Dešavanja u Srbiji

Ras Al Ghul

#28101 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

CSKA wrote:E neka ovo nije na nacionalnoj osnovi :

PREKINULI MEČ LIGE ŠAMPIONA: Navijači Galatasaraja skandirali Srbi, svi ćete proći kao Marko

U drugom minutu meča Turci su počeli da ubacuju baklje na teren, uz skandiranja "Ubij, Srbina" i "Svi Srbi će proći kao Marko Ivković"

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/foto-p ... ak-1622435

Sve je to samo na navijackoj osnovi :zzzz:
Nož, žica, Svaki Turčin zna , svaka bula zna, riješi rebus,... :zzzz:

I ja budala, a s njima u kopu ovo pjevaš :zzzz:
kopijas34

#28102 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kopijas34 »

Danguba wrote:
kopijas34 wrote:
Mohamad Sissoko wrote:Da stvar bude gora, ovi manijakalni srpski navijači sa fašističkom ideologijom kad prijete "krvi će se liti", to uglavnom bude sa ove strane Drine, to je njihova osveta Turcima za već vidim kultnu žrtvu. Nema to muda objavit rat Turskoj nego će ovamo "poturicama" da kolje vratove i tako kroz istoriju. Bolest čista.
A jos su mi gori ti poput tebe koji imaju neki yugoslavenski komplex manjeg naroda. Srbi su danas slomljen narod. Oni Turcima smatraju sve muslimane na balkanu: Bosnjake i Albance, Turke. A dobro znaju da su malo brojniji od samih albanaca vec danas. A protiv ujedinjenih "Turaka" na balkanu nebi imali nikakve sanse. Zamisli da ih napadnu Albanci (7 milion) i onda jos Bosnjaci 2 miliona. A njih sve skupa nema 6,5 miliona.

JNA je njima dala neki privid jacine pa su se nekih 50 godina mogli kurciti no to vrijeme je iza nas.
Idi uradi domcu zadacu i na spavanje. :-)
Ostavi ovo starijima. Kakvo ba zbrajanje i oduzimanje. Kakvi ba ratovi prazna stomaka. mogao bi svako ispaliti po 26 granata i cekati donaciju. :D
Miran komunjaro... Image

Sta je ovo:

http://pretis.ba/

Ovi mora da proizvode cokolade?
CSKA

#28103 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Ras Al Ghul wrote:

PREKINULI MEČ LIGE ŠAMPIONA: Navijači Galatasaraja skandirali Srbi, svi ćete proći kao Marko

U drugom minutu meča Turci su počeli da ubacuju baklje na teren, uz skandiranja "Ubij, Srbina" i "Svi Srbi će proći kao Marko Ivković"

Da pjevam o tome,zadnje mjesto gdje bi bio je ovo,jer vas ocima ne bi mogao vidjeti.

Uostalom na sjeveru nisam ima vise od deset godina.

I cemu sad pravdanje ovih budala,drugim budalama.
YVOD

#28104 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by YVOD »

CSKA wrote:
Ras Al Ghul wrote:

Da pjevam o tome,zadnje mjesto gdje bi bio je ovo,jer vas ocima ne bi mogao vidjeti.

ko peva,zlo ne misli
York Light 100`s

#28105 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by York Light 100`s »

valensija wrote:SRPSKI HAKERI OBORILI 200 TURSKIH SAJTOVA: Slika Marka Ivkovića na svim stranicama!

Na svim hakovanima sajtovima stoji poruka da su to uradili srpski hakeri, kao i da datum 22. novembar "neće biti zaboravljen"

Image

Srpski hakeri u toku dana su hakovali više od 200 turskih sajtova u znak osvete za ubistvo navijača Crvene Zvezde Marka Ivkovića. Na svim hakovanima sajtovima stoji poruka da su to uradili srpski hakeri, kao i da datum 22. novembar “nikada neće pasti u zaborav”.

- Teroristi, ubijate srpsku decu! Nećete proći nekažnjeno! Čekamo vas u Beogradu! Krv će se liti, osvete če biti – stoji na svakom od 200 hakovanih turskih sajtova.

