FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Bušman
#2801 Re: FC Barcelona
Ono u subotu je bilo totalno drugacije od svega sto sam vidio (mislim na taktiku). Mijenjala se taktika prilicno posljednjih nekoliko godina. Barcelona je recimo 2004. igrala 4-4-1-1 i tad je po mom misljenji bila najjaca za vrijeme Rijkaarda iako nista nisu osvojili. A da ne spominjem varijacije taktike 4-3-3 koju inace koriste.
Barcelona je najbolji tim u zadnjih 20ak godina prema IFFHSu, sigurno ne bez razloga, a to je prilicno dugacak period.
Barcelona je najbolji tim u zadnjih 20ak godina prema IFFHSu, sigurno ne bez razloga, a to je prilicno dugacak period.
-
Fordas
#2802 Re: FC Barcelona
Ma nema dileme da je ova Barca mnogo jaca od svih dosadasnjih, jedino sto ljude vara konstitucija igraca gdje se prosjek visine krece oko 1,65 cm pa djeluju kao prava djecica na terenu 
- Charuga
- Globalni moderator
#2803 Re: FC Barcelona
Ne mogu se sjetiti ko je u pitanju ali dobro znam da me je jedan forumas jos u mjesecu januaru ubjedjivao kako je forma Barse u silaznoj putanji i da ne mogu drzati isti tempo igre kao i da nece izdrzati u trci za prvaka Primere i osvajaca LP-a. Dodje mjesec april a oni su tu gdje jesu .. 
-
sumirprimus
#2804 Re: FC Barcelona
"Juce je na trogirski aerodrom Resnik sletio brat trenera Barcelone Josepa Guardiole, Pere, koji će u idućim danima pokušati dogovoriti sve uvjete gostovanja katalonskog kluba na Poljudu za jubilarni stoti rođendan Bijelih."
Ohoooo eto barse na kucnom pragu
-
sumirprimus
#2805 Re: FC Barcelona
Idemo dalje 
Next match
Competition: League
Home team: FC Barcelona FC Barcelona
Visiting team: Deportivo Deportivo
Date: 14-04-10 Time: 22:00
Stadium: Camp Nou
Znaci sutra tekma
Next match
Competition: League
Home team: FC Barcelona FC Barcelona
Visiting team: Deportivo Deportivo
Date: 14-04-10 Time: 22:00
Stadium: Camp Nou
Znaci sutra tekma
- Charuga
- Globalni moderator
#2806 Re: FC Barcelona
Jedinstvena prilika da se sa malo para pogleda Barsa uzivo ..sumirprimus wrote:"Juce je na trogirski aerodrom Resnik sletio brat trenera Barcelone Josepa Guardiole, Pere, koji će u idućim danima pokušati dogovoriti sve uvjete gostovanja katalonskog kluba na Poljudu za jubilarni stoti rođendan Bijelih."
-
sumirprimus
#2807 Re: FC Barcelona
Ako dogovore bila bi grehota propustit ih ovako blizu... 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2808 Re: FC Barcelona
Pogledacete klinac, pa ne prima Poljud 1.000.000,00 dusa, sta vi mislite kako doci do karata 
-
sumirprimus
#2809 Re: FC Barcelona
Drug ko i sve u zivotu,ŠtelomTomahawk11 wrote:Pogledacete klinac, pa ne prima Poljud 1.000.000,00 dusa, sta vi mislite kako doci do karata
- Charuga
- Globalni moderator
#2810 Re: FC Barcelona
Ti se brini kako da pogledas Reala a mi cemo za karte na Poljudu ..Tomahawk11 wrote:Pogledacete klinac, pa ne prima Poljud 1.000.000,00 dusa, sta vi mislite kako doci do karata
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2811 Re: FC Barcelona
Pogled'oPlavih_11 wrote:Ti se brini kako da pogledas Reala a mi cemo za karte na Poljudu ..Tomahawk11 wrote:Pogledacete klinac, pa ne prima Poljud 1.000.000,00 dusa, sta vi mislite kako doci do karata
Ne, ozbiljno, fora bi bilo otici ako Barca dolazi na Poljud, ali em 100. godisnjica Hajduka, em dolazi Barca, pa te bi karte pukle prije nego bi i izasle u prodaju, e onda od preprodavaca bi se moglo uzeti, ali po kojoj cijeni
- ultima_palabra
#2812 Re: FC Barcelona
Ma ja, ali koliko karata dobiju sponzori i političari i slične fele? E od tih ljudi mnoge ne zanima fudbal, pa ako znaš nekoga završio si posaoTomahawk11 wrote:Pogled'oPlavih_11 wrote:Ti se brini kako da pogledas Reala a mi cemo za karte na Poljudu ..Tomahawk11 wrote:Pogledacete klinac, pa ne prima Poljud 1.000.000,00 dusa, sta vi mislite kako doci do karata, pa se ne brinem i to na Bernabeu.
