Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

hostapler

#28101 Re: Sarajevski derbi

Post by hostapler »

Navijači Sarajeva bi trebali biti zahvalni ovoj garnituri ljudi. Dok je Ibrak bio bili su malo bolji od Partizana. Danas su bare-bare sa velikim Milanom. :D
zipoo

#28102 Re: Sarajevski derbi

Post by zipoo »

Mi smo halali titulu, eto sta cete sada ? Nista nam ne mozete
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#28103 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

Prpa, karma i tako to!?

:lol:
zipoo

#28104 Re: Sarajevski derbi

Post by zipoo »

Ma prpa samo od samih nas
Last edited by zipoo on 11/04/2018 12:21, edited 1 time in total.
decko_sa_kovaca

#28105 Re: Sarajevski derbi

Post by decko_sa_kovaca »

Realno mrtva tema. Ovi u raspadu pa ih strah najavljivati pobjede mi u strahu nauceni proslogodisnjim iskustvom ,a i igra nije na nekom zadovoljavajucem nivou pa ni mi ne smijemo
avetinja

#28106 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

:lol:

Kakvo pišanje po navijačima.

Konačno je neko iznio stvari onakve kakve jesu. Većinski vlasnik se pita za sve i to je tako, barem kod nas. Možeš smijeniti naše ljude, ali strance ne možeš. Dobro je neko na vašoj temi napisao da ga ne bi čudilo da se kupi lova na kladionici.
luckylaka

#28107 Re: Sarajevski derbi

Post by luckylaka »

redhat wrote:Koliko ja shvatam trenutnu situaciju, jedni su se pomirili sa sudbinom, nemaju vise sta izgubiti, jer su skoro sve vec izgubili, a drugi su svjesni da su u groznoj formi pa su se usrali ko grlice, ali se hrabre da je sve u njihovim rukama. Jasta je.
Potpuni gubitak samopuzdanja, koji je najvise rezulatat proslogodisnjeg tragicnog iskustva, na istom mjestu u vrlo slicno vrijeme :D

Gledajuci Zelju zadnjih par sezona, jako se tesko nose sa pritiskom, nemaju autoriteta, niti fudbalskog vodju. Tj. nema vise mudonje, koji je znao sve o igri na terenu, ali i igri koja se vodi van terena.

Nije bolja situacija puno ni na Kosevu, raspad sistema, ali ovu tekmu mogu odigrati za svoju dusu. Uz to sve Zeljo ulazi oslabljen sa povrijedjenim Stevanovicem, kojeg sigurno nece biti na terenu, a upitan je i Blagojevic koji nikako da zalijeci upalu.

Moja je prognoza glatkih 3:0. Ako kojim slucajem Zeljo zabije u 2 gola u prvih 20 minuta koliko su sposobni igrati, sto je vrlo malo vjerovatno, onda ce zavrsiti 4:2 u triler zavrsnici. :D

U svakom slucaju ocekujem derbi da frca na sve strane, i da se bas dobro zabavimo. :D
Zaista jedan od vrlo rijetkih forumasa koji se razumije u fudbal i napise valjan post.Vecina ostalih valja provale u stilu ,,eurosmijeh".Nekad se dobar fazon ovdje mogao vidjeti ili procitati ovo danas sve na silu ili od muke.Derbi ce po obicaju biti patnja kjer od dva strucnjaka na klupi ne zna se koji je gori a od 20 igraca na igralistu(golmani su ovu ligu prevazisli) nemas 4-5 igraca koji mogu napraviti ili povuci pravi potez
Logovan

#28108 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

decko_sa_kovaca wrote:Realno mrtva tema. Ovi u raspadu pa ih strah najavljivati pobjede mi u strahu nauceni proslogodisnjim iskustvom ,a i igra nije na nekom zadovoljavajucem nivou pa ni mi ne smijemo
Konačno da neko kaže i ovo. :thumbup: :D
strong69

#28109 Re: Sarajevski derbi

Post by strong69 »

Oni bi kao da se otcijepe a mi im kao ne damo :lol: Naucili lekcije i jedni i drugi. Suti, cekaj kraj utakmice pa onda nasigurno.
Nadzorna_ploca

#28110 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Zasto da komentarisemo kad ima ovih vasih insajdera sve govore za nas. :skoljka:
Grean

#28111 Re: Sarajevski derbi

Post by Grean »

Kad smo kod upravljanja probajte vi smijeniti nekog u Zelji :mrgreen:

Valentin se preletio a letit ce kad tad, pogotovo zahvaljujuci ovoj izjavi.

Da se vratim na derbi, Husref zbog povreda i kartona 99% izvodi ovaj tim.

Pavlovic; Sabanovic, Sofranac, Adukor, Mujakic; Heric, Saric; Halilovic, Rahmanovic, Kuzmanovic; Velkoski

Veliki problemi, pored slabe igre i individualno smo oslabljeni. Najvise brinem za duel Mujakica i Zakarica na nasoj lijevoj strani.

