Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Point.

#28101 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Gledaj čutuka i fazona. :lol:

Kod nas u Skandinaviji ima viška migranata, možda krenu put juga ka južnim, kažu ima dole neki narod sličan njima, samo što su katolibani al im to ne smeta plaho. Sličnih su crta lica.
Hafis

#28102 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

SaraFina wrote::) sto ga ne ignorisete?
Jok eto će sa Sprečom i Lusterom razmjenjivati mišljenja :lol:

Zipa, evo @pointa. Ako nemaš šljem na glavi, bolje ti je bježi. Mlati hargijom drito u glavu.
Alfons Kauders

#28103 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:Jebote, obraz mi pade na tlo kad sam vidio onaj jad.
Znam da je za vas gore turizam nešto sasvim novo, ali jeboga pitajte ako ne znate.
Ima neke simbolike... To, da se u Tuzli gradi novi aerodrom i da bebe nose vrece cementa umjesto pelena, ali kod nas se makar nesto i dalje radi, gradi i radja.

StatistiĆaru moj, deder nam reci kako se krecu godisnji privredni rast HNK i TK, da vidimo za koliko ce vas godina Gracanica, Srebrenik i Lukavac otrest ko slinu

Sve je dobro dok idu beton i cement. Eto ti bitna statistika za plakanje. :D
Eh, pogledaj index razvijenosti, samo će ti se kas'ti. Još uvijek nam gledate u leđa. a sad ti nastavi o per capita, ponderima i virmanima.
Btw. ta nabrojana mjesta...da ne bih nekog uvrijedio ovdje na forumu jer je možda odatle.....prešutit ću ipak.
Kao slinu, samo ne znam da li za 5 ili 7 godina. :)
Streptokok

#28104 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

:
Point. wrote:
spreca wrote:Evo javio se i dezurni veterinar sa kme kme :mrgreen:
Ovom čutuku kad bi i i iz vrha OHR-a pjevušili na uho, on bi se jadan pokušavao izvlačiti pričom ma to je telefonista izjavio. Kako su jadni, Bože, kako su jadni. :lol:
Prosto da im se covjek sazali i sevapa radi da im taj treci.
Point.

#28105 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Streptokok wrote::
Point. wrote:
spreca wrote:Evo javio se i dezurni veterinar sa kme kme :mrgreen:
Ovom čutuku kad bi i i iz vrha OHR-a pjevušili na uho, on bi se jadan pokušavao izvlačiti pričom ma to je telefonista izjavio. Kako su jadni, Bože, kako su jadni. :lol:
Prosto da im se covjek sazali i sevapa radi da im taj treci.
Mogu dobiti sam qurac u čelo. I to im je puno.
vernes81

#28106 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vernes81 »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:

Sta ti bolan bulaznis? De kakvih anksiolitika, skuliraj se, ispeci pa reci
Reci kako bih mogao da vam darujem nekoliko oglasnih ploča za aerodrom. Imam prijatelja koji ima veliki obrt s tim, tako da će to biti sitnica, mali znak pažnje, a vama gore opet golemo.
Ako imate kakvu FAPinu staru da potjera gore, imam i nešto namještaja viška, mogla bi se opremiti ona soba k'o bombonica :thumbup:
Cudilo bi me da nemas :D .
mO k3

#28107 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Medicinskog jebe ko stigne polako brate ;) koja redaljka
zrakomlat

#28108 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zrakomlat »

vernes81 wrote:
Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:

Sta ti bolan bulaznis? De kakvih anksiolitika, skuliraj se, ispeci pa reci
Reci kako bih mogao da vam darujem nekoliko oglasnih ploča za aerodrom. Imam prijatelja koji ima veliki obrt s tim, tako da će to biti sitnica, mali znak pažnje, a vama gore opet golemo.
Ako imate kakvu FAPinu staru da potjera gore, imam i nešto namještaja viška, mogla bi se opremiti ona soba k'o bombonica :thumbup:
Cudilo bi me da nemas :D .
:lol:
Kae ona pjesma
Jer devedesete su bile godine, kad smo stalno "svirali",
i svake noci smo do zore lupali, susjede smo budili
...
Hafis

#28109 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote: StatistiĆaru moj, deder nam reci kako se krecu godisnji privredni rast HNK i TK, da vidimo za koliko ce vas godina Gracanica, Srebrenik i Lukavac otrest ko slinu.
Ne znam ekonomićaru. Raduje taj neutemeljeni optimizam.
Međutim, sudeći po inače dobro poznatoj razini kulkturološke svijesti, izgleda trebat će ipak malo više godina, a vjerojatno ni tada.
Možeš ti muljarati s tim tvojim privrednim rastom, međutim zna se kako to gore u stvarnosti fercera.
Image