Image
:lol: Pa ako su već hakovali 200 turskih stranica mogli su bar napisati nešto na turskom da se razumije poruka, 200 puta ni radi čega. A idiota majko moja mila :-)
Danguba

#28106 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Danguba »

kopijas34 wrote:
Miran komunjaro... Image

Sta je ovo:

http://pretis.ba/

Ovi mora da proizvode cokolade?
pa zato ti i kazem... :zzzz:
jedan rat jedva prezivio a za drugi znam sta treba...

p.s. i ako mozes, zaobidji me :wink:
Ras Al Ghul

#28107 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

Zato što jedne pljuješ, a o drugima kao da su cvjećke, samo mir i ljubav se širi po Srbiji :zzzz:

@YVOD

Lagano na koljenja i radnju dalje znaš, naučio si :izet:
LBVIEW

#28108 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Creasy wrote:
Lajavikrelac wrote:Fulaš cijeli fudbal....što onda niko ne pogleda poprijeko stotine Srba na odmorima u Turskoj, ili one što kupuju po turskim bazarima? Ili u diskotekama i lokalima na njihovom primorju? Miješaš babe i žabe. Dođi u SA/BL/ZE pa se kurči okolo odakle god da si i ko god da si, pa se javi kako si prošao :mrgreen:

Ko god se kurči u gostima, ne prođe dobro i ne treba ih ni žaliti.

Btw, kurčili su se i Fanaticosi na Marakani, pa je poslije bila kuknjava mjesec dana...
Jes, jes, potpuno identicna situacija, dobro vam rece caca nacije Cosic. :-)
Btw., za ti drote nisi kukao nad "belosvetskom nepravdom" kad je onaj srpski navijac fasovao u Sarajevu nakon utakmice reprezentacija i
onih fasistickih parola srpskih navijaca?
Sto se tice ove kuknjave pristalica "FK Arkan", pa zar doticni, otkako ih je poveo Arkan(i pojedine doveo do zadnjeg pocivalista u zgradi Poste u Sanskom Mostu 95-e :D ), nisu najavljivali "konacni obracun s Turcima": gusle,bule,Turci sto "lelecu",neki Janko-vojvoda i tako to"?.
Inace, bumerang" se za tili cas vrati i zna mlatnuti u facu i nekog koga ne bi trebao,a o tome se naravno nije mislilo kad se divljalo i tuklo gostujuce navijace, a ponekog i lisilo zivota. Zadnji na ovoj planeti koji imaju moralno pravo ikoga optuzivati za nacionalizam na sportskim arenama su upravo srpski navijaci, sad sto pojedini boluju od kolektivne amnezije je samo njihov problem. :zzzz:
YVOD

#28109 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by YVOD »

Ras Al Ghul wrote:

Zato što jedne pljuješ, a o drugima kao da su cvjećke, samo mir i ljubav se širi po Srbiji :zzzz:

@YVOD

sad bi ja trebao majku i oca da ti spominjem,ali ajde
Ras Al Ghul

#28110 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

Bujrum, ali u stihovima, da zlo ne misliš :lol:
YVOD

#28111 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by YVOD »

Ras Al Ghul wrote:Bujrum, ali u stihovima, da zlo ne misliš :lol:
ma ne mislim ja zlo nikome,samo opusteno.
ali ima stoke,mora da priznas
CSKA

#28112 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Ras Al Ghul wrote:

@YVOD

Pljujem budale koje se hvale ubistvom.

Groblje kada je ubilo Brisa Tatona,nije se hvalilo,nego je pricalo kako se sam ubio,skocio je sa nadvoznjaka.Zato sam napisao da je ovo morbidno cak i za navijacki svijet.

Interesatno je da se turci izvinjavaju i ogradjuju od ovih ludaka,a najveci njihovi advokati postali sa prostora BiH,Kosova i Albanije.
Ras Al Ghul

#28113 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

YVOD wrote:
Naravno da ima, ali ne možete samo jedne pljuvati a drugi isti kao oni, i Delije su ubile, pa nisam vidio da iko ovdje postavlja osuđujuće komentara. A naravno kada Srbin pogine od Turskog kama, to je bjelosvjetska zavjera koja ima veze sa svim osim navijačih nereda.

