Elders from Mare town are asking YPG to defend their town from ISIS.
4 people killed by IS in Kaljibrin in northern Aleppo -among them a women and a child
Elders from Mare town are asking YPG to defend their town from ISIS.
4 people killed by IS in Kaljibrin in northern Aleppo -among them a women and a child

Saying John Kerry has a horse face is an insult to all horses... that guy is in a league of his own!
chandan wrote:Slabo sta pratim.. Al zar ima bolesnika koji podrzavaju assada ? jednog od najvecih zlocinaca..
hehe, dobar sichandan wrote:Al kako god koliko se god ratuje i koliko god dodje krstaša, šija i ostaje bragre.. Na kraju se pobijediti suniti i Šam(sirija) ce biti njihov.![]()
Btw.
Ko se sve bori na strani brace FSA ? Kakva je tu situacija.. Zanima me rat u Siriji pa dok malo pofatam.
Idlib autobomba navodno, nakon dzume, mnogo mrtvih i ranjenih
Da li je ko preuzeo odgovornost za ovo?sunceKOtepsija wrote:...
ne znamChallenger__ wrote:Da li je ko preuzeo odgovornost za ovo?sunceKOtepsija wrote:...
Onog trenutka kada mi Bosanski muslimani shvatimo da u očima prosječnog Arapa sunita nismo ništa manje rafidije od šiita iz Libanona bit će bolje i nama i njima.chandan wrote:Al kako god koliko se god ratuje i koliko god dodje krstaša, šija i ostaje bragre.. Na kraju se pobijediti suniti i Šam(sirija) ce biti njihov.![]()
Btw.
Ko se sve bori na strani brace FSA ? Kakva je tu situacija.. Zanima me rat u Siriji pa dok malo pofatam.
Bravo @krokodajlKrokodajl wrote:
Onog trenutka kada mi Bosanski muslimani shvatimo da u očima prosječnog Arapa sunita nismo ništa manje rafidije od šiita iz Libanona bit će bolje i nama i njima.
Kada je poslanik Muhammed s.a.v.s rekao "Vi ste moj ummet" to se nije odnosilo samo na današnje sunite nego na sve sljedbenike Božije objave.
U kontekstu sektaškog sukoba sunita i šiita Arapi imaju stav ali mi Bosanski muslimani samo zato što smo suniti ne bi trebali nasjedati na sektaško grupiranje i a priori odbacivati šiite.
To što su šiiti u svom učenju možda i zastranili u pojedinim kontekstima ih ne čini ništa manje muslimanima od pojedinih škola islama u sunitskom okruženju.
Šiiti su naša braća koliko i suniti jer i jedni i drugi u srcu nose šehadet i kao takvi su za mene jednaki a tako bi trebalo biti i za sve muslimane u BiH.
Što se pobjede tiče pobjede sunita, pitanje koga će to suniti pobjediti ? I čija je Sirija ako nije sunitska...
Veliki pozdrav drug moj i velkam bekChallenger__ wrote:...
dragma wrote:Veliki pozdrav drug moj i velkam bekChallenger__ wrote:...![]()
Zakočilo ga (mjesec) malo prije nego je mene otkočilo (15 dana pa mjesec).dragma wrote:A đe onaj tersonja @opetja?
Taman se čovjek navikne na njega a on se neđe izgubi. Fale njegovi komentari je*em li ga neurozna

Challenger__ wrote:Zakočilo ga (mjesec) malo prije nego je mene otkočilo (15 dana pa mjesec).dragma wrote:A đe onaj tersonja @opetja?
Taman se čovjek navikne na njega a on se neđe izgubi. Fale njegovi komentari je*em li ga neurozna
Kikibombona wrote:Challenger__ wrote:Zakočilo ga (mjesec) malo prije nego je mene otkočilo (15 dana pa mjesec).dragma wrote:A đe onaj tersonja @opetja?
Taman se čovjek navikne na njega a on se neđe izgubi. Fale njegovi komentari je*em li ga neurozna![]()
He,he. Dragmić raspoložen večeras. Kao da je petak.dragma wrote:Zato je moj @kikson vazda tu
![]()
Krokodajl wrote:@Chelli, DeZ danas napredak SAA, znam ti ovo čekaš![]()
https://www.youtube.com/watch?v=t56wqw7 ... e=youtu.be
@DuckZz, Tigar se vratio u Alep kao i tenkovske jedinice njegovih snaga, u gradu su primjećene T90-e i sve informacije govore da će SAA pokrenuti sveopšti napad u Alepu, prema istoku, prema El Eisu kao i na Kastiljo cestu, opet, ti imaš informacije sa terena pa saberi te informacije i ove od vladinih telala i to je to...
edit: evo i ovo, puškaranje u DeZ, https://www.youtube.com/watch?v=J4rZk_R ... e=youtu.be
Fino vrijeme, svima dobro. Dosta je vala i one kise bilo. Sto sam stariji sve teze podnosim tmurno vrijeme.Challenger__ wrote:He,he. Dragmić raspoložen večeras. Kao da je petak.dragma wrote:Zato je moj @kikson vazda tu
![]()
hi hi.
The best time is deep inside You and not outside.Kikibombona wrote:Fino vrijeme, svima dobro. Dosta je vala i one kise bilo. Sto sam stariji sve teze podnosim tmurno vrijeme.
Kao moj komso...Challenger__ wrote:The best time is deep inside You and not outside.Kikibombona wrote:Fino vrijeme, svima dobro. Dosta je vala i one kise bilo. Sto sam stariji sve teze podnosim tmurno vrijeme.
Also sprach Challenger__