Kumerle wrote:Dokaz da je Chelsea umjetni klub sa instant navijacima je iznad on slavi pobjedu nakon ociglednog gola iz ofsajda ali djaba sve nece titulu osvojiti povremeni premijerligas Chelski.
isto Pitari
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kumerle wrote:Dokaz da je Chelsea umjetni klub sa instant navijacima je iznad on slavi pobjedu nakon ociglednog gola iz ofsajda ali djaba sve nece titulu osvojiti povremeni premijerligas Chelski.
Davno ja tebi rekoh da si naporan kao trudna ženaKumerle wrote:Dokaz da je Chelsea umjetni klub sa instant navijacima je iznad on slavi pobjedu nakon ociglednog gola iz ofsajda ali djaba sve nece titulu osvojiti povremeni premijerligas Chelski.

Dobro je s tom pricom ,smiri malo doživljajAve, Nijaz! wrote:Ja sam gay i zaljubljen sam u Bendya!
Bendy nam spasava sezonu vec drugi put, a i protiv Barce je imao dvije asistencije.LSD wrote: Dobro je s tom pricom ,smiri malo doživljaj...zabi ga tvoj ljubimac lobanjom u 94 minuti.
Vela i Eduardo sikter iz Arsenala... vracajte se Dinamo i u Mexico pa tamo igrajte picigena, povedite i Denilsona sa sobom.
Što Tottenham ima lagan rasporedzlaataan wrote:Chelsea 74
Manchester Utd. 72
Arsenal 71
Jo 5 kola, biće neizvjesno.
Svi igraju protiv Tottenhama