Dešavanja u Srbiji

DeutscheAusweis

#28076 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DeutscheAusweis »

CSKA wrote:O turcima sam uvijek slusao sve najbolje....kao domacini su super,svi nasi turisti ih hvale...zato me ovo sve i cudi...Medjutim kada sam vidio ovu vijest od prije dva dana,znam ko dize tenzije.
Hipoteka je ogromna...ogromna. Tesko da ce samo jedna srpska generacija uspjeti otplatiti. Bice ovih desavanja na svakom narednom sportskom susretu.
YVOD

#28077 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by YVOD »

kopijas34 wrote:
Lajavikrelac wrote:
kopijas34 wrote:Da slazem se. Ali u Srbiji ima mnogo ovih kojekakvih pokreta koji se mnogo kurce.
Da ih je samo u Srbiji bilo bi i nekako.....ali oni samo prate "trend" ono svjetsko, a naše :mrgreen:
Citava Srpska nacionalna ideologija je izgradjena oko Turaka zapravo. Borba protiv Turaka. A Turci su ih uvijek jebavali gdje su god stigli. To je srz problema. Kao da ti navijaci galatasaraya neznaju ko su Srbi. Pa samo u kvartu "Nova Bosna" (Yeni Bosna) u istambulu zivi oko pola miliona Bosnjaka. Oni jako dobro znaju ko im dolazi. A u zadnjih 15 godina cijela Turska zna ko su Srbi. Prije toga pojma nisu imali jer te bitke poput "bitke na Kosovu" ; takvih bitaka su turci imali malih milion i jos mnooogo veci. No za srbe je to odredilo njihov mentalni sklop danas.:

https://www.youtube.com/watch?v=FJVeCaEumro

Zamisli da mi idemo recimo u Njemacku; kao mali narod i u sred Berlina se kurcimo nekin ultra desnicarima, neo nacistima. :D
Jos malo (vidjecete) pa ce rijec "Turci" od strane podupiraca teme oko ubistva Marka, zamijeniti rijec "Bosnjaci"...samo se ceka pravi trenutak..
Last edited by YVOD on 27/11/2014 20:16, edited 2 times in total.
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#28078 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Domaci izdajnik »

Fulaš cijeli fudbal....što onda niko ne pogleda poprijeko stotine Srba na odmorima u Turskoj, ili one što kupuju po turskim bazarima? Ili u diskotekama i lokalima na njihovom primorju? Miješaš babe i žabe. Dođi u SA/BL/ZE pa se kurči okolo odakle god da si i ko god da si, pa se javi kako si prošao :mrgreen:
Creasy

#28079 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Creasy »

YVOD wrote: NISU SE DVOUMILI POSLE UBISTVA NAVIJAČA Srpski turisti bez straha otišli u Istanbul

Grupa građana sa „lastine“ autobuske stanice otputovala u Tursku. Mnogi su se raspitivali o situaciji, ali niko nije otkazao aranžman
http://www.novosti.rs/vesti/turizam.90. ... u-Istanbul

Strah od čega? Pa nije rat u Istanbulu jbt... :roll:
YVOD

#28080 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by YVOD »

Creasy wrote:
YVOD wrote: NISU SE DVOUMILI POSLE UBISTVA NAVIJAČA Srpski turisti bez straha otišli u Istanbul

Grupa građana sa „lastine“ autobuske stanice otputovala u Tursku. Mnogi su se raspitivali o situaciji, ali niko nije otkazao aranžman

Strah od čega? Pa nije rat u Istanbulu jbt... :roll:
Turci su to :D
Creasy

#28081 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Creasy »

Lajavikrelac wrote:Fulaš cijeli fudbal....što onda niko ne pogleda poprijeko stotine Srba na odmorima u Turskoj, ili one što kupuju po turskim bazarima? Ili u diskotekama i lokalima na njihovom primorju? Miješaš babe i žabe. Dođi u SA/BL/ZE pa se kurči okolo odakle god da si i ko god da si, pa se javi kako si prošao :mrgreen:

Ko god se kurči u gostima, ne prođe dobro i ne treba ih ni žaliti.

Btw, kurčili su se i Fanaticosi na Marakani, pa je poslije bila kuknjava mjesec dana...
CSKA

#28082 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

DeutscheAusweis wrote:
CSKA wrote:O turcima sam uvijek slusao sve najbolje....kao domacini su super,svi nasi turisti ih hvale...zato me ovo sve i cudi...Medjutim kada sam vidio ovu vijest od prije dva dana,znam ko dize tenzije.
Hipoteka je ogromna...ogromna. Tesko da ce samo jedna srpska generacija uspjeti otplatiti. Bice ovih desavanja na svakom narednom sportskom susretu.
Cisto sumnjam,jednom su uhvatili na iznenadjenje drugi put nece.

