Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav svima !
Treba mi 12 (pustinjska avantura)
Ako neko ima, nek' se javi..
Ja imam duple: 5, 6, 18, 20, 24, 26, 27, 28. Ako nekome treba 9, neka me saceka do subote jer cu je tada vjerovatno dobiti
Skupljamo dva (za sada) postera Pustinjska avantura. Na jednom mi fali samo 19. Za 19 dajem duple 2 i 21. Bio bih jako zahvalan da se neko javi sto prije, pa da se polako krene sa stanjem za drugi poster. Hvala!
Imam par pitanja, mozda ste ranije pisali ali ima puno strana pa da sve ne citam. Interesuje me jeli se na onu zadnju stranu sa brojevima moraju lijepiti samo oni brojevi sa slicica koje dobijete u pakticu cokolada, sa onih "animiranih" ili mogu sa svih slicica? Drugo pitanje je da li je iko od vas do sada dobio taj poklon paket slatkisa?
Imam par pitanja, mozda ste ranije pisali ali ima puno strana pa da sve ne citam. Interesuje me jeli se na onu zadnju stranu sa brojevima moraju lijepiti samo oni brojevi sa slicica koje dobijete u pakticu cokolada, sa onih "animiranih" ili mogu sa svih slicica? Drugo pitanje je da li je iko od vas do sada dobio taj poklon paket slatkisa?
Hvala.
1. Na koji album misliš?? Životinjsko carstvo ili pustinjska avantura???
2. Mi smo dobili poklon paket poslije skupljenog (i izljepljenog nas zadnju stranu albuma) životinskog carstva. Došla je kartonska aktovka sa slatkišima unutra. Ništa specijalno ali djeci je bilo zanimljivo. Tako da skupljamo evo još jedan .... i malo na fali