Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Sumerian
#2801 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Previse je baleta vidjeno zadnjih mjeseci na fudbalskom igralistu, previse je leksaurina popiveno zbog njihovih mizernih partija, previse slomljenih srca kod ljudi kojima ova reprezentacija predstavlja ono malo razonode i ponosa u sveopstem haosu i sivilu bosanske svakodnevnice!
Otjerajte Vola Koji Sjedi, tog bezobraznog i nafuranog Krejzi Horsa koji dvije smislene recenice ne zna sastavit, strucnjaka koji na pitanje zasto je sa 17-tom reprezentacijom svijeta koja vrijedi 140 miliona eura izgubio najvazniju utakmicu u istoriji jednog naroda od 50-te reprezentacije upola manje vrijednosti odgovara spustanjem slusalice uzivo na drzavnoj te-ve!!!
Otjerajte Kriminalca (i ostale kriminalce) koji drustvenu svojinu koristi Za Vlastite Potrebe ( a Boga mi i burazove) time sto daje prednost Tinki-Winkijima, poluamaterima sa balkanskih livada ispred momaka koji su na svojim ledjima iznijeli prosle kvalifikacije i odveli nas u raj, a usput vrijede deset puta vise, i igraju u najjacim svjetskim ligama!
Otjerajte covjeka koji nikada ne prihvaca odgovornost, covjeka kojemu je uvijek drugi kriv za njegov neuspjeh...
Otjerajte Vola Koji Sjedi, tog bezobraznog i nafuranog Krejzi Horsa koji dvije smislene recenice ne zna sastavit, strucnjaka koji na pitanje zasto je sa 17-tom reprezentacijom svijeta koja vrijedi 140 miliona eura izgubio najvazniju utakmicu u istoriji jednog naroda od 50-te reprezentacije upola manje vrijednosti odgovara spustanjem slusalice uzivo na drzavnoj te-ve!!!
Otjerajte Kriminalca (i ostale kriminalce) koji drustvenu svojinu koristi Za Vlastite Potrebe ( a Boga mi i burazove) time sto daje prednost Tinki-Winkijima, poluamaterima sa balkanskih livada ispred momaka koji su na svojim ledjima iznijeli prosle kvalifikacije i odveli nas u raj, a usput vrijede deset puta vise, i igraju u najjacim svjetskim ligama!
Otjerajte covjeka koji nikada ne prihvaca odgovornost, covjeka kojemu je uvijek drugi kriv za njegov neuspjeh...
- DonVitonjini
#2802 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Tito_i_Partija wrote:Krkan ostaje krkan.

- Point.
#2803 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Po meni, veci krkani su ovi sto Spahu prozivaju i sto su nasjeli na jeftine novinarske foluske. Najavili su novinari extra mega price poslije Mundijala, tajne informacije o tome sta se desavalo i sta ne. Pa gdje su te price majku vam jebem pokvarenu, gdje?
Kad vidim da nam sad u odbrani komanduju tromi Sunjic i Vranjes, tip koji jos nema kluba a haman oktobar ce, dodje mi da kumimo i molilo Spahu da igra do 55 godine.
Kad vidim da nam sad u odbrani komanduju tromi Sunjic i Vranjes, tip koji jos nema kluba a haman oktobar ce, dodje mi da kumimo i molilo Spahu da igra do 55 godine.
- Point.
#2804 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
De ne kaki. Da je los igro bi u Hajduku ili nekom Kitosporu.
-
todd_smith
#2805 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Normalno da nece novinari nasi koje su picke da pisu kada eno onaj sto je pisao, dosao lik sutradan ispred zgrade u glavu ga opalio i rekao "ovo ti je od Emira Spahica"
- Logovan
#2806 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa šta ako se i dalje prati Spahić?GraphicDesigner wrote:Meni je šega sto neko u dalje prati Spahica. Ne igra više za severinu znači vozdra
-
todd_smith
#2807 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne treba se vise spominjati u kontesktu repke. Moderatori to treba da sprovode. Lik se povukao, ne igra za repku, nema vise nikakve veze sa njom.
Leverkusen i ostale price mogu, ali za repku nema smisla.
Leverkusen i ostale price mogu, ali za repku nema smisla.
- Logovan
#2808 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Uopšte nisam dovodio njega i reprezentaciju u vezu.GraphicDesigner wrote:Pa boli me ako ga onako pratis privatno njega ali kad ga pratila pa spominjes reprezentaciju onda mi je šega.Logovan wrote:Pa šta ako se i dalje prati Spahić?GraphicDesigner wrote:Meni je šega sto neko u dalje prati Spahica. Ne igra više za severinu znači vozdra
- Point.
