ZOBENI wrote:amar1994 wrote:Dati 30 hiljada KM za tolike km je budalastina , toliko od mene![]()
To iskustvo neka kolegi bude skola za u buduce.To je ono sto sam ja govorio da je suplja prica kako su u europi super ceste i da se manje habaju auta voznjom po autoputu , a vise km , jebo te i krajnica i kugla kad ode masina/turbina
![]()
Ovo za gume , kakve veze ima njihova cijena , sta vi mislite da ce preprodavac da stavi nov michelin prije prodaje![]()
![]()
![]()
Jos jedno pitanje , sto se kupvao taj 2.2 , sto nije 2.0hdi , ne kontam skupo 1600KM za gume , zasto kupiti takav auto ako se nema za gume
![]()
A za garanciju je vise puta receno da nije dobra ni za guzicu obrisat , hrapav papir
Gledaj lutke 2.0hdi, https://www.olx.ba/artikal/20040959/pez ... muzna-2-0/ , davat sverceru 30kKM za djubre meni ne ulazi u glavu nikako, al jbga daj kozu , daj automatik , daj led/xenon, daj 900ks , daj 22" felge .........
Nigdje nisam napisao da nema para za gume i da je skupo, nego das 30 milja i odmah nove gume moras kupiti...nakon 2 mjeseca ponovo nove ljetne je kupio. Auta su im preskupa i ne vrijede tih para, da ne pricam ako ti nesto fali da skinu sa drugog auta.
Pa kazem ti , njem use ne ispalti nove gume da stavlja