Ali da neki nemaju pravo pricati o stvarima o kojima nemaju pojma...bili "zrtve" ili "zlocinci"... NEMAJU!
I zato opet, molim te, prosetaj s teme
Puh, zbog takvih ko ti, sreca pa imate ikakav rejtingmilenica wrote:odjebacu Srpkinjo, hvala ti na lijepim i pametnim rijecima...a znate ko je bacio granatu na markale, pa muslimani to se zna, a ti lijepo nastavi da gazis svoj narod,, zbog takvih kao sto si ti imamo ovakav rejting, hehhehhe, budalo i da, odjebacu zauvijek!!!!!
Izvini, skolovanje je jedno, ali reci "znam ja koja srpska krv je potekla Sarajevom" pa onda izlanuti da u tom Sarajevu uopste nisi bio/bila... to nije do skolovanja, to je laz, koja se iz kuce nosi i 100 skola tu ne bi pomoglo.armin071 wrote:Dalton budi bar ti pametan... Od 1990 godine srbi u BiH pa i u citavoj bivsoj Jugi su pod stalnom hipnozom "realnih srpskih media" (sjeti se samo Riste Djoge i co.) i to je ostavilo dubokog traga na te ljude. Vrijeme je ucinilo svoje i naucno je dokazano da su takvi eksperimenti sa medijima ucinkoviti. Treba se boriti da u 49% enititet dodje malo vise nezavisnih medija da ljudi shvate koji je ovo vijek da je kosovski boj zavrsen da na ovoj vamo 51% strani nisu mudzahedini koji ce da ih zakolju cim se vrate, da im ne treba zid preko ceste na Dobrinji koji pocese "gospoda iz I. Sarajeva da prave, da su i srbi iz 51% Bosne isti kao i oni iz 49% i da to nisu izdajice srpskog naroda i itd.... Vecina naroda na 49% je ruralno stanovnistvo gdje internet i ostali vidovi komunikacije prodiru jako tesko. Dosta ljudi tamo jos zivi u dobu izmedju dva svjetska rata... Ima i na 51% takvih primjera (G. Bukovica), zato treba ljudima objasniti da skoluju djecu da ih ne bi jedan traktorista iz Laktasa ili jedan psihijatar iz Jagomira mogao povesti kao ovce u klanja i silovanja onih koji su do jucer proslavljali sa njima sve Bozice,Bajrame i druge vjerske praznike.... Al sve ce ovo biti jako tesko...
dallton wrote:dalja rasprava je suvisnamilenica wrote:odjebacu Srpkinjo, hvala ti na lijepim i pametnim rijecima...a znate ko je bacio granatu na markale, pa muslimani to se zna, a ti lijepo nastavi da gazis svoj narod,, zbog takvih kao sto si ti imamo ovakav rejting, hehhehhe, budalo i da, odjebacu zauvijek!!!!!
ti opisa rs ko neku divljinu cuj internet tamo tesko zalazi ljudi zive u vremenu izmedju dva svjetska rata, gdje se djeca ne skoluju i onda ocekujes neko pomirenje i to jos govori neko iz federacije koja ima 200 maraka u budzetu iz federacije u kojoj se moderno zivi svi imaju internet i urbani suarmin071 wrote:Dalton budi bar ti pametan... Od 1990 godine srbi u BiH pa i u citavoj bivsoj Jugi su pod stalnom hipnozom "realnih srpskih media" (sjeti se samo Riste Djoge i co.) i to je ostavilo dubokog traga na te ljude. Vrijeme je ucinilo svoje i naucno je dokazano da su takvi eksperimenti sa medijima ucinkoviti. Treba se boriti da u 49% enititet dodje malo vise nezavisnih medija da ljudi shvate koji je ovo vijek da je kosovski boj zavrsen da na ovoj vamo 51% strani nisu mudzahedini koji ce da ih zakolju cim se vrate, da im ne treba zid preko ceste na Dobrinji koji pocese "gospoda iz I. Sarajeva da prave, da su i srbi iz 51% Bosne isti kao i oni iz 49% i da to nisu izdajice srpskog naroda i itd.... Vecina naroda na 49% je ruralno stanovnistvo gdje internet i ostali vidovi komunikacije prodiru jako tesko. Dosta ljudi tamo jos zivi u dobu izmedju dva svjetska rata... Ima i na 51% takvih primjera (G. Bukovica), zato treba ljudima objasniti da skoluju djecu da ih ne bi jedan traktorista iz Laktasa ili jedan psihijatar iz Jagomira mogao povesti kao ovce u klanja i silovanja onih koji su do jucer proslavljali sa njima sve Bozice,Bajrame i druge vjerske praznike.... Al sve ce ovo biti jako tesko...
