buhahahhahahhahahaBerber wrote:casanova123 wrote:Evo upravo jednog loseg iskustva... party kod jednog jarana.. nas cetverica, i jos 5 cura.. i hop, svak po sa nekim, samo jedna cura ostade donja.. i hop, cuga se, zajebava se.. zavrsimo kasnije u jednom klubu.. nakon kluba zavrsim u stanu kod ove cure sto sam je upoznao tu noc prvi put, i meni se ne digneeee.... jebo samo mu sve po spisku... etoooo
bravoo jaaaa
i pokisao sam dok sam dosao nazad do sebe.. savrsena noc
Jarane, mozda bi ipak bilo dobro da odaberes drugi nick![]()
![]()
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- mO k3
#2801 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- spadalo
#2802 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Upoznam ti ja jednu djevojku,nije da je evlija al' lijepa je na svoj način.Izašli smo par puta i svaki put se lijepo družili.Ja se zagrijao pravo.Svaki sledeći susret sam iščekivao nestrpljivo.Pričali smo o svemu i svačemu.
Sjedimo ti mi tako jedne prilike u nekom tržnom centru i zapričali se o temi djeca i razvedeni roditelji.Složili smo se da je bezze kriti u vezi da si bio/la u braku a posebno je bezze kriti da imaš dijete.Kad u po' frke neka djevojčica 5-6 godina pravac meni u krilo i ovim riječima : TATA ZAŠTO SI OTIŠAO OD NAS???
yebem ti patka šta me snađe....
Djevojka s kojom sam izašao je automatski pokupila stvari oko sebe i otišla
Ja u nevjerici i dalje,s djetetom u krilu,ostao bez teksta.Nije moje dijete znam sigurno jer je ubrzo i mamica došla
i izvinila se zbog neugodnosti.Psovao sam u sebi a izustio sam da je uredu.Najradije bi je ,da nije žeMsko, ošajdario da joj se vrti u glavi tri bajrama
Zvao sam djevojku s kojom sam izlazio da joj objasnim ali nije htjela više da se javi.
ZNAM DA ČITAŠ OVAJ FORUM,JAVI SE,MOLIM TE
Sjedimo ti mi tako jedne prilike u nekom tržnom centru i zapričali se o temi djeca i razvedeni roditelji.Složili smo se da je bezze kriti u vezi da si bio/la u braku a posebno je bezze kriti da imaš dijete.Kad u po' frke neka djevojčica 5-6 godina pravac meni u krilo i ovim riječima : TATA ZAŠTO SI OTIŠAO OD NAS???
Ja u nevjerici i dalje,s djetetom u krilu,ostao bez teksta.Nije moje dijete znam sigurno jer je ubrzo i mamica došla
Zvao sam djevojku s kojom sam izlazio da joj objasnim ali nije htjela više da se javi.
- Not My Idea
#2803 Re: Vasa najgora date iskustva :P
spadalo wrote:Upoznam ti ja jednu djevojku,nije da je evlija al' lijepa je na svoj način.Izašli smo par puta i svaki put se lijepo družili.Ja se zagrijao pravo.Svaki sledeći susret sam iščekivao nestrpljivo.Pričali smo o svemu i svačemu.
Ja u nevjerici i dalje,s djetetom u krilu,ostao bez teksta.Nije moje dijete znam sigurno jer je ubrzo i mamica došlai izvinila se zbog neugodnosti.Psovao sam u sebi a izustio sam da je uredu.Najradije bi je ,da nije žeMsko, ošajdario da joj se vrti u glavi tri bajrama
- kockica_kockica
#2804 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Skolska ljubav... I tako jedan dan poslije skole kaze meni doticni da prosetamo malo... Krenuli mi kroz Vilsonovo... Ja prvih par minuta krenula sa nekim pitanjima na koja sam dobijala odgovre vrlo kratkog sadrzaja: da, ne, n eznam, mozda, ma da...
I hodamo tako, bolje receno trcimo... Nako odredjenog vremena ja prestala zapitkivati... trcimo tako u tisini... i dodjemo do raskrsnice gdje cemo se rastati... kaze cujemo se...
I hajde de.. kontam covjek sutljiv.. nisam ni ja bog zna kako pricljiva...
NAzvao on mene taj vikend...
Izasli.. u neki prebucni kafic... sjedili dva sata... slusali muziku... pricali nismo... ali doslovno nismo pricali... sva konverzacija se svela na "Cao" na dolasku i odlasku i konstatacija idemo u "XY" kafic... sve kontala sta je meni ovo trebalo...
Svaki naredni put kad bi zvao: meni mama nebi dala da izadjem
I hodamo tako, bolje receno trcimo... Nako odredjenog vremena ja prestala zapitkivati... trcimo tako u tisini... i dodjemo do raskrsnice gdje cemo se rastati... kaze cujemo se...
