Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
suncica24

#2801 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by suncica24 »

I da ti jos dodam, milenice, dio moje porodice, ni kriv ni duzan, je ostao s druge strane, razdjeljeni nevidljivom ogradom potegnutom putem Miljacke, jedan dio je pretrpio sikaniranja (bez krvi do koljena) s jedne strane zato sto su srbi, drugi sikaniranja (sa krvi, ne bas do koljena, jer su to obuzdali dobri ljudi i s druge strane) zato sto svi srbi nisu na jednom mjestu, drugi su prvima slali hranu, skrivali zrna kafe pod suknjama, jaja u brasnu, prvi su molili neke dobr ljue tamo da se brinu o drugima... i to govori da, da nisu svi "tamo" zlocinci, kao sto ne mozemo reci ni da su svi ovamo zrtve.
Ali da neki nemaju pravo pricati o stvarima o kojima nemaju pojma...bili "zrtve" ili "zlocinci"... NEMAJU!
I zato opet, molim te, prosetaj s teme :run:
suncica24

#2802 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by suncica24 »

milenica wrote:odjebacu Srpkinjo, hvala ti na lijepim i pametnim rijecima...a znate ko je bacio granatu na markale, pa muslimani to se zna, a ti lijepo nastavi da gazis svoj narod,, zbog takvih kao sto si ti imamo ovakav rejting, hehhehhe, budalo i da, odjebacu zauvijek!!!!!
Puh, zbog takvih ko ti, sreca pa imate ikakav rejting :-)
PS: nacionalnosti se pisu malim slovom, za pocetak opismenjavanja vascijelog svesrpskog stanovnistva :D
armin071

#2803 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by armin071 »

Dalton budi bar ti pametan... Od 1990 godine srbi u BiH pa i u citavoj bivsoj Jugi su pod stalnom hipnozom "realnih srpskih media" (sjeti se samo Riste Djoge i co.) i to je ostavilo dubokog traga na te ljude. Vrijeme je ucinilo svoje i naucno je dokazano da su takvi eksperimenti sa medijima ucinkoviti. Treba se boriti da u 49% enititet dodje malo vise nezavisnih medija da ljudi shvate koji je ovo vijek da je kosovski boj zavrsen da na ovoj vamo 51% strani nisu mudzahedini koji ce da ih zakolju cim se vrate, da im ne treba zid preko ceste na Dobrinji koji pocese "gospoda iz I. Sarajeva da prave, da su i srbi iz 51% Bosne isti kao i oni iz 49% i da to nisu izdajice srpskog naroda i itd.... Vecina naroda na 49% je ruralno stanovnistvo gdje internet i ostali vidovi komunikacije prodiru jako tesko. Dosta ljudi tamo jos zivi u dobu izmedju dva svjetska rata... Ima i na 51% takvih primjera (G. Bukovica), zato treba ljudima objasniti da skoluju djecu da ih ne bi jedan traktorista iz Laktasa ili jedan psihijatar iz Jagomira mogao povesti kao ovce u klanja i silovanja onih koji su do jucer proslavljali sa njima sve Bozice,Bajrame i druge vjerske praznike.... Al sve ce ovo biti jako tesko...
suncica24

#2804 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by suncica24 »

armin071 wrote:Dalton budi bar ti pametan... Od 1990 godine srbi u BiH pa i u citavoj bivsoj Jugi su pod stalnom hipnozom "realnih srpskih media" (sjeti se samo Riste Djoge i co.) i to je ostavilo dubokog traga na te ljude. Vrijeme je ucinilo svoje i naucno je dokazano da su takvi eksperimenti sa medijima ucinkoviti. Treba se boriti da u 49% enititet dodje malo vise nezavisnih medija da ljudi shvate koji je ovo vijek da je kosovski boj zavrsen da na ovoj vamo 51% strani nisu mudzahedini koji ce da ih zakolju cim se vrate, da im ne treba zid preko ceste na Dobrinji koji pocese "gospoda iz I. Sarajeva da prave, da su i srbi iz 51% Bosne isti kao i oni iz 49% i da to nisu izdajice srpskog naroda i itd.... Vecina naroda na 49% je ruralno stanovnistvo gdje internet i ostali vidovi komunikacije prodiru jako tesko. Dosta ljudi tamo jos zivi u dobu izmedju dva svjetska rata... Ima i na 51% takvih primjera (G. Bukovica), zato treba ljudima objasniti da skoluju djecu da ih ne bi jedan traktorista iz Laktasa ili jedan psihijatar iz Jagomira mogao povesti kao ovce u klanja i silovanja onih koji su do jucer proslavljali sa njima sve Bozice,Bajrame i druge vjerske praznike.... Al sve ce ovo biti jako tesko...
Izvini, skolovanje je jedno, ali reci "znam ja koja srpska krv je potekla Sarajevom" pa onda izlanuti da u tom Sarajevu uopste nisi bio/bila... to nije do skolovanja, to je laz, koja se iz kuce nosi i 100 skola tu ne bi pomoglo.
Ostalo se slazem, s tim da "im" (kako to grozno zvuci), ti i ja, ili bilo ko drugi, to ne moze objasniti, sami moraju to shvatiti i doci do 21 vijeka, jer cim ti i ja nesto pokusamo odmah se potegne "oni otamo protiv srba, protiv RS-a, protiv..." (sto je vidljivo i u primjeru milenice, koja kad se oplelo po Dodi je potegnula argument "srpske krvi po Sarajevu")
Ili da citiram: "Da glup zna da je glup, dvije bi pameti imao" :D
GandalfSivi

