jeste ima Replay u BBI ako si spreman izvaliti 2 stoje za farmerke, hebote k'o da su zlatnim koncem prostepaneNeyDan wrote:Pa ima Replay radnja u BBI centru?!zilla_ wrote:hvala za info, idem odma sutra da pogledam...U Tiffaniju imaju H&M muške farmerke, klasični kroj, straight ili boot cut leg, model kao Levi's 501, 59 KM. Kupila (34/34), znam. Tiffany Robot Hrasno ili Tiffany Ilidža, Grand Centar (tamo sam gledala).
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- black
#2801 Re: Sarajevo shoping
- alibaba_i_30_godina
#2802 Re: Sarajevo shoping
jeste ima Replay u BBI ako si spreman izvaliti 2 stoje za farmerke, hebote k'o da su zlatnim koncem prostepaneblack wrote:NeyDan wrote:
Pa ima Replay radnja u BBI centru?!
Zavisi od modela, kroja, velicine ... mogu se i jeftinije naci. Barem sam ja nalazio.
Last edited by alibaba_i_30_godina on 21/02/2012 19:17, edited 1 time in total.
-
chino
#2803 Re: Sarajevo shoping
Ali su definitivno najbolje farmerke, skupe da, al' modeli su predobri.
-
Lounge Act
#2804 Re: Sarajevo shoping
samo da ovo potvrdim, ja skoro kupila jedne ove iz varteksa i jucer krenem van i sagnem se da svezem cipele, a one puknu nazad vodoravno ispod dzepaA jedan wrote:ma ne valjaju ove leviske iz varteksa, slobodno ne kupuj, ako nije snizenje neko veliko.
fini modeli po 170 km a razlika sa onim USA izdanjima nebo i zemlja
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2805 Re: Sarajevo shoping
U ovom levisu kod nas nisu sve farmerke varteksove.
Kada kupujes pogledas fino..ima i belgijskih
Mada sam ja cuo da je levis oduzeo licencu varteksu, ali nisam siguran.
Kada kupujes pogledas fino..ima i belgijskih
Mada sam ja cuo da je levis oduzeo licencu varteksu, ali nisam siguran.
- Edin H.
#2806 Re: Sarajevo shoping
Upravo to htjedoh reciCholina_Lokica wrote:Samsonite plasticni tvrdi prezivio kamaru putovanja avionom i jos uvijek u savrsenom stanju... Za ove jeftinije varijante ne znamNeyDan wrote:Ni ja plasticne kofere nikom ne bih preporucio, osim ukoliko nemate zelje da skupljate stvari po aerodromu. Pa moj platneni veliki kofer je sav unisten od bacanja i silnih pokretnih traka, mogu tek misliti sta bude od ovih plasticnih.Irm@ wrote:@beautyfool: no no no..
pogotovo ako ides preko aerodroma u Becu..bila sam svjedok najmanje 6 puta kad ljudi pronalaze ovakva kofere u napuklom ili vishe neiskoristivom stanju..
moja iskustva sa koferima su sljedeca..oni dobri skupi "kameni" ih ja zovemdobri ali kad se ide busom ili autom - razlog preteski..
ovi plasticni ne dolaze u obzir..
eh platnena imam 3 jedan sam kupila u Carpisi malo mi se isprljao (malo vishe pa sam nekakva njah oko njega) jedan je mamin i on je bas veeeelikia jedan sam kupila u Konzumu
i vjerovali ili ne najcesce ga nosim..vrlo je fleksibilan (guraj misko)
i lagan..
- wewa
#2807 Re: Sarajevo shoping
u BBI na 3. ili 4. spratu cinimise (sprat iznad lindexa) imas ogromnu prodavnicu s bar 50 modela muskih farmerica. cijene variraju ali ima hrpa klasicnih krojeva razlicitih marki.zilla_ wrote:Da bio sam upravo u varteksu i kupio sam jedne prije nekih mjesec dana, čini mi se oko 160KM i mogu da potvrdim da kvalitet nije kao od ovih iz USA... Prije pola godine kupio sam preko Ebay-a jedne leviske iz USA al sam se sad malo udebljao pa mi maleA jedan wrote:ma ne valjaju ove leviske iz varteksa, slobodno ne kupuj, ako nije snizenje neko veliko.
fini modeli po 170 km a razlika sa onim USA izdanjima nebo i zemljaŠto se tiče materijala ove iz varteksa i te iz USA ko nebo i zemlja...
hvala za info, idem odma sutra da pogledam...U Tiffaniju imaju H&M muške farmerke, klasični kroj, straight ili boot cut leg, model kao Levi's 501, 59 KM. Kupila (34/34), znam. Tiffany Robot Hrasno ili Tiffany Ilidža, Grand Centar (tamo sam gledala).
- Better Man
#2808 Re: Sarajevo shoping
Imaš traperice i u Replay-u i Salsi u BBI, kao i u Dieselu u Importaneu!