I hajde de.. kontam covjek sutljiv.. nisam ni ja bog zna kako pricljiva...
NAzvao on mene taj vikend...
Izasli.. u neki prebucni kafic... sjedili dva sata... slusali muziku... pricali nismo... ali doslovno nismo pricali... sva konverzacija se svela na "Cao" na dolasku i odlasku i konstatacija idemo u "XY" kafic... sve kontala sta je meni ovo trebalo...
Svaki naredni put kad bi zvao: meni mama nebi dala da izadjem
- honky tonk
#2805 Re: Vasa najgora date iskustva :P
spadalo wrote:Upoznam ti ja jednu djevojku,nije da je evlija al' lijepa je na svoj način.Izašli smo par puta i svaki put se lijepo družili.Ja se zagrijao pravo.Svaki sledeći susret sam iščekivao nestrpljivo.Pričali smo o svemu i svačemu.
Ja u nevjerici i dalje,s djetetom u krilu,ostao bez teksta.Nije moje dijete znam sigurno jer je ubrzo i mamica došlai izvinila se zbog neugodnosti.Psovao sam u sebi a izustio sam da je uredu.Najradije bi je ,da nije žeMsko, ošajdario da joj se vrti u glavi tri bajrama
nikad ne potcjenjujte djecu
- pirmin
#2806 Re: Vasa najgora date iskustva :P
@spadala za moderatora ove teme
Covjek je objasnio!

Covjek je objasnio!
-
animren
#2807 Re: Vasa najgora date iskustva :P
animren wrote:Hodala sam s likom nekih mjesec dana, u pocetku je djelovao samo kao obicna budala, da bi se na kraju ispostavilo da je shizofrenicar. Doslovno mi nije dao pishat a da mu ne javim.. Nakon sto sam postala istraumirana, tipa dogovorim se s curama, klix night, mirnija varijanta u nekom orijentalnom lokalu ON SE POJAVI NA VRATA, NASHAO NASPokusavala sam naci najbolji nacin da raskinem, al na svaki moj pokusaj uslijedilo je njegovo ignorisanje. I tako, iz dana u dan se sve pogorsavalo do stepena da sam ga nekako jedva nagovorila da je najbolje da zbog studija promjeni drzavu
Ne znam kolko je debilan trebao biti da ne skonta da VISE NE HODAMO, al mu jedno mjesec dana nisam odgovarala na poruke i nisam se javljala na pozive, dok konacno nije poceo SLATI PRIJETECE PORUKE MOJIM JARANICAMA. PRVO JE JEDNOJ PISAO, KAD MU ONA NIJE ODGOVARALA ONDA JE DRUGOJ PISAO DA MOLI BOGA DA ODEM U DZEHENEM
DA JE MENE DUNJALUK OBUZEO
I DA ON STALNO MOLI BOGA DA SE JA NIKAD NE UDAM, DA ME BOG PONIZI
itd.itd. I hajd, nebi to bilo nista... Kad se za jedno tri mjeseca vratio u Sarajevo, kao da se nista nije desilo, najnormalnije pitao hocul na kafu s njim. Peglao mog najboljeg druga da me namami da izadjemo. Da se on pojavi, kad je moj drug odbio.. LIK MI SE SAMO POJAVIO NA POSAO
![]()
TAD SAM SE UVJERILA DA PSIHOPATE POSTOJE tbc
- spadalo
#2808 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Često smo igrali pokera na ''društvenoj mreži''.Dug period od slanja zahtjeva za prijateljstvo do prihvatanja istog.Ja poslao,nije ona
Više od 3 godine smo igrali poker i zezali se na chatu,bili smo online prijatelji.Živimo u istom gradu,par km udaljeni.Uvijek je bio problem ta razlika u godinama,ja 32 a ona 44,mada je bila dobrodržeća starka 
I,tako ti jedne prilike,dogovorimo date.Moja tadašnja djevojka je bila kod tetke u susjednoj nam državi pa sam imao prostora da je prevarim
jbg,od nje ništa nisam mogao dobiti a ova je naglašavala više puta da je ne interesuje veza već bi samo da se ''druži i provodi'' Tu sam vidio priliku da omastim brke 
Izašli smo na mjesto gdje ni u ludilu ne bih izveo djevojku,birtija na Stupu,rakijanje i onda kom' opanci kom' obojci
Onako u pripitom stanju dogovorismo kres kod nje u stanu.Krenuli smo i ona mi je pokazivala put kuda da vozim.Jbt,vozim prema kući moje djevojke.Al' ne hajem mnogo već pribrano vozim
Stigli smo tačno pred kuću gdje dovezem moju djevojku nakon izlaska.Hajd' kontam podstanari ili ona ili ova starka.Ušli smo i naravno,domaćica počastila rakijom i kafom.Ušli smo u sobu,bez da smo upalili svijetlo.Onako u pijanom stanju sam nešto brljavio a ona je lafo uživala.Nakon obavljenog posla,dobro dođe cigareta
