Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

al-em

#28126 Re: Utakmice.

Post by al-em »

todd_smith wrote:Bice u subotu dupla aBda insallah.
:thumbup: :thumbup:
north

#28127 Re: Utakmice.

Post by north »

Bez obzira sto ovo danas nije trebalo imamo sve na tanjiru samo se trebamo posluziti i uzeti sto se nudi..prvo srijeda i kup gdje branis 3 gola, jedan dati znaci da je trofej tvoj, a ako i ne das nije Siroki Liverpool valjda :oops: ..pa u subotu ti treba bilo kakva pobjeda kuci protiv Zvijezde kojoj nece nizasta trebati...tako da ne vidim razlog za bilo kakvo crnjacenje i pehiranje..a ako ovo dvoje nismo u stanju uraditi, onda ne da ne zasluzujemo trofej nego nas treba zabraniti da se takmicimo narednih par godina...znaci apsolutno cista situacija u naredne dvije tekme, ne znam kako bi moglo bilo lakse, moras biti ogranicen ko balkon i retardiran da bi ovo ispustio i sve prosuo, koliko god da matematicki jasno nije sve gotovo...
todd_smith

#28128 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

north wrote:Bez obzira sto ovo danas nije trebalo imamo sve na tanjiru samo se trebamo posluziti i uzeti sto se nudi..prvo srijeda i kup gdje branis 3 gola, jedan dati znaci da je trofej tvoj, a ako i ne das nije Siroki Liverpool valjda :oops: ..pa u subotu ti treba bilo kakva pobjeda kuci protiv Zvijezde kojoj nece nizasta trebati...tako da ne vidim razlog za bilo kakvo crnjacenje i pehiranje..a ako ovo dvoje nismo u stanju uraditi, onda ne da ne zasluzujemo trofej nego nas treba zabraniti da se takmicimo narednih par godina...znaci apsolutno cista situacija u naredne dvije tekme, ne znam kako bi moglo bilo lakse, moras biti ogranicen ko balkon i retardiran da bi ovo ispustio i sve prosuo, koliko god da matematicki jasno nije sve gotovo...
Ko se jednom opece i u jogurt puse sjevere moj :mrgreen:
GandalfSivi

#28129 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

todd_smith wrote:
north wrote:Bez obzira sto ovo danas nije trebalo imamo sve na tanjiru samo se trebamo posluziti i uzeti sto se nudi..prvo srijeda i kup gdje branis 3 gola, jedan dati znaci da je trofej tvoj, a ako i ne das nije Siroki Liverpool valjda :oops: ..pa u subotu ti treba bilo kakva pobjeda kuci protiv Zvijezde kojoj nece nizasta trebati...tako da ne vidim razlog za bilo kakvo crnjacenje i pehiranje..a ako ovo dvoje nismo u stanju uraditi, onda ne da ne zasluzujemo trofej nego nas treba zabraniti da se takmicimo narednih par godina...znaci apsolutno cista situacija u naredne dvije tekme, ne znam kako bi moglo bilo lakse, moras biti ogranicen ko balkon i retardiran da bi ovo ispustio i sve prosuo, koliko god da matematicki jasno nije sve gotovo...
Kad smo se to mi opekli? Nismo mi anamo oni da nam titule iz ruku ispadaju. Danas igrali onako revijalno, pomogli Mirzi da ostane u ligi, oprostili se sa Bekicem :mrgreen: odmorili pola ekipe i sada se spremamo za najvecu sedmicu u istoriji kluba. Srijeda kup, subota titula pred solidno popunjenim Kosevom, hvala i dovidjenja, dodjite opet dogodine...
90minut

#28130 Re: Utakmice.

Post by 90minut »

GandalfSivi wrote:
todd_smith wrote:
Kad smo se to mi opekli? Nismo mi anamo oni da nam titule iz ruku ispadaju. Danas igrali onako revijalno, pomogli Mirzi da ostane u ligi, oprostili se sa Bekicem :mrgreen: odmorili pola ekipe i sada se spremamo za najvecu sedmicu u istoriji kluba. Srijeda kup, subota titula pred solidno popunjenim Kosevom, hvala i dovidjenja, dodjite opet dogodine...
Još 3 kola do kraja ili 2? Šta ako bude isto bodova na kraju?
GandalfSivi

#28131 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

90minut wrote:
2 kola, trebaju nam 3 boda. U slucaju isto bodova mi sampioni.
90minut

#28132 Re: Utakmice.

