65 markica, imo ih i 2004te kuke, nosao ih do sredine 2007me i prodo haveru za 50 markica.
Neunistive.
Puma darby trail racer <3
PoslaTo dimnim signalima sa stabla jagode
Moderator: anex

Nije druze do djona, djonovi su svugdje isti, ekonomska isplativost razlicitih smjesa djonova za razlicita trzista nema smisla nikako.channel10 wrote:Da se nadovezem na ovo. Pazi se na mokroj podlozi jer su jako klizave. Patike ko patike su lijepe i udobne, ali im je mana sto im je haman potvrd dzon (guma na dzonu pa su zbog toga klizave). Eh sad da li je to sto su jednostavno takve patike ili sto su mozda radjene za nase trziste, pa su malo tvrdje.KB9 wrote:te patike imaju jednu losu stranu a to je da im se djon brzo odlijepi![]()
nadam se da ces imat srece i nanosat ih
Ne bih da mnogima prisjedam na muku (a mozda i ja grijesim), ali patike koje se kod nas prodaju nisu ni blizu istim patikama koje se prodaju vani. Igrom slucaja imam 3-4 para patika koje su kupljene u USA i udobnost tih patika i ovih kod nas nisu ni blizu. Cak sam nedavno pitao prodavacicu u jednoj od Sportvision radnji da li su im patike original (od sve one muke). Kod nas sam probao 3-4 para patika u GMS-u i Sportvisionu i ja ruku dajem da nisu original. Imaju dzon do negdje pocetka prstiju i onda na onom prelazu, pa do vrha patika kao da fali pola dzona (mislim na debljinu istog). Sve su nekako tvrde, od onih dzepica oko zgloba pa do cjelokupnog materijala patika.
Peru se, nema govora, gdje nadje beton i patike????!!!![emoji3]Njanjavi wrote:Jel vi fakat niste svjesni tih mucki na ovom podrucju il me zajebavate???
Pa jel ima iko iz Zenice ovde da posvjedoci o nekvaliteti tih radova samo u Zenici, za druge gradove da ne pricamo.
Ne budite smjesni ljudi dragi, u tim stvarima se strasne pare peru ccc
kokuz_sa wrote:
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21
Intersport..TDK-90 wrote:Pozz![]()
Gdje i koliko novca ?![]()
kokuz_sa wrote:
Cijena ovog modela u Intersportu je uvijek bila 299 KM. Sad imaju na ovaj model popust od 30%. Imam iste samo crvene i kupio ih prošle godine u BBI na trećem spratu i platio ih 231 KM, jer je bilo 20% popusta. Da dodam da su goretex. Odlične su i pravo udobne. Ja ih isključivo koristim za planinarenja i hodanja po brdima.kokuz_sa wrote:Intersport..TDK-90 wrote:Pozz![]()
kokuz_sa wrote:
Mislim 341 ili 349KM da su bile
Eh to su ona doba kad su se stancale kozne pume tx-3.walk_M-A-N wrote:Jedne Pume sam nosio 15 godina, prvo šetnja i izleti pa trčanje i fudbal, na kraju vikend radovi. Isplatile se i upravo raspale.
Sada imam i neke Nike, valjda 030305, koje su nakon godinu, dvije i malo korištenja u raspadu, đon se odlijepio.
Trebaju mi tene, pa ili Pume ili neke jeftine, Nike nikada. Žao mi ljudi koji bacaju stotine na ono što košta 20 da se napravi.

