Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Liverpool have received a boost with the news that Naby Keita should be fit for Saturday's friendly with Napoli in Dublin, writes @JamesPearceEcho
Keita has responded well to treatment and was involved in a specially tailored early morning session at the club's training camp in France on Wednesday. (Echo)
Pedro Chirivella has turned down a potential £3.5million move to Rosenborg.
The 21-year-old Spaniard was given permission to hold talks with the Norwegian outfit after a deal was agreed between the clubs last weekend, writes @JamesPearceEcho
Jurgen Klopp is understood to be impressed by the alertness and sharpness Alisson displayed in his first training session and the keeper has also left an impression on his team-mates. Klopp has been equally as pleased with the progress Xherdan Shaqiri has shown, says @MailSport
It is most likely that either Adidas or Nike will make the Liverpool kits from 2019-2020 - The Anfield’s side deal with New Balance is due to expire after the current season. [@Footy_Headlines]
The popular leaks site @Footy_Headlines says that #LFC’s deal with NB is worth around £28M / season which is much less than what Chelsea & Man United get from their kit makers but also the new supplier could be a brand nobody expects
Hvala ti Bože više
Ove sezone sva 3 dresa (o golmanskim da ne govorim) - ODRON
Bolje i generični Adidas/Nike nego degenerične pidžame, iskrneo. Prošle sezone su bombona dresovi bili, sve garniture, ovo sad je odron. Ionako kroz ovaj Warrior/NB period dresovi su bili predmet sprdnje po netu
A da ne govorimo kako je ovo već "zaostao" ugovor.
Mislim da nam je suđeno da dobijemo Real, koji ćemo razbiti na proste faktore na dvije tekme, jer eto, mahom mi nakon ultra bitne tekme koju izgubimo nedugo poslije naružimo tog istog protivnika, u, objektivno, manje važnoj utakmici
Danny Ings is reportedly close to sealing a £24million switch to Crystal Palace.
The Reds striker is keen to seek pastures new in the Premier League and Jurgen Klopp has reluctantly agreed to allow the forward to move on this summer, say the Echo.
AmiĐa_Idriz wrote:Mislim da nam je suđeno da dobijemo Real, koji ćemo razbiti na proste faktore na dvije tekme, jer eto, mahom mi nakon ultra bitne tekme koju izgubimo nedugo poslije naružimo tog istog protivnika, u, objektivno, manje važnoj utakmici
Mislim da bi ta utakmica poslužila da se Bale pokaže u novoj ulozi vođe tima
Covjek nije igrao pola stoljeca i neko ga kupi za 24 miliona. Sto znaci da danas napadac koji je igrao prosle sezone, bez obzira na broj golova i slicno, vrijedi 40 miliona
AmiĐa_Idriz wrote:Mislim da nam je suđeno da dobijemo Real, koji ćemo razbiti na proste faktore na dvije tekme, jer eto, mahom mi nakon ultra bitne tekme koju izgubimo nedugo poslije naružimo tog istog protivnika, u, objektivno, manje važnoj utakmici
Mislim da bi ta utakmica poslužila da se Bale pokaže u novoj ulozi vođe tima
Može ih povesti u bolnicu samo
zomri wrote:Palace pregovara i sa Jordanom Ayewom. Edwards prodaje Ingsa da bi mogao Ayewa uzeti? samo naglas razmišljam
A šta ti misliš jel fakat neko toliko lud dati ove pare biće da i Edwards ima neku kasetu kojom ucjenjuje ljude