Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
supercali

#2801 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by supercali »

ganjeta wrote:Isto tako nastavi niz i reci da samo mučki provokator može staviti u istu rečenicu Ivicu i Ljupka, ali to preskačete i šutite.

Bozobrazni ste ono baš :skoljka: .
Pa i ne mogu u istu recenicu ljupko osvojio ligu prvaka ivica nije

I za vasu informaciju ljupko nije bio u grckoj u aprilu 92-e nego u paragvaju
bjelave

#2802 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by bjelave »

supercali wrote: Fakti su sve prva 2 necu da komentarisem jer ne znam detalje
Treci covjek profesionalac radio dok je zavrsio sezonu jer se po njegovom gradu puca
To sto je u hr bio rat nema nikakve veze jer onda mozes sve sarajlije kriviti sto smo se u aprilu derali jugoslavija jugoslavija a u hr godinu dana bjesnio rat
Ocigledno nemamo i nismo imali postovanja prema ostalim dijelovima nase domovine kao sto je bila hr i slovenija jer nas je bolio kurac za njima itd itd
Cetvrto najpametnije je bilo sutjeti jer sta god kazes moglo se protumaciti protiv tebe kao sto vidimo i ovdje i generalno i sto se tice fudbala
Ja da kazem prosla sezona namjestena pitari bi na mene a kad pored toga kazem da je i zeljina titula namjestena onda manijaci pljuju iako je i jedno i drugo vjerovatno istina samo sto svako uzima ono sto mu odgovara pa dobijemo ili pljuvanje ili okivanke u zvijezde

I glupa prica uopste rat
Slazem se i meni se gadi. Ali provjeri ko je par stranica ranije poceo sa tom pricom.

A kad uzvratis istom mjerom onda se nesto ko biva ibrete, ljute. Ko ne mozete vi pljuvati, to samo mi mozemo....

Vakat bi im bio da se ostavlje suplje. I prvo zavire u svoje dvoriste i u vezi rata a o pogotovo namjestanja prvenstva.
supercali

#2803 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by supercali »

bjelave wrote:
supercali wrote: Fakti su sve prva 2 necu da komentarisem jer ne znam detalje
Treci covjek profesionalac radio dok je zavrsio sezonu jer se po njegovom gradu puca
To sto je u hr bio rat nema nikakve veze jer onda mozes sve sarajlije kriviti sto smo se u aprilu derali jugoslavija jugoslavija a u hr godinu dana bjesnio rat
Ocigledno nemamo i nismo imali postovanja prema ostalim dijelovima nase domovine kao sto je bila hr i slovenija jer nas je bolio kurac za njima itd itd
Cetvrto najpametnije je bilo sutjeti jer sta god kazes moglo se protumaciti protiv tebe kao sto vidimo i ovdje i generalno i sto se tice fudbala
Ja da kazem prosla sezona namjestena pitari bi na mene a kad pored toga kazem da je i zeljina titula namjestena onda manijaci pljuju iako je i jedno i drugo vjerovatno istina samo sto svako uzima ono sto mu odgovara pa dobijemo ili pljuvanje ili okivanke u zvijezde

I glupa prica uopste rat
Slazem se i meni se gadi. Ali provjeri ko je par stranica ranije poceo sa tom pricom.

A kad uzvratis istom mjerom onda se nesto ko biva ibrete, ljute. Ko ne mozete vi pljuvati, to samo mi mozemo....

Vakat bi im bio da se ostavlje suplje. I prvo zavire u svoje dvoriste i u vezi rata a o pogotovo namjestanja prvenstva.
Nije bitno ko je poceo u pitanju je ko raspravlja a to ste ti refko i jos par njih koje nisam uspio popamtiti
Nije prica ko moze da pljuje a ko ne moze
Ne bi trebao niko a ko pljuje vise prica o sebi nego o drugima

