Dešavanja u Srbiji

DeutscheAusweis

#28051 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DeutscheAusweis »

Jos malo (vidjecete) pa ce rijec "Turci" od strane podupiraca teme oko ubistva Marka, zamijeniti rijec "Bosnjaci"...samo se ceka pravi trenutak..
YVOD

#28052 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by YVOD »

DeutscheAusweis wrote:Jos malo (vidjecete) pa ce rijec "Turci" od strane podupiraca teme oko ubistva Marka, zamijeniti rijec "Bosnjaci"...samo se ceka pravi trenutak..
Samo da majcica rusija jos malo ojaca
DeutscheAusweis

#28053 Re: Dešavanja u Srbiji

YVOD wrote:
DeutscheAusweis wrote:Jos malo (vidjecete) pa ce rijec "Turci" od strane podupiraca teme oko ubistva Marka, zamijeniti rijec "Bosnjaci"...samo se ceka pravi trenutak..
Samo da majcica rusija jos malo ojaca
Kako stoje stvari majcici ce trebati dugo da se oporavi od udaraca... a i neka je. Nikad se nisam vozao jeftinije.

Putine hvala ti!
animals

#28054 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

valensija wrote:Krvnici

NEDELA NAVIJAČA GALATASARAJA

- ubili Marka Ivkovića, navijača Crvene zvezde u Istanbulu

- nasmrt izboli dvojicu navijača Lidsa Kristofera Loftusa i Kevina Spajta

- 13. maja 2013. nožem izboli Buraka Jildrima (21), simpatizera Fenerbahčea

- na fajnal-foru 2012. u Istanbulu izboli dečaka od 12 godina jer je nosio dres Fenera

- četiri navijača Arsenala izbodena su u Kopenhagenu (finale UEFA kupa)

- zapalili tribine stadiona Emirejts i bacali baklje na teren u meču protiv Arsenala 2. oktobra 2014.

- u aprilu ove godine izboli dvojicu navijača Čelsija u Istanbulu

- nedavno napadnuti navijači Dortmunda (u LŠ) dok su mirno pili pred lokalom

- grupa navijača Galate demolirala prostorije jedne TV stanice u Istanbulu

- igrače Junajteda 2012. dočekali na aerodromu s transparentima „Junajted, počivaj u miru“ i „Dobro došli u pakao“, psovali ih i vređali

- u decembru 2012. tukli navijače Bešiktaša u invalidskim kolicima, razišli se tek kad je policija bacila suzavac
Naporan si vise..svi znamo ko su navijaci Crvene Zvezde..
pripadnici su ima nemocne bakice , i deke, koji nikada ni mrava nisu zgazili..
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#28055 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Domaci izdajnik »

Kakvih ovde buzdovana ima jbt :-) pa kad Galatasaraj i Fenerbahče igraju u sred Turske murija prati autobuse sve sa oklopnim vozilima, kad se sretnu čakije rade samo tako....i to između Turaka. I još ti dođu klupske tabadžije iz druge države, šta da očekuješ? Da će te ti isti gađati tahan halvom i baklavama?
DeutscheAusweis

#28056 Re: Dešavanja u Srbiji

Lajavikrelac wrote:Kakvih ovde buzdovana ima jbt :-) pa kad Galatasaraj i Fenerbahče igraju u sred Turske murija prati autobuse sve sa oklopnim vozilima, kad se sretnu čakije rade samo tako....i to između Turaka. I još ti dođu klupske tabadžije iz druge države, šta da očekuješ? Da će te ti isti gađati tahan halvom i baklavama?
:lol: :lol: :sax:
Domaci izdajnik

#28057 Re: Dešavanja u Srbiji

Mislim, žao je meni što je mladi život tako završio ali de malo budimo realni....neka navijači bilo kojeg kluba odu na gostovanje u Poljsku, Tursku ili čak Holandiju pa da vidiš kako se grade mostovi prijateljstva među narodima :evil: Jbt u najdemokratskijim državama Holandiji i Belgiji, kad se sastanu huligani krvi do koljena, a ovi se uhvatili Turaka i Srba ko da su jedini....mislim ono.... :roll:
kopijas34

#28058 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kopijas34 »

