SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
shbc

#28076 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shbc »

mario001 wrote:
VjecitiStudent wrote:FB lajkovi Armina Muratovica, voli sve sto vole mladi, pitam se da li mu je Hasan M. u kakvom rodu?

Image

Prije ce biti da je to ovaj...

https://www.facebook.com/armin.muratovic.9?fref=ts
Nevezano za citavu pricu oko udesa... Ali ovaj da istetovira Sandzak na celu, manje bi se primjetilo odakle je. Sta je ovo Svico draga. Frajer utjelovljenje stereotipa.
Hemera

#28077 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hemera »

nek istetovira SJENICA hahahahhaha
wolfie

#28078 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by wolfie »

Pao bruda.
zateznistub

#28079 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

wolfie wrote:Pao bruda.
Pao k'o takiša...
mario001

#28080 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mario001 »

Brat moj lijepi, burazeruu, bracikaaa, ljubi brat..
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#28081 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_milojica »

mario001 wrote:
"Samo ti zavide bruda,Allah sve vidi,izaci ces jos jaci"
:oops:
JThomas

#28082 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

isti sejo kolašinac majke mi :roll: :lol:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#28083 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mk ultra »

mario001 wrote:
sandžak + šiša + teretana + keš bez pameti i pokrića ... :bih:

treba se boriti protiv ovog bliskoistočnog trenda inače će biti loše... ustvari, već je loše
zateznistub

#28084 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

mk ultra wrote: sandžak + šiša + teretana + keš bez pameti i pokrića ... :bih:

treba se boriti protiv ovog bliskoistočnog trenda inače će biti loše...
Tačno tako...od do...
JThomas

#28085 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

i taj trend su morali pustiti oni koji mu ne pripadaju. bar prešutno. a vlasti on savršeno odgovara, što gluplji građani u što većem strahu za gole živote svakodnevno, na ulici.
Yapi Yapo

#28086 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Yapi Yapo »

mario001 wrote:
VjecitiStudent wrote:FB lajkovi Armina Muratovica, voli sve sto vole mladi, pitam se da li mu je Hasan M. u kakvom rodu?

Image

Prije ce biti da je to ovaj...

https://www.facebook.com/armin.muratovic.9?fref=ts
ovaj je negdje 94 95 godište
mario001

#28087 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mario001 »

mali_milojica wrote:
mario001 wrote:
"Samo ti zavide bruda,Allah sve vidi,izaci ces jos jaci"
:oops:

Neki od komentara...
Moja braca moja krv..
Moja braca Najaci ste Alah davas cuva i stiti veliki Selam...
Masala jaci ste od nato-a,ljubi vas brat.wink emoticon...
ALAH DAVAS CUVA MOMCI CUVAJ TESE A SVAKA CAS TAKO I TEREBA DASTE SKUPA..Odgovor: Ami brate moj i tebe zajedno sa nama krv nije voda brate moj
Qoom

#28088 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Qoom »

Puni Kovačići ovih glava
r_faruk

#28089 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by r_faruk »

Sto mi je sega ovo 'krv nije voda', ha nije ni razredjivac :-)
elk

#28090 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by elk »

Ja kad vidim ovi bruda odmah bi u nepce puco.jebote grob gdje zivimo.malo sam nadrdan,odo slafen.laku noc.
Jara

#28091 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Jara »

Banksy wrote::(

Sve je u ovoj priči, cijeli tuga i jad postratne Bosne, sve u jednoj slici.
:thumbup: Sve rečeno, kratko, jasno...Tugo pregolema... :sad:
BadBoy

#28092 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

Racija u onom Walteru na M. Dvoru. Zatvorena komplet ulica, tri kombija specijalaca.
wolfie

#28093 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by wolfie »

Cemu vakat, tome i vrijeme.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#28094 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Chmoljo »

Banksy wrote::(

Sve je u ovoj priči, cijeli tuga i jad postratne Bosne, sve u jednoj slici.
Bože jes' mi se stislo... :(
Hemera

#28095 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hemera »

http://www.avaz.ba/clanak/220864/memic- ... a-na-povod

Smrt Dženana Memića, 22-godišnjeg studenta iz ilidžanskog naselja Sokolović-Kolonija, još je pokrivena velom tajne. Senaid Memić, načelnik općine Ilidža, u razgovoru za "Dnevni avaz" kazao da je cjelokupna javnost šokirana zločinom koji se dogodio na Ilidži te je apelirao na policiju i Tužilaštvo da se što prije rasvijetli ovaj mučni događaj.

Podrška roditeljima

- Mislim da se radi o ubistvu bez obzira na povod... Nadam se da pravosudni organi i policija šute u interesu istrage. Oni će izaći u javnost kada za to bude pogodan moment. Nema razloga da se neko štiti u ovom slučaju, a pogotovo ne neko ko je prisustvovao tom zločinu, a o tome je šutio. Imam apsolutno povjerenje u Tužilaštvo i našu policiju. Mi, kao građani i lokalna zajednica, uz svu podršku roditeljima usmrćenog mladića, istrajat ćemo u tome da se ova stvar istjera do kraja te da se počinilac ili počinioci privedu licu pravde. Stradali mladić je moj daljnji rođak, ali vjerujte, kao da se radi o mom djetetu… On je bio zlatno dijete i nikada nikome nije uputio ružan pogled, a kamoli šta zlo učinio – kazao nam je Memić.

Podsjećamo da je mladić 8. februara ove godine u 22.30 sati zadobio teške povrede, šetajući s djevojkom A. M. Velikom alejom na Ilidži. Sutradan je sarajevska policija saopćila da je mladić zadobio povrede kada ga je nepoznati vozač udario automobilom nepoznate marke, nakon čega je pobjegao sa mjesta događaja. Mladić je pao u komu te je sedam dana poslije podlegao povredama u Klinici za neurohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu. Javnost šokirana Istog dana pojavila se nova verzija događaja, koja je šokirala bh. javnost, a koju niko nije želio ni potvrditi niti demantirati. Naime, Dženana je, navodno, napao bivši momak djevojke s kojom se zabavljao te mu je nanio teške povrede glave, udarajući ga, navodno, bejzbolskom palicom. Pojavila se i špekulacija da je A. M. tokom istrage tri puta promijenila iskaz te da je navela tri verzije događaja. U međuvremenu je obavljena i obdukcija mladićevog tijela, ali ni nakon toga slučaj za istražitelje i Tužilaštvo nije iskristaliziran. Kako smo jučer saznali iz Ttužilaštva Kantona Sarajevo, postupajući tužilac još čeka neke rezultate da bi se istraga okončala te da bi se utvrdilo o kojem se krivičnom djelu u ovom slučaju radi. -
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#28096 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hrasno38 »

Image
klasicni sarajevski novokomponovani krusko sa sisom u rukama!!!! i komentarima na FB-u:

najljepsi
lji te brat
ko mi je to lijep
bruda ovo bruda ono

majke mi ponekad pomislis da zivis okruzen pederima!!!!
L u c i f e r

#28097 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by L u c i f e r »

hrasno38 wrote: klasicni sarajevski novokomponovani krusko sa sisom u rukama!!!! i komentarima na FB-u:

najljepsi
lji te brat
ko mi je to lijep
bruda ovo bruda ono
Image
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#28098 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hrasno38 »

L u c i f e r wrote:
hrasno38 wrote: klasicni sarajevski novokomponovani krusko sa sisom u rukama!!!! i komentarima na FB-u:

najljepsi
lji te brat
ko mi je to lijep
bruda ovo bruda ono
Image
Kako ti je "lijep" ovaj emotinon "bruda" :)
L u c i f e r

#28099 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by L u c i f e r »

Image

:eh:
SvojTiPos'o

#28100 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by SvojTiPos'o »

Hemera wrote:
http://www.avaz.ba/clanak/220864/memic- ... a-na-povod

Smrt Dženana Memića, 22-godišnjeg studenta iz ilidžanskog naselja Sokolović-Kolonija, još je pokrivena velom tajne. Senaid Memić, načelnik općine Ilidža, u razgovoru za "Dnevni avaz" kazao da je cjelokupna javnost šokirana zločinom koji se dogodio na Ilidži te je apelirao na policiju i Tužilaštvo da se što prije rasvijetli ovaj mučni događaj.

Podrška roditeljima

- Mislim da se radi o ubistvu bez obzira na povod... Nadam se da pravosudni organi i policija šute u interesu istrage. Oni će izaći u javnost kada za to bude pogodan moment. Nema razloga da se neko štiti u ovom slučaju, a pogotovo ne neko ko je prisustvovao tom zločinu, a o tome je šutio. Imam apsolutno povjerenje u Tužilaštvo i našu policiju. Mi, kao građani i lokalna zajednica, uz svu podršku roditeljima usmrćenog mladića, istrajat ćemo u tome da se ova stvar istjera do kraja te da se počinilac ili počinioci privedu licu pravde. Stradali mladić je moj daljnji rođak, ali vjerujte, kao da se radi o mom djetetu… On je bio zlatno dijete i nikada nikome nije uputio ružan pogled, a kamoli šta zlo učinio – kazao nam je Memić.

Podsjećamo da je mladić 8. februara ove godine u 22.30 sati zadobio teške povrede, šetajući s djevojkom A. M. Velikom alejom na Ilidži. Sutradan je sarajevska policija saopćila da je mladić zadobio povrede kada ga je nepoznati vozač udario automobilom nepoznate marke, nakon čega je pobjegao sa mjesta događaja. Mladić je pao u komu te je sedam dana poslije podlegao povredama u Klinici za neurohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu. Javnost šokirana Istog dana pojavila se nova verzija događaja, koja je šokirala bh. javnost, a koju niko nije želio ni potvrditi niti demantirati. Naime, Dženana je, navodno, napao bivši momak djevojke s kojom se zabavljao te mu je nanio teške povrede glave, udarajući ga, navodno, bejzbolskom palicom. Pojavila se i špekulacija da je A. M. tokom istrage tri puta promijenila iskaz te da je navela tri verzije događaja. U međuvremenu je obavljena i obdukcija mladićevog tijela, ali ni nakon toga slučaj za istražitelje i Tužilaštvo nije iskristaliziran. Kako smo jučer saznali iz Ttužilaštva Kantona Sarajevo, postupajući tužilac još čeka neke rezultate da bi se istraga okončala te da bi se utvrdilo o kojem se krivičnom djelu u ovom slučaju radi. -
Odavno čudniji slučaj nije bio.
Policija šuti, tužilaštvo šuti, a žene po frizerskim salonima poimenice prozivaju nečiju djecu. Užasno da užasnije ne može biti. Evo im i Memo haman između redova kaže da pritisnu ovu malu, ne mogu da vjerujem da krim-inspektori ne mogu isprekakat balavicu od 19 godina. Mala je mutna ko Vardar jbt.
Locked