BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#2801 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Fina tekmica... Željo dobro odigrao s obzirom da nisu smjeli ulaziti u duele
Dobri golovi Vedada i Mirse, fina atmosfera i navijanje, pun stadion skoro... druga postava repke bare-bare sa Željom
Prva je mogla dati gol kad su htjeli...
-
Corola
#2802 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma kakva kritika samo se dobro moras preispitati,da li ti uopste znas sta je pojam nogomet iliti fudbal.skaut_83 wrote:Mnogi ce sada da me kritikuju ali po meni igrac koji nema mjesta u reprezentaciji, ako ona zeli biti ozbiljna pogotovo u utakmicama protiv jacih protivnika je RAHIMIC
-
SaPnA
#2803 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Corola wrote:Ma kakva kritika samo se dobro moras preispitati,da li ti uopste znas sta je pojam nogomet iliti fudbal.skaut_83 wrote:Mnogi ce sada da me kritikuju ali po meni igrac koji nema mjesta u reprezentaciji, ako ona zeli biti ozbiljna pogotovo u utakmicama protiv jacih protivnika je RAHIMIC
-
bahonnen
#2804 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jack... pusti ih... lože te...Jack Be Nimble wrote:Prenosi li BHT utakmicu?
OBJE UTAKMICE PRENOSI BHT
- Sezam
#2805 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
SaPnA wrote:Corola wrote:Ma kakva kritika samo se dobro moras preispitati,da li ti uopste znas sta je pojam nogomet iliti fudbal.skaut_83 wrote:Mnogi ce sada da me kritikuju ali po meni igrac koji nema mjesta u reprezentaciji, ako ona zeli biti ozbiljna pogotovo u utakmicama protiv jacih protivnika je RAHIMIC
-
skaut_83
#2806 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pretpostavljam da ti imas...!!!Corola wrote:Ma kakva kritika samo se dobro moras preispitati,da li ti uopste znas sta je pojam nogomet iliti fudbal.skaut_83 wrote:Mnogi ce sada da me kritikuju ali po meni igrac koji nema mjesta u reprezentaciji, ako ona zeli biti ozbiljna pogotovo u utakmicama protiv jacih protivnika je RAHIMIC
rahimic se ne sjeca kad je zadnji put igrao za CSKA, mozda jos u vrijeme dok je imao kosu!
- MaroonBrigade
#2807 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Libyano wrote:Pogledaj na 111. stranici, ako se ne varam, govorio je neko da ce prenositi ESPN3Jack Be Nimble wrote:
Jel ti to zajebavas il' stvarno? Ako vec BHT ne pronosi, ko onda prenosi od bosanskih kuca? Pokusavam gledati tekmu preko TV-a u Americi, nijedna Americka kuca ne prenosi iako igra Portugal...pa pokusavam gledati preko nekog bosanskog kanala.

Ne znam jeste li ikad gledali prenose preko ESPN3, kvalitet slike je predobar. Mislim da ce i ESPN Deportes prenositi tekmu. Takodje i RTP International.
-
Corola
#2808 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
I to je razlogskaut_83 wrote:Pretpostavljam da ti imas...!!!Corola wrote:Ma kakva kritika samo se dobro moras preispitati,da li ti uopste znas sta je pojam nogomet iliti fudbal.skaut_83 wrote:Mnogi ce sada da me kritikuju ali po meni igrac koji nema mjesta u reprezentaciji, ako ona zeli biti ozbiljna pogotovo u utakmicama protiv jacih protivnika je RAHIMIC
rahimic se ne sjeca kad je zadnji put igrao za CSKA, mozda jos u vrijeme dok je imao kosu!
Ocito da ti je snijezio tv dok si pratio utakmice repke.