Vakat je da i zeljo i Sarajevo priznaju koliko su namjestali i onda da mogu pricati i sudijama i ostalim klubovima o postenju
Kad se namjesti sa klubovima i ispasta tamo neki travnik celik gradina leotar peti deseti onda nista o namjestanju a kad se vrati usluga onda i jedni i drugi o sudjenju i namjestanju malo licemjerno al to smo mi balkanci
1946--1987

#2804 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by 1946--1987 »

u srijedu je bolje da ima dokaze, video zapise ili slike kako mi ili zrinjski namjestamo utakmice, crne aktovke, jagnjetinu sa prolicem.Inace ce da bude izjeban, princ od brodareva... :mrgreen:

tjereaj to na cistac, moralna vertikalo koji vara trudnu zenu :D
mosa rajvosa

#2805 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by mosa rajvosa »

Najveca legenda ovih sto su nastali 1287 godine i sto im udba nije nista mogla je kvazi filozof Ivica Osim,covjek kojem je bilo zabranjeno da se bavi fudbalom ili nogometom,zavisi sta ste sad, u periodu od godine dana.
Covjek je lopov i dokazani manipultor i tako i treba da se odnosimo prema njemu.
Kakva crna legenda,ikona ili kako vec
LOPOV I MANIPULATOR
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#2806 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by mali_milojica »

Jbs F1 kakvih bolida ovdje covjek moze vidjeti.
LSD

#2807 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by LSD »

mosa rajvosa wrote:Najveca legenda ovih sto su nastali 1287 godine i sto im udba nije nista mogla je kvazi filozof Ivica Osim,covjek kojem je bilo zabranjeno da se bavi fudbalom ili nogometom,zavisi sta ste sad, u periodu od godine dana.
Covjek je lopov i dokazani manipultor i tako i treba da se odnosimo prema njemu.
Kakva crna legenda,ikona ili kako vec
LOPOV I MANIPULATOR

OK, rekao je o jednom Ivici Osimu to šta je rekao, dozvoljava moderacija i to...nije frka, demokratija svašta dozvoljava....ali samo nemoj slucajno da bi neko opiminjao i neka upozorenja kada budemo slicno etiketirali igrace, uposlenike, trenere i legende FKSa ;-)
Šibicar

#2808 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Šibicar »

IVICA OSIM najveći intelektualni kapacitet Balkana što se tiče fudbalske igre. :thumbup:
salle_eh1986

#2809 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by salle_eh1986 »

ma bitno je da je on tuđi pa je samim tim i dno dna
eh da je "naš" bio bi zlatan

jeb.em ja nas, kakvi smo na kraju ćemo se sa mi zubima poklati
a i trebali bi, da bar ovo malo normalnog naroda živi u rahatluku na ovih 51.129 kvadratnih kilometara
Last edited by salle_eh1986 on 17/08/2015 22:33, edited 1 time in total.
supercali

#2810 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by supercali »

i onda sutra se pitamo sto nam je fudbal u kurcu opcenito posebno navijaci i te stvari
joj gavrilo jebem ti majku
Izlija

#2811 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Izlija »

Stvarno bi internet trebalo ograničiti po IQ
Dino777

#2812 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Dino777 »

kike-tike wrote:Prica se da imamo dokaze da ste namjestali tekme i sudije prosle godine, neke razgovore i sl. Pa vidjet cemo
Mi se vec zabrinuli.
armin071

#2813 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by armin071 »

Šibicar wrote:IVICA OSIM najveći intelektualni kapacitet Balkana što se tiče fudbalske igre. :thumbup:
:thumbup:
LSD

#2814 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by LSD »

Nece svaki ublehaš ovdje vrijeđati Ivicu Osima, takvog giganta i instituciju...sram vas bilo :oops: :oops: ...to treba odmah dijeliti trajne banove.
NoWayOut

#2815 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by NoWayOut »

Image
omega369

#2816 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16

Post by omega369 »

Dino777 wrote:
kike-tike wrote:Prica se da imamo dokaze da ste namjestali tekme i sudije prosle godine, neke razgovore i sl. Pa vidjet cemo
Mi se vec zabrinuli.
Ako je ovo jedini domet magistra - a ocito jeste - onda jedno veliko :lol: :lol: :lol: :lol:

