neKatarinaKosaca wrote:Znači oni sebi snimaju matrice i donoseplain vanilla wrote:polako katarina
matrica je njegova i on je na njoj insistirao
nego je on na ovoj insistirao..ne znam zasto
Moderator: anex
neKatarinaKosaca wrote:Znači oni sebi snimaju matrice i donoseplain vanilla wrote:polako katarina
matrica je njegova i on je na njoj insistirao
Ok, nisam znala..plain vanilla wrote:ne
nego je on na ovoj insistirao..ne znam zasto
hljebarnik wrote:Sta je bilo ?
hvala, hvalaplain vanilla wrote:evo i za ona dva drugara, da ne budu zakinuti![]()
Ne znam zasto ali ova Anida mi je jako odbojna, mislim fizicki. Mozda zato sto mi previse lici na Cecu i tako te turbofolkerke, ne znam...
plain vanilla wrote:ne zelim zvucati kao clanica zirija, ali Ilijasu fali emotivnosti dok pjeva
on stvarno ima lijep glas, specifican, talenat i mogucnost da lijepo pjeva
ali ma koja pjesma bila, on upre kao da pjeva -Oj Kozaro ili nesto slicno
Ono je slucaj za psihijatrije!plain vanilla wrote:sari je dala 10, a ovoj curici 1![]()
ili je luda ili je gluha
U tome i jeste problem Hayat-a sto nikad nije imao losije voditelje od ove danasnje garniture.Kad pogledas da su tu Igor,Sheila,Amra,Fikret(kao eto oni su vodeci na Hayat)onda vidis na sto je spao Hayat.Ona mala Marijana obecavala je nesto ali danas gledam u vijestima u 7 svako telefonskog govornika prekida,pa ne mozes zenska glavo nekog ne telefo nu prekidati nije u studiu.I jos veci problem je sto oni misle da su vrh novinarstva jer rade na Hayat-uBHF_Manijak wrote:Ne moze odnosno ne mogu jer im je seljacka politika godinama bila, kic, sund, su stvari koje karakterisu Hayat zadjih godina!Amaterski novinari, voditelji, emisije tipa glam blam, ZMBT itd su odron i zesci kic kao i likovi koji ih vode, nakav humor na silu, nekakve seljacke zajebancije... Nekada su bili respektabilna tv kuca, sa dobrim novinarima kao sto su Adnan Rondic, Senad Hadzifejzovic, Midheta(u njene ljudske kvalitete necu ulaziti...) zatim projekat dovodjenja Marijana Mijajlovica i stvaranje jakog sportkog programa, medjutim danas nisu nista bolji od recimo OBN-a koji je od svog samog pocetka smijurija bio!
ja tek veceras primjetih da ona mala iz bekstejdza bas ima fine joshke.pici wrote:hvala, hvalaplain vanilla wrote:evo i za ona dva drugara, da ne budu zakinuti![]()
...mada ja bi mogo s obje izaĆ na kraj....KaRaNaNica bi se zadovoljio s onim jogurtom iza njiHa
![]()
e ovako...Ilijas...tolko me dojmi taj momak da je to Čudo NeviĐeno...plišani Medica s ozbiljnim muškim Baritonom...to se rijetko vidja na estradnoj sceni pogotovo kodnaske...Ana za onog KeCa Emini
šta reĆi ...odavno veĆ pišem da je izmedju Ane i Gordane neki KurŠluZ
...Karanana jes primjeti kod one Voditeljice u BejkstejĐŽetu mali mladež iznad desne CiCe, mene odmaH to navede na lizanje sladoleda u ove KijametCke Ledene Dane