izašla je u dnevni boravak donijela cigarete i u povratku upalila svjetlo......bem ti patka......na računarskom stolu,pored računara,slika iz školskih dana....ne od ove starke već od moje djevojke.Uspio sam je upitati ko ti je ova da bi ona odgovorila kćerka iz prvog braka....tu sam stao kao ukopan,samo sam joj pokazao sliku na displayu mobitela,obukao se i otišao bez traga...naravno,djevojku sam nazvao i rekao joj da sam zglajz'o sa nekom opajdarom i da nema smisla da budem više njen dečko
još uvijek igram poker sa nesuđenom punanom i sad nakon dvije godine smijemo se toj sceni
a djevojka se sretno udala i nikad nije saznala ko je ta ''opajdara''
I,tako ti jedne prilike,dogovorimo date.Moja tadašnja djevojka je bila kod tetke u susjednoj nam državi pa sam imao prostora da je prevarim
Izašli smo na mjesto gdje ni u ludilu ne bih izveo djevojku,birtija na Stupu,rakijanje i onda kom' opanci kom' obojci
Onako u pripitom stanju dogovorismo kres kod nje u stanu.Krenuli smo i ona mi je pokazivala put kuda da vozim.Jbt,vozim prema kući moje djevojke.Al' ne hajem mnogo već pribrano vozim
Stigli smo tačno pred kuću gdje dovezem moju djevojku nakon izlaska.Hajd' kontam podstanari ili ona ili ova starka.Ušli smo i naravno,domaćica počastila rakijom i kafom.Ušli smo u sobu,bez da smo upalili svijetlo.Onako u pijanom stanju sam nešto brljavio a ona je lafo uživala.Nakon obavljenog posla,dobro dođe cigareta
još uvijek igram poker sa nesuđenom punanom i sad nakon dvije godine smijemo se toj sceni
- Cholina_Lokica
#2809 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pocinju lovacke price 
- insomnia78
#2810 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nisi vise zanimljiv, doduse nisi vala bio ni nakon prve "price" al...
s' moje sokocalo
s' moje sokocalo
- spadalo
#2811 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nije lovačka snajpera miCholina_Lokica wrote:Pocinju lovacke price
-
Zeena
#2812 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ovo prelazi u nadrealno
Pls, continue
Pls, continue
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- respo
#2814 Re: Vasa najgora date iskustva :P
uhvatim ja neki cudan signal na mobitelu kad nekim siframa javi mi se neka djevojka koja kaze da je s marsa
i tako mi dogovorimo dejt i da se nadjemo kad ono alf me ceka
e to je moje najgore date iskustvo
pa jbt dokle vise
i tako mi dogovorimo dejt i da se nadjemo kad ono alf me ceka
e to je moje najgore date iskustvo
pa jbt dokle vise
-
sha_ba
#2816 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nego respo, jel Alf popio kafu s tobom??

- Averus
#2817 Re: Vasa najgora date iskustva :P
de ba ljudi pustite respu, laže k'o veliki 
- Not My Idea
#2818 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Valja ovo i izmislit!spadalo wrote:Često smo igrali pokera na ''društvenoj mreži''.Dug period od slanja zahtjeva za prijateljstvo do prihvatanja istog.Ja poslao,nije onaViše od 3 godine smo igrali poker i zezali se na chatu,bili smo online prijatelji.Živimo u istom gradu,par km udaljeni.Uvijek je bio problem ta razlika u godinama,ja 32 a ona 44,mada je bila dobrodržeća starka
I,tako ti jedne prilike,dogovorimo date.Moja tadašnja djevojka je bila kod tetke u susjednoj nam državi pa sam imao prostora da je prevarimjbg,od nje ništa nisam mogao dobiti a ova je naglašavala više puta da je ne interesuje veza već bi samo da se ''druži i provodi'' Tu sam vidio priliku da omastim brke
Stigli smo tačno pred kuću gdje dovezem moju djevojku nakon izlaska.Hajd' kontam podstanari ili ona ili ova starka.Ušli smo i naravno,domaćica počastila rakijom i kafom.Ušli smo u sobu,bez da smo upalili svijetlo.Onako u pijanom stanju sam nešto brljavio a ona je lafo uživala.Nakon obavljenog posla,dobro dođe cigaretaizašla je u dnevni boravak donijela cigarete i u povratku upalila svjetlo......bem ti patka......na računarskom stolu,pored računara,slika iz školskih dana....ne od ove starke već od moje djevojke.Uspio sam je upitati ko ti je ova da bi ona odgovorila kćerka iz prvog braka....tu sam stao kao ukopan,samo sam joj pokazao sliku na displayu mobitela,obukao se i otišao bez traga...naravno,djevojku sam nazvao i rekao joj da sam zglajz'o sa nekom opajdarom i da nema smisla da budem više njen dečko
@respo, jesi vidio sta ti je komi rekao?