-
Sarajka70
#2809 Re: Sarajevo shoping
Ja imam Samsonite tvrdi plasticni kofer, najbolji kofer sto se moze imati
Kupljen davne '87, putovao na razne kontinente svake godine i nadam se da ce jos biti putovanja
Za 25
godina koristenja samo sto sam promjenila je rucka koja se koristi kad se kofer vuce, a ne nosi.
Volim Samsonite
Kupljen davne '87, putovao na razne kontinente svake godine i nadam se da ce jos biti putovanja
Za 25
Volim Samsonite
- Irm@
#2810 Re: Sarajevo shoping
rjesenje: jednom trakicom selotejpa zalijepiti dio sampona koji se otvara i to je toimmuno wrote:lokice takodje mogu potvrditi da su plasticni koferi Samsunite supeeeer moj je vec 5 godina star nema gdje se nije vuco od Skandinavije do bliskog istoka sve prezivio bez ijedne parnice a kamoli sta drugo.Platnene torbe su ( bar ove na slici) su lijepe al zemsku nebih preporucila jer meni se cesto desi da mi iscuri tonik za lice ili sampon ili.......
- miss_heidi
#2811 Re: Sarajevo shoping
u carpisi su trenutno na snizenju ti plasticno-gumeni koferi, oko 400km izadje onaj set od tri kofera... al iskreno samo lijepo izgledaju, ne cine se kvalitetnim 
-
zilla_
#2812 Re: Sarajevo shoping
svaka čast na preporuciDr.Cuddy wrote:U Tiffaniju imaju H&M muške farmerke, klasični kroj, straight ili boot cut leg, model kao Levi's 501, 59 KM. Kupila (34/34), znam. Tiffany Robot Hrasno ili Tiffany Ilidža, Grand Centar (tamo sam gledala).zilla_ wrote:Treba mi preporuka, gdje ima kupit "normalnih" muških farmerica, da je ono klasičan dizajn tipa Levis 501 i sl... Polomih se tražeći al nikako da nađem a da su koliko toliko normalne cijene... Bio sam u Springfildu, ima par finih modela al nikako da potrefim broj... Probao sam jedno 10 komada al nikako mi ne leže, nekakav im čudan kroj... Npr. Replay ili Levis model mi svaki legne ko da su krojene za mene![]()
Eto ako neko zna gdje ima kupit tih klasičnih modela do jedno 150KM nek napiše...
- anestezija123
#2813 Re: Sarajevo shoping
Kol'ko kostaju polo majice? Trebala bih otici da pogledam, nikako da se nakanim. 
A mozes napisati i cijenu farmerki.
A mozes napisati i cijenu farmerki.
-
zilla_
#2814 Re: Sarajevo shoping
Farmerke su ti 39,49 i 59KM zavisi od modela... polo majice ove što sam ja uzeo su bile po 29KM... ima finih i dukserica, košulja i tih ljetnih šema... ona što radi reče mi da im je ove sedmice stigla roba tako da će se to vjerujem brzo razgrabit 
- Dr.Cuddy
#2815 Re: Sarajevo shoping
Molimzilla_ wrote:svaka čast na preporuciDr.Cuddy wrote:U Tiffaniju imaju H&M muške farmerke, klasični kroj, straight ili boot cut leg, model kao Levi's 501, 59 KM. Kupila (34/34), znam. Tiffany Robot Hrasno ili Tiffany Ilidža, Grand Centar (tamo sam gledala).zilla_ wrote:Treba mi preporuka, gdje ima kupit "normalnih" muških farmerica, da je ono klasičan dizajn tipa Levis 501 i sl... Polomih se tražeći al nikako da nađem a da su koliko toliko normalne cijene... Bio sam u Springfildu, ima par finih modela al nikako da potrefim broj... Probao sam jedno 10 komada al nikako mi ne leže, nekakav im čudan kroj... Npr. Replay ili Levis model mi svaki legne ko da su krojene za mene![]()
Eto ako neko zna gdje ima kupit tih klasičnih modela do jedno 150KM nek napiše...danas kupio jedne farmerke i 2 polo majice... mogu samo reći da su farmerke prva liga... ostali su većinom manji brojevi od 34... uzeo bi još jedne, dvoje al eto nije bilo brojeva
bio sam u radnji na socijalnom u robotu...