Jebem li ga moram racun trazit..sad me zadevera jesul dobro naplatili...haman da sam 100% sigurran da su preko 300 bile..Better Man wrote:Cijena ovog modela u Intersportu je uvijek bila 299 KM. Sad imaju na ovaj model popust od 30%. Imam iste samo crvene i kupio ih prošle godine u BBI na trećem spratu i platio ih 231 KM, jer je bilo 20% popusta. Da dodam da su goretex. Odlične su i pravo udobne. Ja ih isključivo koristim za planinarenja i hodanja po brdima.kokuz_sa wrote:Intersport..TDK-90 wrote:Pozz![]()
Moje Pume su bile bijele sa crvenim i plavim detaljima, pojma nemam koji model, ali kožne da.Njanjavi wrote:Eh to su ona doba kad su se stancale kozne pume tx-3.walk_M-A-N wrote:Jedne Pume sam nosio 15 godina, prvo šetnja i izleti pa trčanje i fudbal, na kraju vikend radovi. Isplatile se i upravo raspale.
Sada imam i neke Nike, valjda 030305, koje su nakon godinu, dvije i malo korištenja u raspadu, đon se odlijepio.
Trebaju mi tene, pa ili Pume ili neke jeftine, Nike nikada. Žao mi ljudi koji bacaju stotine na ono što košta 20 da se napravi.
Imao sam isti slucaj, tamnoplava koza, bjeli waffle i djon boje gume, zuti znak.
Nepoderive doslovno, nosao ih ni sam ne znam broj godina, na kraju ih ponjeo na baustelu u dubrovnik, i ostanu mi dole.
Imam osjecaj da sam ih vratio kuci i dan danas bi ih mogao barem oko kuce nosat.
Ako ko naleti slucajno na koznjake tx-3, ni slucajno propustit, patike za cjeli zivot.
Mada ih zadnjih godina ne stancaju od koze, samo sintetika i djelovi brusene koze.
Imas i sad jako dobrih puma modela al jbga kao i sve marke odustalo se od prave koze decenijama vec zbog pete i slicnih sranja. Ja iskreno neam zamjerke ni na platnene od pume, vec vise od 5 godina nosam konstantno yugorun model od njih a ni packe nigdje, nit se djon pretjerano izlizao. Puma pejgamber djamijemwalk_M-A-N wrote:Moje Pume su bile bijele sa crvenim i plavim detaljima, pojma nemam koji model, ali kožne da.Njanjavi wrote:Eh to su ona doba kad su se stancale kozne pume tx-3.walk_M-A-N wrote:Jedne Pume sam nosio 15 godina, prvo šetnja i izleti pa trčanje i fudbal, na kraju vikend radovi. Isplatile se i upravo raspale.
Imao sam isti slucaj, tamnoplava koza, bjeli waffle i djon boje gume, zuti znak.
Nepoderive doslovno, nosao ih ni sam ne znam broj godina, na kraju ih ponjeo na baustelu u dubrovnik, i ostanu mi dole.
Imam osjecaj da sam ih vratio kuci i dan danas bi ih mogao barem oko kuce nosat.
Ako ko naleti slucajno na koznjake tx-3, ni slucajno propustit, patike za cjeli zivot.
Mada ih zadnjih godina ne stancaju od koze, samo sintetika i djelovi brusene koze.
Pa ne mogu vjerovati da se takve ne mogu kupiti?
Vidim da sada imaju neke super lagane, kažu udobne, ne sumnjam, ali mislim da je to kratkog vijeka.
Btw, da nisu slucajno bile ove u pitanju?walk_M-A-N wrote: Moje Pume su bile bijele sa crvenim i plavim detaljima, pojma nemam koji model, ali kožne da.
Vidim da sada imaju neke super lagane, kažu udobne, ne sumnjam, ali mislim da je to kratkog vijeka.

Cijena ovog modela u Intersportu je uvijek bila 299 KM. Sad imaju na ovaj model popust od 30%. Imam iste samo crvene i kupio ih prošle godine u BBI na trećem spratu i platio ih 231 KM, jer je bilo 20% popusta. Da dodam da su goretex. Odlične su i pravo udobne. Ja ih isključivo koristim za planinarenja i hodanja po brdima.[/quote]Better Man wrote:Intersport..kokuz_sa wrote:Pozz![]()
kokuz_sa wrote:

To je puma tennis tena, dugo sam imao jedne, nepoderiveNjanjavi wrote:Btw, da nisu slucajno bile ove u pitanju?walk_M-A-N wrote: Moje Pume su bile bijele sa crvenim i plavim detaljima, pojma nemam koji model, ali kožne da.