u pravu si potpuno...a vec sam rekao gore sto se tice pedofilije, korupcije, itd. da to nema nikakve veze ni sa kakvom "nacionalnom politikom" itd...i daleko sam od toga da mislim 51% posto entitet necemu valja i da je raj za "vaskoliko suzivot" ili multiovako onako...dug je put do toga, ali su ostale alternative jos i gorearmin071 wrote:Dalton budi bar ti pametan... Od 1990 godine srbi u BiH pa i u citavoj bivsoj Jugi su pod stalnom hipnozom "realnih srpskih media" (sjeti se samo Riste Djoge i co.) i to je ostavilo dubokog traga na te ljude. Vrijeme je ucinilo svoje i naucno je dokazano da su takvi eksperimenti sa medijima ucinkoviti. Treba se boriti da u 49% enititet dodje malo vise nezavisnih medija da ljudi shvate koji je ovo vijek da je kosovski boj zavrsen da na ovoj vamo 51% strani nisu mudzahedini koji ce da ih zakolju cim se vrate, da im ne treba zid preko ceste na Dobrinji koji pocese "gospoda iz I. Sarajeva da prave, da su i srbi iz 51% Bosne isti kao i oni iz 49% i da to nisu izdajice srpskog naroda i itd.... Vecina naroda na 49% je ruralno stanovnistvo gdje internet i ostali vidovi komunikacije prodiru jako tesko. Dosta ljudi tamo jos zivi u dobu izmedju dva svjetska rata... Ima i na 51% takvih primjera (G. Bukovica), zato treba ljudima objasniti da skoluju djecu da ih ne bi jedan traktorista iz Laktasa ili jedan psihijatar iz Jagomira mogao povesti kao ovce u klanja i silovanja onih koji su do jucer proslavljali sa njima sve Bozice,Bajrame i druge vjerske praznike.... Al sve ce ovo biti jako tesko...
milenica wrote:Gospodo draga, Vama bi izgleda jedino pomoglo da ovde naselite Talibane , a da Srbe pobijete i tako ostanete sretni, ili cete opet kukati, i samo kukati, pa dokle vise ljudi moji...Pa dajte vise da krenemo naprijed, za sve su Vam Srbi krivi, ama bas za sve, ispirate mozak djeci koji nisu ni u skolu posli sa ratom, sa cetnicima, pobogu dokle vise... placete za Titom, a sami ste htjeli drzavu, i zasto je rat poceo, kakva agresija, pobogu, pa znate da je bio gradjanski rat. Jesu li i Srbi krivi za pedofiliju, jesu li Srbi krivi za kriminal, jesu li Srbi krivi za korupciju, jesu li Srbi krivi sto nema posla, jesu li Srbi krivi za propalu ekonomiju...ne bih rekla, krivi smo mi gospodo draga, krivi smo mi...Ajde recite ko su vam komsije u zgradi, odakle su, Bratunac, Srebrenica, dosli ljudi malo u grad pa govore cistim jezikom, a da ne spominjem Sandzak, da ne spominjem strance, kao sto je to lijepo Branislav Nusic rekao, udji svete, udji...e eto vam sada svijet. Htjeli ste samostalnu drzavu, eto vam je...nije mi samo jasno zasto mrzite toliko Srbe..stvarno mi nije jasno...
Oslobodite se mrznje ljudi moji, pa ostavite za sobom grozote rata, zasto vuci za sobom taj teret.. svaki dan na dnevniku samo o ratu, ajmo naprijed ljudi moji...stvarno sam razocarana...zato sam i otisla iz ove trule drzave...eto vam je.. i nisam sretna niti cu ikada biti u tudjoj drzavi, ali ja onu svoju drzavu vise nemam..u ono vrijeme kada se gledala duhovna strana covjeka, kada nije bilo materijalizma i razne markirane garderobe...ostao je sami sljam i mrznja i nikad i necete ici naprijed...zivjecete u ratu i izjesce vas mrznja, samo pazite na djecu...razmisljajte malo sta ce vasa djeca sutra raditi...