#2805 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

dallton wrote:
milenica wrote:odjebacu Srpkinjo, hvala ti na lijepim i pametnim rijecima...a znate ko je bacio granatu na markale, pa muslimani to se zna, a ti lijepo nastavi da gazis svoj narod,, zbog takvih kao sto si ti imamo ovakav rejting, hehhehhe, budalo i da, odjebacu zauvijek!!!!!
dalja rasprava je suvisna

Regularno, taman sam razmisljao da jos jednom argumentovano objasnim nekome zasto nije u pravu, i onda vidjeh ovo. Milenice, Milenice, hajde sto pokusavas lagati nas ovdje, ali zasto sama sebe lazes? Majke ti, kako ti je navece leci i znati da si lupila ovakvu glupost???
paja_patak

#2806 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by paja_patak »

armin071 wrote:Dalton budi bar ti pametan... Od 1990 godine srbi u BiH pa i u citavoj bivsoj Jugi su pod stalnom hipnozom "realnih srpskih media" (sjeti se samo Riste Djoge i co.) i to je ostavilo dubokog traga na te ljude. Vrijeme je ucinilo svoje i naucno je dokazano da su takvi eksperimenti sa medijima ucinkoviti. Treba se boriti da u 49% enititet dodje malo vise nezavisnih medija da ljudi shvate koji je ovo vijek da je kosovski boj zavrsen da na ovoj vamo 51% strani nisu mudzahedini koji ce da ih zakolju cim se vrate, da im ne treba zid preko ceste na Dobrinji koji pocese "gospoda iz I. Sarajeva da prave, da su i srbi iz 51% Bosne isti kao i oni iz 49% i da to nisu izdajice srpskog naroda i itd.... Vecina naroda na 49% je ruralno stanovnistvo gdje internet i ostali vidovi komunikacije prodiru jako tesko. Dosta ljudi tamo jos zivi u dobu izmedju dva svjetska rata... Ima i na 51% takvih primjera (G. Bukovica), zato treba ljudima objasniti da skoluju djecu da ih ne bi jedan traktorista iz Laktasa ili jedan psihijatar iz Jagomira mogao povesti kao ovce u klanja i silovanja onih koji su do jucer proslavljali sa njima sve Bozice,Bajrame i druge vjerske praznike.... Al sve ce ovo biti jako tesko...
ti opisa rs ko neku divljinu cuj internet tamo tesko zalazi ljudi zive u vremenu izmedju dva svjetska rata, gdje se djeca ne skoluju i onda ocekujes neko pomirenje i to jos govori neko iz federacije koja ima 200 maraka u budzetu iz federacije u kojoj se moderno zivi svi imaju internet i urbani su :lol: :lol:
Last edited by paja_patak on 22/02/2009 15:20, edited 1 time in total.
armin071

#2807 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by armin071 »

E al suncice nisi procitala dio hipnoza "realnih srpskih media" to je kljuc svega. Pa ja sam bio citav rat na Skederiji i imali smo prilike da gledamo i cuveni ratni kanal C sa R. Djogom. Ako mi vjerujes nekad smo se sami znali uhvatiti kako kontamo dali je to boze stvarno tako iako bi sljedeci trenutak pod detonacijom bili "otrjeznjeni" ali skontaj sad onaj sto je na Sokocu citav rat slusao samo jedno i nije mu nista pucalo iznad glave kome i u sta ce on da vjeruje... To ti je sva poenta...
dallton