Post by 90minut »

GandalfSivi wrote:
90minut wrote:
Znaci protiv Zvijezde se slavi :D
sencobih

#28133 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

90minut wrote:
GandalfSivi wrote:
90minut wrote:
Znaci protiv Zvijezde se slavi :D
Hoće nas to slavlje protiv Zvijezde, historija se ponavlja :D
Dr. Kuca

#28134 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

Voljni momenat kod pojedinaca je bio ispod svakog nivoa. Pogotovo kod Hareta, ko zna koji mec da ne pokazuje nista a buni se sto ne igra. Mustafic takodjer.
mirza_15

#28135 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... ica/154760

Izgleda da je bilo burno u Ugljeviku. Izgleda da je GOŠK-u bilo strašno stalo do pobjede iako im nizašta ne treba. Očigledno su premije razlog, samo je pitanje od koga (Krupe ili Zrinjskog). Jeste da bi bilo lakše da je sve riješeno i da već slavimo, ali mislim da neće biti problema u subotu.
armin071

#28136 Re: Utakmice.

Post by armin071 »

Pa u pravu je covjek sve. Ovi „satelitski“ klubovi i jesu samo tu da se preko njih sverca odnosno pravi put Zrinjskom i sl. „bratskim“ klubovima. Znas da si ispao iz lige normalno je jel da das nekim igracima priliku koji su grijali klupu al kurko valja premije zaraditi...
il dottore

#28137 Re: Utakmice.

Post by il dottore »

Neka prica ko sta hoce ali im je malo falilo da nagrde Zvijezdu a i nama da otezaju. Da ne nagadjamo ali bice da su Krupa i Zrinjski isli u tal, majstori su marifetluka.

Dobra skola za nase gotovane, da nista nije gotovo dok to ne bude i oficijelno.
Za Siroki biti spreman maksimalno na sve
mirza_15

#28138 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

il dottore wrote:Neka prica ko sta hoce ali im je malo falilo da nagrde Zvijezdu a i nama da otezaju. Da ne nagadjamo ali bice da su Krupa i Zrinjski isli u tal, majstori su marifetluka.

Dobra skola za nase gotovane, da nista nije gotovo dok to ne bude i oficijelno.
Za Siroki biti spreman maksimalno na sve
Ali sa ovakvim razvojem situacije bi se moglo desiti da Zvijezda na Koševu da priliku igračima koji nisu puno igrali :mrgreen:

Ja bih se za svaki slučaj podebljao premijama za Mirzinu ekipu.
il dottore

#28139 Re: Utakmice.

Post by il dottore »

Mirzini su juce izginuli, nema od njih nista do iduce sezone
mirza_15

#28140 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

il dottore wrote:Mirzini su juce izginuli, nema od njih nista do iduce sezone
Imaju 7 dana da dođu sebi, a s dobrim motivom i oporavak ide brže :mrgreen:

S druge strane ništa manje nisu izginuli ni ovi iz Zvijezde plus su ljuti na ove što su im nasapunjali dasku.

Kako god, imamo lakši zadatak od Zrinjskog. Ja mislim da tu neće biti problema. Samo ući u utakmicu maksimalno ozbiljno.
Dinostula

#28141 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

Dr. Kuca wrote:Voljni momenat kod pojedinaca je bio ispod svakog nivoa. Pogotovo kod Hareta, ko zna koji mec da ne pokazuje nista a buni se sto ne igra. Mustafic takodjer.
Mustafic je jedini junior koji bas nista nije pokazao.Ostali su pokazali da imaju potencijala.Valjda je i Husfref poslije Tuzle vidio koliko je sati.Ocigledno da pojedinci nemaju kvaliteta za nas klub.Bez Ahmetovica,Rahmanovica,Stanojevica i Hebibovica mi smo skroz druga ekipa.
Maharadza