Vidis da se turci na svakom cosku izvinjavaju i crvene zbog ovoga...a ovi drugi sto bi da naplacuju dugove nece moci vise da se kriju ispod necije suknje.
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#28083 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Domaci izdajnik »

Creasy wrote:
Lajavikrelac wrote:Fulaš cijeli fudbal....što onda niko ne pogleda poprijeko stotine Srba na odmorima u Turskoj, ili one što kupuju po turskim bazarima? Ili u diskotekama i lokalima na njihovom primorju? Miješaš babe i žabe. Dođi u SA/BL/ZE pa se kurči okolo odakle god da si i ko god da si, pa se javi kako si prošao :mrgreen:

Ko god se kurči u gostima, ne prođe dobro i ne treba ih ni žaliti.

Btw, kurčili su se i Fanaticosi na Marakani, pa je poslije bila kuknjava mjesec dana...
Upravo :thumbup:
Mohamad Sissoko

#28084 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Mohamad Sissoko »

Creasy wrote: Ko god se kurči u gostima, ne prođe dobro i ne treba ih ni žaliti.

Pa šta koji k ovdje kukate za tim Zvezdinim huliganom i kreirate kult žrtve protiv Turaka, usput ti lično vrijeđas redom.
Sam sebi kontriraš.
valensija

#28085 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by valensija »

SRPSKI HAKERI OBORILI 200 TURSKIH SAJTOVA: Slika Marka Ivkovića na svim stranicama!

Na svim hakovanima sajtovima stoji poruka da su to uradili srpski hakeri, kao i da datum 22. novembar "neće biti zaboravljen"

Image

Srpski hakeri u toku dana su hakovali više od 200 turskih sajtova u znak osvete za ubistvo navijača Crvene Zvezde Marka Ivkovića. Na svim hakovanima sajtovima stoji poruka da su to uradili srpski hakeri, kao i da datum 22. novembar “nikada neće pasti u zaborav”.

- Teroristi, ubijate srpsku decu! Nećete proći nekažnjeno! Čekamo vas u Beogradu! Krv će se liti, osvete če biti – stoji na svakom od 200 hakovanih turskih sajtova.

Image
kopijas34

#28086 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kopijas34 »

valensija wrote:
- Teroristi, ubijate srpsku decu! Nećete proći nekažnjeno! Čekamo vas u Beogradu! Krv će se liti, osvete če biti – stoji na svakom od 200 hakovanih turskih sajtova.
Vi njih cekate u Beogradu a oni vas cekaju na Kosovu i u Sandzaku. :lol:
Image

https://www.youtube.com/watch?v=_3lXe2I_Kt0
Last edited by kopijas34 on 27/11/2014 21:07, edited 3 times in total.
Danguba

#28087 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Danguba »

kazem, ljudi zive 24 sata u paranojama.
demars tamo, demars vamo, konferencija za novinare, dizanje avi...ups samo jos to fali :D
valensija

#28089 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by valensija »

MINUT ĆUTANJA ZA MARKA: Navijači Fenerbahčea ispoštovali Ivkovića

Uoči utakmice Evrolige između Fenerbahčea i Turova navijači turskog kluba minutom ćutanja odali su počast nastradalom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću.

Image

Navijači ekipe koju trenira Dušan Ivković, a nastupaju reprezentativci Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, ispoštovali su na korektan način Ivkovića koji je prošlog petka nastradao upravo u Istanbulu pošto su ga ubili navijači Galatasaraja.
Danguba

#28090 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Danguba »

...i cemu to vodi???
ja da sam Srbin ja bi se ovoga stidio a ne lijepio ''gluposti''.
Stvari treba smirivati a ne od svakoga na zemaljskoj kugli stvarati neprijatelja(osim Rusa naravno).
Koji je to mentalni sklop...ma gori sam ja kada se nad ovim iscudjavam kada znam ko su i sta su. :oops:
CSKA

#28092 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

I rusi su nam bili neprijatelji u jednom trenutku istorije,ukopavali smo se,cekajuci njihovu invaziju.

Kec iz poznavanja istorije Srbije :D
Mohamad Sissoko

#28093 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Mohamad Sissoko »

Da stvar bude gora, ovi manijakalni srpski navijači sa fašističkom ideologijom kad prijete "krvi će se liti", to uglavnom bude sa ove strane Drine, to je njihova osveta Turcima za već vidim kultnu žrtvu. Nema to muda objavit rat Turskoj nego će ovamo "poturicama" da kolje vratove i tako kroz istoriju. Bolest čista.
kopijas34

#28094 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kopijas34 »