Mozel ko od kona vasih 11, slabo pratim, ne znam koji su sem Vranjesa od pridoslih izborili mjesto.
ultima_palabra

#28112 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

Kako se meni čini, sigurni su samo Kjosevski, Bogičević, Graovac, Hajdarević, Vranješ, Zakarić i Ubiparip.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#28113 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Grean wrote:Kad smo kod upravljanja probajte vi smijeniti nekog u Zelji :mrgreen:

Pavlovic; Sabanovic, Sofranac, Adukor, Mujakic; Heric, Saric; Halilovic, Rahmanovic, Kuzmanovic; Velkoski

Veliki problemi, pored slabe igre i individualno smo oslabljeni. Najvise brinem za duel Mujakica i Zakarica na nasoj lijevoj strani.

Mozel ko od kona vasih 11, slabo pratim, ne znam koji su sem Vranjesa od pridoslih izborili mjesto.
Letit ce kada ga smijeni Tan ili Ken Cho.....sjever nece nikada a mozda ni tada!!! Vi zgleda nikako ne kontate sta je privatna firma!
vryzas

#28114 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

Grean wrote:Kad smo kod upravljanja probajte vi smijeniti nekog u Zelji :mrgreen:

Kjosevski, Graovac i Bogicevic na stoperima, bekovi Hadzic i vjerovatno Mehremic, vezni red Vranjes, Zakaric, Hajdarevic, Ramovic + mozda Blagojevic ili Zajmovic...u napadu Ubiparip. 8)

Sigurno nema Stevanovica na desnom beku zbog povrede.

Rezultat 0-0 ili eventualno da padne jedan gol ako udje neka frljoka. :skoljka: :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#28115 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

kakvi sastavi oba tima, sarajevski fudbal je zaista na visokim granama :mrgreen:
Logovan

#28116 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Velkoski wrote:kakvi sastavi oba tima, sarajevski fudbal je zaista na visokim granama :mrgreen:
Nije to smiješno. :( :oops:
manijak1

#28117 Re: Sarajevski derbi

Post by manijak1 »

:oops: Realno kukumavčenje i proizvoljno tumačenje kvaliteta i igre i igrača i trenera nije potrebno.
Derbi je uvijek jednom timu patnja drugom timu naslađivanje naslađivanja.
Naravno , kad se ne završi neriješeno .
Očekujem ponovno rasturanje Husrefovića Musemovićevih , ovaj put će se privesti kraju utakmica kako treba , prelaganih 0 :3 , ako se slučajno zadesi bezidejnost i odsutnost kao protiv Širokog onda 1:2 :D .
Toliko :oops: Sigurno se očekuju naricanja i iscrtavanja velikih zavjera :D što od Saveza, sudija i kladionica.
Usput rečeno očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu , punu tempa , žara, oštre igre i golova.
Neko bi obezvrijedio i ovaj derbi , ko ono igraju livadari na livadi ....ma doviđenja i prijatno :oops: znalci.
Nadzorna_ploca

#28118 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Zar ne rekose da Tana ne zanima FKS.. :lol:
Opet idu insajderske. :mrgreen:
Korisničkoime

#28119 Re: Sarajevski derbi

Post by Korisničkoime »

Posto ni jedni ni drugi ne smiju moram ja da pruzmem nezahvalnu ulogu prognozera.
Zeljo ce pregazit FKS strasnim rezultatom 0:1.
Derbi ce da obiluje posebno izrazenim bacanjem po terenu, simuliranjem, gestikulacijama prema sudiji ali takodjer i izrazito grubim startovima koje igraci nekako pobrkaju sa borbenoscu i zalaganjem jer igrackim kvalitetama ni jedni ni drugi nisu u stanju da pridobiju navijace.
manijak1

#28120 Re: Sarajevski derbi

Post by manijak1 »

Novi termini za oplakivanje samog sebe , insajder i insajderski.
Izgleda ste telepatski prenijeli nervozu, bezglavost i mahnitost na Cardif :D
Championship
Klub 58+3 za četiri dana
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#28121 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

Husref nasmijan i zadovoljan sa Grbavice!

Image
:mrgreen:
manijak1

#28122 Re: Sarajevski derbi

Post by manijak1 »

Oplakaće brzo , ko da gledam :D
avetinja

#28123 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Remija neće biti. Ili ćemo uzeti mi ili komšije.
bleee_sa

#28124 Re: Sarajevski derbi

Post by bleee_sa »

avetinja wrote:Remija neće biti. Ili ćemo uzeti mi ili komšije.
Mi ćemo brate :D
manijak1

#28125 Re: Sarajevski derbi

Post by manijak1 »

Vi možete uzeti jedino konopce :D
Post Reply