todd_smith wrote:Bice u subotu dupla aBda insallah.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
al-em
#28126 Re: Utakmice.
-
north
#28127 Re: Utakmice.
Bez obzira sto ovo danas nije trebalo imamo sve na tanjiru samo se trebamo posluziti i uzeti sto se nudi..prvo srijeda i kup gdje branis 3 gola, jedan dati znaci da je trofej tvoj, a ako i ne das nije Siroki Liverpool valjda
..pa u subotu ti treba bilo kakva pobjeda kuci protiv Zvijezde kojoj nece nizasta trebati...tako da ne vidim razlog za bilo kakvo crnjacenje i pehiranje..a ako ovo dvoje nismo u stanju uraditi, onda ne da ne zasluzujemo trofej nego nas treba zabraniti da se takmicimo narednih par godina...znaci apsolutno cista situacija u naredne dvije tekme, ne znam kako bi moglo bilo lakse, moras biti ogranicen ko balkon i retardiran da bi ovo ispustio i sve prosuo, koliko god da matematicki jasno nije sve gotovo...
-
todd_smith
#28128 Re: Utakmice.
Ko se jednom opece i u jogurt puse sjevere mojnorth wrote:Bez obzira sto ovo danas nije trebalo imamo sve na tanjiru samo se trebamo posluziti i uzeti sto se nudi..prvo srijeda i kup gdje branis 3 gola, jedan dati znaci da je trofej tvoj, a ako i ne das nije Siroki Liverpool valjda..pa u subotu ti treba bilo kakva pobjeda kuci protiv Zvijezde kojoj nece nizasta trebati...tako da ne vidim razlog za bilo kakvo crnjacenje i pehiranje..a ako ovo dvoje nismo u stanju uraditi, onda ne da ne zasluzujemo trofej nego nas treba zabraniti da se takmicimo narednih par godina...znaci apsolutno cista situacija u naredne dvije tekme, ne znam kako bi moglo bilo lakse, moras biti ogranicen ko balkon i retardiran da bi ovo ispustio i sve prosuo, koliko god da matematicki jasno nije sve gotovo...
- GandalfSivi
#28129 Re: Utakmice.
Kad smo se to mi opekli? Nismo mi anamo oni da nam titule iz ruku ispadaju. Danas igrali onako revijalno, pomogli Mirzi da ostane u ligi, oprostili se sa Bekicemtodd_smith wrote:Ko se jednom opece i u jogurt puse sjevere mojnorth wrote:Bez obzira sto ovo danas nije trebalo imamo sve na tanjiru samo se trebamo posluziti i uzeti sto se nudi..prvo srijeda i kup gdje branis 3 gola, jedan dati znaci da je trofej tvoj, a ako i ne das nije Siroki Liverpool valjda..pa u subotu ti treba bilo kakva pobjeda kuci protiv Zvijezde kojoj nece nizasta trebati...tako da ne vidim razlog za bilo kakvo crnjacenje i pehiranje..a ako ovo dvoje nismo u stanju uraditi, onda ne da ne zasluzujemo trofej nego nas treba zabraniti da se takmicimo narednih par godina...znaci apsolutno cista situacija u naredne dvije tekme, ne znam kako bi moglo bilo lakse, moras biti ogranicen ko balkon i retardiran da bi ovo ispustio i sve prosuo, koliko god da matematicki jasno nije sve gotovo...
-
90minut
#28130 Re: Utakmice.
Još 3 kola do kraja ili 2? Šta ako bude isto bodova na kraju?GandalfSivi wrote:Kad smo se to mi opekli? Nismo mi anamo oni da nam titule iz ruku ispadaju. Danas igrali onako revijalno, pomogli Mirzi da ostane u ligi, oprostili se sa Bekicemtodd_smith wrote:Ko se jednom opece i u jogurt puse sjevere mojnorth wrote:Bez obzira sto ovo danas nije trebalo imamo sve na tanjiru samo se trebamo posluziti i uzeti sto se nudi..prvo srijeda i kup gdje branis 3 gola, jedan dati znaci da je trofej tvoj, a ako i ne das nije Siroki Liverpool valjda..pa u subotu ti treba bilo kakva pobjeda kuci protiv Zvijezde kojoj nece nizasta trebati...tako da ne vidim razlog za bilo kakvo crnjacenje i pehiranje..a ako ovo dvoje nismo u stanju uraditi, onda ne da ne zasluzujemo trofej nego nas treba zabraniti da se takmicimo narednih par godina...znaci apsolutno cista situacija u naredne dvije tekme, ne znam kako bi moglo bilo lakse, moras biti ogranicen ko balkon i retardiran da bi ovo ispustio i sve prosuo, koliko god da matematicki jasno nije sve gotovo...
odmorili pola ekipe i sada se spremamo za najvecu sedmicu u istoriji kluba. Srijeda kup, subota titula pred solidno popunjenim Kosevom, hvala i dovidjenja, dodjite opet dogodine...