Znaš koji mi izraz od davnina koristimo za taj mentalitet? ''I govno i kašika zajedno''. Sve sam ti rekao.
Alfons Kauders

#28110 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote: StatistiĆaru moj, deder nam reci kako se krecu godisnji privredni rast HNK i TK, da vidimo za koliko ce vas godina Gracanica, Srebrenik i Lukavac otrest ko slinu.
Ne znam ekonomićaru. Raduje taj neutemeljeni optimizam.
Međutim, sudeći po inače dobro poznatoj razini kulkturološke svijesti, izgleda trebat će ipak malo više godina, a vjerojatno ni tada.
Možeš ti muljarati s tim tvojim privrednim rastom, međutim zna se kako to gore u stvarnosti fercera.
Image

Znaš koji mi izraz od davnina koristimo za taj mentalitet? ''I govno i kašika zajedno''. Sve sam ti rekao.
"Mozes ti muljarati s tim svojim privrednim rastom, zvanicnima podacima, cinjenicama i projekcijama... Medjutim ja kao stranacki uhljeb s ratnom diplomom u javnom sektoru cu ti objasniti kako to u stvarnosti fercera"

Image

E moj doktore, proci ce jos puno vode ispod Starog dok vi ne skontate sta ste zapravo napravili, a tad ce biti prekasno. Zapravo, vec je prekasno - zato te i prcam. :D
Hafis

#28111 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote: "Mozes ti muljarati s tim svojim privrednim rastom, zvanicnima podacima, cinjenicama i projekcijama... Medjutim ja kao stranacki uhljeb s ratnom diplomom u javnom sektoru cu ti objasniti kako to u stvarnosti fercera"

Image

E moj doktore, proci ce jos puno vode ispod Starog dok vi ne skontate sta ste zapravo napravili, a tad ce biti prekasno. Zapravo, vec je prekasno - zato te i prcam. :D
Brojevi su fascinantni, i djeca ih znaju pisati. Međutim to u stvarnosti izgleda ipak ovako:

Image

Još samo malo privrtednog rasta i tko zna...i možda se za koju godinu i pločice nabave.
mO k3

#28112 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

@alfonso iskreno koji kurac mu pokusavas nesto objasniti , jos ce te ubijeditit da se govna jedu ....
Alfons Kauders

#28113 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

mO k3 wrote:@alfonso iskreno koji kurac mu pokusavas nesto objasniti , jos ce te ubijeditit da se govna jedu ....
Ma simpatican mi kad se ovako krene koprcati. Isto ko mish kad ga ulovi macka, presladak je! :)
mO k3

#28114 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Alfons Kauders wrote:
mO k3 wrote:@alfonso iskreno koji kurac mu pokusavas nesto objasniti , jos ce te ubijeditit da se govna jedu ....
Ma simpatican mi kad se ovako krene koprcati. Isto ko mish kad ga ulovi macka, presladak je! :)
pa vidi prcali smo ga svi :mrgreen: , ali pobogu dosadi ... bio je forumska bitch :D

Nego sta velis na pismo Cirilicara juce??
Alfons Kauders

#28115 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

mO k3 wrote:
Alfons Kauders wrote:
pa vidi prcali smo ga svi :mrgreen: , ali pobogu dosadi ... bio je forumska bitch :D

Nego sta velis na pismo Cirilicara juce??
Velim sljedece:

Kad ti odjednom propadnu Aluminij i Eronet, kad ti padnu javni prihodi i kad ti se odseli vise od pola naroda... Naravno da ces se svadjati s ambasadorima... Jer sto da ne? Imas li ti kakvu bolju ideju, da javimo Hafisu?

Jer ja nemam. I ja bi radio isto sto i Covic, savrseno je logicno.
mO k3

#28116 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Covic gleda u Velikog Baju i od njega zacudjeno kopira kao "zasto mene optuzujete "
Alfons Kauders

#28117 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

mO k3 wrote:Covic gleda u Velikog Baju i od njega zacudjeno kopira kao "zasto mene optuzujete "
Covic je trajno vezao sudbinu hrvatskog naroda u BiH uz politicku sudbinu Milorada Dodika.

Mada je trenutni fokus na izbornom zakonu i FBiH, jedina dugorocna nada za HDZ i Covica je sigurna, dugogodisnja vlast SNSD u RS. U biti, Covicu je sad vaznije da Dodik pobijedi u RS nego da HDZ ostane faktor u FBiH.

