Moderator: _BataZiv_0809
Kako? Ne kontam...moskri_loco_pajdoman wrote:Što se tiče prevoda, BS Player je majka za to. 99% filmova i serija ima prevod.
Skini BS Player i instaliraj, pokreni seriju(film) i automatski ti izbaci da skineš prevode. Imat ćeš u ćošku da namjestiš na kojem jeziku da bude prevod.newklear wrote:Kako? Ne kontam...moskri_loco_pajdoman wrote:Što se tiče prevoda, BS Player je majka za to. 99% filmova i serija ima prevod.
jesi probao ovdje ???newklear wrote:Može li se negdje naći prevod za 1.sezonu Revenge da je sve u jednom .rar, da ne moram posebno skidati sa podnapisi.net?
bravo, hvala... podnapisi su katastrofa....javelin wrote:jesi probao ovdje ???newklear wrote:Može li se negdje naći prevod za 1.sezonu Revenge da je sve u jednom .rar, da ne moram posebno skidati sa podnapisi.net?
http://www.prijevodi-online.org/serije/ ... 42/revenge
nije u jednom fajlu ali je ok![]()
![]()
inace puno bolja stranica od podnapisi.net i njihovog (malo je reci imbecilnog) search engine-a
Piše da nema prevoda za Revenge.. u svakom slučaju hvala na objašnjenju, nisam za ovo znao prije. jesam za bs player ali da ima prevod nisam...moskri_loco_pajdoman wrote:Skini BS Player i instaliraj, pokreni seriju(film) i automatski ti izbaci da skineš prevode. Imat ćeš u ćošku da namjestiš na kojem jeziku da bude prevod.newklear wrote:Kako? Ne kontam...moskri_loco_pajdoman wrote:Što se tiče prevoda, BS Player je majka za to. 99% filmova i serija ima prevod.
Prijevodi-online je specijalizovana stranica samo za serije, pa nije ni čudo što je boljanewklear wrote:bravo, hvala... podnapisi su katastrofa....javelin wrote:jesi probao ovdje ???newklear wrote:Može li se negdje naći prevod za 1.sezonu Revenge da je sve u jednom .rar, da ne moram posebno skidati sa podnapisi.net?
http://www.prijevodi-online.org/serije/ ... 42/revenge
nije u jednom fajlu ali je ok![]()
![]()
inace puno bolja stranica od podnapisi.net i njihovog (malo je reci imbecilnog) search engine-a
GoodTaste wrote:Suits me podsjeca malo na White collar
I kod jedne i kod druge jedan lik je prevarant pa ga drugi uzme pod svoje.
suits, slična situacijaduplanula wrote: Nikada cuo, skinuo, "pojeo" prvu sezonu preko vikenda. Tonbe
![]()
sjever76 wrote:obavezno pogledaj californication neces se pokajati.postoje dvije sezone sa po 12 epizoda koje traju oko 30 min pa nije problem ni za skinuti sa neta.Op3r4t0r wrote:Dexter prelazi u prvi plan za gledanje
Zna li ko kakvu dobru komediju, nesto u fazonu Friends-a?
ja sam pogledao milion serija ali sto sam se na ovoj ismijao nisam nigdje.
nisam bas mislio na to al et ...Saian wrote:GoodTaste wrote:Suits me podsjeca malo na White collar
nisam cuo odavno bolji eufemizam za advokata
white collar je odlicna serija ... jedna od rijetkih krimi-drama gdje nema krvi do koljena. Cisto da vas obavijestim da je pocela 4 sezona jedna epizoda je izasla (utorkom izlazi)GoodTaste wrote:nisam bas mislio na to al et ...Saian wrote:GoodTaste wrote:Suits me podsjeca malo na White collar
nisam cuo odavno bolji eufemizam za advokata
mislio sam da su radnje u serijama dosta slicne, samo sa drugom tematikom.
WHITE COLLAR
Agent FBI-ja Peter Burke i vješti prevarant, krivotvoritelj i lopov Neal Caffrey godinama su se igrali mačke i miša sve dok jednog dana Burke nije ulovio Caffreyja i strpao ga u zatvor na četiri godine. Samo nekoliko mjeseci prije isteka kazne Caffrey bježi iz zatvora kako bi pronašao svoju bivšu djevojku Kate. Burke ga opet ulovi, no ovaj put mu ponudi izbor: vraćanje u zatvor ili pomaganje FBI-ju u hvatanju kriminalaca...
SUITS
Mike Ross je briljantni no lijeni student fotografskog pamćenja i britka jezika koji odustaje od fakulteta. Dolazi u New York gdje ga zapošljava poznati odvjetnički ured iako nema diplomu. Tu pokazuje sav svoj talent za pravo...
U obe serije imas dvojicu prevaranata/lopova koji su izuzetno snalazljivi/pametni i obojica rade za drugog, koji ih zaposli/uhapsi. Na te slicnosti sam mislio.![]()
Naravno, ko moze Suits neka pogleda i White Collar, moglo bi mu se svidjeti.

Probaj ici desni klik na video, Titlovi > check for subtitles online > all pa chekiras hrvatski, bosanski, srpski, engleski, koje zelis.newklear wrote:Piše da nema prevoda za Revenge.. u svakom slučaju hvala na objašnjenju, nisam za ovo znao prije. jesam za bs player ali da ima prevod nisam...moskri_loco_pajdoman wrote:Skini BS Player i instaliraj, pokreni seriju(film) i automatski ti izbaci da skineš prevode. Imat ćeš u ćošku da namjestiš na kojem jeziku da bude prevod.newklear wrote:
Kako? Ne kontam...