in-game nece ni upola ovako dobro izgledati al et'
Edit : igra li neko ovdje World of Tanks ???
Moderator: Benq
in-game nece ni upola ovako dobro izgledati al et'
Tkd wrote:Heroes of might and magic 3. 4 je užasna, 5 odlična, 6 nisam igrao jer mi je pc kanta.
Civilization 3 prejaka, 4 i 5 kul.
Rise of nations, Rise of Legends.
Warcraft 3.
Inače volim sve strateške igre . No i dan danas kada mi je dosadno instaliram Heroes 3 i igram ga, a igra izašla 1998 negdje.
Sjetih se Anno, imao sam Anno 1602 koji se mislim mogao igrati još na windows 1995, a pogledajte koliko je samo Anno izašlo poslije toga.

bitno napomenuti da svi noviji strongholdi su gori od prva dva tako da u principu ovaj treci je cisto smece.javelin wrote: "Stronghold" - 2001
Stronghold je (po meni) jedna od najboljih video igara koja je ikad izasla za PC. Radi se o srednjevjekovnom RTS-u/Castle builderu. Za razliku od klasicnih RTS-ova (AoE, warcraft...) ovdje je "briga" o ljudima koji zive u vasem zamku jednako bitna kao i vojna moc. Slijedece godine je igra dobila svoj nastavak "stronghold: Crusader" koji je ustvari bio samo expanzija za prvu igru mada se moze igrati samostalno (bez da je instalirana prethodna verzija)
znao sam da sam nesto zaboraviosavsvoj wrote:bitno napomenuti da svi noviji strongholdi su gori od prva dva tako da u principu ovaj treci je cisto smece.javelin wrote: "Stronghold" - 2001
Stronghold je (po meni) jedna od najboljih video igara koja je ikad izasla za PC. Radi se o srednjevjekovnom RTS-u/Castle builderu. Za razliku od klasicnih RTS-ova (AoE, warcraft...) ovdje je "briga" o ljudima koji zive u vasem zamku jednako bitna kao i vojna moc. Slijedece godine je igra dobila svoj nastavak "stronghold: Crusader" koji je ustvari bio samo expanzija za prvu igru mada se moze igrati samostalno (bez da je instalirana prethodna verzija)
leet wrote:Kakvo je to pitanje..
javelin wrote:Tkd wrote:Heroes of might and magic 3. 4 je užasna, 5 odlična, 6 nisam igrao jer mi je pc kanta.
Civilization 3 prejaka, 4 i 5 kul.
Rise of nations, Rise of Legends.
Warcraft 3.
Inače volim sve strateške igre . No i dan danas kada mi je dosadno instaliram Heroes 3 i igram ga, a igra izašla 1998 negdje.
Sjetih se Anno, imao sam Anno 1602 koji se mislim mogao igrati još na windows 1995, a pogledajte koliko je samo Anno izašlo poslije toga.
Heroes 3 je neprevazidjena igra![]()
![]()
kad se sjetim one raje Gem, Clancy, Gelu, Yog, Crag hack.... sad mi dodje da je skinem i prekucam
Civilization mi nikad nije bila nesto posebno
a RoN mi se nije svidio samo zato sto nema one klasicne kampanje, ali je zato No.1 za multiplayer
Imam je i dan danas na racunaru, odlicna igraalenthekiller wrote:cossack ? sjeca li se ko ove igre ?
NenjiA wrote:Ako ima obožavatelja Final Fantasy igara za PC (ff7 i ff8), preporučujem igru The Last Remnant!
ma pusti kraj ba, kad ja Aeris ubijena srce mi iskočilo od plačaTkd wrote:NenjiA wrote:Ako ima obožavatelja Final Fantasy igara za PC (ff7 i ff8), preporučujem igru The Last Remnant!
FF 7 mislim je epic.....na kraju pjesma od Richarda Marxa - Whenever you go whatever you do i will be still right here waiting for you......ko nije pustio suzu
20.11.2012Bosnian Dragon wrote:kad izlazi hitman absolution
prvi dio mi je bio bas NV jer su svi kamioni manje vise isti (brzinom) i u svakoj drzavi max 3 gradaBosnian Dragon wrote:http://blog.scssoft.com/search/label/Eu ... ulator%202
evo dobar blog o eurotruck simulator 2, fakat sjajna igra ce biti... trebala izaci u augustu ali us pomjerlil za septembar
imas sve informacije na ovom blogu izaberi label ETS 2 i sve ti ima od 2010 kad su poceli praviti, uglavnom kazu da ce biti 3 puta veca od kecajavelin wrote:prvi dio mi je bio bas NV jer su svi kamioni manje vise isti (brzinom) i u svakoj drzavi max 3 gradaBosnian Dragon wrote:http://blog.scssoft.com/search/label/Eu ... ulator%202
evo dobar blog o eurotruck simulator 2, fakat sjajna igra ce biti... trebala izaci u augustu ali us pomjerlil za septembar
iskreno se nadam da ce dvica liciti na nesto inace cu o5 igrati 18 WoS![]()
![]()
edit: jel bilo govora o drzavama koje ce biti u igri???
Tkd wrote:Hahah, onda nije to taj FF što sam ja mislio. Naime u ovome on misli da je ona mrtva i na kraju se ispostavlja da je ipak živa![]()
Mislim da je ovo u pitanju, enjoy