Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kloniran wrote:Bolje pjeske nego platiti groba 8-9 milja
a nagledah ih se poprilicno i zadnjih dva mjeseca
auta koja realno vrijede po1 - 2 milje manje
a za auto se ima mnogo vise od te 4 milje, samo nisam izgorio po glavi da nekome poklanjam novac
Oni sti stave realnu cijenu obicno prodaju auto u dva tri sata od objavljivanja
Pa imam spasenih pedesetak automobila koji se prodaju vise od 3 mjeseca
kloniran wrote:Bolje pjeske nego platiti groba 8-9 milja
a nagledah ih se poprilicno i zadnjih dva mjeseca
auta koja realno vrijede po1 - 2 milje manje
a za auto se ima mnogo vise od te 4 milje, samo nisam izgorio po glavi da nekome poklanjam novac
Oni sti stave realnu cijenu obicno prodaju auto u dva tri sata od objavljivanja
Pa imam spasenih pedesetak automobila koji se prodaju vise od 3 mjeseca
sta cu ja kad su sve mazge il bile u udesu il procvjetale ko ljubicice u proljece
ja sam ti reko da se strpis , izletit ce dobra , za ove precjenjene leseve nemoj biti lud , cuj 8200 za auto kojem istruhne unutrasnji dio blatobrana i prag , a uz to tabla dolazi skoro do drugog reda sjedista
sta cu ja kad su sve mazge il bile u udesu il procvjetale ko ljubicice u proljece
ja sam ti reko da se strpis , izletit ce dobra , za ove precjenjene leseve nemoj biti lud , cuj 8200 za auto kojem istruhne unutrasnji dio blatobrana i prag , a uz to tabla dolazi skoro do drugog reda sjedista
ovoj petici je realna cijena
peticu sam i naveo kao primjer realne cijene, moguce da odem i pogledati ako ulovim slobodan dan prije nego sto se proda
Ovaku peticu za ove pare u njemackoj ne mozes kupiti a da je u stanju kakav ovaj sa oglasa opisuje i to jos u periodu kada se ljudi rjesavaju starih dizela..
Last edited by SSemir on 20/05/2018 14:42, edited 1 time in total.
SSemir wrote:Ovaku peticu za ove pare u njemackoj ne mozes kupiti a da je u stanju kakav ovaj sa oglasa opisuje i to jos u periodu kada se ljudi rjesavaju starih dizela..
pa ja sinic postavljah link
385k na satu
a prije mjesec bilo 935k
steta sto printscreen ne uradih tada
a nasao sam ja bio u njemackoj dobru sa 160k na satu za 2400€ al daleko mi otici
Vozili su me u ovakvo Bluebirdu davne 1989. godine, 2.0 benz, ne znam koje je godiste bio, a ja sam tamo negdje 1997. godine vozio 2,0d, 1988. godina, presao 220k km, meni pravo drag auto, oba upravo ove boje. Nenametljiv, nepoderiv, servo, dugmici, plis, milina.
Honda ha
Meni je zelja bila uzeti Hondu Civica, i nekako prosle jeseni se fino pripremao , cak sam i probao Imprezu
Da se to fino uporedi, zasad na cekanju