#2808 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

u pravu si potpuno...a vec sam rekao gore sto se tice pedofilije, korupcije, itd. da to nema nikakve veze ni sa kakvom "nacionalnom politikom" itd...i daleko sam od toga da mislim 51% posto entitet necemu valja i da je raj za "vaskoliko suzivot" ili multiovako onako...dug je put do toga, ali su ostale alternative jos i gore
vee-jay

#2809 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

milenica wrote:Gospodo draga, Vama bi izgleda jedino pomoglo da ovde naselite Talibane , a da Srbe pobijete i tako ostanete sretni, ili cete opet kukati, i samo kukati, pa dokle vise ljudi moji...Pa dajte vise da krenemo naprijed, za sve su Vam Srbi krivi, ama bas za sve, ispirate mozak djeci koji nisu ni u skolu posli sa ratom, sa cetnicima, pobogu dokle vise... placete za Titom, a sami ste htjeli drzavu, i zasto je rat poceo, kakva agresija, pobogu, pa znate da je bio gradjanski rat. Jesu li i Srbi krivi za pedofiliju, jesu li Srbi krivi za kriminal, jesu li Srbi krivi za korupciju, jesu li Srbi krivi sto nema posla, jesu li Srbi krivi za propalu ekonomiju...ne bih rekla, krivi smo mi gospodo draga, krivi smo mi...Ajde recite ko su vam komsije u zgradi, odakle su, Bratunac, Srebrenica, dosli ljudi malo u grad pa govore cistim jezikom, a da ne spominjem Sandzak, da ne spominjem strance, kao sto je to lijepo Branislav Nusic rekao, udji svete, udji...e eto vam sada svijet. Htjeli ste samostalnu drzavu, eto vam je...nije mi samo jasno zasto mrzite toliko Srbe..stvarno mi nije jasno...
Oslobodite se mrznje ljudi moji, pa ostavite za sobom grozote rata, zasto vuci za sobom taj teret.. svaki dan na dnevniku samo o ratu, ajmo naprijed ljudi moji...stvarno sam razocarana...zato sam i otisla iz ove trule drzave...eto vam je.. i nisam sretna niti cu ikada biti u tudjoj drzavi, ali ja onu svoju drzavu vise nemam..u ono vrijeme kada se gledala duhovna strana covjeka, kada nije bilo materijalizma i razne markirane garderobe...ostao je sami sljam i mrznja i nikad i necete ici naprijed...zivjecete u ratu i izjesce vas mrznja, samo pazite na djecu...razmisljajte malo sta ce vasa djeca sutra raditi...
Eto vam vase Bosne, sretno!!!! Da, samo jos ovo, kada vidite da je vase Sarajevo, a nekada i moje, prepuno dzamija i kada vam to bude smetalo sjetite se da se od dzamija ne zivi........
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

koja patetika
dallton

#2810 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

paja_patak wrote:
ti opisa rs ko neku divljinu cuj internet tamo tesko zalazi ljudi zive u vremenu izmedju dva svjetska rata, gdje se djeca ne skoluju i onda ocekujes neko pomirenje i to jos govori neko iz federacije koja ima 200 maraka u budzetu iz federacije u kojoj se moderno zivi svi imaju internet i urbani su :lol: :lol:
evo momcila opet da nam donese civilizaciju ...dragi dalintone vrati se na stari nick
armin071

#2811 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by armin071 »

paja_patak wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=aUTmk1vANkM
Evo paja patak da ti ne odgovaram beze pogledas kratki video zapis i naravno pod uslovom da razumijes sta ovi dobri ljudi pricaju sve ti se samo objasni..... Bez uvrede
vee-jay

#2812 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZ, DANKEEEEEEE !!!
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

:lol: :lol: :lol:
suncica24

#2813 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by suncica24 »

