MMM1977 wrote:
Nisam upratio šta prodaješ? Deder koju informaciju nabaci, malo slika i tako to...
http://www.olx.ba/artikal/15041571/jeep-cherokee/
Moderators: _BataZiv_0809, anex
MMM1977 wrote:
Nisam upratio šta prodaješ? Deder koju informaciju nabaci, malo slika i tako to...
VjerujemBakir1 wrote:I ja sam tako mislio dok nisam utjerao touarega u blato i ostao iznenadjen i zaprepascen
Sta planiras sa trenutnim autom?Romeo 80 wrote:Planiram u bližoj budućnosti uzeti kakvog Jeep-a ili nekog sličnog terenca, prvo što ih volim, a pod drugo, s obzirom na kvalitet puteva i česte odlaske na okolne planine, nerijetko mi i zatrebaju terenske sposobnosti auta.
Prodat u dogledno vrijemeIcedFlame wrote:Sta planiras sa trenutnim autom?Romeo 80 wrote:Planiram u bližoj budućnosti uzeti kakvog Jeep-a ili nekog sličnog terenca, prvo što ih volim, a pod drugo, s obzirom na kvalitet puteva i česte odlaske na okolne planine, nerijetko mi i zatrebaju terenske sposobnosti auta.
Sa tim reduktorom se nije igrati i moras sipati ulje tacno odredjene specifikacije da bi reduktor radio kako treba. Posto je to specificno ulje i malo vozila ga koristi, nije ga jednostavno naci. Ja ga nisam uspio naci u BiH...samo iz vana da ga dobavis. Jako malo proizvodjaca proizvodi ovu specifikaciju i neka ulja su:dado19771 wrote:Pozdrav svima,
Može li mi tko reći koje ulje da ulijem u reduktor Grand Cherokeeja 4.7 v8 Quadra Drive?
Mopar je original ulje za Chrysler/Dodge.preludezalude wrote:Sa tim reduktorom se nije igrati i moras sipati ulje tacno odredjene specifikacije da bi reduktor radio kako treba. Posto je to specificno ulje i malo vozila ga koristi, nije ga jednostavno naci. Ja ga nisam uspio naci u BiH...samo iz vana da ga dobavis. Jako malo proizvodjaca proizvodi ovu specifikaciju i neka ulja su:dado19771 wrote:Pozdrav svima,
Može li mi tko reći koje ulje da ulijem u reduktor Grand Cherokeeja 4.7 v8 Quadra Drive?
Mopar transfer case lubrikant
Mobil fluid 424
Petronas tutela transmission powergear 4
Najvaznije je da zadovoljava specifikaciju MS10216
Nemoj da te netko nagovori da sipas ATF ulje kao moze to i sl. Radit ce ti reduktor iz pocetka kako treba i onda bi mogao prestati raditi tj izgubit ces prednju vucu i mogli bi poceti cudni zvukovi da se cuju iz reduktora. U ovaj reduktor ne ide atf ulje vec totalno druga vrsta ulja. Ista ti je stvar i sa uljem servo volana. Ni sucajno sipati atf ulje... ide posebno specificno ulje.
Posto i ja imam granda, slobodno pitaj sta te interesuje.
Zanima me kako i gdej vi dolazite do dijelova za granda i tih specifičnih ulja? Ja sam u svoj reduktor na preporuku tzv. majstora ulio ROWE 80/90.preludezalude wrote:Sa tim reduktorom se nije igrati i moras sipati ulje tacno odredjene specifikacije da bi reduktor radio kako treba. Posto je to specificno ulje i malo vozila ga koristi, nije ga jednostavno naci. Ja ga nisam uspio naci u BiH...samo iz vana da ga dobavis. Jako malo proizvodjaca proizvodi ovu specifikaciju i neka ulja su:dado19771 wrote:Pozdrav svima,
Mopar transfer case lubrikant
Mobil fluid 424
Petronas tutela transmission powergear 4
Najvaznije je da zadovoljava specifikaciju MS10216
Nemoj da te netko nagovori da sipas ATF ulje kao moze to i sl. Radit ce ti reduktor iz pocetka kako treba i onda bi mogao prestati raditi tj izgubit ces prednju vucu i mogli bi poceti cudni zvukovi da se cuju iz reduktora. U ovaj reduktor ne ide atf ulje vec totalno druga vrsta ulja. Ista ti je stvar i sa uljem servo volana. Ni sucajno sipati atf ulje... ide posebno specificno ulje.
Posto i ja imam granda, slobodno pitaj sta te interesuje.