-
skaut_83
#2809 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
I to je razlog
Ocito da ti je snijezio tv dok si pratio utakmice repke.[/quote]
Mozda je i razlog sto CICA ne moze da trci, sto cici ne pada na pamet da pokusa sta uraditi u ofanzivi nego jednostavno da loptu igracu do sebe, dakle igrac manje kad je nas napad
nego da i ti nisi celav
Ocito da ti je snijezio tv dok si pratio utakmice repke.[/quote]
Mozda je i razlog sto CICA ne moze da trci, sto cici ne pada na pamet da pokusa sta uraditi u ofanzivi nego jednostavno da loptu igracu do sebe, dakle igrac manje kad je nas napad
nego da i ti nisi celav
-
SaPnA
#2810 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mozda je i razlog sto CICA ne moze da trci, sto cici ne pada na pamet da pokusa sta uraditi u ofanzivi nego jednostavno da loptu igracu do sebe, dakle igrac manje kad je nas napadskaut_83 wrote:I to je razlog![]()
Ocito da ti je snijezio tv dok si pratio utakmice repke.
nego da i ti nisi celav
Da pratis malo vise njega vidio bi da je on stub na kome se zasnivaju napadi u nasoj reprezentaciji.
-
Baudelaire
#2811 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Rezerve su smiješne većinom. Muslimoviću, Ibričiću, Zecu, Maletiću i Štiliću je plafon klupa reprezentacije. Hebo te, za njih je Zeba izmslio fudbal.
-
clarKKent
#2812 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
postoji razlog zasto se ta pozicija zove "defanzivni vezni"Mozda je i razlog sto CICA ne moze da trci, sto cici ne pada na pamet da pokusa sta uraditi u ofanzivi nego jednostavno da loptu igracu do sebe, dakle igrac manje kad je nas napadskaut_83 wrote:I to je razlog![]()
Ocito da ti je snijezio tv dok si pratio utakmice repke.![]()
nego da i ti nisi celav
pratis li bocanje, bilo je neku noc na eurosport2 ?
- bingov buraz
#2813 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Da,to je osnovna zadaca zadnjeg veznog.skaut_83 wrote: Mozda je i razlog sto CICA ne moze da trci, sto cici ne pada na pamet da pokusa sta uraditi u ofanzivi nego jednostavno da loptu igracu do sebe
- ultima_palabra
#2814 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
To... ubiće nas nedostatak širineBaudelaire wrote:Rezerve su smiješne većinom. Muslimoviću, Ibričiću, Zecu, Maletiću i Štiliću je plafon klupa reprezentacije. Hebo te, za njih je Zeba izmslio fudbal.
-
skaut_83
#2815 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
postoji razlog zasto se ta pozicija zove "defanzivni vezni"
[/quote]
dobar defanzivni vezni moze trcati 3 tekme dok nas defanzivac ne moze vise od poluvremena - DOKAZ PARIZ!!!
dobar defanzivni vezni moze trcati 3 tekme dok nas defanzivac ne moze vise od poluvremena - DOKAZ PARIZ!!!
-
Corola
#2816 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
dobar defanzivni vezni moze trcati 3 tekme dok nas defanzivac ne moze vise od poluvremena - DOKAZ PARIZ!!![/quote]skaut_83 wrote:postoji razlog zasto se ta pozicija zove "defanzivni vezni"![]()
Daj boljeg,celavi
U Parizu je problem bio desni bek poslije izlaska Mujdze,znaci Maletic sve sto puhalo i prolazilo sa te strane to je ta yebanija a ne po sredini.
Ocito bi ti bolje bocanje leglo i da prizivas Markicu.Veze ti fakat nemas.
Last edited by Corola on 08/11/2011 21:45, edited 3 times in total.
