Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2801 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

KatarinaKosaca wrote:
plain vanilla wrote:polako katarina
matrica je njegova i on je na njoj insistirao
Znači oni sebi snimaju matrice i donose :?
ne
nego je on na ovoj insistirao..ne znam zasto
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2802 Re: Hayat

Post by KatarinaKosaca »

plain vanilla wrote:ne
nego je on na ovoj insistirao..ne znam zasto
Ok, nisam znala..
Moj favorit .
Sasvim_Obican

#2803 Re: Hayat

Post by Sasvim_Obican »

Inzistirao momak na matrici zato što im tamo daju spektar od cca 30 pjesama koje mogu odabrati. Onda se samo vrte u krug ( "Muštuluk", "Ne mogu bez tebe ja", pa onda hrpa od Selme Bajrami, Enesa Begovića i Elivre Rahić ). Simptomatično je da su to uglavnom pjesme iz Hayat produkcije.

:D
dusa_raskopuša

#2804 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Dobro, da li je ona Ana normalna? :lol:
hljebarnik

#2805 Re: Hayat

Post by hljebarnik »

Sta je bilo ?
dusa_raskopuša

#2806 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

hljebarnik wrote:Sta je bilo ?

Sari da 10, a Emini 1.

Izgleda neko prepucavanje izmedju Gordane i Ane, preko Emine i Sare :lol:
hljebarnik

#2807 Re: Hayat

Post by hljebarnik »

:roll:
Mustang1

#2808 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

Mrzim zimu samo zato sto sam morao jesti u prostoriji u kojoj se gledao hayat i ta emisija .. Pa i budala zna da ce sljedece sedmice biti revijalna emisija
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2809 Re: Hayat

Post by pici »

plain vanilla wrote:evo i za ona dva drugara, da ne budu zakinuti :D

Image
hvala, hvala :oops: ...mada ja bi mogo s obje izaĆ na kraj....KaRaNaNica bi se zadovoljio s onim jogurtom iza njiHa :oops:

e ovako...Ilijas :thumbup: ...tolko me dojmi taj momak da je to Čudo NeviĐeno...plišani Medica s ozbiljnim muškim Baritonom...to se rijetko vidja na estradnoj sceni pogotovo kodnaske...Ana za onog KeCa Emini :mrgreen: šta reĆi ...odavno veĆ pišem da je izmedju Ane i Gordane neki KurŠluZ :mrgreen: ...Karanana jes primjeti kod one Voditeljice u BejkstejĐŽetu mali mladež iznad desne CiCe, mene odmaH to navede na lizanje sladoleda u ove KijametCke Ledene Dane :oops:
plain vanilla

#2810 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

ne zelim zvucati kao clanica zirija, ali Ilijasu fali emotivnosti dok pjeva

on stvarno ima lijep glas, specifican, talenat i mogucnost da lijepo pjeva

ali ma koja pjesma bila, on upre kao da pjeva -Oj Kozaro ili nesto slicno
xDenisx

#2811 Re: Hayat

Post by xDenisx »

Image
Ne znam zasto ali ova Anida mi je jako odbojna, mislim fizicki. Mozda zato sto mi previse lici na Cecu i tako te turbofolkerke, ne znam...

Nije mi nimalo privlacna. A nikada ne bih rekao da je '87 god...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2812 Re: Hayat

Post by pici »

plain vanilla wrote:ne zelim zvucati kao clanica zirija, ali Ilijasu fali emotivnosti dok pjeva

on stvarno ima lijep glas, specifican, talenat i mogucnost da lijepo pjeva

ali ma koja pjesma bila, on upre kao da pjeva -Oj Kozaro ili nesto slicno

en sad :x :mrgreen: ...Ma emotivnost u pjevanju je šlager za dom peMziJonera, recimo Enes i Šaćir ubadaju na tu emotivnu kartu, onaj Mirza koda je dupliro glas sa Čolićem i Mata Harijem, još samo treba Lošu kopirat u Cmizdrenju i imamo novog Šampiona u dovodjenju curica da se emotivno zaljepe za poster u špajzu jer tamo obitava bjeli luk i čokolada s lješnikom...uglavnom meni su svi super imaju potencijal i to je nešto što treba gradit i radit na tome...recimo ev upravo gledam Verenu koja je bila prošle godine moj favorit završila treća a sad je preskočila onog Mirzu Šonjanina za daset klasa :oops: ...Nemoj mi samo reČi da ti je favorit ... :mrgreen:
plain vanilla

#2813 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

ne, ove godine nemam favorita..a nisi me razumio..ne mislim ja da Ilijas treba pjevati kao Mirza, kad Mirza pjeva, ja :zzzz: Dosadan je sa istim pjesmuljcima kojima privlaci napaljene tinejdzerke, ali Ilijas ipak mora malo emotivnije pjevati, a ne kao da su mu rekli da ce pjevati bez ozvucenja, pa upre k'o vol :mrgreen:

a ova tvoja nestA kratka :lol:

Image
BHF_Manijak

#2814 Re: Hayat

Post by BHF_Manijak »

plain vanilla wrote:sari je dala 10, a ovoj curici 1 :-)

ili je luda ili je gluha
Ono je slucaj za psihijatrije!

