Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
QSuzi wrote: ↑23/04/2025 20:53
Ja sam kao nebošnjak [...] za
Izvini, jednostavno mi nije bitno za sta si. Mozda jesi za BiH ovakvu ili onakvu, mozda nisi, u svakom slucaju nismo na istoj strani i to je to.
Dok je jedino bitno za šta si ti?
I trpaš ljude na kontra stranu jer žele sekularnu BiH?
Možda i neke gasne komore da se pripreme za one koje nisu na istoj strani
Izvini, jednostavno mi nije bitno za sta si. Mozda jesi za BiH ovakvu ili onakvu, mozda nisi, u svakom slucaju nismo na istoj strani i to je to.
Zadnji put kada sam provjerio BIH je sekularna drzava
Nakon što je mnogo medija objavilo da je SIPA "opkolila" zgradu u Istočnom Sarajevu u kojoj je Milorad Dodik ispostavilo se da ta informacija nije tačna.
“Mogu potvrditi da su pripadnici SIPA bili u Admin centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, vezano za postupanje po naredbi Suda BiH u vezi sa neizvršavanjem odluke Ustavnog Suda BiH. Pokušali smo realizovali naredbu ali su pripadnici sipa spriječeni od strane MUP-a RS” kazala je za N1, Jelena Miovčić, glasnogovornica SIPA-e.
Prema informacijama sa terena inspektori SIPA-e pokušali su uručiti nalog Miloradu Dodiku ali nakon verbalnog duela sa priadnicima MUP-a RS nisu uspjeli to da učine te su se udaljili sa mjesta događaja.
Dzaba Eufor vjezba one sletove, laga su mogli sletjeti na ovu zgradu, sipaši im se pridruziti i ćopiti baju, al u filmovima. Najblize je bilo uhapsiti ga na putu od helikoptera do ove zgrade. Ali treba imati damu..
Sta ti je tu cudno Pa Prpa je taj koji odredjuje ko je bosnjak, ko hrvat a ko srbin. Isto tako na njemu je da odluci da li je neko izdajnik Stranka koja podrzava potpisala da su konstitutivni oni koji su se borili protiv ove drzave a on je sad kao protiv toga Samo dok ne vrate na vlast
Ali jedete govna sa fasciklom. Sta treba prwsaviti papire i u dzep staviti mozda ko u filmovima? Prvi inspektor sa fasciklom, bosnjo sokiran jer vidi fasciklu
Nakon što je mnogo medija objavilo da je SIPA "opkolila" zgradu u Istočnom Sarajevu u kojoj je Milorad Dodik ispostavilo se da ta informacija nije tačna.
“Mogu potvrditi da su pripadnici SIPA bili u Admin centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, vezano za postupanje po naredbi Suda BiH u vezi sa neizvršavanjem odluke Ustavnog Suda BiH. Pokušali smo realizovali naredbu ali su pripadnici sipa spriječeni od strane MUP-a RS” kazala je za N1, Jelena Miovčić, glasnogovornica SIPA-e.
Prema informacijama sa terena inspektori SIPA-e pokušali su uručiti nalog Miloradu Dodiku ali nakon verbalnog duela sa priadnicima MUP-a RS nisu uspjeli to da učine te su se udaljili sa mjesta događaja.
Dzaba Eufor vjezba one sletove, laga su mogli sletjeti na ovu zgradu, sipaši im se pridruziti i ćopiti baju, al u filmovima. Najblize je bilo uhapsiti ga na putu od helikoptera do ove zgrade. Ali treba imati damu..
Pa nisu dosli da ga hapse nego da mu uruce poziv na sud. Ugasi Avdu ukljuci pamet
Možda na papiru
Dok postoje osobe prpinog razmišljanja, nema tu ni s od sekularna
Idealna situacija i nikad im bliže neće biti, a ne vjerujem da nisu znali. Ovo je veceras poraz drzave.
Da ima muda i da su se organizirali, hiljade pripadnika specijalnih jedinica ga je moglo opkoliti, i sami bi ga oredali:
- SIPA na par stotina metara.
- Eufor na par stotina metara.
- Dobrinja i Donji Kotorac (Federacija), gdje si mogao - instalirati sav FUP na par stotina metara
- Specijalna Kantona Sarajevo na par stotina metara.
Bukvalno svi "ga gledaju".
Možda na papiru
Dok postoje osobe prpinog razmišljanja, nema tu ni s od sekularna
Sta znaci to, treba uciniti da osobe kao on nestanu hmm? Ok bruda moj dovoljno sam cuo
Kruzi prica da su dvojica najvecih u Bosnjaka, Alickovic I Oric, trenutno na putu ka Istocnom Sarajevu gdje planiraju da jednom za sva vremena Dodika povuku za qrac
Last edited by MehmedPasaMoric on 23/04/2025 21:07, edited 1 time in total.