Mohamad Sissoko wrote:Da stvar bude gora, ovi manijakalni srpski navijači sa fašističkom ideologijom kad prijete "krvi će se liti", to uglavnom bude sa ove strane Drine, to je njihova osveta Turcima za već vidim kultnu žrtvu. Nema to muda objavit rat Turskoj nego će ovamo "poturicama" da kolje vratove i tako kroz istoriju. Bolest čista.
A jos su mi gori ti poput tebe koji imaju neki yugoslavenski komplex manjeg naroda. Srbi su danas slomljen narod. Oni Turcima smatraju sve muslimane na balkanu: Bosnjake i Albance, Turke. A dobro znaju da su malo brojniji od samih albanaca vec danas. A protiv ujedinjenih "Turaka" na balkanu nebi imali nikakve sanse. Zamisli da ih napadnu Albanci (7 milion) i onda jos Bosnjaci 2 miliona. A njih sve skupa nema 6,5 miliona.

JNA je njima dala neki privid jacine pa su se nekih 50 godina mogli kurciti no to vrijeme je iza nas.
valensija

#28095 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by valensija »

BUGARI NISU ZABORAVILI MARKA: Navijači Ludogoreca odali poštu ubijenom navijaču Zvezde

RAZGRAD - Navijači Ludogoreca na meču sa Liverpulom u Ligi šampiona odali su poštu ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću.

Image

Pristalice bugarskog kluba su u sredu na utakmici sa Liverpulom u 5. kolu LŠ razvile transparent na kome je pisalo "Marko Ivković", a pored su bile i zastave Srbije.

Slično je bilo i na utakmici Apoel - Barselona.

Image
Danguba

#28096 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Danguba »

CSKA wrote:I rusi su nam bili neprijatelji u jednom trenutku istorije,ukopavali smo se,cekajuci njihovu invaziju.

Sta nam je sve radio taj mrski Tito. :-)
Cuj, mi da Rusima kazemo njet. :D
kopijas34

#28097 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kopijas34 »

valensija wrote:BUGARI NISU ZABORAVILI MARKA: Navijači Ludogoreca odali poštu ubijenom navijaču Zvezde

RAZGRAD - Navijači Ludogoreca na meču sa Liverpulom u Ligi šampiona odali su poštu ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću.

Image

Pristalice bugarskog kluba su u sredu na utakmici sa Liverpulom u 5. kolu LŠ razvile transparent na kome je pisalo "Marko Ivković", a pored su bile i zastave Srbije.

Slično je bilo i na utakmici Apoel - Barselona.

Image
Taj Bugarski grad je vecinsko Turski. Razgrad:

Image
Turci u Bugarskoj cine oko 12% stanovnistva i imaju super odnose sa Bugarima. Generalno gledano ni Turci ni Bugari u Bugarskoj ne vole pretjerano Srbe. Bugarska je prva drzava koja je priznala BiH. Za razliku od Grcke koja voli srbe mnogo.
Danguba

#28098 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Danguba »

kopijas34 wrote:
Mohamad Sissoko wrote:Da stvar bude gora, ovi manijakalni srpski navijači sa fašističkom ideologijom kad prijete "krvi će se liti", to uglavnom bude sa ove strane Drine, to je njihova osveta Turcima za već vidim kultnu žrtvu. Nema to muda objavit rat Turskoj nego će ovamo "poturicama" da kolje vratove i tako kroz istoriju. Bolest čista.
A jos su mi gori ti poput tebe koji imaju neki yugoslavenski komplex manjeg naroda. Srbi su danas slomljen narod. Oni Turcima smatraju sve muslimane na balkanu: Bosnjake i Albance, Turke. A dobro znaju da su malo brojniji od samih albanaca vec danas. A protiv ujedinjenih "Turaka" na balkanu nebi imali nikakve sanse. Zamisli da ih napadnu Albanci (7 milion) i onda jos Bosnjaci 2 miliona. A njih sve skupa nema 6,5 miliona.

JNA je njima dala neki privid jacine pa su se nekih 50 godina mogli kurciti no to vrijeme je iza nas.
Idi uradi domcu zadacu i na spavanje. :-)
Ostavi ovo starijima. Kakvo ba zbrajanje i oduzimanje. Kakvi ba ratovi prazna stomaka. mogao bi svako ispaliti po 26 granata i cekati donaciju. :D
CSKA

#28099 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Danguba wrote:
CSKA wrote:I rusi su nam bili neprijatelji u jednom trenutku istorije,ukopavali smo se,cekajuci njihovu invaziju.

Sta nam je sve radio taj mrski Tito. :-)
Cuj, mi da Rusima kazemo njet. :D
Jedini bratski narod i zemlja su kinezi i Kina.

Nikad ratovali nismo i obozavaju Batu i Valtera 8-)
CSKA

#28100 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Evo prekinuta utakmica u Londonu izmedju Totenhema i groblja...pa moze li jedna utakmica normalno da prodje.
Post Reply