Groblje kada je ubilo Brisa Tatona,nije se hvalilo,nego je pricalo kako se sam ubio,skocio je sa nadvoznjaka.Zato sam napisao da je ovo morbidno cak i za navijacki svijet.

Interesatno je da se turci izvinjavaju i ogradjuju od ovih ludaka,a najveci njihovi advokati postali sa prostora BiH,Kosova i Albanije.
Pričali da se sam ubio :shock: to nije morbidno, fuj, momku po glavi skakali, a kasnije govore da se sam ubio, fuj! Nisam ja nikakav advokat Turaka, jebe mi se za njih, da sad svi poginu ne bih se počešao, ali meni nećeš demagogiju prosipati, morbidni su ti oni koji ti na sjeveru stoje i pjevaju nož žica, skandira Ratko Mladić i ostale genocidaše!
YVOD

#28114 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by YVOD »

Ras Al Ghul wrote:
YVOD wrote:
Naravno da ima, ali ne možete samo jedne pljuvati a drugi isti kao oni, i Delije su ubile, pa nisam vidio da iko ovdje postavlja osuđujuće komentara. A naravno kada Srbin pogine od Turskog kama, to je bjelosvjetska zavjera koja ima veze sa svim osim navijačih nereda.

Pričali da se sam ubio :shock: to nije morbidno, fuj, momku po glavi skakali, a kasnije govore da se sam ubio, fuj! Nisam ja nikakav advokat Turaka, jebe mi se za njih, da sad svi poginu ne bih se počešao, ali meni nećeš demagogiju prosipati, morbidni su ti oni koji ti na sjeveru stoje i pjevaju nož žica, skandira Ratko Mladić i ostale genocidaše!
ne moras da mi persiras i ne znam o cemu ti meni baljezgas
Ras Al Ghul

#28115 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

Oprosti, što ne znaš o čemu ja tebi baljezgam!
CSKA

#28116 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Ras Al Ghul wrote:
Groblje se nije hvalilo ubistvom,nije kacilo ko je slijedeci...nego su pokusali da se izvuku,lagali su,u tome je sustina.

Ko ti prosipa demagogiju,jedino ti radis.Niko ovdje nije branio Delije niti hvalio odkako je pocelo ovo,a ni ranije.jedino sto valensija s vremena na vrijeme postavlja atmosferu sa utakmica i to je to.Po postovima sam uvijek vidio da pljujes srbe i Srbiju ali ajde vidim da je Radosni dobar sa tobom pa sam mislio da nesto zna sta ja ne znam.Posto je on dosta ovdje aktivniji od mene.
YVOD

#28117 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by YVOD »

"
Ras Al Ghul"]Oprosti, što ne znaš o čemu ja tebi baljezgam!
jebiga,nisam u toku
Last edited by YVOD on 27/11/2014 22:46, edited 1 time in total.
Ras Al Ghul

#28118 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

Daj mi post gdje pljujem Srbiju i Srbe sve? Ja pljujem hrpu fašista sa Sjevera, a koliko znam oni nisu svi Srbi u Srbiji!
Creasy

#28119 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Creasy »

kopijas34 wrote:
Mohamad Sissoko wrote:Da stvar bude gora, ovi manijakalni srpski navijači sa fašističkom ideologijom kad prijete "krvi će se liti", to uglavnom bude sa ove strane Drine, to je njihova osveta Turcima za već vidim kultnu žrtvu. Nema to muda objavit rat Turskoj nego će ovamo "poturicama" da kolje vratove i tako kroz istoriju. Bolest čista.
A jos su mi gori ti poput tebe koji imaju neki yugoslavenski komplex manjeg naroda. Srbi su danas slomljen narod. Oni Turcima smatraju sve muslimane na balkanu: Bosnjake i Albance, Turke. A dobro znaju da su malo brojniji od samih albanaca vec danas. A protiv ujedinjenih "Turaka" na balkanu nebi imali nikakve sanse. Zamisli da ih napadnu Albanci (7 milion) i onda jos Bosnjaci 2 miliona. A njih sve skupa nema 6,5 miliona.

