sheilak:Nas dvije smo uvijek na istoj valnoj duljini kad su slatkisi u pitanju, hehe!
Evo malo Lidla

Moderator: anex

tugeder ćemo in november :herz:, samo moramo još saznati kako prenijeti tolike količine. kupit ćemo kuću od čokolade i nećemo nikome dati.mini2 wrote: ima. idi u dojčland.

To je prva swisslion radnja koja je otvorena u Sarajevu ako ne grijesim?! Ja tu kupujem vec dvije godine, minimalno, koliko me pamcenje sluzi.brown.sugar wrote:Prijavljujem jos jednu Swisslion radnju. Kod kemijske cistionice kad se krene prema ex Mercatoru Socijalno. Nisam ulazila jer sam bila u autu, ali sam vidjela da imaju ledenu skrinju, tako da bi trebalo biti i sladoleda.
Ima tu sladoleda, nekidan kupljenbrown.sugar wrote:Prva je bila ona kod trattorije Boccone (ex "masovno trovanje salmonelom" fast food, zaboravih kako se zvao). Na mjestu ove kod Mercatora je bio Haris Export. Ne prolazim cesto tuda, tako da nisam uopce obracala pozornost. Jesi provjerio ima li sladoleda, da ne idem uzalud?
i ja istosheilak wrote:samo da vidim sta brown sugar predlaze. i da je podrzim u svemu... i odem jesti to sto predlaze.

Odlican, vec sam ga spominjao na ovoj temi. Probaj stampi.madesa wrote:
vrh
ovo ima kod nas, ja sam kupila u granapu u centru grada kod ekonomskog fakulteta, pored prodavnice marx s lijeve strane kad se ide prema carsiji - tamo gdje ima onih raznih dobrih čokolada, keksovatagomago wrote:ovo
ili jednostavno - da li je moguće online naručiti slatkiše, postoji li neki sajt gdje lijepo mogu platiti paypal-om a na adresu dođe paket proizvoda? ovaj gore božiji dar dostupan je nažalost isključivo van naših granica, a prijeko je potreban. firma koja ga proizvodi distribuira po njemačkoj haman, nema ga u austriji, iako, narudžbe je moguće vršiti na sajtu im, ovamo ne žele dobaciti.
recite mi, je li iko ikad pokušao "organizovati" neko narudžbu sa lokalnim štajaznam radnjama? tipa ona radnja kod hotel europa, odmilja je zovemo dojč.
ima li načina doći do nekih čokoladnih proizvoda izvana?

brown.sugar wrote:
Bingo Alipasino ima ovu s obicnim napolitankama.
ova tamna mi je bolja od obicne napolitanke. ali svaka im cast svakako.konektovan wrote:brown.sugar wrote:
Ubijam se vec danima, sa ovom napolitanka, uh, mení je predobra.
Nabolja ova tamna sa napolitankama, pa domaćica, pa obična sa napolitankamadust in the wind wrote:ova tamna mi je bolja od obicne napolitanke. ali svaka im cast svakako.konektovan wrote:brown.sugar wrote:
Ubijam se vec danima, sa ovom napolitanka, uh, mení je predobra.
najbolje kombinacija ikada izmišljenabrown.sugar wrote: