Nevezano za citavu pricu oko udesa... Ali ovaj da istetovira Sandzak na celu, manje bi se primjetilo odakle je. Sta je ovo Svico draga. Frajer utjelovljenje stereotipa.mario001 wrote:VjecitiStudent wrote:FB lajkovi Armina Muratovica, voli sve sto vole mladi, pitam se da li mu je Hasan M. u kakvom rodu?
Prije ce biti da je to ovaj...
https://www.facebook.com/armin.muratovic.9?fref=ts
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- shbc
#28076 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Hemera
#28077 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nek istetovira SJENICA hahahahhaha
- zateznistub
#28079 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pao k'o takiša...wolfie wrote:Pao bruda.
-
mario001
#28080 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Brat moj lijepi, burazeruu, bracikaaa, ljubi brat..wolfie wrote:Pao bruda.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#28081 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
"Samo ti zavide bruda,Allah sve vidi,izaci ces jos jaci"mario001 wrote:Brat moj lijepi, burazeruu, bracikaaa, ljubi brat..wolfie wrote:Pao bruda.
- JThomas
#28082 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
isti sejo kolašinac majke mi

- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#28083 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sandžak + šiša + teretana + keš bez pameti i pokrića ...mario001 wrote:Brat moj lijepi, burazeruu, bracikaaa, ljubi brat..wolfie wrote:Pao bruda.
treba se boriti protiv ovog bliskoistočnog trenda inače će biti loše... ustvari, već je loše
- zateznistub
#28084 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tačno tako...od do...mk ultra wrote: sandžak + šiša + teretana + keš bez pameti i pokrića ...![]()
treba se boriti protiv ovog bliskoistočnog trenda inače će biti loše...
- JThomas
#28085 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i taj trend su morali pustiti oni koji mu ne pripadaju. bar prešutno. a vlasti on savršeno odgovara, što gluplji građani u što većem strahu za gole živote svakodnevno, na ulici.
-
Yapi Yapo
#28086 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ovaj je negdje 94 95 godištemario001 wrote:VjecitiStudent wrote:FB lajkovi Armina Muratovica, voli sve sto vole mladi, pitam se da li mu je Hasan M. u kakvom rodu?
Prije ce biti da je to ovaj...
https://www.facebook.com/armin.muratovic.9?fref=ts
-
mario001
#28087 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
mali_milojica wrote:"Samo ti zavide bruda,Allah sve vidi,izaci ces jos jaci"mario001 wrote:Brat moj lijepi, burazeruu, bracikaaa, ljubi brat..wolfie wrote:Pao bruda.
Neki od komentara...
Moja braca moja krv..
Moja braca Najaci ste Alah davas cuva i stiti veliki Selam...
Masala jaci ste od nato-a,ljubi vas brat.wink emoticon...
ALAH DAVAS CUVA MOMCI CUVAJ TESE A SVAKA CAS TAKO I TEREBA DASTE SKUPA..Odgovor: Ami brate moj i tebe zajedno sa nama krv nije voda brate moj
-
Qoom
#28088 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Puni Kovačići ovih glava
-
r_faruk
#28089 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sto mi je sega ovo 'krv nije voda', ha nije ni razredjivac 
-
elk
#28090 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja kad vidim ovi bruda odmah bi u nepce puco.jebote grob gdje zivimo.malo sam nadrdan,odo slafen.laku noc.
- Jara
#28091 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Banksy wrote:![]()
Sve je u ovoj priči, cijeli tuga i jad postratne Bosne, sve u jednoj slici.
-
BadBoy
#28092 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Racija u onom Walteru na M. Dvoru. Zatvorena komplet ulica, tri kombija specijalaca.
-
wolfie
#28093 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Cemu vakat, tome i vrijeme.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#28094 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Bože jes' mi se stislo...Banksy wrote:![]()
Sve je u ovoj priči, cijeli tuga i jad postratne Bosne, sve u jednoj slici.
- Hemera
#28095 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.avaz.ba/clanak/220864/memic- ... a-na-povod
Smrt Dženana Memića, 22-godišnjeg studenta iz ilidžanskog naselja Sokolović-Kolonija, još je pokrivena velom tajne. Senaid Memić, načelnik općine Ilidža, u razgovoru za "Dnevni avaz" kazao da je cjelokupna javnost šokirana zločinom koji se dogodio na Ilidži te je apelirao na policiju i Tužilaštvo da se što prije rasvijetli ovaj mučni događaj.
Podrška roditeljima
- Mislim da se radi o ubistvu bez obzira na povod... Nadam se da pravosudni organi i policija šute u interesu istrage. Oni će izaći u javnost kada za to bude pogodan moment. Nema razloga da se neko štiti u ovom slučaju, a pogotovo ne neko ko je prisustvovao tom zločinu, a o tome je šutio. Imam apsolutno povjerenje u Tužilaštvo i našu policiju. Mi, kao građani i lokalna zajednica, uz svu podršku roditeljima usmrćenog mladića, istrajat ćemo u tome da se ova stvar istjera do kraja te da se počinilac ili počinioci privedu licu pravde. Stradali mladić je moj daljnji rođak, ali vjerujte, kao da se radi o mom djetetu… On je bio zlatno dijete i nikada nikome nije uputio ružan pogled, a kamoli šta zlo učinio – kazao nam je Memić.
