BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Sasvim_Obican
#2801 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
De, de..
Imamo mi još šanse.. Ništa manje i ništa veće od recimo Albanaca, Rumuna i Bjelorusa.. Samo moramo dobiti Albance, a njih nećemo dobiti bez 1000 % zalaganja..
Imamo mi još šanse.. Ništa manje i ništa veće od recimo Albanaca, Rumuna i Bjelorusa.. Samo moramo dobiti Albance, a njih nećemo dobiti bez 1000 % zalaganja..
- zalizani
#2802 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Preslusali su nas zuti. Sa crvenim bi trebalo biti bolje, mislim na 3 boda. 
ovo je fakat smijesno (penal)
p.s. @Edin H
kad bi Begovic branit znao
p.s. @Edin H
- kamen spoticanja
#2803 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
u kakvom je stanju lorik cana ?BHCluster wrote:Sa ovakvom igrom ce nam ga Albanija zabiberi za 3 dana.
- Ajatolah_
#2804 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A pazi sad, anketa za Albaniju, pobjeda BiH neće preći 30%.fosil wrote:Znas nas, lako cemo s rumunima, bar mi ovdje na forumu.Murat Sabanovic wrote:ishod vecerasnje utakmice Rumunija-Bosna i Hercegovina
pobijeda Rumunije 21% remi 18% pobijede Bosne i Hercegovine 61% Ukupno glasova : 38
A slažem se sa smokijem, bit će pobjeda garant.
- smoki_choko
#2805 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
izvanredno. ne skidam ovaj avatar do albanijeKPNCTNJAH wrote:Ne zelim da se neko uvrijedi, ali pravo mi je simpaticna bila ta vasa akcija s avatarima, mogu misliti kako se sad osjecate
- Jedinstvo_Manchester
#2806 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Najbolji utisak je bio kad je Baho rekao u 93' Bosna je kvalitetnija od Rumunije ili ipak je Rumunija kvalitetnija, sami procjenite
. Pa čovječe Božiji 3:0. Svaka dalja rasprava ko je bolji je suvišna nažalost 
- jeza u ledja
#2807 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ja tebe nisam uvrijedio, a ti mene jesi.Gat'Gor wrote: istina boli, pa seljak samo zna vrijedjati. nista novo.
-
kenny_
#2808 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
jestel vidjeli kako hasagic dribla... jao jao... mogo je i tu go primit... pa nije brazil...
daj ovaj trener nema šta više tražit, a i igrači su pokazali kako ne treba igrati... A zvijezda Džeko, njega još izvede, a pokazao je depresiju iz mancester city! A i Sprahic faul na faul, kapiten koji manje više i ne priča sa igračima.... šta je s ovom reprezentacijom!? totalna depresija!
daj ovaj trener nema šta više tražit, a i igrači su pokazali kako ne treba igrati... A zvijezda Džeko, njega još izvede, a pokazao je depresiju iz mancester city! A i Sprahic faul na faul, kapiten koji manje više i ne priča sa igračima.... šta je s ovom reprezentacijom!? totalna depresija!
Last edited by kenny_ on 03/06/2011 22:07, edited 2 times in total.
- neo7
#2809 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Veceras jedino zalim za starim i time sto je duboko razocaran igrom i samom reprezentacijom...samo kada se sjetim njegovog slavlja na koljenima kod prvog gola (koji je ponisten
)

- BHCluster
#2810 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Gat'Gor wrote:Ovaj sudija je teski debil.
Svi krivi osim nasih?
- pirmin
#2811 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Chmoljo wrote:Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”deda.rajko wrote:
Meni je jedina dobra vijest večeras poraz od Rumuna
» deda.rajko
evo ti još jedna, meni muštuluk
Tako je, nema rasprave sa seratorima.
- Sasvim_Obican
#2812 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A ne mora značiti... Mi imamo individualni kvalitet, ali je to večeras bilo u takvom rasulu i tako razbacano po terenu da te prosto jeza prođe..Jedinstvo_Manchester wrote:Najbolji utisak je bio kad je Baho rekao u 93' Bosna je kvalitetnija od Rumunije ili ipak je Rumunija kvalitetnija, sami procjenite![]()
![]()
. Pa čovječe Božiji 3:0. Svaka dalja rasprava ko je bolji je suvišna nažalost
- fosil
#2813 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ja je.o mu on mater, vise me to iznerviralo od nasih igracatrcicu trceci wrote:joj onaj sms me zaintrigirao...sta li mu je napisao, necu moci spavati![]()
sad cemo se na albancima istrest, minimum 4 komada.
- Bosanski_kralj
#2814 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
----------
Last edited by Bosanski_kralj on 03/06/2011 22:47, edited 1 time in total.
- 1pajdo
- Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE
#2815 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Dje si prijatelju stari, kako zdravlje?smoki_choko wrote:izvanredno. ne skidam ovaj avatar do albanijeKPNCTNJAH wrote:Ne zelim da se neko uvrijedi, ali pravo mi je simpaticna bila ta vasa akcija s avatarima, mogu misliti kako se sad osjecate
- veljaca
#2816 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Albanija se jednostavno - mora pobijediti ....
Danasnja taktika - ravna nuli, kao i igra ....
Mravac
mr's iz reprezentacije .....
Na klupu Misimovic i Dzeko ....
Tanko - skroz
Danasnja taktika - ravna nuli, kao i igra ....
Mravac
Na klupu Misimovic i Dzeko ....