- GandalfSivi
#28131 Re: Utakmice.
2 kola, trebaju nam 3 boda. U slucaju isto bodova mi sampioni.90minut wrote:
Još 3 kola do kraja ili 2? Šta ako bude isto bodova na kraju?
-
90minut
#28132 Re: Utakmice.
Znaci protiv Zvijezde se slaviGandalfSivi wrote:2 kola, trebaju nam 3 boda. U slucaju isto bodova mi sampioni.90minut wrote:
-
sencobih
#28133 Re: Utakmice.
Hoće nas to slavlje protiv Zvijezde, historija se ponavlja90minut wrote:Znaci protiv Zvijezde se slaviGandalfSivi wrote:2 kola, trebaju nam 3 boda. U slucaju isto bodova mi sampioni.90minut wrote:
- Dr. Kuca
#28134 Re: Utakmice.
Voljni momenat kod pojedinaca je bio ispod svakog nivoa. Pogotovo kod Hareta, ko zna koji mec da ne pokazuje nista a buni se sto ne igra. Mustafic takodjer.
-
mirza_15
#28135 Re: Utakmice.
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... ica/154760
Izgleda da je bilo burno u Ugljeviku. Izgleda da je GOŠK-u bilo strašno stalo do pobjede iako im nizašta ne treba. Očigledno su premije razlog, samo je pitanje od koga (Krupe ili Zrinjskog). Jeste da bi bilo lakše da je sve riješeno i da već slavimo, ali mislim da neće biti problema u subotu.
Izgleda da je bilo burno u Ugljeviku. Izgleda da je GOŠK-u bilo strašno stalo do pobjede iako im nizašta ne treba. Očigledno su premije razlog, samo je pitanje od koga (Krupe ili Zrinjskog). Jeste da bi bilo lakše da je sve riješeno i da već slavimo, ali mislim da neće biti problema u subotu.
- armin071
#28136 Re: Utakmice.
Pa u pravu je covjek sve. Ovi „satelitski“ klubovi i jesu samo tu da se preko njih sverca odnosno pravi put Zrinjskom i sl. „bratskim“ klubovima. Znas da si ispao iz lige normalno je jel da das nekim igracima priliku koji su grijali klupu al kurko valja premije zaraditi...
-
il dottore
#28137 Re: Utakmice.
Neka prica ko sta hoce ali im je malo falilo da nagrde Zvijezdu a i nama da otezaju. Da ne nagadjamo ali bice da su Krupa i Zrinjski isli u tal, majstori su marifetluka.
Dobra skola za nase gotovane, da nista nije gotovo dok to ne bude i oficijelno.
Za Siroki biti spreman maksimalno na sve
-
mirza_15
#28138 Re: Utakmice.
Ali sa ovakvim razvojem situacije bi se moglo desiti da Zvijezda na Koševu da priliku igračima koji nisu puno igraliil dottore wrote:Neka prica ko sta hoce ali im je malo falilo da nagrde Zvijezdu a i nama da otezaju. Da ne nagadjamo ali bice da su Krupa i Zrinjski isli u tal, majstori su marifetluka.
Ja bih se za svaki slučaj podebljao premijama za Mirzinu ekipu.
-
il dottore
#28139 Re: Utakmice.
Mirzini su juce izginuli, nema od njih nista do iduce sezone
-
mirza_15
#28140 Re: Utakmice.
Imaju 7 dana da dođu sebi, a s dobrim motivom i oporavak ide bržeil dottore wrote:Mirzini su juce izginuli, nema od njih nista do iduce sezone
S druge strane ništa manje nisu izginuli ni ovi iz Zvijezde plus su ljuti na ove što su im nasapunjali dasku.
Kako god, imamo lakši zadatak od Zrinjskog. Ja mislim da tu neće biti problema. Samo ući u utakmicu maksimalno ozbiljno.
- Dinostula
#28141 Re: Utakmice.
Mustafic je jedini junior koji bas nista nije pokazao.Ostali su pokazali da imaju potencijala.Valjda je i Husfref poslije Tuzle vidio koliko je sati.Ocigledno da pojedinci nemaju kvaliteta za nas klub.Bez Ahmetovica,Rahmanovica,Stanojevica i Hebibovica mi smo skroz druga ekipa.Dr. Kuca wrote:Voljni momenat kod pojedinaca je bio ispod svakog nivoa. Pogotovo kod Hareta, ko zna koji mec da ne pokazuje nista a buni se sto ne igra. Mustafic takodjer.
- Maharadza
#28142 Re: Utakmice.