Koliko puta su Galatasaraj navijaci ubili Fenerbache navijace i obrnuto. A Srbi se u istambulu nasli kurciti. Jos ovaj ubijeni momak; vidi se da nije nikakav tezak kriminalac. Ocito da nije imao pojma gdje ide. turci su mnogo vise nacionalisti i spremni na nasilje od srba. Valjda bi bar srbi to trebali znati. Imali su 500 godina vremena da nauce neke karakteristike Turskog mentaliteta.
Domaci izdajnik

#28059 Re: Dešavanja u Srbiji

Poljski huligani su deset puta gori od turskih, od njih zaziru i najtvrđi engleski Headhuntersi, i gori su neonacisti i nacionalisti od svih naših sa ovih prostora! Gdje ti dođu, SS mu dođu ko mladi izviđači....
CSKA

#28060 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

E neka ovo nije na nacionalnoj osnovi :

PREKINULI MEČ LIGE ŠAMPIONA: Navijači Galatasaraja skandirali Srbi, svi ćete proći kao Marko

U drugom minutu meča Turci su počeli da ubacuju baklje na teren, uz skandiranja "Ubij, Srbina" i "Svi Srbi će proći kao Marko Ivković"

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/foto-p ... ak-1622435

Sve je to samo na navijackoj osnovi :zzzz:
kopijas34

#28061 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kopijas34 »

Lajavikrelac wrote:Poljski huligani su deset puta gori od turskih, od njih zaziru i najtvrđi engleski Headhuntersi, i gori su neonacisti i nacionalisti od svih naših sa ovih prostora! Gdje ti dođu, SS mu dođu ko mladi izviđači....
Najopasniji su leteci Albanci... :lol:
Image
Last edited by kopijas34 on 27/11/2014 19:44, edited 1 time in total.
DeutscheAusweis

#28062 Re: Dešavanja u Srbiji

Lajavikrelac wrote:Mislim, žao je meni što je mladi život tako završio ali de malo budimo realni....neka navijači bilo kojeg kluba odu na gostovanje u Poljsku, Tursku ili čak Holandiju pa da vidiš kako se grade mostovi prijateljstva među narodima :evil: Jbt u najdemokratskijim državama Holandiji i Belgiji, kad se sastanu huligani krvi do koljena, a ovi se uhvatili Turaka i Srba ko da su jedini....mislim ono.... :roll:
Nisi ba skont'o poentu, a ona je kristalno jasna. Svi su ovde Turci, a Galata im je u srcu...tako razmislja vecina komentatora sa one strane.

Jeli ti sad jasnije?
kopijas34

#28063 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kopijas34 »

CSKA wrote:E neka ovo nije na nacionalnoj osnovi :

PREKINULI MEČ LIGE ŠAMPIONA: Navijači Galatasaraja skandirali Srbi, svi ćete proći kao Marko

U drugom minutu meča Turci su počeli da ubacuju baklje na teren, uz skandiranja "Ubij, Srbina" i "Svi Srbi će proći kao Marko Ivković"

I sta sada? Proglasite rat Albaniji i Turskoj i mirna srbija. :D

Vidi kako su postavili kosovsku zastavu ovi iz Gatalasaraya. :D
Masala.... :lol:
animals

#28064 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

A noz, zica..ista govna svi..od nasi Balkanaca, do Turaka ili Engleza..
CSKA

#28065 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

kopijas34 wrote:

I sta sada? Proglasite rat Albaniji i Turskoj i mirna srbija. :D

Vidi kako su postavili kosovsku zastavu ovi iz Gatalasaraya. :D
Masala....
Necemo nista,samo malo pokazujemo francuskim sobaricama na ovoj temi :)
Domaci izdajnik

#28066 Re: Dešavanja u Srbiji

Ma skont'o sam, ali nekima izgleda treba slikovnice stavljati da skontaju.... :-)

Image
Image
Image
Image
Image

Braća nesvrstani.... :evil:
kopijas34

#28067 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kopijas34 »

Image

:-)

Ovo je malo pretjerano od Turaka. Zaista neukusno.
CSKA

#28068 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

animals wrote:

A noz, zica..ista govna svi..od nasi Balkanaca, do Turaka ili Engleza..
Uletio si sa pricom kako si zaprepascen i uvredjen sto neki prebacuju ovo sa navijackog na nacionalnu osnovu.