Tanko - skroz
-
Baudelaire
#2817 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ne bih da me se pogrešno shvati, ali dok god je reprezentativni kamp u nekoj kafani, dok nema discipline noć pred utakmicu, ako već ne tokom cijelih priprema, nemamo se mi čemu nadati. Džeko me večeras totalno razočarao, možda zato i što su od njeg najveća očekivanja, ali definitivno najveći minus ide Papetu. Žao mi je Pape, ali sve mi se čini da nisi ništa izgradio u zadnjih godinu, i da su naše dobre utakmice više rezultat povremenih bljeskova.
Nije Rumunija slaba, ali nije ni jaka. I dalje sam mišljenja da imamo za klasu bolje igrače, ali džaba nam to kad nemamo nikakav tim.
Nije Rumunija slaba, ali nije ni jaka. I dalje sam mišljenja da imamo za klasu bolje igrače, ali džaba nam to kad nemamo nikakav tim.
- Ja_Ja
#2818 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pet igraca u sredini i mi cijelo poluvrijeme prebacujemo sredinu. Debilizam!
Izgubiti utakmicu nije nikakva zalost, gledati ovu indolentnost vecine igraca BOLI.
Ono sto me opet najvise interesuje jeste koje stao na zulj Bahi pa on ova komentira cijelu tekmu? Od samog pocetka i negativnosti, preko nekakve poruke Muslimovica sto je cuva, do odnosa pojedinaca i pojedinih igraca prema novinarima nekako kao da je pokusavao reci nesto izmedju redova. Zivo me interesuje sta pokusava da postigne.
Izgubiti utakmicu nije nikakva zalost, gledati ovu indolentnost vecine igraca BOLI.
Ono sto me opet najvise interesuje jeste koje stao na zulj Bahi pa on ova komentira cijelu tekmu? Od samog pocetka i negativnosti, preko nekakve poruke Muslimovica sto je cuva, do odnosa pojedinaca i pojedinih igraca prema novinarima nekako kao da je pokusavao reci nesto izmedju redova. Zivo me interesuje sta pokusava da postigne.
- KPNCTNJAH
#2819 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Sta si se ti upalio, ti ne znas postaviti avatarBosanski_kralj wrote:Nek smo mi sjebani,a ti veso` Sunce ti jebem glupoKPNCTNJAH wrote:Ne zelim da se neko uvrijedi, ali pravo mi je simpaticna bila ta vasa akcija s avatarima, mogu misliti kako se sad osjecate
-
udrch
#2820 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Hasagić dobar..
Muslimović i Ibišević mi mi počeli protiv ALbanaca, makar izgubili..ako ne znaju, bar se trude..
MRAVAC - pojačaj nas Allahi ti, oprosti se od nogometa..
Muslimović i Ibišević mi mi počeli protiv ALbanaca, makar izgubili..ako ne znaju, bar se trude..
MRAVAC - pojačaj nas Allahi ti, oprosti se od nogometa..
-
Frankyee
#2821 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ovo je bilo muka gledati, jako lose.
Kad smo gubili od Francuza mislio sam razvaljuje nas svjetska sila a kad nas razvale ovakvi Rumuni onda je to potop.
Da li smo sastavili 5 minuta da drzimo igru ? Jedini razlog sto nismo primili petaka je sto su Rumuni usporili
Kad smo gubili od Francuza mislio sam razvaljuje nas svjetska sila a kad nas razvale ovakvi Rumuni onda je to potop.
Da li smo sastavili 5 minuta da drzimo igru ? Jedini razlog sto nismo primili petaka je sto su Rumuni usporili
- Edin H.
#2822 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Begovic, Papac i Vedo, druga prica.zalizani wrote:Preslusali su nas zuti. Sa crvenim bi trebalo biti bolje, mislim na 3 boda.
p.s. @Edin H
Polako, uhavizat ce se i Pape.
-
Baudelaire
#2823 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ako se oprosti Mravac, nek se oprosti i kapiten, nije ništa bolji bio.
- 1pajdo
- Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE
#2824 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Općenito, najveći problem nas balkanaca je sustav igre kao i mentalitet. Kad pogledam one Nijemce i Engleze kao su netalentirani, nemaju kreativaca, balvani za razliku od nas koji imamo tehniku. al oni trkom, zalaganjem i mentalitetom su uvijek u samom vrhu.Ne treba zaboraviti koliko oni i ulažu i imaju stanovnika pa i to utječe ali dojma sam da bi repka kao BiH uz igrače kakve ima uz bolju organizaciju i viziju igre mogli nešto napraviti.
Mi Balkanci smo najveći šljam što se toga tiče. Skoro sve uspjehe koje smo imali bilo je na neki talent na individuu, a ne kao plod rada.... Evo i večeras Hrvatska protiv Gruzije, bez obzira što je pobijedila, vukli se igrači po terenu samo...
Mi Balkanci smo najveći šljam što se toga tiče. Skoro sve uspjehe koje smo imali bilo je na neki talent na individuu, a ne kao plod rada.... Evo i večeras Hrvatska protiv Gruzije, bez obzira što je pobijedila, vukli se igrači po terenu samo...
- oldschool
#2825 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Uvesti zabranu dovođenja starijih igrača od 23. godine, ovo se odnosi na strance, tada ćemo možda imati kvalitetnu reprezentaciju, pa nek nas i kazne, valjda ćemo iz takve lige znati napraviti nekoliko kvalitetnih fudbalera, dodamo na to dijasporu i eto ekipa za velikih takmičenja.