Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eno vidim spominje se o ovdje. Ovi radnici imaju sporazum sa upravom. Rade 39 a placeni su 37 sati sedmicno. Garant su oni dobro placeni i za ovih 37. Ima ovdje kod mene renoova fabrika i imaju odlicne plate. Samo sto je smor raditi tu
U fr je radna sedmica 35 ali vecinom se u industriji radi od 37-39. Ja npr radim 37.5
insomnia78 wrote:Eno vidim spominje se o ovdje. Ovi radnici imaju sporazum sa upravom. Rade 39 a placeni su 37 sati sedmicno. Garant su oni dobro placeni i za ovih 37. Ima ovdje kod mene renoova fabrika i imaju odlicne plate. Samo sto je smor raditi tu
U fr je radna sedmica 35 ali vecinom se u industriji radi od 37-39. Ja npr radim 37.5
elektricni mercedes na platformi A klase ja mslm ...
al koliko sam upoznat prvi elektricni mercedes koji ce biti dostupan u prodaji je EQ-C koji bi trebao dogodine da bude pusten u prodaju ali morski vuk sigurno ima vise info