#2809 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Priznaj da ti je zbario trebu pa sad pljujes. Kako ti znas da je los covjek? Rekoh ti ranije, da je los fudbaler igro bi u Hajduku ili nekom od Kitaspora. Al ne kontas ti to.GraphicDesigner wrote:Ako to je dobar vodi ga kući.
Kiks panj emir spahic je los igrac i čovjek.
- Tito_i_Partija
#2810 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ta logika slabo vazi za nase igrace u odbrani. Eno ti Mume, koji je igr'o za jebeni Ferencvaros, i vjerovatno bi tamo bio dan danas da mu se nije ukazala zivotna sansa i tip je iskoristio do maksimuma. Sad zasluzeno igra u najjacoj ligi na svijetu.Point. wrote:
Priznaj da ti je zbario trebu pa sad pljujes. Kako ti znas da je los covjek? Rekoh ti ranije, da je los fudbaler igro bi u Hajduku ili nekom od Kitaspora. Al ne kontas ti to.
A za razliku od njega imamo Bicakcica, koji je (za mene licno) jedna karina od igraca, koji je debelo kriv za oba dobijena gola u utakmici protiv Argentine koju smo mogli u najmanju ruku nerijeseno igrat' da nije njegovih budalastih ispada koje su se takodjer pokazale u utakmici protiv Kipra. I eto, takav jedan panj igra za Hoffenheim u Bundesligi, jednoj od najjacih liga na svijetu.
Novih i boljih Spahica ima, samo se trebaju pozvat da igraju pa im dat' sansu. Medjutim, sa onakvim trenerom i savezom, mozemo bit' zahvalni da smo makar Mumeta dobili, a za ostale neka nam je Bog na pomoci.
- Point.
#2811 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dobro te je trolu ba.GraphicDesigner wrote:Stručnjak sta imaPoint. wrote:Priznaj da ti je zbario trebu pa sad pljujes. Kako ti znas da je los covjek? Rekoh ti ranije, da je los fudbaler igro bi u Hajduku ili nekom od Kitaspora. Al ne kontas ti to.GraphicDesigner wrote:Ako to je dobar vodi ga kući.
Kiks panj emir spahic je los igrac i čovjek.
Valjda strucniji ljudi od mene i tebe, recimo onih iz Monpeljea, Sevilje, Anzija, Bayera i Hoffenhaima, znaju procijeniti je li neko dobar igrac ili karina. Jebo te Tito i partija, pa bez Spahica se nije mogla zamisliti odbrana repke zadnjih 10 godina i ti sad prosipas suplju da je karina? Navadio si se za par gresaka Bicakcica i sad je i on panj, kao da Nesta ili Cannavaro nikad nisu pogrijesili.Tito_i_Partija wrote:Ta logika slabo vazi za nase igrace u odbrani. Eno ti Mume, koji je igr'o za jebeni Ferencvaros, i vjerovatno bi tamo bio dan danas da mu se nije ukazala zivotna sansa i tip je iskoristio do maksimuma. Sad zasluzeno igra u najjacoj ligi na svijetu.Point. wrote:
Priznaj da ti je zbario trebu pa sad pljujes. Kako ti znas da je los covjek? Rekoh ti ranije, da je los fudbaler igro bi u Hajduku ili nekom od Kitaspora. Al ne kontas ti to.
A za razliku od njega imamo Bicakcica, koji je (za mene licno) jedna karina od igraca, koji je debelo kriv za oba dobijena gola u utakmici protiv Argentine koju smo mogli u najmanju ruku nerijeseno igrat' da nije njegovih budalastih ispada koje su se takodjer pokazale u utakmici protiv Kipra. I eto, takav jedan panj igra za Hoffenheim u Bundesligi, jednoj od najjacih liga na svijetu.
Novih i boljih Spahica ima, samo se trebaju pozvat da igraju pa im dat' sansu. Medjutim, sa onakvim trenerom i savezom, mozemo bit' zahvalni da smo makar Mumeta dobili, a za ostale neka nam je Bog na pomoci.
Prelako mi nase igrace obiljezimo kao panjeve, zaista zalosno razmisljanje, jednom pogrijese i to im se prikaci na teret, a zaboravlja se sve dobro sto urade. Sjecas li se Bicinog gola u Zilini, kad nas frajer bukvalno vrati iz mrtvih?
