u podrumuMe_again wrote:
Zavisi da li jje šupica u podrumu ili na zadnjem spratu
dobro je , samo nek miseva nema
Moderators: _BataZiv_0809, anex
u podrumuMe_again wrote:
Idealno. Šteta što gabariti šupice nisu veči da i ja svoje gume tamo nabacam, onako ovlaš i stihijski, što bi rekli nenaučno.amar1994 wrote:u podrumuMe_again wrote:
dobro je , samo nek miseva nema![]()
![]()
Me_again wrote:Idealno. Šteta što gabariti šupice nisu veči da i ja svoje gume tamo nabacam, onako ovlaš i stihijski, što bi rekli nenaučno.amar1994 wrote:u podrumuMe_again wrote:
dobro je , samo nek miseva nema![]()
![]()
Ti sad ozbiljan, vidiš da se zafrkavamo.530i wrote:Mnogo filozofije oko ničega. Za gume sa felgama kupi se odgovarajući nosač i nema mjesta za razmišljanje. Gume bez felgi ne znam koliko je isplativo uopšte držati jer se dvaput godišnje plaća montaža i balans...
Ti glupi poklopci se zovu ratkape.Me_again wrote:Ti sad ozbiljan, vidiš da se zafrkavamo.530i wrote:Mnogo filozofije oko ničega. Za gume sa felgama kupi se odgovarajući nosač i nema mjesta za razmišljanje. Gume bez felgi ne znam koliko je isplativo uopšte držati jer se dvaput godišnje plaća montaža i balans...
A to za felge se slažem, samo nisu sve felge baš jeftine. Ja lično ne razmatram čelične sa onim glupim plastičnim poklopcima. Mislim, može na baš jeftino auto ali ako je auto imalo bolje samo ga unakaziš sa njima.
Hm, ovdje svaki dan možeš nešto novo naučiti. Ratkape ? Nisu radkape slučajno ?Dzontra_Volta wrote:Ti glupi poklopci se zovu ratkape.Me_again wrote:Ti sad ozbiljan, vidiš da se zafrkavamo.530i wrote:Mnogo filozofije oko ničega. Za gume sa felgama kupi se odgovarajući nosač i nema mjesta za razmišljanje. Gume bez felgi ne znam koliko je isplativo uopšte držati jer se dvaput godišnje plaća montaža i balans...
A to za felge se slažem, samo nisu sve felge baš jeftine. Ja lično ne razmatram čelične sa onim glupim plastičnim poklopcima. Mislim, može na baš jeftino auto ali ako je auto imalo bolje samo ga unakaziš sa njima.
Polako, naucices.Me_again wrote:Hm, ovdje svaki dan možeš nešto novo naučiti. Ratkape ? Nisu radkape slučajno ?Dzontra_Volta wrote:
Ti glupi poklopci se zovu ratkape.
Svakim danom u svakom pogledu sve više napredujem
Strpljivo i marljivo zapisujem svaku mudrost, da se ne zaboravi.Dzontra_Volta wrote:Polako, naucices.Me_again wrote:Hm, ovdje svaki dan možeš nešto novo naučiti. Ratkape ? Nisu radkape slučajno ?Dzontra_Volta wrote:
Ti glupi poklopci se zovu ratkape.
Svakim danom u svakom pogledu sve više napredujem
Sve je bolje od toga da se dvaput godišnje gume skidaju i stavljaju sa felgi, ovdje bi bolje skroz slijepi i gluhi uradili posao od pojedinih vulkanizera.Me_again wrote:Ti sad ozbiljan, vidiš da se zafrkavamo.530i wrote:Mnogo filozofije oko ničega. Za gume sa felgama kupi se odgovarajući nosač i nema mjesta za razmišljanje. Gume bez felgi ne znam koliko je isplativo uopšte držati jer se dvaput godišnje plaća montaža i balans...
Za skidanje guma si definitivno u pravu, a sto se vulkanizera tice ima ih i dobrih, nije sve tako crno. Maja je meni npr pozitivan primjer.530i wrote:
Sve je bolje od toga da se dvaput godišnje gume skidaju i stavljaju sa felgi, ovdje bi bolje skroz slijepi i gluhi uradili posao od pojedinih vulkanizera.
naravno da možešshalla wrote:Ljudi izvinite jer se vjerovatno pitanje ponovilo jedno 100x al nemam kad da iščitam sve![]()
Dakle Opel Astra J, fabrički idu 205/60/16, mogu li staviti 205/55/16? Jebiga nije zanemariva razlikaPretpostavljam da može jer sam zimske stavio 205/55/16 i nije bilo apsolutno nikakvih problema al eto da pitam...
Hvala unaprijed
Ma ja, pretpostavio sam. Hvala ti dragi moj Muha, also known as "najbolji jaran Isa-Beg Isakovića"muha_sa wrote:naravno da možešshalla wrote:Ljudi izvinite jer se vjerovatno pitanje ponovilo jedno 100x al nemam kad da iščitam sve![]()
Dakle Opel Astra J, fabrički idu 205/60/16, mogu li staviti 205/55/16? Jebiga nije zanemariva razlikaPretpostavljam da može jer sam zimske stavio 205/55/16 i nije bilo apsolutno nikakvih problema al eto da pitam...
Hvala unaprijed![]()
nemoj samo vece--ja se zajebah i najebah![]()
umjesto 205x50x16 kupio 205x55x16![]()
budala--kad mi je zastrugalo prilikom parkiranja sjetio se da pogledam knjižicu od aVta![]()
al hajd, nebitno
Ma moze, nije neka razlika.shalla wrote:Ljudi izvinite jer se vjerovatno pitanje ponovilo jedno 100x al nemam kad da iščitam sve![]()
Hvala unaprijed
tip-top u safeta zajke... jako fino radeMe_again wrote:Za skidanje guma si definitivno u pravu, a sto se vulkanizera tice ima ih i dobrih, nije sve tako crno. Maja je meni npr pozitivan primjer.530i wrote:
Sve je bolje od toga da se dvaput godišnje gume skidaju i stavljaju sa felgi, ovdje bi bolje skroz slijepi i gluhi uradili posao od pojedinih vulkanizera.
Ma evo Hankook 205/55/16 u Makbelu 110 KM, njih ću uzeti aBd...NediM17 wrote:Ma moze, nije neka razlika.shalla wrote:Ljudi izvinite jer se vjerovatno pitanje ponovilo jedno 100x al nemam kad da iščitam sve![]()
Hvala unaprijed
Ali best buy u 205/60-16'' su Uniroyal RainExpert u GumiM, 130KM/kom.
shalla wrote:Ljudi izvinite jer se vjerovatno pitanje ponovilo jedno 100x al nemam kad da iščitam sve![]()
Hvala unaprijed

Nemoj Kinergy, idi u Maju i uzmi Ventus Prime 3. Cijena je ista.shalla wrote:Ma evo Hankook 205/55/16 u Makbelu 110 KM, njih ću uzeti aBd...NediM17 wrote:Ma moze, nije neka razlika.shalla wrote:Ljudi izvinite jer se vjerovatno pitanje ponovilo jedno 100x al nemam kad da iščitam sve![]()
Hvala unaprijed
Ali best buy u 205/60-16'' su Uniroyal RainExpert u GumiM, 130KM/kom.