Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ascari
#28051 Re: FC Barcelona
The curiose case of FC Barcelona 
-
Crvena Tifoza
#28052 Re: FC Barcelona
Tello odlican veceras. 
-
LSD
#28053 Re: FC Barcelona
Preloše je ovo, igra katastroflna, yebo pobjedu - Levante nije mjerilo....u drugom poluvremenu nešto bolje, zahvaljujuci majstorskim asistencijama Messija.
Barca je onako kolektivno van forme (nije to samo jedan ili par igraca) i bojim se da ce ih City (koji sve bolje i bolje igra) naklofati ko ćilim.
Barca je onako kolektivno van forme (nije to samo jedan ili par igraca) i bojim se da ce ih City (koji sve bolje i bolje igra) naklofati ko ćilim.
- skenderija04
#28054 Re: FC Barcelona
Ne da je lose nego je uzasno. Da Levate nije sam sebi zabioLSD wrote:Preloše je ovo, igra katastroflna, yebo pobjedu - Levante nije mjerilo....u drugom poluvremenu nešto bolje, zahvaljujuci majstorskim asistencijama Messija.
Messi je bolji od Xavija na Xavijevom mjestu
Puyol je danas zavrsio sezonu. Mozda reaguju i dovedu jednog u januaru
Ne zaboravite da je Wenger bio na stadionu i zbog toga je Leo odlucio da zapita Tella
Alves nije ni za termina
Dolaze teski dani kako za tim tako i za klub.
-
LSD
#28055 Re: FC Barcelona
Da hoce prodati Alvesa, Tella, Mascherana, Alexisa...sve u paketu prodati i vozdra... kupiti im sat i politi vodom za njima...nema selameta od njih, jer dalje je samo produžavanje agonije.skenderija04 wrote:Ne da je lose nego je uzasno. Da Levate nije sam sebi zabioLSD wrote:Preloše je ovo, igra katastroflna, yebo pobjedu - Levante nije mjerilo....u drugom poluvremenu nešto bolje, zahvaljujuci majstorskim asistencijama Messija.
Barca je onako kolektivno van forme (nije to samo jedan ili par igraca) i bojim se da ce ih City (koji sve bolje i bolje igra) naklofati ko ćilim.![]()
![]()
![]()
![]()
Messi je bolji od Xavija na Xavijevom mjestuTo bi eventualno mogao biti izlaz za ovu sezonu
Ne zaboravite da je Wenger bio na stadionu i zbog toga je Leo odlucio da zapita Tella![]()
Alves nije ni za termina
Ispade sad Tello velemajstor sa tri gola, a zapravo sve mu servirano ko na tacni od strane Messija.
Xavi nece nigdje, jer je ikona i on ostaje.
Nego, šta bi sa Puyolom
Covjece, oprosti se ko velikan, dosta je bilo...nemoj se patiti, i sebe i navijace i upravu i gledatelje.
- HB_BHF
#28056 Re: FC Barcelona
Kako tužna, a ujedno i istinita rečenicaskenderija04 wrote: Ne da je lose nego je uzasno. Da Levate nije sam sebi zabio![]()
![]()
![]()
![]()
Messi je bolji od Xavija na Xavijevom mjestuTo bi eventualno mogao biti izlaz za ovu sezonu
Ne zaboravite da je Wenger bio na stadionu i zbog toga je Leo odlucio da zapita Tella![]()
Alves nije ni za termina
Ne znam jeste li vi primjetili ali Tata uglavnom kad ima neku ljutitu reakciju, okrene se prema klupi i onda izražava frustracije
- skenderija04
#28057 Re: FC Barcelona
Kazu udarac u potkoljenicu, sutra na preglede. Ovo je uzas, LSD, ako se nesto drasticno ne promijeni slaba vajda. Pazi, Tata je uspio dobiti par tekmi na kontre i polukontre, ali sad su skontali da je bolje linija od 6 pozadi. bice korner, prekid, nesto i zabices ga. Eto Barceloni lopta 
- skenderija04
#28058 Re: FC Barcelona
Ne znam, ali Tata malo po malo gubi ugled.. Meni se i dalje svidja ali mislim da ce ga progutati . Ako se izvadi ove sezone, mozda uz dosta izmjena i napravi nesto ali ako ostane bez lige i bude isprasen od Cityja mislim da cemo gledati drugog treneraHB_BHF wrote: Kako tužna, a ujedno i istinita rečenica. Nema kreatora igre, nema motorne snage na sredini.
Ne znam jeste li vi primjetili ali Tata uglavnom kad ima neku ljutitu reakciju, okrene se prema klupi i onda izražava frustracije. Je li se on to boji određenim igračima reći mišljenje u lice?
- MOSALJOZE
#28059 Re: FC Barcelona
Kako Siti igra,ne bi me iznenadilo da vas izbace,ali lagano bez srkleta
- skenderija04
#28060 Re: FC Barcelona
Ko zna, to je druga prica. Bolje da oni idu kao faforiti.MOSALJOZE wrote:Kako Siti igra,ne bi me iznenadilo da vas izbace,ali lagano bez srkleta
-
missko
#28061 Re: FC Barcelona
Ja sam istog misljenja, ali ako prosere Messija onda nije ni Bayern favorit protiv Barce.MOSALJOZE wrote:Kako Siti igra,ne bi me iznenadilo da vas izbace,ali lagano bez srkleta
- HB_BHF
#28062 Re: FC Barcelona
Nema tu srkleta. To je za očekivati ako ostane na ovome. Barca ako u dvije utakmice mora čekati da oni sami sebi zabiju i da se pri tom psihološki sjebu, nema od njih ništa.