- limeni
#2812 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
mume i bicakcic su imali slican razvoj jer su obadvojica bili u jakim klubovima ali ni jedan nije uspio (hsv i stuttgart).Tito_i_Partija wrote:Ta logika slabo vazi za nase igrace u odbrani. Eno ti Mume, koji je igr'o za jebeni Ferencvaros, i vjerovatno bi tamo bio dan danas da mu se nije ukazala zivotna sansa i tip je iskoristio do maksimuma. Sad zasluzeno igra u najjacoj ligi na svijetu.Point. wrote:
mume otisao u madjarsku bicakcic u cvajtu i oba igraca su se razvili u solidne igrace koji igraju u evertonu odnosno hoffenheimu.
i spahic je bio dugo u nizerazrednim klubovima kao sto su nk zagreb, shinik yaroslav pa i torpedo, sa 26 godina prelazi u lokomotivu i sa 29 u ligu 5 odnosno montpellier.
po profilu igraca vise mi se svidja mume koji je vrlo agilan i agresivan uz to zna i lopte, mana mu je sto nema iskustva pa nekada pregoni u agresivnosti ali doci ce to na svoje.
bicakcic je vrlo jak u dvoboju i zna glavom ali nekako mi izgleda da nije brz ponekad cak i smotan
neka nama i bice i mumeta, pjanica, hajrovica a naravno i sea
- DonVitonjini
#2813 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Emir Spahic se iz rep.BIH povukao zbog Susic Safeta i pojedini bh kvazinovinara.
Odigrao preko 70 tekmi za rep.BIH, hvala mu. A dojadilo mu je raditi sa amaterom od strucnjaka i kvazinovinarima koji njega prozivaju.... dok on igra u Bundesligi i Ligi Prvaka, rep. BIH muku muci sa stoperima bez kluba
a navodno je po strucnjaku Safetu Susicu i Hadzic Anel stoper
otjerao je Susic i Zukanovica..
U jednu ruku Susic je otjerao i Spahica jer ovaj vise nije mogao da trpi i radi sa takvim amaterom od strucnjaka.
Ko je sljedeci, Lulic, Salihovic, Mujdza
kako neko moze izjaviti da igraci imaju srece sto igraju za ovu rep. a ne nebi dobili poziv za Njemacku i slicne repke to puca i na malog Besica sto trenutno ne igra u Evertonu
a neka Avdija, Susic Tino Sveno, Hadzici igraju 
Emir Spahic igra u Bayer 04 - Bundesliga (svake sedmice je jedan od najbolji igraca kola)
Liga Prvaka.
Odigrao preko 70 tekmi za rep.BIH, hvala mu. A dojadilo mu je raditi sa amaterom od strucnjaka i kvazinovinarima koji njega prozivaju.... dok on igra u Bundesligi i Ligi Prvaka, rep. BIH muku muci sa stoperima bez kluba
U jednu ruku Susic je otjerao i Spahica jer ovaj vise nije mogao da trpi i radi sa takvim amaterom od strucnjaka.
Ko je sljedeci, Lulic, Salihovic, Mujdza
Emir Spahic igra u Bayer 04 - Bundesliga (svake sedmice je jedan od najbolji igraca kola)
- Idemedosumom
#2814 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne mora znaciti ako neko ne čini sedždu Spahiću (kao pojedini ovdje), da taj istovremeno podržava papeta, sven-tina, hadzica, avdiju i sl...
- kakotakonikako
#2815 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
emir spahic legenda bih fudbala.
- ultima_palabra
#2816 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Realno je očekivati povratak kapitena već u novembru.
- shake69
#2817 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Tada bi moglo biti prekasno jer Pape, kakav je, tesko da moze za tri sedmice povratiti pobjednicku atmosferu u svlacionici i osvojiti 4 boda. Daj Boze, a tada bi i Spahin kasniji povratak bio skoro pa besmislen.ultima_palabra wrote:Realno je očekivati povratak kapitena već u novembru.
- insomnia78
#2818 Emir Spahic - ALL ABOUT
E'o Spahe protiv Monaka
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
-
kralj-sah
#2819 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Samo je jedan kapiten
Pape idi, Spaha vrati se
Pape idi, Spaha vrati se
- insomnia78
#2820 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Opali ga Berbatov
- Edin H.
#2821 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Je li u paketu sa Ibricicem?ultima_palabra wrote:Realno je očekivati povratak kapitena već u novembru.
Dzeko will be happy
- insomnia78
#2822 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
I sa Hasagicem
- insomnia78
#2823 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
U kako spaha dobi šaku preko zuba
- IcedMFEarth