armin071 wrote:E al suncice nisi procitala dio hipnoza "realnih srpskih media" to je kljuc svega. Pa ja sam bio citav rat na Skederiji i imali smo prilike da gledamo i cuveni ratni kanal C sa R. Djogom. Ako mi vjerujes nekad smo se sami znali uhvatiti kako kontamo dali je to boze stvarno tako iako bi sljedeci trenutak pod detonacijom bili "otrjeznjeni" ali skontaj sad onaj sto je na Sokocu citav rat slusao samo jedno i nije mu nista pucalo iznad glave kome i u sta ce on da vjeruje... To ti je sva poenta...
Postoje "hiptnoze", postoji otreznjenje.
Tvoje otreznjenje je bio zvuk granate, kao i moje.
Otreznjenje drugih zaludjenih hiptnozom bi trebala biti sudska presuda i licni iskaz bliznjih poginulih tom prilikom.
Ako nije...dzaba nam Hag, sudjenja, hapsenja, iskazi, dogadjaji, dozivljaji... ako neko za Markale na kojima je dokazana putanja granate moze reci da je bila to propaganda, onda ce uskoro i za Srebrenicu tvrdit da su one zene i djeca zapravo zlostavljali Ratka Mladica, bez obzira na dokaze.
Sta je onda rjesenje? Ako to nisu presude i iskustva? Da zaratimo da jedni drugima objasnimo sta je istina? Ili da pustimo druge da imaju svoju "istinu", a mi svoju? Pa lijepo zivimo u iluziji sve dok se dvije istine opet ne sukobe?

Laz je laz, koliko god je mi pravdali okolnostima u kojima je nastala. Ako ti ja kazem da lazes, a ti nastavljas lagati, onda ne samo da si lazov, vec si i glup lazov. A iskreno mislim da nam je glupost, trenutno, najveci problem koji imademo.
Jer, samo glupaci mogu vjerovati Dodi i Nedzi, pustiti ih da ih vuku za nos i potkradaju, a onda ih i stititi jer... potkradaju nas, a nase ne damo :shock:
Last edited by suncica24 on 22/02/2009 15:31, edited 1 time in total.
paja_patak

#2814 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by paja_patak »

armin071 wrote:
paja_patak wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=aUTmk1vANkM
Evo paja patak da ti ne odgovaram beze pogledas kratki video zapis i naravno pod uslovom da razumijes sta ovi dobri ljudi pricaju sve ti se samo objasni..... Bez uvrede
je li ovaj video objasnjava da u rs zivi ruralno stanovnistvo koje nema interneta, gdje se djeca ne skoluju kako si ti opisao?
Prpa.ba

#2815 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Prpa.ba »

Milenice, ako se nastavis tako ponasati bacicemo te lavovima. :mrgreen:
suncica24

#2816 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by suncica24 »

Prpa.ba wrote:Milenice, ako se nastavis tako ponasati bacicemo te lavovima. :mrgreen:
:skoljka: :lol: :dance:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2817 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Prpa.ba wrote:Milenice, ako se nastavis tako ponasati bacicemo te lavovima. :mrgreen:

a nemamo više lavova u piJonirskoj :( .....imamo magare,morel njemu da baČimo :mrgreen:
bijelo_dugme

#2818 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bijelo_dugme »

vee-jay wrote:
milenica wrote:Gospodo draga, Vama bi izgleda jedino pomoglo da ovde naselite Talibane , a da Srbe pobijete i tako ostanete sretni, ili cete opet kukati, i samo kukati, pa dokle vise ljudi moji...Pa dajte vise da krenemo naprijed, za sve su Vam Srbi krivi, ama bas za sve, ispirate mozak djeci koji nisu ni u skolu posli sa ratom, sa cetnicima, pobogu dokle vise... placete za Titom, a sami ste htjeli drzavu, i zasto je rat poceo, kakva agresija, pobogu, pa znate da je bio gradjanski rat. Jesu li i Srbi krivi za pedofiliju, jesu li Srbi krivi za kriminal, jesu li Srbi krivi za korupciju, jesu li Srbi krivi sto nema posla, jesu li Srbi krivi za propalu ekonomiju...ne bih rekla, krivi smo mi gospodo draga, krivi smo mi...Ajde recite ko su vam komsije u zgradi, odakle su, Bratunac, Srebrenica, dosli ljudi malo u grad pa govore cistim jezikom, a da ne spominjem Sandzak, da ne spominjem strance, kao sto je to lijepo Branislav Nusic rekao, udji svete, udji...e eto vam sada svijet. Htjeli ste samostalnu drzavu, eto vam je...nije mi samo jasno zasto mrzite toliko Srbe..stvarno mi nije jasno...
Oslobodite se mrznje ljudi moji, pa ostavite za sobom grozote rata, zasto vuci za sobom taj teret.. svaki dan na dnevniku samo o ratu, ajmo naprijed ljudi moji...stvarno sam razocarana...zato sam i otisla iz ove trule drzave...eto vam je.. i nisam sretna niti cu ikada biti u tudjoj drzavi, ali ja onu svoju drzavu vise nemam..u ono vrijeme kada se gledala duhovna strana covjeka, kada nije bilo materijalizma i razne markirane garderobe...ostao je sami sljam i mrznja i nikad i necete ici naprijed...zivjecete u ratu i izjesce vas mrznja, samo pazite na djecu...razmisljajte malo sta ce vasa djeca sutra raditi...
Eto vam vase Bosne, sretno!!!! Da, samo jos ovo, kada vidite da je vase Sarajevo, a nekada i moje, prepuno dzamija i kada vam to bude smetalo sjetite se da se od dzamija ne zivi........
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

koja patetika
:-)

Ovo oni uce u tako zvanim skolama, sve bazirano na teorijama van Seselja, van der Dabica i Laktasenka.