-
SaPnA
#2817 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kolko sam pratio zebu, dobro bi nam dosao, nesto kao stilic, jebote danas se zajebava sa nasim prvotimcima 
-
Baudelaire
#2818 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Vala, večeras je više od Štilića pokazao. Štilić 2-3 puta u situaciji da 1 na 1 napravi dribling, ne ide pa ne ide. Nije dosad ništa za reprezentaciju pokazao, a Papetu i Ćiri se oči izbijale sa njim.SaPnA wrote:Kolko sam pratio zebu, dobro bi nam dosao, nesto kao stilic, jebote danas se zajebava sa nasim prvotimcima
- Sezam
#2819 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
dobar defanzivni vezni moze trcati 3 tekme dok nas defanzivac ne moze vise od poluvremena - DOKAZ PARIZ!!![/quote]skaut_83 wrote:postoji razlog zasto se ta pozicija zove "defanzivni vezni"![]()
nas najbolji igrac u parizu bio je upravo Rahimic.
-
SaPnA
#2820 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ma stilic nikada nista nije pokazao za repku, ali mislio sam njegovu ulogu u timu, klupa pa ubacivati ga sa vremena na vrijeme.Baudelaire wrote:Vala, večeras je više od Štilića pokazao. Štilić 2-3 puta u situaciji da 1 na 1 napravi dribling, ne ide pa ne ide. Nije dosad ništa za reprezentaciju pokazao, a Papetu i Ćiri se oči izbijale sa njim.SaPnA wrote:Kolko sam pratio zebu, dobro bi nam dosao, nesto kao stilic, jebote danas se zajebava sa nasim prvotimcima
-
Baudelaire
#2821 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma ja, to bi bilo izvedivo.
- ultima_palabra
#2822 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ta će Rahimić, Zeba mu kroz noge provlačio
Zezam se, njegovo iskustvo je za nas još nezamjenjivo... za sljedeći ciklus nadam se da će Zahirović ili neko drugi biti spreman preuzeti na svoja pleća ogromnu odgovornost te pozicije.
Zezam se, njegovo iskustvo je za nas još nezamjenjivo... za sljedeći ciklus nadam se da će Zahirović ili neko drugi biti spreman preuzeti na svoja pleća ogromnu odgovornost te pozicije.
-
LSD
#2823 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dajte ljudi, ovo je bila obicna revijalna utakmica gdje su se reprezentativci cuvali i igral pod rucnom jer ima valja za 3 dana igrati još jednu "historijsku" (koja je ovo vec po redu
) utakmicu u baražu protiv Portugala.
Željo se pokazao kao vrlo dobar sparing partner....reprezentacija ne dolazi svaki dan na Grbavicu...extra poklon za rođendan zahvaljujuci najprije Sušiću

Željo se pokazao kao vrlo dobar sparing partner....reprezentacija ne dolazi svaki dan na Grbavicu...extra poklon za rođendan zahvaljujuci najprije Sušiću
-
Corola
#2824 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma ni sa vremena na vrijeme.Koliko im treba utakmica da nesto dokazu.
Out iz repke Stilic,Zec,(Muslimovic dok ne nadje klub),Maletic cak je i Jahic svaku tekmu tanji i tanji u par navrata ga Zeba izlevati samo tako.A i Mravac je vec ispricana prica.
Samo sto me sekira sto im je alternativa dodje mi da vrisnem.
Out iz repke Stilic,Zec,(Muslimovic dok ne nadje klub),Maletic cak je i Jahic svaku tekmu tanji i tanji u par navrata ga Zeba izlevati samo tako.A i Mravac je vec ispricana prica.
Samo sto me sekira sto im je alternativa dodje mi da vrisnem.
Last edited by Corola on 08/11/2011 21:52, edited 1 time in total.
-
Baudelaire
#2825 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne znam baš, evidentno je koliko su oni koji su prvo poluvrijeme igrali bili kvalitetniji. Ibišević tri puta imao šansu, Džeko jednu, Lulić jednu, pa onda Džekina prečka... ovi u drugom poluvremenu morali su više stisnuti i više pokazati. Meni je djelovalo u onom momentu kad su Smajić i Zeba istrčali kontru da reprezentativci nemaju kondicije, odnosno da je ovaj Željin dvojac fizički na višem nivou. To bi stvarno bilo poražavajuće.