druze,problem je vrijeme...ono ide i ne ceka nikoga a mi ga nemamoshiljak wrote:To ti je ko bitcoin, kad padne nećeš da kupiš, a kad bude u uzletu onda nećeš da prodaš da još zaradiš a on padne![]()
Tako i oni, kontaju da su trenutno najjači pa misle nema potrebe sa drugima, a nakon izbora će da izgube![]()
Jedino da NS kroz 4 godine dobije još više glasova pa bude druga - treća stranka u BiH, inače ništa
zaostajemo u svemu i kasnimo...razvoj ne postoji,svi zivimo u nekom vakumu,kao cekamo nesto ce se desiti a desava se jedino da gubimo 4 po 4 godine
evo ja licno vise nemam taj luksuz da izgubim ni godinu a kamoli naredne 4...trebamo se svi preispitati sami sa sobom i odluciti sta zelimo...
ovdje sada imamo dva fronta...jedni koje trajno odlaze iz zemlje i ove druge,koji su maksimalno pritisnuli papucicu nacionalizma i konflikta a doduse imamo i treci front...to su vam oni "mene se to ne tice,haman oni ne zive u BiH"
ovih iz treceg fronta je 45%...sto je najzalosnije
da ima imalo pameti kod biraca,barem ovih sto glasaju...vec sada mogu prozrijeti da SDP sa Niksicem nema nikakav kapacitet ni autoritet ,ovo je cak shvatio i Komsic,pa se i on poceo busati ...a DF je tek posebna prica
ko kaze da je DF stranka za boljitak BiH...i taj kao i SUljagic bi trebao psihijatru na procjenu "radne sposobnosti"