Tumorow, Inšalah.Vodenjak wrote:Izvinjavam se na upadici, ali je li nam se Ujka Sem vratio na piramidu?
Stvarno ne znam...
Bosanska piramida Sunca vol.2
Moderator: Chloe
- seljak_cojek
- Mahalac
bravo hrasno38
Zapamti, tamo gdje nema tala najvise se dize graja. Da je Imamovic ili bilo ko od peticijasa mogao nesto kesirati te peticije ne bi ni bilo. To je na zalost stvarnost isto kao sto su i stvarnost one iskopane ploce ili stepenice na Visocici koje se onako lijepo presijavaju na suncu ali ne zahvaljujuci Imamovicu i kompaniji nego ublehasu Osmanagicu.
Zapamti, tamo gdje nema tala najvise se dize graja. Da je Imamovic ili bilo ko od peticijasa mogao nesto kesirati te peticije ne bi ni bilo. To je na zalost stvarnost isto kao sto su i stvarnost one iskopane ploce ili stepenice na Visocici koje se onako lijepo presijavaju na suncu ali ne zahvaljujuci Imamovicu i kompaniji nego ublehasu Osmanagicu.
- Vodenjak
Pa zar nije danas u 13.05 trebao vrsiti prezentaciju projekta u Kongresnoj dvorani UNITIC centar u Sarajevu?seljak_cojek wrote:Tumorow, Inšalah.Vodenjak wrote:Izvinjavam se na upadici, ali je li nam se Ujka Sem vratio na piramidu?
Stvarno ne znam...
http://www.piramidasunca.ba/indexbh.htm, klick na "Raspored aktivnosti"
-
Goran_35
seljak_cojek wrote:Evo još prirodnig geoloških formacija na piramidi mjeseca nastalih dejstvom endodinamičkih i egzodimaničkih procesa.
www.visoko.co.ba/?go=foto wrote:

Desnom rukom "kameni spavac" nam pokazuje pet piramida u visokom a lijevu je sakrio iza ledja...
Vjerovatno su tu jos cetiri prsta?
Ostaje da se vidi
-
Shoshana
@Gorane, ovo gore zaista lici na piramidu
(Voda, komsija, voda
)
Nego, link ti je dobar... Bil' mi znao objasniti sta je na ovoj slici? Jel' ovo u Londonu (gdje su, podsjetimo se ljudski ostaci iskopani na Visocici)? Jel' ovo prezervirano? Zasto se slika zove groblje i koje groblje?

Nego, link ti je dobar... Bil' mi znao objasniti sta je na ovoj slici? Jel' ovo u Londonu (gdje su, podsjetimo se ljudski ostaci iskopani na Visocici)? Jel' ovo prezervirano? Zasto se slika zove groblje i koje groblje?

-
Goran_35
Sve mi se cini da taj "problem" sve vise postajekekec wrote:"Problem" je u tome sto je srednji prst najvjerovatnijeDesnom rukom "kameni spavac" nam pokazuje pet piramida u visokom a lijevu je sakrio iza ledja...
Vjerovatno su tu jos cetiri prsta?
Ostaje da se vidi
uspravan, a cetiri savijena.
- kekec
A objasnjenje je da su nadjeni ostaci u Londonu na analizi.Shoshana wrote:@Gorane, ovo gore zaista lici na piramidu(Voda, komsija, voda
)
Od kada Visoko postade London?
Jos jedan "dokaz", dragi piramidasi.
A vi vjerujete. Muntaju vas vise nego nas.
- Fair Life
Na istom linku ima jos jedna slika koja se zove groblje1.Shoshana wrote:@Gorane, ovo gore zaista lici na piramidu(Voda, komsija, voda
)

Ako si zainteresirana za vise fotografija idi na link...
http://www.visoko.co.ba/foto/data/upimages/
-
Shoshana
Ma, tu sam je i nasla...
Samo sto je ovo skandalozno.... Prvo, ovako izgledaju tijela tzv mosslik iz Danske. Ti su iz bronzanog doba, ako se dobro sjecam. Tijela su bila nevjerovatno dobro prezervirana, samo su se kosti "istopile", zahvaljujuci kiselini tla. Izgledali su isto ovako "pljosnati" kao i ovaj nesretnik.
A ovako izlagati ove ostatke bakterijama je grozno. Mozes li da zamislis koje se sve vrste podataka o njegovom vremenu (koje god da je njegovo vrijeme) mogu izvuci iz ovako sacuvanog tijela. A ovaj jado trune negdje u nekoj nedovrsenoj zgradi u Visokom.
Ovakva neodgovornost me je vise sokirala nego ista sto sam dosada procirala o ovoj gluposti o piramidi.
Samo sto je ovo skandalozno.... Prvo, ovako izgledaju tijela tzv mosslik iz Danske. Ti su iz bronzanog doba, ako se dobro sjecam. Tijela su bila nevjerovatno dobro prezervirana, samo su se kosti "istopile", zahvaljujuci kiselini tla. Izgledali su isto ovako "pljosnati" kao i ovaj nesretnik.
A ovako izlagati ove ostatke bakterijama je grozno. Mozes li da zamislis koje se sve vrste podataka o njegovom vremenu (koje god da je njegovo vrijeme) mogu izvuci iz ovako sacuvanog tijela. A ovaj jado trune negdje u nekoj nedovrsenoj zgradi u Visokom.
Ovakva neodgovornost me je vise sokirala nego ista sto sam dosada procirala o ovoj gluposti o piramidi.
-
sen
Sta bi sa onom teorijom antipiramidasa da je SEmir razugulio i da se vise nece vracati?
Ja bih na vasem mjestu povukla rucnu.Sve sto ste do sada tvrdili pada vam u vodu.
Kada nesto bolje razmislim,jos mi vas je i zao.
Do not worry!Kada je otkopamo/piramidu/ mozete slobodno doci u razgledanje.
Ja bih na vasem mjestu povukla rucnu.Sve sto ste do sada tvrdili pada vam u vodu.
Kada nesto bolje razmislim,jos mi vas je i zao.
Do not worry!Kada je otkopamo/piramidu/ mozete slobodno doci u razgledanje.