- anestezija123
#2816 Re: Sarajevo shoping
Hvala, pogledacu cim prije.zilla_ wrote:Farmerke su ti 39,49 i 59KM zavisi od modela... polo majice ove što sam ja uzeo su bile po 29KM... ima finih i dukserica, košulja i tih ljetnih šema... ona što radi reče mi da im je ove sedmice stigla roba tako da će se to vjerujem brzo razgrabit
-
Lounge Act
#2817 Re: Sarajevo shoping
enisa wrote:samo da ovo potvrdim, ja skoro kupila jedne ove iz varteksa i jucer krenem van i sagnem se da svezem cipele, a one puknu nazad vodoravno ispod dzepaA jedan wrote:ma ne valjaju ove leviske iz varteksa, slobodno ne kupuj, ako nije snizenje neko veliko.
fini modeli po 170 km a razlika sa onim USA izdanjima nebo i zemljasreca pa je bilo kad sam krenula iz kuce, da se nije desilo vani
uhh ipak nisu varteksove vec iz belgije, kupovala ih u istoj radnji gdje i prije pa sam mislila da su sve iz varteksa
danas sam obiljezila gdje cu da ih rezem da napravim one pocijepane pa vidjet cu hoce li liciti na sta, zao mi ih bacit, a i glupo mi da ih samo na tom mjestu stopam, jesu nasle gdje ce da puknu
-
zilla_
#2818 Re: Sarajevo shoping
Ko još u Sarajevo prodaje Levis pored Varteksa?
- swirl
#2819 Re: Sarajevo shoping
Bila je Levis radnja preko puta pijace Markale, ne znam ima li jos.zilla_ wrote:Ko još u Sarajevo prodaje Levis pored Varteksa?
- alica.k
#2820 Re: Sarajevo shoping
tamo kod trznice ima levis, al ne znam cija jezilla_ wrote:Ko još u Sarajevo prodaje Levis pored Varteksa?
-
norah
#2821 Re: Sarajevo shoping
Samo da vas upozorim da ne kupujete plasticne kofere u Carpisi. Moj je pukao nakon samo jednog leta. Takodje mi je otpala i ona rucka.Isla sam reklamirati,ali oni se prave ludi.Kao ja sam kriva jer sam pretrpala kofer.A kad sam ga kupovala,na sva usta ga hvalili,da ne moze da pukne,da je napravljen od nekakve gume i ostalo,ma samo da ga prodaju.Tamo sam kupila i kais koji je sav popucao nakon par nosenja.I rekla sam sebi da tamo vise niti cu sta kupovati niti ulaziti u tu radnju!
-
BJB
#2822 Re: Sarajevo shoping
Kako slusaju oni jeftini, kineski kuferi? Moram poslom ici negdje na krace putovanje, a nekako mi zao dati pare za nesto sto necu iskoristiti do kraja..
-
shambho
#2823 Re: Sarajevo shoping
Ako ti se potrefi moze trajati duze i od skupih.. Otpadne mozda drska al' snadjes seBJB wrote:Kako slusaju oni jeftini, kineski kuferi? Moram poslom ici negdje na krace putovanje, a nekako mi zao dati pare za nesto sto necu iskoristiti do kraja..
- alica.k
#2824 Re: Sarajevo shoping
vecinom tockici pucaju na ovim kineskim al to je to.
kupila ja u konzumu za 50KM, davno nekad, dodju tri kofera
. i svi su i danas zivi, samo bez tockova.
moram rec jos i da imam i samsonite tvrdi kofer i nema sta prezivio nije.
imam i drecavo roze carpisa platnene kofere (ubili se za prepoznavanja na traci), i sve se to raspalo po savovima, al jos su zivi nekako eto...
ja glasam za tvrde kofere
kupila ja u konzumu za 50KM, davno nekad, dodju tri kofera
moram rec jos i da imam i samsonite tvrdi kofer i nema sta prezivio nije.
imam i drecavo roze carpisa platnene kofere (ubili se za prepoznavanja na traci), i sve se to raspalo po savovima, al jos su zivi nekako eto...
ja glasam za tvrde kofere
-
kojeime
#2825 Re: Sarajevo shoping
Meni izdrzao let i po. To jeste jedan odlazak i povratak, i jos jedan odlazak. Na drugom povratku izletjela jedna nitna sto drzi drsku. Po belaju u pitanju nije drska na vrhu kofera vec ona sa strane, gdje kace papire pri cekiranju prtljaga, pa se jadna cura na salteru za cekiranje karte i predaju prtljaga dobro zamislila dok je skontala gdje da prikaci papire. I, pametno moje, prikacila ih na drsku sa otkinutnom nitnom. Valjda ne smije nigdje drugoBJB wrote:Kako slusaju oni jeftini, kineski kuferi? Moram poslom ici negdje na krace putovanje, a nekako mi zao dati pare za nesto sto necu iskoristiti do kraja..
Tako da ne znam. Svaka dva leta po 100 za kineski kofer ili odmah 500KM za Samsonite, pitanje je sad...
Nesto kontam, ako tvrdi, onda Samsonite, a ako mekani, onda mogu i Kinezi
Stvarno zasto kace te papire za prtljag stalno na drsku koja je na dugackoj stranici kofera, da li je ikome ikada zakaceno na drsci koja je na kratkoj stranici. Valjda zato sto niko ne stavlja kofer uspravno pri cekiranju, vec svi stavljamo vodoravno. Jesam pametan, zar ne