Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#28076 Re: Sarajevski derbi
Nema predaje Manijaci.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#28077 Re: Sarajevski derbi
i pisalo se po sirotinji..gazila se liga itd itd...za dvije godine se ulazilo u grupnu fazu...naucne fantastike na izvozBlueBlood wrote:svi su bili slozni dok su se brisale guzice parama kad je tan tek dosao
- rumenige_brajtner
#28078 Re: Sarajevski derbi
Do te mjere ih je euforija drmala da su ibrakovica dozivljavali kao super pozitivnog likahrasno38 wrote:i pisalo se po sirotinji..gazila se liga itd itd...za dvije godine se ulazilo u grupnu fazu...naucne fantastike na izvozBlueBlood wrote:svi su bili slozni dok su se brisale guzice parama kad je tan tek dosao
- Logovan
#28079 Re: Sarajevski derbi
Joj opet ovaj, više nickova nego utakmica kluba.adhok wrote:Logovan wrote:HAJDE SARAJ'VO!
GAZI MALENE!
Pišeš veoma kontradiktorno, prvo navijaš za sarajevo, a onda da vas gaze
odluči se
- Grean
#28080 Re: Sarajevski derbi
Valjda ce ih i Sloboda izmoriti.Tomahawk11 wrote:Nama više ništa ne može spasiti sezonu.
Eventualna pobjeda u derbiju bi bila satisfakcija dobijanja vječitog rivala, ali se time ne bi puno toga kad smo mi u pitanju promijenilo.
S druge strane, vama je ova utakmica puno bitnija.
Veliki je problem sto nama fale Ahmetovic, Hebibovic pa i Hodzic i Bekic. Ovaj zadnji je rizican jer ga mijenja Mujakic koji je vise stoper a igrat ce pritiv najopasnijeg igraca Zelje.
Stanojevic mi nekako najmanje fali.
Nadati se da ce se njima noge svezati kao prosle sezone ali ipak ova nasa ekipa nije na nivou proslogodisnje, pogotovo sa ovim izostancima.
-
redhat
#28081 Re: Sarajevski derbi
Koliko ja shvatam trenutnu situaciju, jedni su se pomirili sa sudbinom, nemaju vise sta izgubiti, jer su skoro sve vec izgubili, a drugi su svjesni da su u groznoj formi pa su se usrali ko grlice, ali se hrabre da je sve u njihovim rukama. Jasta je.
Potpuni gubitak samopuzdanja, koji je najvise rezulatat proslogodisnjeg tragicnog iskustva, na istom mjestu u vrlo slicno vrijeme
Gledajuci Zelju zadnjih par sezona, jako se tesko nose sa pritiskom, nemaju autoriteta, niti fudbalskog vodju. Tj. nema vise mudonje, koji je znao sve o igri na terenu, ali i igri koja se vodi van terena.
Nije bolja situacija puno ni na Kosevu, raspad sistema, ali ovu tekmu mogu odigrati za svoju dusu. Uz to sve Zeljo ulazi oslabljen sa povrijedjenim Stevanovicem, kojeg sigurno nece biti na terenu, a upitan je i Blagojevic koji nikako da zalijeci upalu.
Moja je prognoza glatkih 3:0. Ako kojim slucajem Zeljo zabije u 2 gola u prvih 20 minuta koliko su sposobni igrati, sto je vrlo malo vjerovatno, onda ce zavrsiti 4:2 u triler zavrsnici.
U svakom slucaju ocekujem derbi da frca na sve strane, i da se bas dobro zabavimo.
Potpuni gubitak samopuzdanja, koji je najvise rezulatat proslogodisnjeg tragicnog iskustva, na istom mjestu u vrlo slicno vrijeme
Gledajuci Zelju zadnjih par sezona, jako se tesko nose sa pritiskom, nemaju autoriteta, niti fudbalskog vodju. Tj. nema vise mudonje, koji je znao sve o igri na terenu, ali i igri koja se vodi van terena.
Nije bolja situacija puno ni na Kosevu, raspad sistema, ali ovu tekmu mogu odigrati za svoju dusu. Uz to sve Zeljo ulazi oslabljen sa povrijedjenim Stevanovicem, kojeg sigurno nece biti na terenu, a upitan je i Blagojevic koji nikako da zalijeci upalu.
Moja je prognoza glatkih 3:0. Ako kojim slucajem Zeljo zabije u 2 gola u prvih 20 minuta koliko su sposobni igrati, sto je vrlo malo vjerovatno, onda ce zavrsiti 4:2 u triler zavrsnici.
U svakom slucaju ocekujem derbi da frca na sve strane, i da se bas dobro zabavimo.
- BlueBlood
#28082 Re: Sarajevski derbi
Ne znam samo zasto se cude za ovo sto im se desava?
Kad su tudjim parama guzicu brisali smijali su se pravim casovima ljubavi dok smo od usta odvajali da izgradimo stadion srusen u ratu i da Evropu vratimo na Grbavicu nazivajuci to "sadakom". Sad kad su trehnuli od pod ko nikad prije, kad pucaju po svim savovima i kao klub i kao skupina, kad su se o sebi zabavili kako da ih covjek zali?