Iako licno ne gledam tu emsiju, jer je smatram vrhuncem kica i sunda, ali hanuma mi u mene gleda, tako da mi ne moze uho zaobici sta se desava... :oops: :mrgreen:
Prvo sama emisija je sranje zivo, ona djecija prepucavanja zirija, Anino konstantno davanje desetki je na niovu djeteta od 10 godina "ja cu svoje sprovesti po svaku cijenu", cura ne zna pjevat i Bog, glas iritantan ima, stajling joj je uzasan itd...Jednostavno, davno je trebala ispasti!
Ziri je zreo za promjenu, nek se snadju, nek dovedu neke nove ljude, one dvije ce se poklat do iduce sezone, to je definitivno, a sto je najzalosnije ispastaju kandidati.
Zatim ono sa djokerima, totalni supljak, pa i slijepac je vidio da ce za finisa ostaviti djokere, i ziri i produkcija, valja u finale uvesti sto vise kandidata - vise kandidata - veca gledanost, vise poziva - vise love, prosto ko pasulj!

Suma sumarum, jadno li je na sta je Hayat spao, kad im je ovakav show vrhunac i najgledanija emisija, nek pogledaju malo po Evropi kako izgledaju talent showi, koliko profesionalnije, organizovanije, bolje, a ovdje neka kombinacija ozbiljne emisije i djeca hitaju pjevove, pa onda malo ubacis quickie kroasana, tuzlanske mljekare, dormeo jastuka, smijesnih voditeljica itd...Emebel riva uzivo!

PS i jos jednom za kraj, Ana hebla te Sara a i ti nju, jednostavnije je da se poslije emisije brate nadjete i zajedno dernecite nego sto je guras kroz cijelu sezonu! :oops:
dusa_raskopuša

#2815 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Cuj Sara 92. :shock:

Zali Boze ljudi koji su ispali zbog one Ane. Najbolje bi bilo da Saru "odveze" kuci, ipak je ona njen BMW :lol:
Hemel

#2816 Re: Hayat

Post by Hemel »

...a o Hayatovim voditeljima, ne isplati se vrijeme trositi...jednom rijecju, katastrofa (ima mozda neki izuzetak da bi se iz njega moglo nesto izvuci ali vecina je...) :roll: :(
StupskaBitanga

#2817 Re: Hayat

Post by StupskaBitanga »

BHF_Manijak :thumbup:
Fauja Singh

#2818 Re: Hayat

Post by Fauja Singh »

Mislim da bi ziri trebao da ocjenjuje pjevanje a ne da daje ocjene na osnovu toga ko sta radi vani, da li pusi cigare, da li tesko podnosi kritike... jbt Emini je 16 godina, djevojcica, pjeva pred mozda i milionskom publikom, sta ocekuje od nje da se sa kritikama zna nositi kao odrast'o covjek. I zbog toga je treba ponizavati sa nezasluzenim jedinicama?
Eeee Ana kravetino, kakava si ti profesorica?!
I vala nek joj neko kaze da se malo obuzda, jbt ima mozda i 50 godina a izbaci sise i svaki joj put zacakle oci kad vidi nekog mladica, upija ih pogledom, a i onom jednom stalno govori da bi voljela da je vodi kuci i da joj pjeva na uho. Halo ba na televiziji si, djeca te gledaju.
Sad nesto kontam mozda je problem kod Emine sto je ko lutka a zensko je. Da je kakav sladjusni deckic, za isto pjevanje i "nepodnosenje kritika" bi dobi(o)la 10-tku
StupskaBitanga

#2819 Re: Hayat

Post by StupskaBitanga »

koji je ono odron danas bio na Hayatu
Dobar dan svima te Hayat zvijezde krešte ali u blagom smislu te riječi kada nastupa onaj Ćerimagićć kao iz studija informative da saopši dešavanja u BiH oko ovog stanja prirodne nepogode
Ja nisam mogao vjerovati u količinu nesposobnosti, neznaja i generalno nepismenošću onog voditelja
A najjače priča on navio se kada mu zazvoni telefon stigla mu SMS poruka :lol: :lol: :lol: :lol:
Ponosan