Eto vam vase Bosne, sretno!!!! Da, samo jos ovo, kada vidite da je vase Sarajevo, a nekada i moje, prepuno dzamija i kada vam to bude smetalo sjetite se da se od dzamija ne zivi........
evo momcila opet da nam donese civilizaciju ...dragi dalintone vrati se na stari nickpaja_patak wrote:ti opisa rs ko neku divljinu cuj internet tamo tesko zalazi ljudi zive u vremenu izmedju dva svjetska rata, gdje se djeca ne skoluju i onda ocekujes neko pomirenje i to jos govori neko iz federacije koja ima 200 maraka u budzetu iz federacije u kojoj se moderno zivi svi imaju internet i urbani suarmin071 wrote:Dalton budi bar ti pametan... Od 1990 godine srbi u BiH pa i u citavoj bivsoj Jugi su pod stalnom hipnozom "realnih srpskih media" (sjeti se samo Riste Djoge i co.) i to je ostavilo dubokog traga na te ljude. Vrijeme je ucinilo svoje i naucno je dokazano da su takvi eksperimenti sa medijima ucinkoviti. Treba se boriti da u 49% enititet dodje malo vise nezavisnih medija da ljudi shvate koji je ovo vijek da je kosovski boj zavrsen da na ovoj vamo 51% strani nisu mudzahedini koji ce da ih zakolju cim se vrate, da im ne treba zid preko ceste na Dobrinji koji pocese "gospoda iz I. Sarajeva da prave, da su i srbi iz 51% Bosne isti kao i oni iz 49% i da to nisu izdajice srpskog naroda i itd.... Vecina naroda na 49% je ruralno stanovnistvo gdje internet i ostali vidovi komunikacije prodiru jako tesko. Dosta ljudi tamo jos zivi u dobu izmedju dva svjetska rata... Ima i na 51% takvih primjera (G. Bukovica), zato treba ljudima objasniti da skoluju djecu da ih ne bi jedan traktorista iz Laktasa ili jedan psihijatar iz Jagomira mogao povesti kao ovce u klanja i silovanja onih koji su do jucer proslavljali sa njima sve Bozice,Bajrame i druge vjerske praznike.... Al sve ce ovo biti jako tesko...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aUTmk1vANkMpaja_patak wrote:ti opisa rs ko neku divljinu cuj internet tamo tesko zalazi ljudi zive u vremenu izmedju dva svjetska rata, gdje se djeca ne skoluju i onda ocekujes neko pomirenje i to jos govori neko iz federacije koja ima 200 maraka u budzetu iz federacije u kojoj se moderno zivi svi imaju internet i urbani suarmin071 wrote:Dalton budi bar ti pametan... Od 1990 godine srbi u BiH pa i u citavoj bivsoj Jugi su pod stalnom hipnozom "realnih srpskih media" (sjeti se samo Riste Djoge i co.) i to je ostavilo dubokog traga na te ljude. Vrijeme je ucinilo svoje i naucno je dokazano da su takvi eksperimenti sa medijima ucinkoviti. Treba se boriti da u 49% enititet dodje malo vise nezavisnih medija da ljudi shvate koji je ovo vijek da je kosovski boj zavrsen da na ovoj vamo 51% strani nisu mudzahedini koji ce da ih zakolju cim se vrate, da im ne treba zid preko ceste na Dobrinji koji pocese "gospoda iz I. Sarajeva da prave, da su i srbi iz 51% Bosne isti kao i oni iz 49% i da to nisu izdajice srpskog naroda i itd.... Vecina naroda na 49% je ruralno stanovnistvo gdje internet i ostali vidovi komunikacije prodiru jako tesko. Dosta ljudi tamo jos zivi u dobu izmedju dva svjetska rata... Ima i na 51% takvih primjera (G. Bukovica), zato treba ljudima objasniti da skoluju djecu da ih ne bi jedan traktorista iz Laktasa ili jedan psihijatar iz Jagomira mogao povesti kao ovce u klanja i silovanja onih koji su do jucer proslavljali sa njima sve Bozice,Bajrame i druge vjerske praznike.... Al sve ce ovo biti jako tesko...![]()
PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZ, DANKEEEEEEE !!!milenica wrote:odjebacu Srpkinjo, hvala ti na lijepim i pametnim rijecima...a znate ko je bacio granatu na markale, pa muslimani to se zna, a ti lijepo nastavi da gazis svoj narod,, zbog takvih kao sto si ti imamo ovakav rejting, hehhehhe, budalo i da, odjebacu zauvijek!!!!!