- MedenoSrce
#2819 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Not My Idea wrote:
@respo, jesi vidio sta ti je komi rekao?
- Not My Idea
#2820 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Odo ono nac i predlozit na naj postove 
- MedenoSrce
#2821 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zasluzeno, zasluzeno
jer ima komi odlicnih postova (nikad necu zaboraviti onaj o raspolozenju pri gledanju filmova
)
- htcxone
#2822 Re: Vasa najgora date iskustva :P
NJE MENI :d al jeste mom rođaku
bio tad akktuelan onam MIRC
mogao si stavljati nick kako hoces, i ja i jaran stavimo nick IME I PREZIME od mog rođaka
naravno nekako nađemo jednu djevojku iz njegove škole... ruzno je reci ali eto, nije bila bas lijepa i privlačna... a on imao tad 18 i stari mu kupio mercedesa ... kao jedan od glavnih u skoli
I mi se njoj predstaviomo kao ON
NAPIŠEMO ja sam taj i taj , znas li me, ona kao znam kako necu znati, i onda mi njoj kako je prelijepa, kako je gleda svaki dan, kako zna i zaplakati kada je vidi da priča sa drugim momkom... ma nema
romantika i ljubav
i kazemo joj da u ponedjeljak dođe u razred njegov i da ga zagrli pred svima
dođe ponedjeljak zvoni meni telefon i piše "CALLING ROĐO" i cujem u pozadini "JE**** SVE U U*** DEBILU DEBILSKI....." :d I OSTALE SOČNE psovke
normalno da je skontao da sam ja
nisam mu slicno uradio prvi put
cura kaze poslije, uletila u razred, i on stao gleda u nju i zagrli ga i opali mu žvaku na šta je cijeli razred u suze odletio

bio tad akktuelan onam MIRC
I mi se njoj predstaviomo kao ON
NAPIŠEMO ja sam taj i taj , znas li me, ona kao znam kako necu znati, i onda mi njoj kako je prelijepa, kako je gleda svaki dan, kako zna i zaplakati kada je vidi da priča sa drugim momkom... ma nema
i kazemo joj da u ponedjeljak dođe u razred njegov i da ga zagrli pred svima
dođe ponedjeljak zvoni meni telefon i piše "CALLING ROĐO" i cujem u pozadini "JE**** SVE U U*** DEBILU DEBILSKI....." :d I OSTALE SOČNE psovke
cura kaze poslije, uletila u razred, i on stao gleda u nju i zagrli ga i opali mu žvaku na šta je cijeli razred u suze odletio
Last edited by htcxone on 01/11/2012 17:34, edited 1 time in total.
-
Smail Aga
#2823 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne mohgu rehci da sam shvatio shvehtcxone wrote:NJE MENI :d al jeste mom rođaku![]()
bio tad akktuelan onam MIRCmogao si stavljati nick kako hoces, i ja i jaran stavimo nick IME I PREZIME od mog rođaka
naravno nekako nađemo jednu djevojku iz njegove škole... ruzno je reci ali eto, nije bila bas lijepa i privlačna... a on imao tad 18 i stari mu kupio mercedesa ... kao jedan od glavnih u skoli
![]()
I mi se njoj predstaviomo kao
ja sam taj i taj , znas li me, ona kao znam kako necu znati, i onda mi njoj kako je prelijepa, kako je gleda svaki dan, kako zna i zaplakati kada je vidi da priča sa drugim momkom... ma nemaromantika i ljubav
![]()
i kazemo joj da u ponedjeljak dođe u razred njegov i da ga zagrli pred svima![]()
dođe ponedjeljak zvoni meni telefon i piše "CALLING ROĐO" i cujem u pozadini "JE**** SVE U U*** DEBILU DEBILSKI....." :d I OSTALE SOČNE psovke![]()
normalno da je skontao da sam ja
nisam mu slicno uradio prvi put
![]()
cura kaze poslije, uletila u razred, i on stao gleda u nju i zagrli ga i opali mu žvaku na šta je cijeli razred u suze odletio![]()
![]()
- Not My Idea
#2824 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ti si barem nesto, ja ni a.
- Miss D
#2825 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa kako niste,
ona njemu opalila žvaku
ona njemu opalila žvaku