Awakened wrote: ↑24/10/2024 20:57
Didier wrote: ↑24/10/2024 17:46
Awakened wrote: ↑24/10/2024 17:44
S tobom fakat nesto nije u redu. Mislim i da si normalnim navijacima Zelje dosadio sa svojim komentarima.
Slobodno se nadajte da ćemo zaboraviti, ali apsolutno se to neće desiti.
Tako vjerovatno računate da će ljudi kao istinu prihvatiti vašu laž o Amarovim kupovinama trofeja.
I sami ste bili Vicini pušikurci kad vam je dijelio titule, sad ste ispali iz kruga, pa ste sad k'o fol pravedni i borite se za boljitak fudbala.
Sreća pa vas dobro poznajemo.
Pa covjece, znas li ista drugo napisati osim ponavljati jedno te isto,a sto je relavantno trenutnim desavanjima? Pa svi mozemo vaditi Misimoviceve izjave kada je bio predsjednik Zelje o Osimovim titulama. Prema Zelji imam postovanje zbog istorije, navijaca, komsija, prijatelja i ne mogu da mrzim na takav nacin.
Ne možeš pričati o današnjim dešavanjima izvan konteksta, s obzirom da je današnje guranje Borca i Zrinjskog upravo proizašlo iz dešavanja 2020. godine. Tada je Izvršni odbor jednoglasno odlučio da se titula pokloni Sarajevu iako su još 33 boda bila u igri, i iako je u 51 ligi Evrope prvenstvo nastavljeno. Čelnici FKS su tada deklerativno rekli kako su za nastavak prvenstva, ali titulu nisu odbili, nego su je slavili sakupljajući se u hiljadama po gradu i klanjajući dženazu Želji, i to sve u vrijeme kada se "ne smijemo sakupljati po stadionima".
U suštini su navijači FKS iz Izvršnog odbora digli ruku za to, uz uslov da nakon toga sve prepuste Vici, Beusu i ekipi, i samim tim ne možete vi sada glumiti nevinašca kada ste itekako bili dio Vico/Beus klana.
Sad kad ste ispali iz klana, sad biste da vas svi podrže.
Mi nismo ni tada podržavali taj klan, ne podržavamo ga ni sada, ali vama ne vjerujemo i nikad vam nećemo vjerovati. Svejedno nam je da li Borac uzima titule ili FK Sarajevo, ili Zrinjski.
Komentari vaših članova i ovdje, nakon moje priče, govore o tome kako ste uvijek gledali samo sebe, i ništa drugo. Zašto da vam neko poslije toliko godina sada vjeruje da imate dobre namjere? Te dobre namjere ste imali priliku iskazati mnogo puta, pa niste nikad, ni kad ste puštali Zrinjskom na Koševu da Željo ne bude prvak, ni kad ste ukrali titulu 2020., ni kad su vam dodijelili onu iz 1999., na pravdi Boga, i bez ikakvog razloga, a ni kad vam je Husref pustio utakmicu u zadnjem kolu. Boga pitaj šta tu još ima, a da ne znamo.
Zbog toga, koprcajte se sami, koprcaćemo se sami. Mi uvijek na kraju izađemo na zelenu granu, izaći ćemo i sada, a vi pričajte bajke o Amarovih deset kupljenih trofeja (iako vam je jedini argument Misimovićeva glupava izjava koja nema veze s mozgom), ili o tome kako ste bili prvaci sedam puta, ali s vama više ni u crkvu.