Kada neko bude vikao o Srebrenici a ja pocnem da pisem kako je to na navijackoj osnovi,a ne nacionalnoj ili vjerskoj slobodno me pljuni.
kopijas34

#28069 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kopijas34 »

Lajavikrelac wrote:Ma skont'o sam, ali nekima izgleda treba slikovnice stavljati da skontaju.... :-)

Image

Braća nesvrstani.... :evil:
Ove budale iz white pride-a mozes na prste prebrojati. No sa navijacima Galatasaray-a i nije bas tako. Posto ih u Istambulu ima bar 7 miliona.
Domaci izdajnik

#28070 Re: Dešavanja u Srbiji

U čemu je razlika živ bio? Huliganskih ekipa i čakijaša nema 7 miliona kao ni ovih što sam naveo, njih ima par stotina po timu u svim državama zvali se oni White pride, White rabbits ili Snowflakes :mrgreen: svejedno.....govna za streljačkog voda. A to za milione navijača Galatasaraja, pa vidjelo se kad su palili svijeće i izrazili saučešće za ubijenoga, e njih su milioni, ali te usere ova "nacionalna manjina" :oops:
YVOD

#28071 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by YVOD »

NISU SE DVOUMILI POSLE UBISTVA NAVIJAČA Srpski turisti bez straha otišli u Istanbul

Grupa građana sa „lastine“ autobuske stanice otputovala u Tursku. Mnogi su se raspitivali o situaciji, ali niko nije otkazao aranžman
http://www.novosti.rs/vesti/turizam.90. ... u-Istanbul
kopijas34

#28072 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kopijas34 »

Lajavikrelac wrote:U čemu je razlika živ bio? Huliganskih ekipa i čakijaša nema 7 miliona kao ni ovih što sam naveo, njih ima par stotina po timu u svim državama zvali se oni White pride, White rabbits ili Snowflakes :mrgreen: svejedno.....govna za streljačkog voda. A to za milione navijača Galatasaraja, pa vidjelo se kad su palili svijeće i izrazili saučešće za ubijenoga, e njih su milioni, ali te usere ova "nacionalna manjina" :oops:
Da slazem se. Ali u Srbiji ima mnogo ovih kojekakvih pokreta koji se mnogo kurce.
CSKA

#28073 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

O turcima sam uvijek slusao sve najbolje....kao domacini su super,svi nasi turisti ih hvale...zato me ovo sve i cudi...Medjutim kada sam vidio ovu vijest od prije dva dana,znam ko dize tenzije.
Domaci izdajnik

#28074 Re: Dešavanja u Srbiji

kopijas34 wrote:Da slazem se. Ali u Srbiji ima mnogo ovih kojekakvih pokreta koji se mnogo kurce.
Da ih je samo u Srbiji bilo bi i nekako.....ali oni samo prate "trend" ono svjetsko, a naše :mrgreen:
kopijas34

#28075 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kopijas34 »

Lajavikrelac wrote:
kopijas34 wrote:Da slazem se. Ali u Srbiji ima mnogo ovih kojekakvih pokreta koji se mnogo kurce.
Da ih je samo u Srbiji bilo bi i nekako.....ali oni samo prate "trend" ono svjetsko, a naše :mrgreen:
Citava Srpska nacionalna ideologija je izgradjena oko Turaka zapravo. Borba protiv Turaka. A Turci su ih uvijek jebavali gdje su god stigli. To je srz problema. Kao da ti navijaci galatasaraya neznaju ko su Srbi. Pa samo u kvartu "Nova Bosna" (Yeni Bosna) u istambulu zivi oko pola miliona Bosnjaka. Oni jako dobro znaju ko im dolazi. A u zadnjih 15 godina cijela Turska zna ko su Srbi. Prije toga pojma nisu imali jer te bitke poput "bitke na Kosovu" ; takvih bitaka su turci imali malih milion i jos mnooogo veci. No za srbe je to odredilo njihov mentalni sklop danas.:

https://www.youtube.com/watch?v=FJVeCaEumro

Zamisli da mi idemo recimo u Njemacku; kao mali narod i u sred Berlina se kurcimo nekin ultra desnicarima, neo nacistima. :D
Post Reply