774W5-5PFJF-23GLC
Ima na Humble Bundle CK2 i svi DLC za 15$. Koga zanima ova igra, ovo je najbolji deal dosad, obicno sve zajedno kosta preko 100 dolara
Moderator: Benq
Samo 10 sati i to sa accounta na kojem si kupio, 10 dana prije nego izadje igra to mozes odigrati.febo_acm wrote:Ako se uzme ovaj ea access mogu li se igrati nova izdanja tipa fifa 20 bez kupovine same igre?
REDDEVILS wrote:For Honor
Alan Wake
Free on Epic Games
https://www.epicgames.com/store/en-US/c ... collection
Slabo, Apex ?stativa wrote:Igra li iko Pubga da bacimo koju?
PUBG ipak prednjaciProgramskiJezik wrote:Slabo, Apex ?stativa wrote:Igra li iko Pubga da bacimo koju?
diablo_bih origin account, pa dodajProgramskiJezik wrote: Slabo, Apex ?
Dodajem veceras, ako hoces mozemo i discord pozzdiablobih wrote:diablo_bih origin account, pa dodajProgramskiJezik wrote: Slabo, Apex ?
https://discord.gg/pFenjpProgramskiJezik wrote:Dodajem veceras, ako hoces mozemo i discord pozzdiablobih wrote:diablo_bih origin account, pa dodajProgramskiJezik wrote: Slabo, Apex ?
Pozdravi se s familijom, prijateljima, poslom, hranom, seksom, zrakom, svjetlom, tamom...House wrote:navukoh se na euro truck simulator 2.
Averus wrote:Pozdravi se s familijom, prijateljima, poslom, hranom, seksom, zrakom, svjetlom, tamom...House wrote:navukoh se na euro truck simulator 2.
![]()
Onaj Xbox pass vrijedi uzeti, ja sam uzeo 4 eura mjesecno, mnogo igrara dobijes u Ultimate verziji, kao i to Forzu.BaDa wrote:Forza Horizon 4 Ultimate Edition-LOOTBOX![]()
Kod mene prvi mjesec 1EUR, naredni 4EUR. Ne znam sta je kod tebe u pitanju.typeOnegative wrote:gdje ima za 4e, ili je to trial koji može samo jednom na account?
prije sam imao 3mj za dolar ali isteklo, sad ovaj novi for windows ne može preko stranice nema šanse
Da direktno preko stranice, evo sta stoji u settingsu: 3,99 € every month, next charge on 9/1/2019 with PayPaltypeOnegative wrote:Gdje si kupio to ,preko microsoftove stranice ili preko neke druge pa aktivirao kod ?
AT, doduse boravim u Austriji pa mozda zato. Probaj VPN.typeOnegative wrote:Meni nece da prođe placanje mater mu. Account i store ti je podesen na ? meni je UK
caseytron wrote:AT, doduse boravim u Austriji pa mozda zato. Probaj VPN.typeOnegative wrote:Meni nece da prođe placanje mater mu. Account i store ti je podesen na ? meni je UK