Nakon srijede ocekujem:

- da se objavi koliki je bajicev transfer, a ne da se krije kao zmija noge iz nekih nerazumljivih razloga
- da se objave imena firmi koje su registrovane (ako su?!) da se kroz njih vodi prodaja igraca fkz
- da se konacno obznani ime generalnog sponzora fkz kojeg nema vec 4 godine
- da se javno kazu ko su investitori zainteresovani u ulaganje u zeljeznicar i koji su to vec poceli
- da se obznani ko su potencijalni ulagaci u obnovu grbavice
- da se jednom konacno u javnost iznese podatak sta je sa papirologijom i u kojoj je fazi dokumentacija koja se "priprema" za renoviranje stadiona

Mislim da bi to mnoge zanimalo, je li tako :roll:
jeza u ledja

#2817 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by jeza u ledja »

scroll down, scroll down, scroll down...
BHF_Manijak

#2818 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by BHF_Manijak »

jeza u ledja wrote:scroll down, scroll down, scroll down...
Tako svaka tema koja ikakve, bas ikakve veze ima sa Premijer ligom, odnosno FKS i FKZ! :-) :-) :roll:
alchak.ba

#2819 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by alchak.ba »

Da li cete se izvinuti za bezocne, ogavne i odvratne lazi na postenog sudiju Macića?

http://sportsport.ba/bh_fudbal/komitet- ... ajd/169479

Da li vas je stid ili ste kao Dobrica Cosic?
Da li vam je Cosic idol?

Zasto ste lagali i lazno optuzivali ugledne sportske sudije?

Je li vas stid?
Ricken

#2820 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Ricken »

alchak.ba wrote:Da li cete se izvinuti za bezocne, ogavne i odvratne lazi na postenog sudiju Macića?

http://sportsport.ba/bh_fudbal/komitet- ... ajd/169479

Da li vas je stid ili ste kao Dobrica Cosic?
Da li vam je Cosic idol?

Zasto ste lagali i lazno optuzivali ugledne sportske sudije?

Je li vas stid?
http://s15.postimg.org/5vir4gh2z/image.jpg

Pitanja o stidu uputi nevinim sekama u NSBiH.
alchak.ba

#2821 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by alchak.ba »

Tek se sada vidi da je lopta metar od igraca koji je upucuje prema igracu koji je u ofsajdu, sto se na snimku ocigledno vidi.
Dakle, ofsajd cist ko suza.

Kakvi ste lazovi, ni Dobrica vam nije ravan.
nosara

#2822 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by nosara »

alchak.ba wrote:Tek se sada vidi da je lopta metar od igraca koji je upucuje prema igracu koji je u ofsajdu, sto se na snimku ocigledno vidi.

dobrica, radovan, svetozar, ljupko... nastavi niz... :-)

Kaze se izviniti... :D
insaneinthebrain

#2823 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by insaneinthebrain »

kad se nakupi ovoliko postova na temi fudbal u bih :oops:
bjelave

#2824 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by bjelave »

nosara wrote:
alchak.ba wrote:Tek se sada vidi da je lopta metar od igraca koji je upucuje prema igracu koji je u ofsajdu, sto se na snimku ocigledno vidi.

dobrica, radovan, svetozar, ljupko... nastavi niz... :-)

Kaze se izviniti... :D
Svetozar Vujovic je castan covjek i njega svrstavati i ovu grupu gore je obicni rasizam prema kom su svi Srbi isti a to ne ide bas na cast navijaca tima za koji su igrali i Starovlah i Vlaski.

Osim toga Svetozar Vujovic nema mrlje na svojoj karijeri, niti je presudjen za namjestanje utakmica, niti je trenirao tim JNA dok je ta ista voska rusila Sarajevo.
Ricken

#2825 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Ricken »

@bjelave: Sami ste počeli sa provokacijama koje nestoje. Sve možemo relativizirati. Vaš problem su dupli aršini i nemanja granice dobrog ukusa.
Post Reply