Bellydancesuperstar wrote:kolobok wrote:male_okice wrote:
Antibebi pilule NE DOVODE DO RAKA GRLICA MATERICA ONE GA CAK SRJECAVAJU! nemoj siriti dezinformacije!
Nisam ja ništa govorio o raku grlića maternice, nego o tome da malo ljudi razmišlja o tome na kojem principu djeluje kontracepcijsko sredstvo koje koriste i da mnoga sredstva poput pilula ili spirale djeluju upravo na principu da unište zametak ako dođe do začeća.
Upravo tako. Piti pilulu ili ići na abortus je isto.
druga stvar, pa valjda spolno aktivna žena može procijeniti kad su joj plodni dani? Nije potrebno čak ni to brojanje dana, nego nekakvi mali bolovi, vlažnost područja, rastezljivost sluzi, izrazita želja za sexom

. Svršavaj unutra kad nisu, kad jesu NEMOJ ni pod koju cijenu i to je to. S tim da bih napomenula da je bolje svršavati pred menstruaciju nego nakon.
Ok, ako nije ozbiljna veza - u tom slučaju mislim da je bolji kondom i ne svršavanje, ali ako je ozbiljna veza ne vidim problem.
Abortus nije kontracepcija nego ubojstvo vlastitog djeteta i to je činjenica.
Onaj tko nije u stanju prihvatiti rizik djeteta, taj se ne treba uopće sexati. Nijedna kontracepcija nije 100% sigurna, pa čak ni abortus.
Zato ženite se, udajte se i rizik neće biti toliko strašan.
uh što volim kad ovi iz 19. vijeka krenu da popuju ženama kako će da sprovode kontracepciju. nema svaka žena savršen ciklus od 28 dana pa da ti je ovulacija tačna do u bobu, nekad ovulacija kasni par dana, nekad urani, al haj, nek se ljudi prave pametni, uvijek mi je zanimljivo. ako je po tebi pilula abortus, e onda vala mora ti biti i korištenje kondoma abortus, jer pobogu, spriječava se ulaz spermatozoidima u maternicu! to nije prirodno!! bla bla bla....

pusti narod da se seksaju bez briga o trudnoći, svi su tada manje nadrkani. ^^
inače koristim yaz par mjeseci, i nemam nikakvih problema. koža mi se potpuno očistila, dlačice na nogama gotovo da ne rastu, menstruacija je tačno gotovo do u sat a bolne grčeve koje sam nekad imala više nemam, tako da planiram nastaviti ovako još sigurno par mjeseci.
a imam i jedno pitanje, čisto da vidim da li se ikome ovo desilo... na papa testu se prikazala jaka citoliza i doktorica mi je rekla da se vide "upalne promjene" i da se to treba liječiti. ja sam se malo prepala, međutim ona je rekla da ako je bilo kakva blaža infekcija da se može lako izliječiti i da se ne brinem. čitavo ovo vrijeme ja nisam imala bilokakve simptome infekcije. nakon testiranja i potrošenih 200km, nalazi su bili sasvim uredni. -.- blago rečeno da sam popizdila, ali eto....