JNA je njima dala neki privid jacine pa su se nekih 50 godina mogli kurciti no to vrijeme je iza nas.
:lol:

Drogiraš li se ti? :D
Danguba

#28120 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Danguba »

Vučić osudio rezoluciju EP o Šešelju: Srbija više nije vreća za udaranje

Premijer Srbije Aleksandar Vučić osudio je danas rezoluciju Evropskog parlamenta o predsjedniku Srpske radikalne stranke (SRS) i haškom optuženiku Vojislavu Šešelju, istakavši da je ona uvredljiva, uznemirujuća i razočaravajuća, prenosi Anadolu Agency (AA).

U toku obraćanja novinarima u Vladi Srbije Vučić je rekao da ne postoji nijedan čovjek koji bi mogao da poredi Šešelja sa današnjim vlastima Srbije i da su evropski parlamentarci tom rezolucijom željeli da umanje ugled Srbije u svijetu.

„Srbija nije više onako beznačajna i mala kao što je bila i nije vreća za udaranje“, rekao je Vučić i naglasio da rezolucija predstavlja licemerje, upitavši „da li mislite da niko iz Srbije ne sme da vam odgovori?“

On je poručio da neće dozvoliti da se Srbija ponižava, kako je rekao, lažima i neistinama.

„Mnogo me više brine politika, pitanje Ukrajine i ono što se dešava u regionu“, rekao je Vučić i dodao da rezultat ovakve rezolucije "nije slabost već snaga Srbije".

On je odgovarajući na novinarska pitanja da li će ova rezolucija poremetiti odnose Srbije sa EU, između ostalog, rekao da se rad Vlade Srbije nekome ne dopada.

Srbijanski premijer je kritikovao i hrvatske vlasti zbog rezolucije istakavši da je čitava inicijativa u kontekstu izborne kampanje.
Jbt, sta je ovom Vucicu?
On je bezopasniji za Srbiju kao radikal nego nao naprednjak. :D
Ko su mu savjetnici? Covjek je skroz zglajzo. :|
Sezam

#28121 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sezam »

U vezi ovog hakovanja 200 turskih stranica, citam sta su napisali, vidim opet se radi o ubijenom djetetu, pa da pitam zna li neko do koje godine si dijete u Srba? Vidim ovaj pokojnik i sa 25 bio dijete.

Mozda sam cin ubojstva navijaca FK Arkan nije bio politicke prirode, ali sve nakon toga jeste. Polako postaje jasno da Albanci i nisu bas merhametli kao Bosnjaci i da se ozbiljno misle svetiti Srbima za proteklih 100 godina. U tom odnosu, Srbi su donji minimalno narednih 30 godina, ako ne i duze.
Sezam

#28122 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sezam »

Danguba wrote:

U toku obraćanja novinarima u Vladi Srbije Vučić je rekao da ne postoji nijedan čovjek koji bi mogao da poredi Šešelja sa današnjim vlastima Srbije i da su evropski parlamentarci tom rezolucijom željeli da umanje ugled Srbije u svijetu.

:lol: ja ugledne zemlje i govana :lol:
Lug

#28123 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Lug »

Sezam wrote:
Danguba wrote:

:lol: ja ugledne zemlje i govana :lol:
vala bas .. :lol:
zavrzlama

#28124 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

POLITIKA | PETAK 28.11.2014 | 14:45
Nikolić: Ako odemo, Srbija u paklu
IZVOR: TANJUG
Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je povodom Rezolucije EP o Šešelju da je EP dozvolio da ga Hrvatska instrumentalizuje u predizborne svrhe.

Foto: Beta, AP
Foto: Beta, AP
Nikolić je upitao i da li je cilj Haškog tribunala smena vlasti u Srbiji, ocenivši da bi bilo nefer da vlast građanima podnese ostavku, jer bi je "nasledili mnogo gori" i da bi to Srbiju moglo dovesti u pakao.