Postoje "hiptnoze", postoji otreznjenje.armin071 wrote:E al suncice nisi procitala dio hipnoza "realnih srpskih media" to je kljuc svega. Pa ja sam bio citav rat na Skederiji i imali smo prilike da gledamo i cuveni ratni kanal C sa R. Djogom. Ako mi vjerujes nekad smo se sami znali uhvatiti kako kontamo dali je to boze stvarno tako iako bi sljedeci trenutak pod detonacijom bili "otrjeznjeni" ali skontaj sad onaj sto je na Sokocu citav rat slusao samo jedno i nije mu nista pucalo iznad glave kome i u sta ce on da vjeruje... To ti je sva poenta...
je li ovaj video objasnjava da u rs zivi ruralno stanovnistvo koje nema interneta, gdje se djeca ne skoluju kako si ti opisao?armin071 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=aUTmk1vANkMpaja_patak wrote:ti opisa rs ko neku divljinu cuj internet tamo tesko zalazi ljudi zive u vremenu izmedju dva svjetska rata, gdje se djeca ne skoluju i onda ocekujes neko pomirenje i to jos govori neko iz federacije koja ima 200 maraka u budzetu iz federacije u kojoj se moderno zivi svi imaju internet i urbani suarmin071 wrote:Dalton budi bar ti pametan... Od 1990 godine srbi u BiH pa i u citavoj bivsoj Jugi su pod stalnom hipnozom "realnih srpskih media" (sjeti se samo Riste Djoge i co.) i to je ostavilo dubokog traga na te ljude. Vrijeme je ucinilo svoje i naucno je dokazano da su takvi eksperimenti sa medijima ucinkoviti. Treba se boriti da u 49% enititet dodje malo vise nezavisnih medija da ljudi shvate koji je ovo vijek da je kosovski boj zavrsen da na ovoj vamo 51% strani nisu mudzahedini koji ce da ih zakolju cim se vrate, da im ne treba zid preko ceste na Dobrinji koji pocese "gospoda iz I. Sarajeva da prave, da su i srbi iz 51% Bosne isti kao i oni iz 49% i da to nisu izdajice srpskog naroda i itd.... Vecina naroda na 49% je ruralno stanovnistvo gdje internet i ostali vidovi komunikacije prodiru jako tesko. Dosta ljudi tamo jos zivi u dobu izmedju dva svjetska rata... Ima i na 51% takvih primjera (G. Bukovica), zato treba ljudima objasniti da skoluju djecu da ih ne bi jedan traktorista iz Laktasa ili jedan psihijatar iz Jagomira mogao povesti kao ovce u klanja i silovanja onih koji su do jucer proslavljali sa njima sve Bozice,Bajrame i druge vjerske praznike.... Al sve ce ovo biti jako tesko...![]()
Evo paja patak da ti ne odgovaram beze pogledas kratki video zapis i naravno pod uslovom da razumijes sta ovi dobri ljudi pricaju sve ti se samo objasni..... Bez uvrede
Prpa.ba wrote:Milenice, ako se nastavis tako ponasati bacicemo te lavovima.
Prpa.ba wrote:Milenice, ako se nastavis tako ponasati bacicemo te lavovima.
vee-jay wrote:milenica wrote:Gospodo draga, Vama bi izgleda jedino pomoglo da ovde naselite Talibane , a da Srbe pobijete i tako ostanete sretni, ili cete opet kukati, i samo kukati, pa dokle vise ljudi moji...Pa dajte vise da krenemo naprijed, za sve su Vam Srbi krivi, ama bas za sve, ispirate mozak djeci koji nisu ni u skolu posli sa ratom, sa cetnicima, pobogu dokle vise... placete za Titom, a sami ste htjeli drzavu, i zasto je rat poceo, kakva agresija, pobogu, pa znate da je bio gradjanski rat. Jesu li i Srbi krivi za pedofiliju, jesu li Srbi krivi za kriminal, jesu li Srbi krivi za korupciju, jesu li Srbi krivi sto nema posla, jesu li Srbi krivi za propalu ekonomiju...ne bih rekla, krivi smo mi gospodo draga, krivi smo mi...Ajde recite ko su vam komsije u zgradi, odakle su, Bratunac, Srebrenica, dosli ljudi malo u grad pa govore cistim jezikom, a da ne spominjem Sandzak, da ne spominjem strance, kao sto je to lijepo Branislav Nusic rekao, udji svete, udji...e eto vam sada svijet. Htjeli ste samostalnu drzavu, eto vam je...nije mi samo jasno zasto mrzite toliko Srbe..stvarno mi nije jasno...