Rahmanović je igrao jučer da si živ i zdrav, ali se i on utopio u sivilo sporih krila, beskorisnih bekova (tu mislim naravno isključivo na bekića pošto Lazić nije mogao bolje jer je ŠTOPER), i generalno bezvoljne ekipe bez motivacije i želje da odmah završe posao čim se ukazala prva prilika...ali hajde makar nešto pozitivno - sada znamo da na mnoge ne treba više ni računati nakon jučerašnje bruke od pristupa igri.Dinostula wrote:Mustafic je jedini junior koji bas nista nije pokazao.Ostali su pokazali da imaju potencijala.Valjda je i Husfref poslije Tuzle vidio koliko je sati.Ocigledno da pojedinci nemaju kvaliteta za nas klub.Bez Ahmetovica,Rahmanovica,Stanojevica i Hebibovica mi smo skroz druga ekipa.Dr. Kuca wrote:Voljni momenat kod pojedinaca je bio ispod svakog nivoa. Pogotovo kod Hareta, ko zna koji mec da ne pokazuje nista a buni se sto ne igra. Mustafic takodjer.
- Dr. Kuca
#28143 Re: Utakmice.
Sliver wrote:Bilo ga je krenulo na pocetku, mozda da je se tada minutaza dijelila malo vise u korist Hareta ne bi ovako bilo. Ne bi sigurno uspio izbaciti Ahmeta ni za sto godina, ali ovako je, cini mi se, izgubljen slucaj i da trebamo traziti novu alternativu Ahmetu. Hareta smo potrosili. Sinoc sam ocekivao Cruza, ono malo sto je usao protiv Celika nisam imao vremena ni da ga prepoznam na terenu.Dr. Kuca wrote:Voljni momenat kod pojedinaca je bio ispod svakog nivoa. Pogotovo kod Hareta, ko zna koji mec da ne pokazuje nista a buni se sto ne igra. Mustafic takodjer.
Njega su golovi izvlacili, igra mu je vazda bila losa.
- GandalfSivi
#28144 Re: Utakmice.
Imao je par asistencija protiv onih levata u polufinalu kupa, ali oni fakat nisu nikakvo mjerilo...
- Logovan
#28145 Re: Utakmice.
Handžić je razočarao, ali isto tako ima i do Husrefa i njegovog razmišljana oko minutaže za Harisa.
- Dinostula
#28146 Re: Utakmice.
Dobijao je sansu par tekmi i vidjeli smo sta se desi kad nema Ahmetovica u napadu.Trebao je drugim igracima davati vise sanse u rjesenim utakmicama ali eto Husrefu je draze napraviti izmjene u 80,85 i 93 minuti.Juce je bio zadnji voz pojedincima da se dokazu i to nisu uspjeli.Logovan wrote:Handžić je razočarao, ali isto tako ima i do Husrefa i njegovog razmišljana oko minutaže za Harisa.
- GandalfSivi
#28147 Re: Utakmice.
Kod tebe to “juce” nikako da prodjeDinostula wrote:Dobijao je sansu par tekmi i vidjeli smo sta se desi kad nema Ahmetovica u napadu.Trebao je drugim igracima davati vise sanse u rjesenim utakmicama ali eto Husrefu je draze napraviti izmjene u 80,85 i 93 minuti.Juce je bio zadnji voz pojedincima da se dokazu i to nisu uspjeli.Logovan wrote:Handžić je razočarao, ali isto tako ima i do Husrefa i njegovog razmišljana oko minutaže za Harisa.
- Dinostula
#28148 Re: Utakmice.
Pa to da bi ti mogao da pametujes zato juce stalno traje. Posto svi Husrefa smatrate Bogom reci sta nije tacno u tome sto sam napisao ?GandalfSivi wrote:Kod tebe to “juce” nikako da prodjeDinostula wrote:Dobijao je sansu par tekmi i vidjeli smo sta se desi kad nema Ahmetovica u napadu.Trebao je drugim igracima davati vise sanse u rjesenim utakmicama ali eto Husrefu je draze napraviti izmjene u 80,85 i 93 minuti.Juce je bio zadnji voz pojedincima da se dokazu i to nisu uspjeli.Logovan wrote:Handžić je razočarao, ali isto tako ima i do Husrefa i njegovog razmišljana oko minutaže za Harisa.
U suprotnom ne vidim poentu posta.
- GandalfSivi
#28149 Re: Utakmice.
Udahni, izdahni. 13og si napisao da je “juce” bio zadnji voz. Preskocio si negdje dan ili dva, nista vise ba...Dinostula wrote:Pa to da bi ti mogao da pametujes zato juce stalno traje. Posto svi Husrefa smatrate Bogom reci sta nije tacno u tome sto sam napisao ?GandalfSivi wrote:
Kod tebe to “juce” nikako da prodje
- Dinostula
#28150 Re: Utakmice.
Ubi ova nervoza da se pitam odigrao bi danas sa Sirokim a sutra sa Zvijezdom.Ne moze se vise ovo cekati.GandalfSivi wrote:Udahni, izdahni. 13og si napisao da je “juce” bio zadnji voz. Preskocio si negdje dan ili dva, nista vise ba...Dinostula wrote:Pa to da bi ti mogao da pametujes zato juce stalno traje. Posto svi Husrefa smatrate Bogom reci sta nije tacno u tome sto sam napisao ?GandalfSivi wrote:
Kod tebe to “juce” nikako da prodje