlo iz dešavanja 2020. godine. Tada je Izvršni odbor jednoglasno odlučio da se titula pokloni Sarajevu iako su još 33 boda bila u igri, i iako je u 51 ligi Evrope prvenstvo nastavljeno. Čelnici FKS su tada deklerativno rekli kako su za nastavak prvenstva, ali titulu nisu odbili, nego su je slavili sakupljajući se u hiljadama po gradu i klanjajući dženazu Želji, i to sve u vrijeme kada se "ne smijemo sakupljati po stadionima".

U suštini su navijači FKS iz Izvršnog odbora digli ruku za to, uz uslov da nakon toga sve prepuste Vici, Beusu i ekipi, i samim tim ne možete vi sada glumiti nevinašca kada ste itekako bili dio Vico/Beus klana.

Sad kad ste ispali iz klana, sad biste da vas svi podrže.

Mi nismo ni tada podržavali taj klan, ne podržavamo ga ni sada, ali vama ne vjerujemo i nikad vam nećemo vjerovati. Svejedno nam je da li Borac uzima titule ili FK Sarajevo, ili Zrinjski.

Komentari vaših članova i ovdje, nakon moje priče, govore o tome kako ste uvijek gledali samo sebe, i ništa drugo. Zašto da vam neko poslije toliko godina sada vjeruje da imate dobre namjere? Te dobre namjere ste imali priliku iskazati mnogo puta, pa niste nikad, ni kad ste puštali Zrinjskom na Koševu da Željo ne bude prvak, ni kad ste ukrali titulu 2020., ni kad su vam dodijelili onu iz 1999., na pravdi Boga, i bez ikakvog razloga, a ni kad vam je Husref pustio utakmicu u zadnjem kolu. Boga pitaj šta tu još ima, a da ne znamo.

Zbog toga, koprcajte se sami, koprcaćemo se sami. Mi uvijek na kraju izađemo na zelenu granu, izaći ćemo i sada, a vi pričajte bajke o Amarovih deset kupljenih trofeja (iako vam je jedini argument Misimovićeva glupava izjava koja nema veze s mozgom), ili o tome kako ste bili prvaci sedam puta, ali s vama više ni u crkvu.
LSD

#28178 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

volume wrote: 24/10/2024 23:24

:thumbup:

Svima koji im vjeruju, savjetujem da se sjete klanjane dzenaze 2020 godine.

Nikad sa njima.
Image

To je to. Nikad sa dusmanima, vec samo kontra njih.

Klanjali nam dzenaze nakon sto su se sageli Vici, a sad ko fol pozivaju na neku borbu protiv istog :lol: šibe.
Didier

#28179 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Didier »

nota1969 wrote: 24/10/2024 18:48
Didier wrote: 24/10/2024 15:07
Point. wrote: 24/10/2024 14:55

O ovom i govorim. Kratkoročno razmišljanje.
Kad god su osjetili priliku da nas mogu ugasiti, probali su da nas ugase, od 1946., preko 1994., pa sve do 2020. i pandemije. To je samo najnoviji primjer.

Nikad nam nisu bili prijatelji, čak ni u ratu, kada bi čovjek pomislio da su se te stvari unormalile. Zajebali su nas mnogo više puta nego Borac, Široki Brijeg, ili neki drugi klubovi.

Čak su Zrinjskom pustili utakmicu jedne godine kako mi ne bismo bili šampioni i uspjeli su u tome, na Koševu su izgubili, iako nijedan bod te godine na Koševu nisu ispustili.

Daleko im kuća od naše.

A vi što im vjerujete, ili ste BH Fanaticosi, pa nemate pojma šta se ustvari dešava, ili imate umanjene kognitivne sposobnosti, treće je nemoguće.
kad je to bilo
Mislim da je to ova utakmica.

https://www.youtube.com/watch?v=MhksywsSvjQ

BIlo je još mnogo kola do kraja, ali ovo je prelomilo. Na kraju ih nismo mogli više stići.
Didier

#28180 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Didier »

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#28181 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Velkoski »

Image

sekunda da je osvojite, mane šta :mrgreen:
GandalfSivi

#28182 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

Ne jebi im mitomaniju ba 😂
nota1969

#28183 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by nota1969 »

zamalo da uzmu titulu

10 bodova falilo :lol:
Oznaka Tablica

#28184 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Oznaka Tablica »

Didier wrote: 25/10/2024 00:14
nota1969 wrote: 24/10/2024 18:48
Didier wrote: 24/10/2024 15:07

Kad god su osjetili priliku da nas mogu ugasiti, probali su da nas ugase, od 1946., preko 1994., pa sve do 2020. i pandemije. To je samo najnoviji primjer.

