Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JohnnyS wrote:Go John!!!!!
ovo ja samo da malo zakuham među vama demokratima, u principu je** mi se ko dobije, moj Crnac favorit je u nedjelju pobijedio na VN Brazila
Al' volim ovake napete izbore, pogotovo kad nisu u nas
U nedjelju na VN Brazila je pobijedio Massa...
Stipu to, zna se ko je na kraju slavio. Kažu da je Massa ostvario Pirovu pobjedu. Ma Pirova pobjeda je kad ti žena kažeš da najbolje je*eš u cijelom gradu
Aj dosta sam off-topičario
Sta je sad ovo, rezultati se mjenjaju : yahoo javlja da McCain prelazi u vodjstvo (1 procenat), huffingtonpost obratno, demokrati izjavljuju da su potpuno sigurni u pobjedu...evo i po cnnu mccain prelazi u vodjstvo
Last edited by dallton on 05/11/2008 01:15, edited 1 time in total.
uuuu, Sestro po dusi i muzickom opredjeljenju, , i Al Gore je dobio izbore, pa sta bi ... nista ne vjerujem dok ga ne vidim s rukom na Bibliji kako daje zakletvu!
..vise ja vjerujem svojoj intuiciji nego i jednoj Bibliji i svetoj knjizi na ovom dunjaluku eto ako ureknem da je Huso Obama Barak pobjednik americkih predsjednickih izbora 2008 godine, dajem ti casnu rijec da se vise nikad necu javljati na podforum Religija ! So God is my witness !
cyprus wrote:Ma pun mi q više i McCaina i Obame. Mislim, da se razumje glasao bih za Obamu, ali ova euforija oko vjerovatne njegove pobjede stvarno mi ide na živce. Ko da će sve biti bajno i sjajno nakon njegove pobjede...
ama sto ste dosadni sa komentarisanjem "Ko da će sve biti bajno i sjajno nakon njegove pobjede"
cyprus wrote:Ma pun mi q više i McCaina i Obame. Mislim, da se razumje glasao bih za Obamu, ali ova euforija oko vjerovatne njegove pobjede stvarno mi ide na živce. Ko da će sve biti bajno i sjajno nakon njegove pobjede...
ama sto ste dosadni sa komentarisanjem "Ko da će sve biti bajno i sjajno nakon njegove pobjede"
Pa tako nekako nama u BiH(ako sam dobro skontao ti zivis u USA,a ako grijesim ne zamjeri ) i predstavljaju ove izbore-odlazak mrskog nam Busha,propast jos mrzheg McCaina i dolazak Huse Obame na vlast!
Jest, vala, ko da je bilo ko i vjerovao da ce pobjedom Obame poceti teci med i mlijeko. Znamo da nece, ali ce nam biti bar psihicki lakse ako Obama pobjedi.
Pa tako nekako nama u BiH(ako sam dobro skontao ti zivis u USA,a ako grijesim ne zamjeri ) i predstavljaju ove izbore-odlazak mrskog nam Busha,propast jos mrzheg McCaina i dolazak Huse Obame na vlast!
u principu je tavno,nesto mora biti polazna tacka,ali ako se tako desi,to ce biti dug period ekonomskog i politickog oporavka drzave