Ne treba ih ismijavati, spustati se na njihov nivo, iako ima materijala da je nedo Bog obrnuta situacija nebi mogli ziviti od njih.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Kad su tudjim parama guzicu brisali smijali su se pravim casovima ljubavi dok smo od usta odvajali da izgradimo stadion srusen u ratu i da Evropu vratimo na Grbavicu nazivajuci to "sadakom". Sad kad su trehnuli od pod ko nikad prije, kad pucaju po svim savovima i kao klub i kao skupina, kad su se o sebi zabavili kako da ih covjek zali?
Ne treba ih ismijavati, spustati se na njihov nivo, iako ima materijala da je nedo Bog obrnuta situacija nebi mogli ziviti od njih.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
- Logovan
#28083 Re: Sarajevski derbi
Čuj ne treba ih ismijavati, a on pola života proveo zajebavajući.
Ko fol nećemo mi na njihov nivo.
E ja ne znam što čitam ove teme o ligi.
E ja ne znam što čitam ove teme o ligi.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#28084 Re: Sarajevski derbi
Ja jedino sto ocekujem da ce na ovoj temi poslije derbija ostati samo @Tomo....a i @lesko bi sigurno da nije u banovicima....redhat wrote:Koliko ja shvatam trenutnu situaciju, jedni su se pomirili sa sudbinom, nemaju vise sta izgubiti, jer su skoro sve vec izgubili, a drugi su svjesni da su u groznoj formi pa su se usrali ko grlice, ali se hrabre da je sve u njihovim rukama. Jasta je.
Potpuni gubitak samopuzdanja, koji je najvise rezulatat proslogodisnjeg tragicnog iskustva, na istom mjestu u vrlo slicno vrijeme![]()
Moja je prognoza glatkih 3:0. Ako kojim slucajem Zeljo zabije u 2 gola u prvih 20 minuta koliko su sposobni igrati, sto je vrlo malo vjerovatno, onda ce zavrsiti 4:2 u triler zavrsnici.![]()
- Logovan
#28085 Re: Sarajevski derbi
Ni gram obraza, ni stida, ništa.
- kakotakonikako
#28087 Re: Sarajevski derbi
"Vlasniku se ne postavljaju uslovi. Mene je na funkciju imenovao vlasnik i ja sam samo njemu odgovoran”, kazao je Valentin Ilievski za “Nezavisne”.
-
MensurM
#28088 Re: Sarajevski derbi
kakotakonikako wrote:"Vlasniku se ne postavljaju uslovi. Mene je na funkciju imenovao vlasnik i ja sam samo njemu odgovoran”, kazao je Valentin Ilievski za “Nezavisne”.
-
hostapler
#28089 Re: Sarajevski derbi
Sarajevo nema vlasnika
Ima čovjeka koji drži većinska upravljačka prava

Ima čovjeka koji drži većinska upravljačka prava
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28090 Re: Sarajevski derbi
Baš tako
Valentin ko Skaka, nema pojma o čemu priča.
Valentin ko Skaka, nema pojma o čemu priča.
- Logovan
#28091 Re: Sarajevski derbi
Tvoj kolega. Bolest društva sa ovih prostora. Jedno govore, a drugo rade. A eto ni Valentin ništa nije bolji, isto lupa kao i ovaj tvoj.ultima_palabra wrote:Ko, Valentin?
I nemojte oko vlasnika. Objašnjeno vam je 100 puta. Pa prije bi zidovi shvatili, majke mi.
Last edited by Logovan on 11/04/2018 11:27, edited 1 time in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#28092 Re: Sarajevski derbi
Pa vlasnik većinskih upravljačkih prava, samo je čovjek skratio ... 
- kakotakonikako
#28093 Re: Sarajevski derbi
Samo sto Skaku nije postavio nikakav vlasnik, pa ni upravljackih prava. UPRAVLJACKA PRAVA. Moze da UPRAVLJA kako ga je volja i postavlja koga mu je volja.
-
zipoo
#28094 Re: Sarajevski derbi
pa onda se rijesite covjeka, kada Sarajevo nema vlasnika 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28095 Re: Sarajevski derbi
Bezveze priča, bar u kontekstu derbija.
- BlueBlood
#28096 Re: Sarajevski derbi
zasto mi je obrisan post ? ista slika postavljena i na temi hz

- decko_sa_kovaca
#28097 Re: Sarajevski derbi
Kakva je razlika izmedju vlasnika i vlasnika upravljackih prava. Mislim to je valjda nesto slicno nekoj renti mozes da radis s tim autom ,kucom, prostorom sta hos al nije tvoje na papiru. Samo sto je on dozivotno rento fks ? I moze ga stavit u testament ?
- rumenige_brajtner
#28098 Re: Sarajevski derbi
nije govno nego se pas posr'ohostapler wrote:Sarajevo nema vlasnika
Ima čovjeka koji drži većinska upravljačka prava![]()
-
zipoo
#28099 Re: Sarajevski derbi
joj jeste i vi pa covjek da je vlasnik valjda bi pisalo pored fk sarajeva - vl. vincent tan
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#28100 Re: Sarajevski derbi
Nazigu cemo vas opet......