Ne, ozbiljno, fora bi bilo otici ako Barca dolazi na Poljud, ali em 100. godisnjica Hajduka, em dolazi Barca, pa te bi karte pukle prije nego bi i izasle u prodaju, e onda od preprodavaca bi se moglo uzeti, ali po kojoj cijeni
Jedina tekma gdje je stvarno bilo nemoguće naći karte je Partizan-Madrid u CL 2003... ustvari moglo se, ali moralo se kupiti karte za sve 3 tekme u grupi, za što nisam bio zainteresovan
-
Fordas
#2813 Re: FC Barcelona
Kad se sjetim da je seljadija iz Kantona upropastila Laportinu posjetu Sarajevu prije nekoliko godina. Tad je bila incijativa da se organizira i humanitarna utakmica Barcelone na Kosevusumirprimus wrote:"Juce je na trogirski aerodrom Resnik sletio brat trenera Barcelone Josepa Guardiole, Pere, koji će u idućim danima pokušati dogovoriti sve uvjete gostovanja katalonskog kluba na Poljudu za jubilarni stoti rođendan Bijelih."
-
sumirprimus
#2814 Re: FC Barcelona
Eh eh,sjecam se i ja toga,haha i prije ja zavrsi u barsi nego barsa kod nasFordas wrote:Kad se sjetim da je seljadija iz Kantona upropastila Laportinu posjetu Sarajevu prije nekoliko godina. Tad je bila incijativa da se organizira i humanitarna utakmica Barcelone na Kosevusumirprimus wrote:"Juce je na trogirski aerodrom Resnik sletio brat trenera Barcelone Josepa Guardiole, Pere, koji će u idućim danima pokušati dogovoriti sve uvjete gostovanja katalonskog kluba na Poljudu za jubilarni stoti rođendan Bijelih."
"Espanyol versus Barcelona and Real Madrid against Valencia are the principal encounters of matchday 33 that will not be played if the players carry out their strike threat..."
Ohoooo evo potencijalnog odmora pred susret s interom...
u strajk,u strajk svi u strajk
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2815 Re: FC Barcelona
To je samo jedan od primjera sta su sve sposobni upropastiti. Zato, sport zdra'o, kultura zdra'o, hebo to, dovoljni smo sami sebiFordas wrote:Kad se sjetim da je seljadija iz Kantona upropastila Laportinu posjetu Sarajevu prije nekoliko godina. Tad je bila incijativa da se organizira i humanitarna utakmica Barcelone na Kosevusumirprimus wrote:"Juce je na trogirski aerodrom Resnik sletio brat trenera Barcelone Josepa Guardiole, Pere, koji će u idućim danima pokušati dogovoriti sve uvjete gostovanja katalonskog kluba na Poljudu za jubilarni stoti rođendan Bijelih."
Sta ce Barcelona dolaziti u Sarajevo, imamo mi Pofalicki, Saobracajac, Famos i sl.
- ultima_palabra
#2816 Re: FC Barcelona
Izgleda ozbiljno zasad, ali uzevši u obzir da ide Svjetsko i da nema termina u koje se može uglaviti to kolo, mislim da će se riješiti ta situacija, možda i Vlada posegne u seharusumirprimus wrote:"Espanyol versus Barcelona and Real Madrid against Valencia are the principal encounters of matchday 33 that will not be played if the players carry out their strike threat..."
Ohoooo evo potencijalnog odmora pred susret s interom...
u strajk,u strajk svi u strajk
Iniesta out mjesec dana, piše Marca...možda je ipak bila greška ono igranje u Rimu
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#2817 Re: FC Barcelona
Kako su upropastili Laportinu posjetu i samim time mogucu utakmicu Barce na Koshevu?sumirprimus wrote:Eh eh,sjecam se i ja toga,haha i prije ja zavrsi u barsi nego barsa kod nasFordas wrote:Kad se sjetim da je seljadija iz Kantona upropastila Laportinu posjetu Sarajevu prije nekoliko godina. Tad je bila incijativa da se organizira i humanitarna utakmica Barcelone na Kosevusumirprimus wrote:"Juce je na trogirski aerodrom Resnik sletio brat trenera Barcelone Josepa Guardiole, Pere, koji će u idućim danima pokušati dogovoriti sve uvjete gostovanja katalonskog kluba na Poljudu za jubilarni stoti rođendan Bijelih."