"Što se tiče Haškog tribunala, postavlja se pitanje šta je krajnji cilj njihove cirkuske predstave i njihovih mentora i klovnova? Šta žele da postignu? Smenu vlasti? Pa zar u demokratskim društvima o tome ne odlučuju građani na izborima?", upitao je Nikolić.

Predsednik Srbije je naveo da bi "bilo nefer prema građanima podneti ostavku", ali i da bi "to verovatno bilo lakše većini članova Vlade".

"Ko bi ih zamenio? Dokazano lošiji, usuđujem se da kažem gori ljudi, ali veoma podložni manipulacijama. Srbija bi se vratila u pakao u kome bi joj lako oduzeli i ono što se zarekla da nikada i nikome ne da", istakao je Nikolić.

Predsednik je istakao da Srbija vodi politiku mira i stabilnosti kako bi svojim građanima omogućila bolji život od sopstvenog rada.

"Posvećena je civilizacijskim tekovinama i za nju je nedopustiva svaka ratnohuškačka retorika, bilo da dolazi iz Srbije, Hrvatske, Albanije, bilo odakle. Na to ne treba da nas podsećaju oni koji taj problem nisu rešili u svom dvorištu", poručio je Nikolić.

Nikolić je istakao i da je EP doneo Rezoluciju koja se odnosi na Srbiju, a da Srbiji nije pružena mogućnost da makar iznese svoj stav.
Suza suzu stize..tekovina i govana...ko jucer odbili da usvoje rezoluciju o negiranju genocida kojeg je priznao cijeli svijet ...njihov potrcko dodik negira genocid i huska na podjelu BIH 24/7....premijer mu vlade ko jucer izjavljivao "ubiti 10 muslimana za jednog srbina"...on sam izjavio kako je Tita pred smrt boljela noga,aludirajuci na Djindjica.... :-)
Creasy

#28125 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Creasy »

ISTANBUL - Turski državljanin Kadri Aktaš priznao je da je prošlog petka uoči košarkaške utakmice između Galatasaraja i Crvene zvezde ubio navijača crveno-belih Marka Ivkovića.

"Nož sam poneo na utakmicu nesvesno. Na njihove provokacije odgovorili smo kamenicama i metalnim šipkama. U međuvremenu ja sam doživeo šok, pošto sam zadobio težak udarac u nos. Tada sam zamahnuo nožem, kako bi ih oterao od sebe, jer nisam mogao da se pomerim od šoka. Osoba koja me je udarila bila je znatno viša od mene, plave kose. Osoba kojoj sam zario nož bila je drugačije građe. Jesam zario nož, ali ne prihvatam optužbe", rekao je Aktaš turskoj policiji, a prenose mediji iz te zemlje.

Sud u Istanbulu je ranije danas podigao optužnicu protiv Aktaša. Sud je takođe naložio da se osumnjičeni Aktaš zadrži u pritvoru do suđenja. Preostala šestorica osumnjičenih za učešće u ovom zločinu su pušteni posle ispitivanja u policiji, ali bi protiv njih i dalje mogle da budu podnesene optužnice.

"Išao sam da gledam utakmicu i našao sam se usred haosa koji je nastao ispred hale. U jednom trenutku mi je policija naprskala sprej s biberom u oči i onda sam pobegao. Kasnije sam čuo da se i moje ime pominje među osumnjičenima za ubistvo. Kadira sam znao od ranije, a kada sam ga pitao šta se desilo, rekao mi je da ga je srpski navijač udario, ali da mu je odmah zabio nož u nogu. Kadir je imao posekotine po licu, od udarca", rekao je jedan od navijača Galatasaraja, koji je pušten na slobodu.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije primilo je danas zvaničnu potvrdu turske policije da je pritvoreno sedam osoba zbog ubistva Marka Ivkovića.

U saopštenju MSP-a se navodi da je turska policija obavestila generalnog konzula Srbije u Istanbulu da ima dovoljno dokaza da su privedena lica povezana s ovim krivičnim delom, te da će slučaj danas biti prosleđen javnom tužiocu na dalje postupanje.
Post Reply