Sad igraju tri kod kuće in a row. Mislim da će to biti ključni moment da se vrate u formu. Ako igdje mogu igrati, to je onda Nou Camp. Tu kad se izgube, tad Martino dobija nogu.
Sad igraju tri kod kuće in a row. Mislim da će to biti ključni moment da se vrate u formu. Ako igdje mogu igrati, to je onda Nou Camp. Tu kad se izgube, tad Martino dobija nogu.
- mbenz
#28063 Re: FC Barcelona
Sve sam se nadao da su zadnje dvije sezone bile ono "dešava se" ,ali teška srca moram da kazem da više barcelona nije ni b od barcelone od prije par godina , već duže vrijeme govorim da nije dani košto je nekad bio i da je u pola onakav dobro bi bilo. Smuči mi se kad vidim Fabregasa u špicu. Što se tiče odbrane : dokaz je jedan getafe koji daje go iz polu kontre, a zamislite neki tim sto im igrači idu sto na sat, i isti taj getafe pa i levante glavama golove daju. Imam osjećaj da ce nas neko saprati (razvaliti) i da će doći do raspada sistema 
-
LSD
#28064 Re: FC Barcelona
Nije ni on u pravoj formi, a i da jeste nece biti sam dovoljan, jer je Barca kolektivno u lošoj formi....ispucali su se na startu sezone sa onim nizom i sad poslije nove godine slijedi pad (nevjerovatno je to... to svake godine ista pricamissko wrote:Ja sam istog misljenja, ali ako prosere Messija onda nije ni Bayern favorit protiv Barce.MOSALJOZE wrote:Kako Siti igra,ne bi me iznenadilo da vas izbace,ali lagano bez srkleta
City je ocigledan favorit za prolaz dalje....ljudu su se posložili i proigrali ove godine.
Last edited by LSD on 23/01/2014 00:25, edited 1 time in total.
- skenderija04
#28065 Re: FC Barcelona
Sad ozbiljno, vidite li Lea kao zamjenu za Xavija u buducnosti?
-
missko
#28066 Re: FC Barcelona
Ima jos mjesec dana do Citya , svasta moze biti pa i Neymar da igra.
- skenderija04
#28067 Re: FC Barcelona
OFF:
Potvrdjeno da je Falcao pokidao ligamente. Ne ide na W.C
Potvrdjeno da je Falcao pokidao ligamente. Ne ide na W.C
-
LSD
#28068 Re: FC Barcelona
Ne vjerujem...naravno da može igrati na poziciji playa (može par tekmi kao veceras), ali to nije pravi Messi....mora on igrati mnogo bliže golu, jer to njega samo vuce...ne može on bez kontakta sa zadnjom linijom, bez golova, bez prodora, bez driblinga itdskenderija04 wrote:Sad ozbiljno, vidite li Lea kao zamjenu za Xavija u buducnosti?
- skenderija04
#28069 Re: FC Barcelona
Ok, mislio sam kad udje u neke ozbiljnije godine i izgubi brzinu i eksplozivnost.LSD wrote:Ne vjerujem...naravno da može igrati na poziciji playa (može par tekmi kao veceras), ali to nije pravi Messi....mora on igrati mnogo bliže golu, jer to njega samo vuce...ne može on bez kontakta sa zadnjom linijom, bez golova, bez prodora, bez driblinga itdskenderija04 wrote:Sad ozbiljno, vidite li Lea kao zamjenu za Xavija u buducnosti?
- skenderija04
#28070 Re: FC Barcelona
HITNO
SANDRO ROSELL PODNOSI OSTAVKU U SLUCAJU DA SE POVEDE KRIVICNI POSTUPAK PROTIV NJEGA.
SANDRO ROSELL PODNOSI OSTAVKU U SLUCAJU DA SE POVEDE KRIVICNI POSTUPAK PROTIV NJEGA.
-
LSD
#28071 Re: FC Barcelona
e tad može igrati playa, kad uđe u godine i kad izgubi startnost i brzinu....i bice i na toj poziciji najbolji na svijetu.
- HB_BHF
#28072 Re: FC Barcelona
Ma ne vjerujem...skenderija04 wrote:HITNO
Bartomeu ili Faus bi u tom slučaju na funkciju El presidentea ?
- skenderija04
#28073 Re: FC Barcelona
Postupak je protiv Rosella,Fausa i Bertomeua. Fol je sto ako se udje u sudski proces on moze trajati godinama i klub nije u situaciji da ima predsjednika na sudu toliko vremena makar i on bio u pravu.HB_BHF wrote:Ma ne vjerujem...skenderija04 wrote:HITNO
Bartomeu ili Faus bi u tom slučaju na funkciju El presidentea ?
- HB_BHF
#28074 Re: FC Barcelona
Kako god okreneš, klub je najebo... U pola mandata ubacivati druge ljude je kritično, a još gore bi bilo da se dokaže da su krivi. Mogu misliti kakve bi posljedice za klub bile od strane FIFA-e i UEFA-e.
- skenderija04
#28075 Re: FC Barcelona
Ne, problem nije kod Uefe i Fife. Njega je tuzio clan Barcelone kao osobu, ne kao klub jer smatra da su on Bertomeu i Faus smutili i ostetili klub u transferu Neymra. Klub kao institucija nije u procesu.HB_BHF wrote:Kako god okreneš, klub je najebo... U pola mandata ubacivati druge ljude je kritično, a još gore bi bilo da se dokaže da su krivi. Mogu misliti kakve bi posljedice za klub bile od strane FIFA-e i UEFA-e.