©aljivd¾ija. Pih.xon_sa wrote:Nije
Steta
Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
BoiinK
Daj ba nekaki mostarac... ko to ima kod nas para da kupi sve utakmice? Noramlno da se neke kupuje i nema kod nas izuzetaka svi su ih kupovali... o nekima znamo vise o nekima manje... nego malo manje kake sa tvoje strane bi se lakse moglo procitati... Cuj ti ne bi slavio da Velez osvoji ligu? u sustini u jednom se slazem da namjestanja ima jako puno (svi to timovbi rade neki za opstanak neki za titulu) al' da bi doso u stanje da namjestas za titulu moras i imati jednu relativno kvalitetnu ekipu jer neko ga mora zabit... Iskreno receno ja mislim da je ovo jedna od najpostenijh titula.... kupljeno je samo par tekmimostarac wrote:jedno je kupiti neku utakmicu (cak ni engleska liga nije imuna od toga), a drugo je kupiti cijelo prvenstvo sto su svi prvaci premier lige od prvog do zadnjeg ucinili.strelčevina wrote:Amar Osim u gostovanju na OBN prije pola godine, baš onako direktno reče..... istina je i da smo i mi kada smo najbolji bili kupovali neke utakmice, morali smo to raditi jer niko u ovoj ligi nije pet puta bolji od nekog drugog tima, da može garantirat pobjedu. Toliko o tome. Glede zastava koje spominješ da te pitam gode li ti zastave i dresovi republike Turske na nekim utakmicama, ti dobro znaš na koji tim mislim, i još nešto napisao si post od skoro čitave stranice o teriji koja je garant, Zrinjski dobiva Modriču a zauzvrat pušta Slaviji. Nisam nešto vidio da si prizno grešku ali nebitno je, bitno je da uvijek ostavljaš pametne komentare na račun drugih.mostarac wrote: sad ce tebi pitarka_sa objasnit da su oni posteni, naivni, nevini i da ih svi mrze i da su oni sve igrali posteno i da nista nisu kupili. Iskreno jedina titula u poslijeratnoj BiH zaradjena kvalitetom i igrom je ona Zeljina kad ih je Amar Osim vodio i kad su dosli do prvog pretkola lige prvaka. Onaj zeljo bi reprezentaciju nase lige, i to da ta reprezentacija ima vremena da se uigra, dobio bar 3 razlike. Sve ostale titule, pogotovo u premier ligi su karina i nijedna nije odraz kvaliteta pojedine ekipe, nego boljih trgovackih sposobnosti. Jebote prva liga federacije je 10 puta regularnije takmicenje od premier lige. Ima stela, ali ni blizu ko u premier ligi.
Sutra da Velez osvoji titulu ja se njoj ne bi mogao radovati, jer osvojiti titulu u jednoj ovakvoj ligi i na nacin kako se u nas osvaja titula od osnivanja premier lige je sramotno i uopste ne kontam navijace sarajeva zasto su u nekoj histeriji i euforiji, jer nemaju razloga da budu. Sarajevo je sampion i meni je drago sto je titula dosla u grad a ne na selo i sto je dosla u klub ciji navijaci nece nosati zastave susjednih drzava po utakmicama, ali mi nije jasno koja je draz u tome i sta vas vodi u euforiju kao da ste osvojili ligu prvaka. Jebote ne kontam, jer ova liga je takva da se 50% igra na zelenom terenu, a 50% za zelenim stolom. Neko vise, neko manje, al sve je to u 5 deka.
To radi svih 16 klubova i ne kontam kakva je draz i radost osvojit takvu ligu. Da ste ostavili sve iza sebe 20 bodova pa hajde. Znaci imali ste kvalitet i dobili, al vi ste u proljetnom dijelu do sada skupili 22 boda i jos teoretski niste osigurali titulu u ovakvoj ligi. Meni to radovanje tom velikom uspjehu ne ide u glavu.
Sto se tice zastava naravno da mi smetaju zastave na koje ti mislis, ali mi smo zadnji klub kojem se to moze prigovoriti jer smo u suzbijanju nacionalizma otisli dalje nego svi ostali klubovi zajedno.
Sto se tice onog sa Slavijom, nemam sta ja priznavati gresku i onde je sasvim jasno da je na poluvremenu veca svota ponudjena iz Zapadnog od one svote koja je ponudjena iz Istocnog Sarajeva, tj. na poluvremenu je bilo 0:1 ako se ne varam. Nakon toga malo sudija i malo vi se zadali i zavrsili posao. U svemu ovome ispusila je Modrica. Nemojmo se praviti ludi i naivni i posteni jer u ovoj ligi postenih nema. Sutra da Velez osvoji titulu u ovakvoj ligi, pod ovakvim uslovima takmicenja, i sa ovakvom regularnoscu kompletnog prvenstva meni ta titula nista ne bi znacila jer titula koja nije zasluzena ne donosi radost i uzivanje, a meni ne treba niko da kaze da sam ja namjestio utakmicu da bi ja u sebi bio svjestan toga.
Da je po kvaliteti vi bi ove godine bili sampioni jer imate najbolji tim, ali to nije tako i nijedne godine nije bilo i to je zalost naseg fudbala u kojoj svi mi pusimo i koja nikome ne donosi dobro osim tajkunima.