Nije cudo sto se taj narod smatra kao najgluplji u Evropi, nemoj se smijat grihota je :!:
Last edited by bijelo_dugme on 22/02/2009 15:43, edited 1 time in total.
nuernberg

#2819 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by nuernberg »

pici wrote:

a nemamo više lavova u piJonirskoj :( .....imamo magare,morel njemu da baČimo :mrgreen:
+

Hahahhah ajesi stoka iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fuj fuj... sto ce joj magare da ne mislis... na nnnnaaaaaa... fuj fuj

Nego milinice ako ti ne pase u Bosni imas rezervnu drzavu niko te ovdje ne drzi niti te moli da ostanes zbogom!!!
Ako treba poslacu ti 20 € da natocis traktor...
Prpa.ba

#2820 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Prpa.ba »

pici wrote:a nemamo više lavova u piJonirskoj :( .....imamo magare,morel njemu da baČimo :mrgreen:

Magare nece svasta pojesti. Izbirljivo je :x

+ lav moze izdrzati enormne kolicine alkohola koje dodju u mesu, a prilicno uspjesno vari kokarde :D
Last edited by Prpa.ba on 22/02/2009 15:43, edited 1 time in total.
bijelo_dugme

#2821 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bijelo_dugme »

Ma sta cemo mi, znas da je Clooney stao na njihovu stranu i sad ih brani :oops:

Frankfurt Daily News :lol: :lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2822 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

a ljudi moji ša me napadate ja samo predlažem po skupštinskoj proceduri ....iiiii replika :mrgreen:
dallton

#2823 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

vee-jay wrote:
PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZ, DANKEEEEEEE !!!
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

:lol: :lol: :lol:
ja bi rekao da je rejting los radi takvih kao ti
bijelo_dugme

#2824 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bijelo_dugme »

milenica wrote:kako nije bio gradjanski rat, komsija na komsiju..ma boli me uvo, shvaticete polako...istorija se ponavlja...
Bio je i komsija protiv komsije u Njemackoj 1939, to neznaci da je bio gradjanski rat.

odjebacu Srpkinjo, hvala ti na lijepim i pametnim rijecima...a znate ko je bacio granatu na markale, pa muslimani to se zna, a ti lijepo nastavi da gazis svoj narod,, zbog takvih kao sto si ti imamo ovakav rejting, hehhehhe, budalo i da, odjebacu zauvijek!!!!!
In January 2004, prosecutors in the trial against Stanislav Galić, a Serb general in the siege of Sarajevo, introduced into evidence a report including the testimony of ammunition expert Berko Zečević. Working with two colleagues, Zečević's investigation revealed a total of six possible locations from which the shell in the first Markale massacre could have been fired, of which five were under VRS and one under ARBiH control. The ARBiH site in question was visible to UNPROFOR observers at the time, who reported that no shell was fired from that position. Zečević further reported that certain components of the projectile could only have been produced in one of two places, both of which were under the control of the Army of Republika Srpska. The court would eventually find Galić guilty beyond reasonable doubt of all five shellings prosecutors had charged him with, including Markale. Although widely reported by the international media, the Helsinki Committee for Human Rights noted that the verdict was ignored in Serbia itself.[4]
David Harland, former head of UN Civil Affairs in Bosnia, claimed at the trial of General Dragomir Milošević in ICTY that he was responsible for the creation of the myth that UNPROFOR was unable to determine who had fired the mortar shells that caused the Markale 2 massacre. The myth that has survived for more than ten years, Harland said was created because of a “neutral statement” made by General Rupert Smith, the UNPROFOR commander

http://en.wikipedia.org/wiki/Markale_massacres

Jel dovoljno? Samo sto vase medije sute kad se sve rijesi i krivac osudi to neznaci da si u pravu.

A ja onoj Srpkinji skidam kapu.
Sensei

#2825 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Sensei »

pici wrote:

Locked