#28142 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Dinostula wrote:
Dr. Kuca wrote:Voljni momenat kod pojedinaca je bio ispod svakog nivoa. Pogotovo kod Hareta, ko zna koji mec da ne pokazuje nista a buni se sto ne igra. Mustafic takodjer.
Mustafic je jedini junior koji bas nista nije pokazao.Ostali su pokazali da imaju potencijala.Valjda je i Husfref poslije Tuzle vidio koliko je sati.Ocigledno da pojedinci nemaju kvaliteta za nas klub.Bez Ahmetovica,Rahmanovica,Stanojevica i Hebibovica mi smo skroz druga ekipa.
Rahmanović je igrao jučer da si živ i zdrav, ali se i on utopio u sivilo sporih krila, beskorisnih bekova (tu mislim naravno isključivo na bekića pošto Lazić nije mogao bolje jer je ŠTOPER), i generalno bezvoljne ekipe bez motivacije i želje da odmah završe posao čim se ukazala prva prilika...ali hajde makar nešto pozitivno - sada znamo da na mnoge ne treba više ni računati nakon jučerašnje bruke od pristupa igri. :skoljka:
Dr. Kuca

#28143 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

Sliver wrote:
Bilo ga je krenulo na pocetku, mozda da je se tada minutaza dijelila malo vise u korist Hareta ne bi ovako bilo. Ne bi sigurno uspio izbaciti Ahmeta ni za sto godina, ali ovako je, cini mi se, izgubljen slucaj i da trebamo traziti novu alternativu Ahmetu. Hareta smo potrosili. Sinoc sam ocekivao Cruza, ono malo sto je usao protiv Celika nisam imao vremena ni da ga prepoznam na terenu.

Njega su golovi izvlacili, igra mu je vazda bila losa.
GandalfSivi

#28144 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Imao je par asistencija protiv onih levata u polufinalu kupa, ali oni fakat nisu nikakvo mjerilo...
Logovan

#28145 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Handžić je razočarao, ali isto tako ima i do Husrefa i njegovog razmišljana oko minutaže za Harisa.
Dinostula

#28146 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

Logovan wrote:Handžić je razočarao, ali isto tako ima i do Husrefa i njegovog razmišljana oko minutaže za Harisa.
Dobijao je sansu par tekmi i vidjeli smo sta se desi kad nema Ahmetovica u napadu.Trebao je drugim igracima davati vise sanse u rjesenim utakmicama ali eto Husrefu je draze napraviti izmjene u 80,85 i 93 minuti.Juce je bio zadnji voz pojedincima da se dokazu i to nisu uspjeli.
GandalfSivi

#28147 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Dinostula wrote:
Logovan wrote:Handžić je razočarao, ali isto tako ima i do Husrefa i njegovog razmišljana oko minutaže za Harisa.
Dobijao je sansu par tekmi i vidjeli smo sta se desi kad nema Ahmetovica u napadu.Trebao je drugim igracima davati vise sanse u rjesenim utakmicama ali eto Husrefu je draze napraviti izmjene u 80,85 i 93 minuti.Juce je bio zadnji voz pojedincima da se dokazu i to nisu uspjeli.
Kod tebe to “juce” nikako da prodje :)
Dinostula

#28148 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

GandalfSivi wrote:
Dinostula wrote:
Pa to da bi ti mogao da pametujes zato juce stalno traje. Posto svi Husrefa smatrate Bogom reci sta nije tacno u tome sto sam napisao ?
U suprotnom ne vidim poentu posta.
GandalfSivi

#28149 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Dinostula wrote:
GandalfSivi wrote:
Pa to da bi ti mogao da pametujes zato juce stalno traje. Posto svi Husrefa smatrate Bogom reci sta nije tacno u tome sto sam napisao ?
Udahni, izdahni. 13og si napisao da je “juce” bio zadnji voz. Preskocio si negdje dan ili dva, nista vise ba...
Dinostula

#28150 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

GandalfSivi wrote:
Dinostula wrote:
GandalfSivi wrote:
Udahni, izdahni. 13og si napisao da je “juce” bio zadnji voz. Preskocio si negdje dan ili dva, nista vise ba...
Ubi ova nervoza da se pitam odigrao bi danas sa Sirokim a sutra sa Zvijezdom.Ne moze se vise ovo cekati. :lol:
Post Reply