Nikad nam nisu bili prijatelji, čak ni u ratu, kada bi čovjek pomislio da su se te stvari unormalile. Zajebali su nas mnogo više puta nego Borac, Široki Brijeg, ili neki drugi klubovi.

Čak su Zrinjskom pustili utakmicu jedne godine kako mi ne bismo bili šampioni i uspjeli su u tome, na Koševu su izgubili, iako nijedan bod te godine na Koševu nisu ispustili.

Daleko im kuća od naše.

A vi što im vjerujete, ili ste BH Fanaticosi, pa nemate pojma šta se ustvari dešava, ili imate umanjene kognitivne sposobnosti, treće je nemoguće.
kad je to bilo
Mislim da je to ova utakmica.

https://www.youtube.com/watch?v=MhksywsSvjQ

BIlo je još mnogo kola do kraja, ali ovo je prelomilo. Na kraju ih nismo mogli više stići.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vidim da mnogo lupas gluposti, ali nama je drago da se sjecate svakog bolnog trenutka koji smo vam mi priredili, pa tako i ovaj od prije 20 godina :lol: :lol:

A takodjer, korona titula je najdraza titula a dokaz tome je koliko vas ista boli i samo o njoj pricate.

Sto vi vise o korona titulu pricati to je nama draza titula :bih:
Oznaka Tablica

#28185 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Oznaka Tablica »

Velkoski wrote: 25/10/2024 00:34 Image

sekunda da je osvojite, mane šta :mrgreen:
Al pazi tabele, od 3 mjesta do 15-tog samo 4 boda razlike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
splinter

#28186 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by splinter »

Ko o čemu jufke o FK Željezničar.
Haman se kompleks se prenosi s generacije na genaraciju.
U međuvremenu aktualni šampion BiH, Borac iz Banjaluke hladno uze 10 milki u pađe. Ali ulog je zapravo i veći.
Nastavite se rapravljati . . .
il dottore

#28187 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by il dottore »

Plunkett wrote: 24/10/2024 23:54 Ne znam otkud ovoliko polemike oko toga na cijoj je strani zeljeznicar. Klub bitan kao onaj zeljeznicar iz banjaluke, trenutno sluzi vici kao sredstvo potkusurivanja u borbi protiv struja koje hoce da mijenjaju stanje. Sutra ce opet sa njima obrisati, da ne kazem sta, kad mu ne budu trebali. Samo tad Vlado Jagoda nece cuvati igrace za polufinale kupa- manjeg entiteta
Hoce - nece ko ih jebe, ostalo je zabiljezeno.
Svakako im je receno nakon bl da ide pripaz sa sudjenjem, opet jel.

Ali zato ekipica koja se skupila- mladobosnas bulazni o gasenju, onaj razocarani katalonac kmeci oko titule, splinter furac nekakve strane spominje- a ono nebitni. Kao i klub za koji navijaju.
Decenija prodje, uveliko ide druga, blizi drugoj ligi nego tituli.
Nikad se ne ugasili, vazda se ovako “borili za titulu”. Od srca :thumbup: :bih:
:thumbup:

Najtuznije je sto se ljudi pale na mitomaniju mladobosnasa i gavre :-)
Sve kontam ljudi su valjda naucili tumacenje historije od strane isfrustriranih gavrilovih sljedbenika. Ali izgleda da nisu
ibizza

#28188 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ibizza »

nota1969 wrote: 25/10/2024 06:00 zamalo da uzmu titulu

10 bodova falilo :lol:
11 :D
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#28189 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Pitar sa Kariba »

Al' gavro registrovani korisnik kod Seme na Bordo vremeplovu! :lol:
BHF_Manijak

#28190 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by BHF_Manijak »

Dajte ba ne jebite me, sram i stid vas bilo sve i jednog, jebo vas fudbal da vas jebo, kakve bljuvotine se pisu, ne interesuje me vise s koje strane. Fuj, isto balavci, a sve preko 30 godina u guzici.

Ne trebaju nam cetnici Boga mi, ovaj narod je svakako bolestan, ovo nije normalno.
ljubijankic

#28191 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ljubijankic »

Dzaba se raspravljamo. Sada ce izbori pa cemo vidjeti na cijoj strani je Zeljo. Ja iskreno mislim da ce nastaviti podrzavati Vicine igrace osim ako ih Magoda ne uslovi izgradnjom juzne tribine
splinter

#28192 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by splinter »

BHF_Manijak wrote: 25/10/2024 11:49 Dajte ba ne jebite me, sram i stid vas bilo sve i jednog, jebo vas fudbal da vas jebo, kakve bljuvotine se pisu, ne interesuje me vise s koje strane. Fuj, isto balavci, a sve preko 30 godina u guzici.

