Nema tu istine, barem prema svemu što sam ja vidio. IDF nije bio ni blizu toga. Ako imaš nešto da sugerira suprotno onda to podijeli.
Ono što je Hamas uradio mladima na festivalu je gnjusan čin terorizma i egzekucija civila. Za svaku osudu.
Nema tu istine, barem prema svemu što sam ja vidio. IDF nije bio ni blizu toga. Ako imaš nešto da sugerira suprotno onda to podijeli.
Vidio video toga na YouTubeu, ali kazu pro-Ruski da je kanal. On topic, nema potvrde da je Bajden vidio obezglavljena tijela Izraelske djece/beba. Barem sad gledao u vezi toga.
Cak su i sa zadnjim Indijancima u Pensilvaniji prekrsili sporazum na kraju.skrbavi-admin wrote: ↑12/10/2023 07:12 jebo ovaj svijet nacela i postulate.... indijanci su najsvjetliji primjer sta se desi s tobom kad nisi po "njihovom" uzusu tj kad se opires pljacki teritorija
konoplja wrote: ↑12/10/2023 03:47SpoilerShowMa eto nek jeste. Nema sanse da cu sat vremena na njega potrosti. Generalno, u toj kategoriji streamera Déstīny ima najbolje takeove.
Da, dubok i jako los. Lik je totalna luda i prevarant.![]()
Postavio sam vec ovaj video, nije niko nista napisao.
Ali ako hoces stav pravog ljevicara koji je prosao sve i svasta i aktivan je u politici, plus obrazovan. Evo, sazeto u 3 minute vjerovatno sve sto se ovaj drecio sat vremana.
A evo malo duza diskusija u kojoj ucestvuje sa clanovima pokreta DiEM25.Ima Bosne_Bice Bosne wrote: ↑12/10/2023 07:31konoplja wrote: ↑12/10/2023 03:47SpoilerShowMa eto nek jeste. Nema sanse da cu sat vremena na njega potrosti. Generalno, u toj kategoriji streamera Déstīny ima najbolje takeove.![]()
Da, dubok i jako los. Lik je totalna luda i prevarant.![]()
Postavio sam vec ovaj video, nije niko nista napisao.
Ali ako hoces stav pravog ljevicara koji je prosao sve i svasta i aktivan je u politici, plus obrazovan. Evo, sazeto u 3 minute vjerovatno sve sto se ovaj drecio sat vremana.
![]()
Brat Biden se kroz karijeru i sa nama indentifikovao.MarlboroGold wrote: ↑12/10/2023 08:03 Ne treba vas čuditi Biden u vezi Izraela i što ne spominje žrtve u Gazi.
Pa on je više puta tokom života izjavio da se on lično identificira sa cionizmom ili da mu je blizak ideološki, te da je Izrael produžena ruka Amerike na tom području i to je to.
Ma da, tipa Emerik Blum, Mosa Pijada, Isak Samokovlija, i slicno, mnogo im tesko u Jugi bilo.arman1 wrote: ↑11/10/2023 16:03Komunistička vlast ih je perfidno istrijebila u saradnji s "neprijateljem"(izrael) prije sveg oduzimajući im imovinu, posebno u 50 tim i 60 tim. Izraelu je odgovaralo da ovi ljudi odu tamo. Bilo je i drugih načina da ih se "nagovori" da im je bolje u izraelu ili USA.
Po informacijama koje imam to je dio narativa kokardaša da su oni višak ovdje koji su se 45 priključili crvenim, a kasnije su mnoi od njih dobili moč. Mnogi od ovih ljudi nisu mogli dobiti odgovarajući posao i stalno im se prabacivalo da su lihvari.
MarlboroGold wrote: ↑12/10/2023 08:03 Ne treba vas čuditi Biden u vezi Izraela i što ne spominje žrtve u Gazi.
Pa on je više puta tokom života izjavio da se on lično identificira sa cionizmom ili da mu je blizak ideološki, te da je Izrael produžena ruka Amerike na tom području i to je to.

Cek malo pa zar Biden nije stari prijatelj Bosnjaka...zar nisu Bosnjaci slavili kad je izabrankonoplja wrote: ↑12/10/2023 08:31MarlboroGold wrote: ↑12/10/2023 08:03 Ne treba vas čuditi Biden u vezi Izraela i što ne spominje žrtve u Gazi.
Smrdo stari i lazljvi.
Smrad senilni kojeg je vrijeme pregazilo.
Neki su slavili, neki nisu. Nisu Bošnjaci monolit.mali_balon wrote: ↑12/10/2023 08:36 Cek malo pa zar Biden nije stari prijatelj Bosnjaka...zar nisu Bosnjaci slavili kad je izabran
Pa nemere to tako drugarstvo ide i u dobru i u zlukonoplja wrote: ↑12/10/2023 08:40Neki su slavili, neki nisu. Nisu Bošnjaci monolit.mali_balon wrote: ↑12/10/2023 08:36 Cek malo pa zar Biden nije stari prijatelj Bosnjaka...zar nisu Bosnjaci slavili kad je izabran
Između ostalog, to što je Biden uradio dobrog za BiH i Bošnjake ne znači i ne daje mu bianco check za sve ostalo niti ga oslobađa od kritike i odgovornosti.
To je možda neka tvoja ideja drugarstva, moja nije i vidiš da može.
Tyke wrote: ↑12/10/2023 08:37Smrad senilni kojeg je vrijeme pregazilo.
I prvi put za BiH je pokusavao, ali nije istrajao, zakazalo se tad. Nadalo se da ce se to ispraviti ovaj put, a on od dolaska na celo Amerike nikad manje nije spominjao BiH, nikad manje se nije radilo za dobrobit BiH, i sta onda ocekivati za Palestinu?

Iskreno mislim da jeste iza scene uradjen jedan dio posla za Bosnu, da su odredjeni krugovi dobili jasnu opomenu da od secesije nema nista.tramvajtrojka wrote: ↑12/10/2023 08:44Tyke wrote: ↑12/10/2023 08:37
Smrad senilni kojeg je vrijeme pregazilo.
I prvi put za BiH je pokusavao, ali nije istrajao, zakazalo se tad. Nadalo se da ce se to ispraviti ovaj put, a on od dolaska na celo Amerike nikad manje nije spominjao BiH, nikad manje se nije radilo za dobrobit BiH, i sta onda ocekivati za Palestinu?sad je smrad senilni a slavili njegovu pobjedu, bosnjo je cudo jes svega miSpoilerShow![]()
![]()
![]()
, i onda se cudi kad ga svi ostave ovakve kao nas samo treba i sutati
Imao prijatelja koji je huskao druge na mene da me izazivaju, ja tad to nisam znao, naknadno shvatio to, i to nakon dosta godina cak.