Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote:Cyberpunk 2077 izgleda predobro... mislim da nisu mogli napraviti bolje od ovoga sa Keanu Reevesom. Gotovo svi ga obožavaju i samo će njegova faca uticati na to da će prodati pa možda i 1-2 miliona primjeraka, a gdje je tek ostalo.
Slazem se za Cyberpunk 2077. I ja sam istog misljena da ce se prodati na milione bas radi Keanu Reeves-a jer ga svi obozavaju.
Kako mocno izgleda Cyberpunk 2077 imam osjecaj da ce igra u Prvom licu bas sjest uz ovu igru.
Iz Ubisofta, pricala o dizajnu, pravima zena, inkluziji i nekim drugim sranjima. Nisu ni ostali iz Ubisofta bolji, tako da ne treba cudit kakve su im igre.
Iako imaju par odlicnih igara, to se mora priznat. AC Origins vrijedi
Simply: RED - CD PROJEKT RED Collection Cijena 87.77 $ - Cyberpunk 2077
- The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition
- Thronebreaker: The Witcher Tales
- The Witcher 2: Assassins Of Kings - Enhanced Edition
- The Witcher: Enhanced Edition
- The Witcher Adventure Game https://www.gog.com/game/simply_red_cd_ ... collection
MarlboroGold wrote:Cyberpunk 2077 izgleda predobro... mislim da nisu mogli napraviti bolje od ovoga sa Keanu Reevesom. Gotovo svi ga obožavaju i samo će njegova faca uticati na to da će prodati pa možda i 1-2 miliona primjeraka, a gdje je tek ostalo.
Slazem se za Cyberpunk 2077. I ja sam istog misljena da ce se prodati na milione bas radi Keanu Reeves-a jer ga svi obozavaju.
Kako mocno izgleda Cyberpunk 2077 imam osjecaj da ce igra u Prvom licu bas sjest uz ovu igru.
govori u svoje ime, ja matrix nisam gledao jer mi je odvratan lik
govori u svoje ime, ja matrix nisam gledao jer mi je odvratan lik
ma meni nije odvratan, ali je jedan od lošijih glumaca, ever i jutros gledam, kaže svi ga vole. ko ba svi
ma meni nije odvratan, ali je jedan od lošijih glumaca, ever i jutros gledam, kaže svi ga vole. ko ba svi
Gotive ga jer vodi normalan život kao glumac, bude među običnim ljudima više nego iko od njih, a imao je dosta tragedija iza sebe... više sam na to mislio nego na kvalitet njegove glume
Gotive ga jer vodi normalan život kao glumac, bude među običnim ljudima više nego iko od njih, a imao je dosta tragedija iza sebe... više sam na to mislio nego na kvalitet njegove glume
Cim bude gost na SFF bice najbolji na svijetu ne sekiraj se.
Dobar je ba Keanu Reeves, kao covjek, iako kao glumac nije nesto. Ali nevjerovatan trud je ulozio u pripreme za John Wick. Ima dosta gorih glumaca, kao Ben Affleck, Nic Cage, Hayden Christiansen, Arnold, Stallone i drugi.
Cyberpunk hype is real. Iako cu vjerovatno morati uzimati novi CPU i RAM bas se radujem kao i svemu sto CD Projekt Red uradi. Witcher mi je najdraza fransiza. A Witcher 3 najbolja igra u historiji i imam sva tri dijela na steamu i 8 knjiga
Ovaj Hell Let Loose mi izgleda premocno i definitivno cu ga kupiti kad bude neki popust. Volim FPS simulacije a pogotovo WW2 igre. COD sam i prestao igrati zbog futuristickog sranja.