Ne trebaju nam cetnici Boga mi, ovaj narod je svakako bolestan, ovo nije normalno.
Ne treba gurati stvari pod tepih i skrivati ih. Ova tema je savršeni lakmus i indikator razmišljanja dijela ljudi koji nas okružuju.
Davno smo kao narod postali bolesni . . .
il dottore

#28193 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by il dottore »

ljubijankic wrote: 25/10/2024 11:53 Dzaba se raspravljamo. Sada ce izbori pa cemo vidjeti na cijoj strani je Zeljo. Ja iskreno mislim da ce nastaviti podrzavati Vicine igrace osim ako ih Magoda ne uslovi izgradnjom juzne tribine
Vicini igraci su fukara bijedna koja je razlicitim politickim semama upala u Fudbalski savez, zaposlila rodbinu, koja jako ugodno zivi od tih pozicija, putuje po svijetu...
Boli njih kurac za klubove, ili sto obesmisljavaju takmicenje pa tako onemogucavaju da sutra u fudbal, ili bilo koji drugi sport, uloze ljudi vece pare i da se to podigne na visi nivo. Njima je upala ne kasika, nego lopata, u med.

Vico je vrlo mudro "pustio" da se reprezentaciju vrate Barbarez, Spaha i ostali... Reprezentacija donosi najvece pare s jedne strane a s druge NE MOZE nas ostale u BiH dijeliti i klupski zavadjati. Jer smo oko reprezentacije jedinstveni

Svi znamo npr da je Zeljeznicar zadnjih 10ak god min u finansijskoj agoniji. Tolikoj agoniji da nemaju uslove za ucesce u takmicenju. Vicko to sve mudro pogura i dobije robove koji ne smiju glasa pustiti.
Sto je najgore sad kad su malo isplivali oni se i dalje potapaju i nastavljaju pratiti Vicu i izdajnike
Tromblon

#28195 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Tromblon »

Bože sačuvaj me kakvih sve bolesnika ima. Zato nam se sve ovo dešava i nikad se neće prestati dešavati. Zato i nemamo države, zato nas i danas jašu, zato smo gdje jesmo. Krvimo se međusobno, a ovi odoše, a mi ostali u blatu.

Molio bih administratore da trajnim banom kazne svakoga ko počne sa debilizmima koje čitamo juče i danas.
LSD

#28196 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

One će znati da si niko i ništa
Običan uhljup s Koševa
:gunjastajl:
luckylaka

#28197 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

Sad bas kontam sto moderacija ne prekine ili bar upozori na ovo konstantno ponavljanje gluposti.Zna se dobro sta je tema .
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#28198 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Bobi »

Ne ponavljajte gluposti. Hvala.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#28199 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Bobi »

Tromblon wrote: 25/10/2024 12:58 Bože sačuvaj me kakvih sve bolesnika ima. Zato nam se sve ovo dešava i nikad se neće prestati dešavati. Zato i nemamo države, zato nas i danas jašu, zato smo gdje jesmo. Krvimo se međusobno, a ovi odoše, a mi ostali u blatu.

Molio bih administratore da trajnim banom kazne svakoga ko počne sa debilizmima koje čitamo juče i danas.
Ne moze se stici svaki post procitati, prijavite post i napisite objašnjenje prijave, ne razumije se bas svako u te vaše nogometne sukobe.
splinter

#28200 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by splinter »

Bobi wrote: 25/10/2024 13:29
Tromblon wrote: 25/10/2024 12:58 Bože sačuvaj me kakvih sve bolesnika ima. Zato nam se sve ovo dešava i nikad se neće prestati dešavati. Zato i nemamo države, zato nas i danas jašu, zato smo gdje jesmo. Krvimo se međusobno, a ovi odoše, a mi ostali u blatu.

Ne moze se stici svaki post procitati, prijavite post i napisite objašnjenje prijave, ne razumije se bas svako u te vaše nogometne sukobe.
Ma nek pišu šta hoće i misle, forum je, nije Sjeverna Koreja.

Evo da malo realksiramo temu:
Jučer je otvorena izložba u Štrosi povodom 78 godina FKS, pa ovi koji simpatišu taj nogometni klub mogu obići istu.

Također danas u 18 h novo porodično okupljanje na našoj ljepotici, Dolini ćupova, Očekujem hladno opet jedno 10 ljami da bude., obzirom na
protivnika dosta i to.
Post Reply