Podsjećamo da je mladić 8. februara ove godine u 22.30 sati zadobio teške povrede, šetajući s djevojkom A. M. Velikom alejom na Ilidži. Sutradan je sarajevska policija saopćila da je mladić zadobio povrede kada ga je nepoznati vozač udario automobilom nepoznate marke, nakon čega je pobjegao sa mjesta događaja. Mladić je pao u komu te je sedam dana poslije podlegao povredama u Klinici za neurohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu. Javnost šokirana Istog dana pojavila se nova verzija događaja, koja je šokirala bh. javnost, a koju niko nije želio ni potvrditi niti demantirati. Naime, Dženana je, navodno, napao bivši momak djevojke s kojom se zabavljao te mu je nanio teške povrede glave, udarajući ga, navodno, bejzbolskom palicom. Pojavila se i špekulacija da je A. M. tokom istrage tri puta promijenila iskaz te da je navela tri verzije događaja. U međuvremenu je obavljena i obdukcija mladićevog tijela, ali ni nakon toga slučaj za istražitelje i Tužilaštvo nije iskristaliziran. Kako smo jučer saznali iz Ttužilaštva Kantona Sarajevo, postupajući tužilac još čeka neke rezultate da bi se istraga okončala te da bi se utvrdilo o kojem se krivičnom djelu u ovom slučaju radi. -
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#28096 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
klasicni sarajevski novokomponovani krusko sa sisom u rukama!!!! i komentarima na FB-u:VjecitiStudent wrote:FB lajkovi Armina Muratovica, voli sve sto vole mladi, pitam se da li mu je Hasan M. u kakvom rodu?
najljepsi
lji te brat
ko mi je to lijep
bruda ovo bruda ono
majke mi ponekad pomislis da zivis okruzen pederima!!!!
-
L u c i f e r
#28097 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
hrasno38 wrote: klasicni sarajevski novokomponovani krusko sa sisom u rukama!!!! i komentarima na FB-u:
najljepsi
lji te brat
ko mi je to lijep
bruda ovo bruda ono
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#28098 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kako ti je "lijep" ovaj emotinon "bruda"L u c i f e r wrote:hrasno38 wrote: klasicni sarajevski novokomponovani krusko sa sisom u rukama!!!! i komentarima na FB-u:
najljepsi
lji te brat
ko mi je to lijep
bruda ovo bruda ono
- SvojTiPos'o
#28100 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Odavno čudniji slučaj nije bio.Hemera wrote:http://www.avaz.ba/clanak/220864/memic- ... a-na-povod
Smrt Dženana Memića, 22-godišnjeg studenta iz ilidžanskog naselja Sokolović-Kolonija, još je pokrivena velom tajne. Senaid Memić, načelnik općine Ilidža, u razgovoru za "Dnevni avaz" kazao da je cjelokupna javnost šokirana zločinom koji se dogodio na Ilidži te je apelirao na policiju i Tužilaštvo da se što prije rasvijetli ovaj mučni događaj.
Podrška roditeljima
- Mislim da se radi o ubistvu bez obzira na povod... Nadam se da pravosudni organi i policija šute u interesu istrage. Oni će izaći u javnost kada za to bude pogodan moment. Nema razloga da se neko štiti u ovom slučaju, a pogotovo ne neko ko je prisustvovao tom zločinu, a o tome je šutio. Imam apsolutno povjerenje u Tužilaštvo i našu policiju. Mi, kao građani i lokalna zajednica, uz svu podršku roditeljima usmrćenog mladića, istrajat ćemo u tome da se ova stvar istjera do kraja te da se počinilac ili počinioci privedu licu pravde. Stradali mladić je moj daljnji rođak, ali vjerujte, kao da se radi o mom djetetu… On je bio zlatno dijete i nikada nikome nije uputio ružan pogled, a kamoli šta zlo učinio – kazao nam je Memić.
Podsjećamo da je mladić 8. februara ove godine u 22.30 sati zadobio teške povrede, šetajući s djevojkom A. M. Velikom alejom na Ilidži. Sutradan je sarajevska policija saopćila da je mladić zadobio povrede kada ga je nepoznati vozač udario automobilom nepoznate marke, nakon čega je pobjegao sa mjesta događaja. Mladić je pao u komu te je sedam dana poslije podlegao povredama u Klinici za neurohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu. Javnost šokirana Istog dana pojavila se nova verzija događaja, koja je šokirala bh. javnost, a koju niko nije želio ni potvrditi niti demantirati. Naime, Dženana je, navodno, napao bivši momak djevojke s kojom se zabavljao te mu je nanio teške povrede glave, udarajući ga, navodno, bejzbolskom palicom. Pojavila se i špekulacija da je A. M. tokom istrage tri puta promijenila iskaz te da je navela tri verzije događaja. U međuvremenu je obavljena i obdukcija mladićevog tijela, ali ni nakon toga slučaj za istražitelje i Tužilaštvo nije iskristaliziran. Kako smo jučer saznali iz Ttužilaštva Kantona Sarajevo, postupajući tužilac još čeka neke rezultate da bi se istraga okončala te da bi se utvrdilo o kojem se krivičnom djelu u ovom slučaju radi. -
Policija šuti, tužilaštvo šuti, a žene po frizerskim salonima poimenice prozivaju nečiju djecu. Užasno da užasnije ne može biti. Evo im i Memo haman između redova kaže da pritisnu ovu malu, ne mogu da vjerujem da krim-inspektori ne mogu isprekakat balavicu od 19 godina. Mala je mutna ko Vardar jbt.