Ocjenu možeš dati i ti, zašto ne, mada se moraš zadovoljiti jedinicommedjutim wrote:Zelim da vam kazem da ne gledate film Criminal. Ovakvo smece od filma dugo nisam gledao. Ne znam samo kako je jebeno moguce da sa ovakvom glumackom ekipom napravis tako glup i debilan film. Preznojio sam se 15 puta za nekih 40 minuta koliko sam gledao ovaj film. Kevin Costner tako losu ulogu ima, tako je lose nosi, da sam mislio da cu povratiti. Ne pamtim kad mi se desilo da ugasim film nakon 40 min i da ga instant izbrisem sa hard diska, doslo mi svega mi da reinstaliram windows da slucajno ne ostane ni fajlic od ovog smeca. Da mogu dati ocjenu ovom filmu dao bih -800 na Imdb-u.
Što se ovog filma tiče, nisam ga gledao a imao sam namjeru. Sad kad vidim da sve najgore o njemu pišeš nisam siguran da želim pogledati film međutim nije mi jasno zašto onda je film jako popularan na torrentima, skida se ko lud i generalno mu ocjene nisu loše, mislim oko 6... U svakakom slučaju, pogledat ću pa kako god, valjda mi neće ništa biti