HDZ-u nije problem da opet dobije pedalu u FBiH, i prije su pa su se vracali. Medjutim, ako Mile ode, tesko da ce se ikad vratiti u dosadasnjem kapacitetu.

Eto sad ce ko fol napraviti kompromis za FBiH... I Covic ce ostatak kampanje provesti gurajuci SNSD, a ne samog sebe. Ima da ovo ljeto obilazi RS ko postar.
Hafis

#28118 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Izgleda da se klupko počelo odmotavati. Prema navodima uglednog portala Vijesti ba, koji u zemlji inače slovi kao najviše upućen medij u zbivanja u međunarodnoj politici ali i van nje, dolazi do frapantnog obrta političke situacije
Čelnik ugledne stranke lijeve orijentacije GS, inače po znanstvenom habitusu vozač kombija u kojem radi i djeluje uže rukovodstvo stranke, Nihad Čopla je s kirurškom preciznošću secirao i u detalje opisao trenutačni stav međunarodne zajednice naspram lidera HDZ i njegove buduće političke sudbine.
https://vijesti.ba/clanak/408837/colpa- ... a-escobara
Čolpa: SAD na Čovića gledaju kao na Pabla Escobara

Istodobno je i Žarko Papić, inače nadaleko poznati međunarodni ekspert za ustavno pravo i meliorizaciju zemljišta, napisao izvrsnu stručnopravnu ekspertizu u kojoj je razotkrio i u potpunosti ogolio sve nepravilnosti i nezakonitosti koje je Ustavni sud napravio donoseći svoju presudu u korist apelacije Bože Ljubića. I ujedno nam je pojasnio fizikalna svojstva izmjenične dinamike popuštanja u korelaciji s intenzitetom pritiska.

https://vijesti.ba/clanak/408858/pocelo ... i-pritisak
Počelo je popuštanje HDZ-a, SAD vrše ključni pritisak

Što će vijesti ba objaviti u svom idućem oglašavanju, ostaje da se vidi...kažu anonimni izvori iz portala, koji su htjeli i dalje ostati anonimni.
Alfons Kauders

#28119 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

A sta ti ovo kolege iz 90tke traze da se podrzi Zelenika?

Ah da, Zelenika nije kandidat, i barem 80% rukovodstva HDZ 90 ti je to reklo... :D
mO k3

#28120 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

mO k3 wrote:
mO k3 wrote:Image

:lol: Ko jednom laze , uvijek laze
:mrgreen:
Alfons Kauders wrote:A sta ti ovo kolege iz 90tke traze da se podrzi Zelenika?

Ah da, Zelenika nije kandidat, i barem 80% rukovodstva HDZ 90 ti je to reklo... :D

:mrgreen:
Hafis

#28121 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Situacija je takva da se iskazala potreba za još jednim ''izvornim'' hrvatskim kandidatom, ali ne pretjerano jakim, da se ne bi kojim slučajem nešto pošundralo.
Da je HDZ 90 stvarno imao namjeru istaknuti jakog i odmjerenog kandidata, to bi išlo mnogo mnogo ranije i s daleko jačim i uvjerljivijim kandidatom.
Alfons Kauders

#28122 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Juznosrbska takija! :D

Pravo su mi simpa kad se koprcaju. Mogu misliti kako ce tek za pet godina.
Alfons Kauders

#28123 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:

Situacija je takva da se iskazala potreba za još jednim ''izvornim'' hrvatskim kandidatom, ali ne pretjerano jakim, da se ne bi kojim slučajem nešto pošundralo.
Da je HDZ 90 stvarno imao namjeru istaknuti jakog i odmjerenog kandidata, to bi išlo mnogo mnogo ranije i s daleko jačim i uvjerljivijim kandidatom.
Nema problema.

Covic 90,000
Zelenika 10,000
Falatar 15,000
Komsic 110,000

Taman. :D
mO k3

#28124 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

hahahhahahahahhaahahahha :thumbup:
A sto mu ga njezno uvali :mrgreen:
Hafis

#28125 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:

Nema problema.

Covic 90,000
Zelenika 10,000
Falatar 15,000
Komsic 110,000

Taman. :D
Neka te na toj.
Reci ti meni gdje Komšić može nakupiti 100 000 glasova.
Čovječe, brojka je to. Znam ja da je on svojedobno skupljao i oko 330 000 u zlatna vremena. Ali sada?
Ne vidim niti jedne županije u kojoj on može skupiti više od 10 000 glasova.

P.S.
Daj bola ušuti ovog @moketa, svaki put kad udarim enter na post, odnekud se stvori...pa moram ponovo. Zar ne posti đavo ga odnio :?
Post Reply