#2820 Re: Hayat

Post by Ponosan »

Hayat je realno puno oslabio,odlaskom Senada H,pa onda jos more novinara na ALJ itd oni su spali na ZMBT kao glavnog projekta te tv kuce! steta,imaju odlicne uslove,svoju modernu zgradu,imaju sve ali nemaju glavno,para! imaju dosta amaterskih novinara koji ne bi mogli raditi ni na Vogosci,i to je put u amaterizaciju te tv kuce,nazalost.. ali kao i u svemu,koliko para toliko muzike! za BIH bi najbolje bilo da se spoje tv1,facetv i hayat,to bi bila jedna respektabilna tv kuca,sa odlicnim novinarima i svojom vlastitom zgradom,ovako niko nece gledati ni jednu ni drugu ni trecu tv...
BHF_Manijak

#2821 Re: Hayat

Post by BHF_Manijak »

Ne moze odnosno ne mogu jer im je seljacka politika godinama bila, kic, sund, su stvari koje karakterisu Hayat zadjih godina!Amaterski novinari, voditelji, emisije tipa glam blam, ZMBT itd su odron i zesci kic kao i likovi koji ih vode, nakav humor na silu, nekakve seljacke zajebancije... Nekada su bili respektabilna tv kuca, sa dobrim novinarima kao sto su Adnan Rondic, Senad Hadzifejzovic, Midheta(u njene ljudske kvalitete necu ulaziti...) zatim projekat dovodjenja Marijana Mijajlovica i stvaranje jakog sportkog programa, medjutim danas nisu nista bolji od recimo OBN-a koji je od svog samog pocetka smijurija bio!
luckylaka

#2822 Re: Hayat

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:Ne moze odnosno ne mogu jer im je seljacka politika godinama bila, kic, sund, su stvari koje karakterisu Hayat zadjih godina!Amaterski novinari, voditelji, emisije tipa glam blam, ZMBT itd su odron i zesci kic kao i likovi koji ih vode, nakav humor na silu, nekakve seljacke zajebancije... Nekada su bili respektabilna tv kuca, sa dobrim novinarima kao sto su Adnan Rondic, Senad Hadzifejzovic, Midheta(u njene ljudske kvalitete necu ulaziti...) zatim projekat dovodjenja Marijana Mijajlovica i stvaranje jakog sportkog programa, medjutim danas nisu nista bolji od recimo OBN-a koji je od svog samog pocetka smijurija bio!
U tome i jeste problem Hayat-a sto nikad nije imao losije voditelje od ove danasnje garniture.Kad pogledas da su tu Igor,Sheila,Amra,Fikret(kao eto oni su vodeci na Hayat)onda vidis na sto je spao Hayat.Ona mala Marijana obecavala je nesto ali danas gledam u vijestima u 7 svako telefonskog govornika prekida,pa ne mozes zenska glavo nekog ne telefo nu prekidati nije u studiu.I jos veci problem je sto oni misle da su vrh novinarstva jer rade na Hayat-u
opa22

#2823 Re: Hayat

Post by opa22 »

Vijesti gledam samo na Al Jazeeri najjaci su, dok se drugima javljaju preko telefona, oni se uzivo ukljucuju, lete s oruzanim snagama, spasavaju ljude....i TV SA je CNN za Hayat
ak72

#2824 Re: Hayat

Post by ak72 »

Odkako sam prije neko vece na ovoj televiziji,vidio da se prikazuje spot velikog cetnika Bore Corbe,odlucio sam da je ubuduce bojkotujem i negledam.Sram vas bilo Hayat tv :x
karanana

#2825 Re: Hayat

Post by karanana »

pici wrote:
plain vanilla wrote:evo i za ona dva drugara, da ne budu zakinuti :D

Image
hvala, hvala :oops: ...mada ja bi mogo s obje izaĆ na kraj....KaRaNaNica bi se zadovoljio s onim jogurtom iza njiHa :oops:

e ovako...Ilijas :thumbup: ...tolko me dojmi taj momak da je to Čudo NeviĐeno...plišani Medica s ozbiljnim muškim Baritonom...to se rijetko vidja na estradnoj sceni pogotovo kodnaske...Ana za onog KeCa Emini :mrgreen: šta reĆi ...odavno veĆ pišem da je izmedju Ane i Gordane neki KurŠluZ :mrgreen: ...Karanana jes primjeti kod one Voditeljice u BejkstejĐŽetu mali mladež iznad desne CiCe, mene odmaH to navede na lizanje sladoleda u ove KijametCke Ledene Dane :oops:
ja tek veceras primjetih da ona mala iz bekstejdza bas ima fine joshke.
e sad moram i mladez primjetiti.
Post Reply