EDIT:clarion_ wrote:obzirom da je suša, ko je propustio![]()
http://www.imdb.com/title/tt1193138/?ref_=nv_sr_1
Moderator: _BataZiv_0809
EDIT:clarion_ wrote:obzirom da je suša, ko je propustio![]()
sad ga vidis sad ga ne viiiiiiidis ...clarion_ wrote:EDIT:clarion_ wrote:obzirom da je suša, ko je propustio![]()
http://www.imdb.com/title/tt1193138/?ref_=nv_sr_1

al kraj je katastrofa lošPoint. wrote:Odlican WIll Smith. I ova plavojka, grmi za njom.

Onda mora biti da kada si ga par stranica prije preporučio da si ga bio samo do pola gledao:sizifinho wrote:al kraj je katastrofa lošPoint. wrote:Odlican WIll Smith. I ova plavojka, grmi za njom.
Maharadža sindromsizifinho wrote:Fokus!
Pogledao sinoć film, i bio je sve što sam očekivao od njega.
Film je priča o prevari. Kao i velik broj njih, na taj fazon, film ima tempo i jako je zabavan za gledati. Hemija između dva glavna glumca postoji i romansa je vjerno prikazana. Bilo je par situacija koje nisam popušio, ali ako ih se prepozna na vrijeme onda se može lagano zažmiriti i praviti se da se ništa nije dogodilo. Sve u svemu, gledljiv film, zabavan, De ja Vu ipak, ali ne dovoljno da ga pljujem.
Plus- Will Smith xD sve rečeno!
Čovjek ima karizmu, kada bi snimio kako okreće hamburgere kod Taleta- zaradio bi milione
Point. wrote:Odlican WIll Smith. I ova plavojka, grmi za njom.
Sta fali ovom filmu?azurna_obala wrote:Point. wrote:Odlican WIll Smith. I ova plavojka, grmi za njom.
film je sve osim za preporučiti
Ne znam šta je bilo Smithu pa da glumi u ovome...
Pogledah i ja.Snake Eyes wrote:Preduhitrio si me, stoga da se pridružim preporuci.markioni wrote:http://www.imdb.com/title/tt3011894/
Wild Tales (2014)
fenomenalan.istinsko osvjezenje!
Istinski odličan!
fali tebi brate dosta rezona i logike.Snake Eyes wrote: Onda mora biti da kada si ga par stranica prije preporučio da si ga bio samo do pola gledao:
Maharadža sindromsizifinho wrote:Fokus!
Pogledao sinoć film, i bio je sve što sam očekivao od njega.
Film je priča o prevari. Kao i velik broj njih, na taj fazon, film ima tempo i jako je zabavan za gledati. Hemija između dva glavna glumca postoji i romansa je vjerno prikazana. Bilo je par situacija koje nisam popušio, ali ako ih se prepozna na vrijeme onda se može lagano zažmiriti i praviti se da se ništa nije dogodilo. Sve u svemu, gledljiv film, zabavan, De ja Vu ipak, ali ne dovoljno da ga pljujem.
Plus- Will Smith xD sve rečeno!
Čovjek ima karizmu, kada bi snimio kako okreće hamburgere kod Taleta- zaradio bi milione, na kraju si se ipak odlučio da ga popljuješ
Ma nije toliko loš. Film ima ODLIČNU dinamiku u prvoj trećini, u drugoj trećini se malo počne gubiti- vjerovatno jer je režiser uzeo prevelik zalogaj ali je idalje dobar, ali eto kraj mi je jako loš.al-em wrote:Ovaj novi film sa wil smitom je ocajaaaaan.
Neko gore pita sta mu fali, sve mu fali, osim lijepe glumice.
Pa u jednom postu ga preporučiš, u drugom postu film ima katastrofalno loš kraj al eto film opet nekako valja.sizifinho wrote: fali tebi brate dosta rezona i logike.
Nisam rekao da je film loš. Rekao sam da je kraj loš.
Boldirao sam ti dio mog posta koji je jako važan- da bi shvatio nešto.
A to je: Film mogu preporučiti, film može biti zabavan- iako mu je katastrofalan kraj. Kad kažem kraj, mislim na zadnjih 5 minuta filma.
Znači idalje stojim iza svega rečenog.
Mani me se
P.S.
Preporučio sam i Chappie-a, koji me je oduševio, iako film ima haos greški. To što ima haos greški ne znači da film nije dobar. Čak što više dobar je dovoljno da zanemarim te greške.
To što Focus ima loš kraj nije dovoljno da bih rekao da film nije dobar.
Snake Eyes, hajde bolan potrudi se, možeš ti to valjda bolje
Ili nađi život, mjesto što pamtiš ko je kad šta napisao ( i to s lošim stepenom razumjevanja)
Snake Eyes wrote: Pa u jednom postu ga preporučiš, u drugom postu film ima katastrofalno loš kraj al eto film opet nekako valja.
Pa valjda je logika da kada svratiš na ovu temu da šmekneš preporuku i zapamtiš jel film preporučen ili ne i od koga.
Jedino što ga ti čas fališ, čas kudiš, znaš ovaj film je dobar ali već u drugoj trećini ga je usrao a kraj je katastrofalan, još treba i na onu drugu temu "ne preporučujem" da ga metneš.
Fakat si šizofinjo.
Hvala na preporuci, filmčina!aux wrote:
Strasan film.Da imam 1000 ovakvih filmova ne bih se smirio dok ih sve ne bih pregledao a onda ponovo ispocetka da ih bolje shvatim.
Dobro da znam, da izbjegavam tvoje preporuke.al-em wrote:Ovaj novi film sa wil smitom je ocajaaaaan.
Neko gore pita sta mu fali, sve mu fali, osim lijepe glumice.
Tebi je sigurno i lusi dobar filmPoint. wrote:Dobro da znam, da izbjegavam tvoje preporuke.al-em wrote:Ovaj novi film sa wil smitom je ocajaaaaan.
Neko gore pita sta mu fali, sve mu fali, osim lijepe glumice.![]()
Sta nije ok sa Focusom? Los rad kamere, losi uglovi?