Ohoooo eto barse na kucnom pragu![]()
:
-
sumirprimus
#2818 Re: FC Barcelona
Ja mislim,ne sjecam se tacno sad koje godine 2000 cetvrte,pete,seste,,laporta je dolazio u bosnu,nesto saradnja,humanitarni karakter,na poziv neke grupe iz hadzica,pa je bilo i rijeci o ugovaranju utakmice.
E sad,takve utakmice se placaju,pa pretpostavljam da je zapelo oko šoldi...korekt mi if ajm rong
E sad,takve utakmice se placaju,pa pretpostavljam da je zapelo oko šoldi...korekt mi if ajm rong
- Charuga
- Globalni moderator
#2819 Re: FC Barcelona
Loše vijesti: Barcelona mjesec dana bez Inieste
Stara rana Andresa Inieste nikako da zacijeli. Zbog ozljede zadnje lože desne noge izvan travnjaka će provesti sljedećih mjesec dana. Ozljedu mišića koji mu stvara kronične probleme već godinu dana vezni nogometaš Barcelone obnovio je ponovno u subotu ušavši u igru tijekom drugog poluvremena "clasica" igranog na Santiago Bernabeuu, koji je Barcelona protiv Reala dobila 2-0. Tako će španjolski 26-godišnji reprezentativac propustiti obje polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Intera, te još pet prvenstvenih dvoboja u međuvremenu. U katalonskom se klubu nadaju da će ga uspjeti osposobiti za finale Lige prvaka, koji se 22. svibnja igra na Santiago Bernabeuu. Uz uvjet, naravno, da se Barcelona za njega kvalificira.
Pretkraj prošle sezone zbog ozljede istog mišića Iniesta je pauzirao dvadesetak dana. Liječnici su ga uspjeli osposobiti za finale Lige prvaka protiv Manchester Uniteda. Tada je obnovio ozljedu te se potom odmarao puna tri mjeseca, propustivši Kup konfederacija u Južnoafričkoj Republici.
http://www.barcabih.com/index.php?optio ... Itemid=100
Stara rana Andresa Inieste nikako da zacijeli. Zbog ozljede zadnje lože desne noge izvan travnjaka će provesti sljedećih mjesec dana. Ozljedu mišića koji mu stvara kronične probleme već godinu dana vezni nogometaš Barcelone obnovio je ponovno u subotu ušavši u igru tijekom drugog poluvremena "clasica" igranog na Santiago Bernabeuu, koji je Barcelona protiv Reala dobila 2-0. Tako će španjolski 26-godišnji reprezentativac propustiti obje polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Intera, te još pet prvenstvenih dvoboja u međuvremenu. U katalonskom se klubu nadaju da će ga uspjeti osposobiti za finale Lige prvaka, koji se 22. svibnja igra na Santiago Bernabeuu. Uz uvjet, naravno, da se Barcelona za njega kvalificira.
Pretkraj prošle sezone zbog ozljede istog mišića Iniesta je pauzirao dvadesetak dana. Liječnici su ga uspjeli osposobiti za finale Lige prvaka protiv Manchester Uniteda. Tada je obnovio ozljedu te se potom odmarao puna tri mjeseca, propustivši Kup konfederacija u Južnoafričkoj Republici.
-
sexstranka
#2820 Re: FC Barcelona
Izgleda da je ovo sigurno..samo zna li netko `oce li igrati Ibricicsumirprimus wrote:"Juce je na trogirski aerodrom Resnik sletio brat trenera Barcelone Josepa Guardiole, Pere, koji će u idućim danima pokušati dogovoriti sve uvjete gostovanja katalonskog kluba na Poljudu za jubilarni stoti rođendan Bijelih."
- Djokej
#2821 Re: FC Barcelona
Bas mi je zao, kakav malerPlavih_11 wrote:Loše vijesti: Barcelona mjesec dana bez Inieste
- mrtva kokoš
#2822 Re: FC Barcelona
ako ce da bude u finalu ko protiv chelsea nije problem...Djokej wrote:Bas mi je zao, kakav malerPlavih_11 wrote:Loše vijesti: Barcelona mjesec dana bez Inieste
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2823 Re: FC Barcelona
što ga Pedro zabi svega mi 
- Cyrax
#2824 Re: FC Barcelona
Ova Barca vise nije zanimljiva.Mogu pustiti ove druge bar do gola da dodju malo interesantno da bude. 
-
sumirprimus
#2825 Re: FC Barcelona
Al ga pedro zavali,iz estonije 
A i yaya
A i yaya