Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hocu i ja u EVROPU place mami pitar mali,
sto me rodi nesretnoga,sto me odmah ne pobaci,jer
dozivjet nikad necu da budemo mi prvaci.
Sto me majko ti nauci da zavolim bordo boju,zar
da zeljo godinama unistava mladost moju.
Ostaricu necu znati sta je radost sampiona,uvijek
tuzan vracat cu se sa kosevskog stadiona.
Kako majko da provedem ovaj zivot u veselju???
LAKO SINE,PUSTI PAPKE I NAVIJAJ TI ZA ZELJU!!!!!!
mali dodatak u proljeće 87-e počinje put ka TM87
Onda je došao rat i zapaljen je "Hram". Blue Tigersi su ga još više zavoljeli... Nakon rata sudbina ih je odvela do raznih dijelova svijeta, ali nešto ih spaja što je i od sudbine jače, a to je Željo. Ide se u Zenicu , Tuzlu , Mostar, Čitluk, Bihać. Putovanja su bliža ali opasnija. No ljubav prema Želji je jača od svega. Okosnicu skupine sada čine i raja sa Grbavice Jasa, Maxo, Eka, Eno, Hare.. zajedno sa Enkom, Slavom, Draženom i Vacom koji je u Švedskoj na evropskom hladnom sjeveru, dok mu je srce - već pogadjate, na jugu.
nađoh jbt-e spomenar zahvaljujući susjetkama hvala još jednom na bodovima i spomenarima
Šta fali rođendanu?
Koreografija nam je propala, ali što se tiče pirotehnike, bilo je ok.
Brojnost je u nedjelju bila odlična, ali ponedjeljak i loš termin su učinili svoje.
Moglo je da je sve bilo kako je trebalo biti.
Uništio snijeg čitav trud, nema tu popravke.
Također je problem dnevni termin.
Vi ste za svoj rođendan tražili noćni i dobili ste. Baklje i vatromet ne bi izgledali onako da je bio dan.
Nama je najbolji izbor bio dimne, jer je dan. Ove narandžaste dimne su najviše u opticaju, ali se dobro dimilo.
Bilo je i baklji. Palilo se kroz cijelu tekmu.
Da je moglo bolje, moglo je, ali nije samo do nas.
Prestanite sa tom pričom o Tifi!
Onda će neko početi o ratnim zločincima, pa ko je gdje bio u ratu i ode to!
Dakle, svako ko bude pisao o dotičnom rizikuje ban!
Upozoravalo se, brisalo, ali ne ide!