Oslobodite se mrznje ljudi moji, pa ostavite za sobom grozote rata, zasto vuci za sobom taj teret.. svaki dan na dnevniku samo o ratu, ajmo naprijed ljudi moji...stvarno sam razocarana...zato sam i otisla iz ove trule drzave...eto vam je.. i nisam sretna niti cu ikada biti u tudjoj drzavi, ali ja onu svoju drzavu vise nemam..u ono vrijeme kada se gledala duhovna strana covjeka, kada nije bilo materijalizma i razne markirane garderobe...ostao je sami sljam i mrznja i nikad i necete ici naprijed...zivjecete u ratu i izjesce vas mrznja, samo pazite na djecu...razmisljajte malo sta ce vasa djeca sutra raditi...
Eto vam vase Bosne, sretno!!!! Da, samo jos ovo, kada vidite da je vase Sarajevo, a nekada i moje, prepuno dzamija i kada vam to bude smetalo sjetite se da se od dzamija ne zivi........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koja patetika
+pici wrote:Prpa.ba wrote:Milenice, ako se nastavis tako ponasati bacicemo te lavovima.
a nemamo više lavova u piJonirskoj.....imamo magare,morel njemu da baČimo
pici wrote:a nemamo više lavova u piJonirskoj.....imamo magare,morel njemu da baČimo
Ma sta cemo mi, znas da je Clooney stao na njihovu stranu i sad ih braniPrpa.ba wrote:Milenice, ako se nastavis tako ponasati bacicemo te lavovima.
ja bi rekao da je rejting los radi takvih kao tivee-jay wrote:PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZ, DANKEEEEEEE !!!milenica wrote:odjebacu Srpkinjo, hvala ti na lijepim i pametnim rijecima...a znate ko je bacio granatu na markale, pa muslimani to se zna, a ti lijepo nastavi da gazis svoj narod,, zbog takvih kao sto si ti imamo ovakav rejting, hehhehhe, budalo i da, odjebacu zauvijek!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bio je i komsija protiv komsije u Njemackoj 1939, to neznaci da je bio gradjanski rat.milenica wrote:kako nije bio gradjanski rat, komsija na komsiju..ma boli me uvo, shvaticete polako...istorija se ponavlja...
odjebacu Srpkinjo, hvala ti na lijepim i pametnim rijecima...a znate ko je bacio granatu na markale, pa muslimani to se zna, a ti lijepo nastavi da gazis svoj narod,, zbog takvih kao sto si ti imamo ovakav rejting, hehhehhe, budalo i da, odjebacu zauvijek!!!!!
In January 2004, prosecutors in the trial against Stanislav Galić, a Serb general in the siege of Sarajevo, introduced into evidence a report including the testimony of ammunition expert Berko Zečević. Working with two colleagues, Zečević's investigation revealed a total of six possible locations from which the shell in the first Markale massacre could have been fired, of which five were under VRS and one under ARBiH control. The ARBiH site in question was visible to UNPROFOR observers at the time, who reported that no shell was fired from that position. Zečević further reported that certain components of the projectile could only have been produced in one of two places, both of which were under the control of the Army of Republika Srpska. The court would eventually find Galić guilty beyond reasonable doubt of all five shellings prosecutors had charged him with, including Markale. Although widely reported by the international media, the Helsinki Committee for Human Rights noted that the verdict was ignored in Serbia itself.[4]
David Harland, former head of UN Civil Affairs in Bosnia, claimed at the trial of General Dragomir Milošević in ICTY that he was responsible for the creation of the myth that UNPROFOR was unable to determine who had fired the mortar shells that caused the Markale 2 massacre. The myth that has survived for more than ten years, Harland said was created because of a “neutral statement” made by General Rupert Smith, the UNPROFOR commander
pici wrote:Prpa.ba wrote:Milenice, ako se nastavis tako ponasati bacicemo te lavovima.
a nemamo više lavova u piJonirskoj.....imamo magare,morel njemu da baČimo