Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bakir1 wrote:Neka se javi neko ko zna nekoga ko to moze uraditi, meni spansko selo iskreno
Auto je 85, turbo model sa 162 kw problem sa ecu-om koji ima je sto baci samo jednom iskru i onda tajac, na ebayu su raspolozive za modele od 86 sto naravno opet nije isto a osnovni problem je sto je auto kupljen sa kvarom i kada je doslo do toga da lik koji je sklapao auto upali isti uocilo se da nema nikako ecu-a, kupljen je ovaj za koji se ispostavilo da je sa obicnog modela tako da je kupovina svakog drugog pa recimo i pripadajuceg kocka od 500 + europskih novcanica
@Bakir1
Pokušaj kod ovog mahera u Kladnju. Zove se Nevres 061/087-018
NediM17 wrote:Ako ide normalno, radi normalno, ne povecava nivo ulja, itd. dobre su.
Problem je kod hladnog ili prvog paljenja, vec sam nekad pisao o tome. Auto zadimi, trese par minuta i onda sve bude ok. Nakon visegodisnjeg gatanja sta bi moglo biti, mozda da pokusam sa ispitivanjem za pocetak. Auto ce ostati u mom posjedu jos neko vrijeme, pa rekoh da malo auto pretabirim i pokusam otkloniti neke boljke, kako bi mu produzio jos zivota.
NediM17 wrote:Ako ide normalno, radi normalno, ne povecava nivo ulja, itd. dobre su.
Problem je kod hladnog ili prvog paljenja, vec sam nekad pisao o tome. Auto zadimi, trese par minuta i onda sve bude ok. Nakon visegodisnjeg gatanja sta bi moglo biti, mozda da pokusam sa ispitivanjem za pocetak. Auto ce ostati u mom posjedu jos neko vrijeme, pa rekoh da malo auto pretabirim i pokusam otkloniti neke boljke, kako bi mu produzio jos zivota.
Moj ford ima isti problem, i isao sam da provjeravam dizne, nije do njih, sve su u super stanju... mijenjao sam grijace i to se treskanje i dimljenje doooobro smanjilo... sad samo nekad bogdu zadimi kad ga hladnog upalim ujutro, a zaboravim da sacekam grijace....