Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tito_i_Partija wrote:Krampa je mozda grub izraz, al' Vedo jeste bio drama los jedno vrijeme. To je cinjenica, i pricati o tome nije nista lose, jednostavno je tada bilo tako. Isto k'o i skoro sa Hajrovicem. Mozda je bilo do njega, mozda do okoline, saigraca, atmosfere u klubu, ko zna cega.
Al' drago mi je da je se to promijenilo i da sad trpa gdje god stigne.
Kako ga je bilo krenulo da nije bilo one povrede pitanje je gdje bi Vedo zavrsio ali sigurno u jednom od velikana europskog fudbal.Red,rad i disciplina je Vedina odlika i zato je tu gdje je.Licno meni najdrazi BiH reprezentativac i kao igrac i kao covjek.Sretno Vedo majstore
- Dobio kćerku.
- Zabio dva gola HSV-u.
- Prvo mjesto na listi strijelaca ove sezone.
- Postao najkorisniji igrač dosadašnjeg dijela sezone sa 5 golova i 2 asistencije.
- Postao najbolji bh. strijelac u historiji Bundeslige, prestigao Barbareza.
- Postao 7. najbolji strani strijelac u historiji lige.
Ime mu je Vedo,plavooki bombarder ..........
Vedad Ibisevic,najdrazi igrac sto je ikada zaigrao za reprezntaciju.
- Dobio kćerku.
- Zabio dva gola HSV-u.
- Prvo mjesto na listi strijelaca ove sezone.
- Postao najkorisniji igrač dosadašnjeg dijela sezone sa 5 golova i 2 asistencije.
- Postao najbolji bh. strijelac u historiji Bundeslige, prestigao Barbareza.
- Postao 7. najbolji strani strijelac u historiji lige.
Ibisevicu fali jos 3 do stotog gola u BL.
Last edited by jeza u ledja on 03/10/2016 17:46, edited 1 time in total.
Biće šteta ako Meša odluči igrati samo sa Edinom,jer ovakav Vedo usudit ću se reći može više od Edina.
Dobro mu ide u Herti,dobio kćerku ne moze bolje.
MOSALJOZE wrote:Biće šteta ako Meša odluči igrati samo sa Edinom,jer ovakav Vedo usudit ću se reći može više od Edina.
Dobro mu ide u Herti,dobio kćerku ne moze bolje.
slazem se nek proba , sta fali mozda se rizik isplati , ako onaj zuco iz manc citya ne bude igrao mogli bi se mi s njima nositi lakse neg proslu tekmu iako smo poveli 0-1.Ja bih rizikovao sa dva napadaca pa sta bude, I ako izgubimo borili smo se I htjeli smo zabiti golova.
Vedo i Edin evo dokazuju da su masine za davanje golova sto znaci da u reprezentaciji treba samo neko ko ce im znati dati prvovremeno lopte i nema zime. Inace bravo Vedo majstore....samo deri
hrasno38 wrote:Vedo i Edin evo dokazuju da su masine za davanje golova sto znaci da u reprezentaciji treba samo neko ko ce im znati dati prvovremeno lopte i nema zime. Inace bravo Vedo majstore....samo deri
i to bi trebao da bude taj famozni Miralem,medjutim,kad ga protivnik zatvori mi nemamo alternativu
hrasno38 wrote:Vedo i Edin evo dokazuju da su masine za davanje golova sto znaci da u reprezentaciji treba samo neko ko ce im znati dati prvovremeno lopte i nema zime. Inace bravo Vedo majstore....samo deri
i to bi trebao da bude taj famozni Miralem,medjutim,kad ga protivnik zatvori mi nemamo alternativu
Za mene to u ovom trenutku nije Miralem niti je bio dok je igro Miske....za mene to sad treba da radi Tono Susic jer jedini ima sluha i talenta za davanja ludih lopti. Naravno i Pjanic zna poslati fantasticnu loptu ali kad ga stavis recimo u ravan sa Misketom to je jedna velika nula.