niti je Princ Neonko musliman niti je Slučajni Prolaznik komunjara...sve go IMT lopinaš
dok drugi jebu ti Muzafere forumaj
U pravu je Damir!JoseMujica wrote:Moj Maho ja se tebi čudim...ideologijom i religijom se bavi sirotinja
Avdina antologija
![]()

JoseMujica wrote:
prdimo ovuda po forumu....
WTFbrzica wrote:Imam posla preko glave, ali ovo sam morao
staviti. Ludilo must go on![]()
VIJESTI IZ BIH
Reis Cerić će obići tunel Vijenac
Reisu-l-ulema Islamske zajednice u BiH Mustafa efendija Cerić
sa predstavnicima JP Autoceste FBiH u srijedu će obići gradilište
na autocesti Koridora 5C, poddionicu Gorica - Bilješevo, odnosno
tunel Vijenac.
Mustafa efendija Cerić i direktor JP Autoceste FBiH Ensad Karić
dat će izjave za medije nakon obilaska gradilišta, saopćeno je iz
JP Autoceste FBiH.
Klix.ba
Izgubio posao, možda će ga uposliti Karićultima_palabra wrote:WTFbrzica wrote:Imam posla preko glave, ali ovo sam morao
VIJESTI IZ BIH
tunel Vijenac.
JP Autoceste FBiH.
Klix.ba![]()
Šta će raditi tamo, učiti dovu?
Da nisu našli Aliju Đerzeleza kako spavaJoseMujica wrote:jarane....predosjećam nosanje mošti...uskoro
Jeli to casni efendija iz SzBiH presao u SDP?brzica wrote:Imam posla preko glave, ali ovo sam morao
VIJESTI IZ BIH
tunel Vijenac.
JP Autoceste FBiH.
Klix.ba
Bolje reci - je li to casni efendija presao iz Semirovih tunela u SDP-ove tunele ?bjelave wrote:Jeli to casni efendija iz SzBiH presao u SDP?brzica wrote:Imam posla preko glave, ali ovo sam morao
VIJESTI IZ BIH
tunel Vijenac.
JP Autoceste FBiH.
Klix.ba

Zlaji je potreban balans otporu koji se javlja prema ovoj izdaji. Treba mu javna podrška koja bi kao neutralisala javnu kritiku. A pošto toga nema, ili ima malo a ne bi valjalo da se Dragan Čović dva puta oglašava po ovom pitanju, mora se pribjeći ovakvim nebulozama. Spadalo iz Zenice nije kapacitet da sastavi ovakvu odu Lagumdžiji nego je tekst vjerovatno dobio mailom, copy - paste i voila, evo podrške koju će se plasirati u javnost.dustaban wrote:Da se vratimo SDP-u.
Meni nikako iz glave ne izlazi ovo monstruzno-poltronsko pismo premijera ZDK upuceno Lagumdziji povodom one aritmije (licna patetika na zvanicnom memorandumu kantona!)
Ne bih rekao. Ovakva imbecilnost ne moze biti proizvod smisljene masinerije cak ni ovdje u ovom balkanskom prknu. Ovdje je jednostavno rijec o jednom tipicnom SDP-ovskom poltronskom jadniku koji je cijeli svoj zivot posvetio karijeri i uvlacenju u razne shupke sto ga je udaljilo od raje, normalnog druzenja i normalnog razgovora. Ovakav rjecnik je nemoguce steci na chatu i forumima, ovo se stice samo na dupelizackim partijskim sastancima.Skijaš wrote:Zlaji je potreban balans otporu koji se javlja prema ovoj izdaji. Treba mu javna podrška koja bi kao neutralisala javnu kritiku. A pošto toga nema, ili ima malo a ne bi valjalo da se Dragan Čović dva puta oglašava po ovom pitanju, mora se pribjeći ovakvim nebulozama. Spadalo iz Zenice nije kapacitet da sastavi ovakvu odu Lagumdžiji nego je tekst vjerovatno dobio mailom, copy - paste i voila, evo podrške koju će se plasirati u javnost.dustaban wrote:Da se vratimo SDP-u.
Meni nikako iz glave ne izlazi ovo monstruzno-poltronsko pismo premijera ZDK upuceno Lagumdziji povodom one aritmije (licna patetika na zvanicnom memorandumu kantona!)
eat your heart out Norvežani
[/quote]Ovi "sofisticirani"agitatori o kojima ti govoris su ovdje na forumu.
Da Bogic nije odustao na onom kongresu, sve bi drugacije bilo.bjelave wrote:
Sta uopce ocekivati od SDP? Lagumdzija je predsjdnik , mislim sve od 1998. Nikada od tada nisu imali postene stranacke izbore. Ko mu se je god imalo usprotivio dobio je pedalu prije nego sto se snasao. Kako je prosao Pecanac, Komsic...? A uz to nevidjena arogancija jer oni kao promoviraju demokraciju, liberalizam, evropske vrijednosti, oni su kao moderna partija.
Neka SDP prvo napravi postene stranacke izbore pa neka onda uvode demokraciju sire. Neka prvo sebe iznutra demokratiziraju pa cemo lako za ostalo.
Jest, i da se Staljin nije rodio vjerovatno 20 miliona ljudi ne bi bilo pobijeno u Sibiru a mozda ipak bi?Canton wrote:Da Bogic nije odustao na onom kongresu, sve bi drugacije bilo.bjelave wrote:
Sta uopce ocekivati od SDP? Lagumdzija je predsjdnik , mislim sve od 1998. Nikada od tada nisu imali postene stranacke izbore. Ko mu se je god imalo usprotivio dobio je pedalu prije nego sto se snasao. Kako je prosao Pecanac, Komsic...? A uz to nevidjena arogancija jer oni kao promoviraju demokraciju, liberalizam, evropske vrijednosti, oni su kao moderna partija.
Neka SDP prvo napravi postene stranacke izbore pa neka onda uvode demokraciju sire. Neka prvo sebe iznutra demokratiziraju pa cemo lako za ostalo.
Bogic je sigurno imao podrsku vecine delegata i pobijedio bi.bjelave wrote: Jest, i da se Staljin nije rodio vjerovatno 20 miliona ljudi ne bi bilo pobijeno u Sibiru a mozda ipak bi?
Ko je godine je to bilo? 2000 ili poslije? Znaci, slazes se da otada niste imali postene stranacke izbore?Canton wrote:Bogic je sigurno imao podrsku vecine delegata i pobijedio bi.bjelave wrote: Jest, i da se Staljin nije rodio vjerovatno 20 miliona ljudi ne bi bilo pobijeno u Sibiru a mozda ipak bi?
Zlikovac. Namjerno je on to.Canton wrote:
Da Bogic nije odustao na onom kongresu, sve bi drugacije bilo.
Bogic je sigurno imao podrsku vecine delegata i pobijedio bi.
bjelave wrote: Sta uopce ocekivati od SDP? Lagumdzija je predsjdnik , mislim sve od 1998. Nikada od tada nisu imali postene stranacke izbore. Ko mu se je god imalo usprotivio dobio je pedalu prije nego sto se snasao. Kako je prosao Pecanac, Komsic...? A uz to nevidjena arogancija jer oni kao promoviraju demokraciju, liberalizam, evropske vrijednosti, oni su kao moderna partija.
Ja kako tebe skonta, protiv si SDP-a. Sta te onda boli briga kako to i sta to radi SDP?bjelave wrote: Ko je godine je to bilo? 2000 ili poslije? Znaci, slazes se da otada niste imali postene stranacke izbore?