-
Majstorinho
Sarajevo SAMPION.Borac i Radnik ZDRAVO.
Drago mi za borac,jer su dobili na guzove penal protiv nas.Neka,neka.Vidio sam transparent navijaca Borca na tv "ljubav nasa,veca od LAKTASA"
Drago mi za borac,jer su dobili na guzove penal protiv nas.Neka,neka.Vidio sam transparent navijaca Borca na tv "ljubav nasa,veca od LAKTASA"
-
mostarac
Ono sto su juce demonstrirali navijaci FCS na tribinama je sramota ne samo za njih, nego i za cijeli grad sarajevo. proslavljai su titulu, a najmanje se pjevalo sarajevo, a klicalo se mnogo cemu sto nema veze sa fudbalom, a cijeli stadion je bazdio na nacionalizam. Do juce ako sam i imao neke dileme i nade sa FCS, od juce ih nemam. To je jedan balijsko-nacionalisticki klub isto kao sto je borac cetnicki a zrinjski ustaski. Ono juce je bila sramota i fuj i koji kurac je FTV prenosila utakmicu Sarajeva i radnika. Zbog cega? Moze li neko to da mi objasni? Zbog osvojene titule Sarajeva? Pa sto nije prenosila onda Sirokog prosle godine i Zrinjskog pretprosle u posljednjem kolu? Nekad Hrvati imaju pravo sto se tice FTV-a, a ono sto su navijaci Sarajeva uradili juce je sramota za svakog casnog navijaca i stanovnika sarajeva. najmanje su pjevali sarajevu, ali je zato nacional-sovinisticki balijski repertorar bio raskosan. Ako me je bilo stid onoga sto su igraci veleza radili u Mostaru kad ste igrali i ako sam bio za to da vam se daju sva tri boda, danas mislim da vam je trebalo ubacit pet komada i docekat vas na jos veci noz. Nikakve razlike nema izmedju vas i ultrasa. Samo ste dvije strane iste medalje, a trebali bi biti kao obraz ove zemlje. jebes zemlju kojoj bi vi trebali biti obraz.
Balijetine, fuj.
Balijetine, fuj.
-
strelčevina
Halo takozvani Mostarac, jebe se nas prave mostarce za tvoje mišljenje o Sarajevu, taj tim koji spominješ naravno da je apsolutno bošnjački obojen, ali ništa manje od Veleža, a što se Zrinjskog tiče mi smo gospoda i za jedne i druge. Ako imaš protiv Sarajeva nešto boli nas briga, ali ostavi svoje opservacije o Zrinjskom na temi mrzim Zrinjski ali neznam zašto. Pozdrav iz Drežnice.mostarac wrote:Ono sto su juce demonstrirali navijaci FCS na tribinama je sramota ne samo za njih, nego i za cijeli grad sarajevo. proslavljai su titulu, a najmanje se pjevalo sarajevo, a klicalo se mnogo cemu sto nema veze sa fudbalom, a cijeli stadion je bazdio na nacionalizam. Do juce ako sam i imao neke dileme i nade sa FCS, od juce ih nemam. To je jedan balijsko-nacionalisticki klub isto kao sto je borac cetnicki a zrinjski ustaski. Ono juce je bila sramota i fuj i koji kurac je FTV prenosila utakmicu Sarajeva i radnika. Zbog cega? Moze li neko to da mi objasni? Zbog osvojene titule Sarajeva? Pa sto nije prenosila onda Sirokog prosle godine i Zrinjskog pretprosle u posljednjem kolu? Nekad Hrvati imaju pravo sto se tice FTV-a, a ono sto su navijaci Sarajeva uradili juce je sramota za svakog casnog navijaca i stanovnika sarajeva. najmanje su pjevali sarajevu, ali je zato nacional-sovinisticki balijski repertorar bio raskosan. Ako me je bilo stid onoga sto su igraci veleza radili u Mostaru kad ste igrali i ako sam bio za to da vam se daju sva tri boda, danas mislim da vam je trebalo ubacit pet komada i docekat vas na jos veci noz. Nikakve razlike nema izmedju vas i ultrasa. Samo ste dvije strane iste medalje, a trebali bi biti kao obraz ove zemlje. jebes zemlju kojoj bi vi trebali biti obraz.
Balijetine, fuj.
-
mostarac
sto se vas tice slike govore same za sebe i svaki komentar je suvisan:strelčevina wrote:Halo takozvani Mostarac, jebe se nas prave mostarce za tvoje mišljenje o Sarajevu, taj tim koji spominješ naravno da je apsolutno bošnjački obojen, ali ništa manje od Veleža, a što se Zrinjskog tiče mi smo gospoda i za jedne i druge. Ako imaš protiv Sarajeva nešto boli nas briga, ali ostavi svoje opservacije o Zrinjskom na temi mrzim Zrinjski ali neznam zašto. Pozdrav iz Drežnice.mostarac wrote:Ono sto su juce demonstrirali navijaci FCS na tribinama je sramota ne samo za njih, nego i za cijeli grad sarajevo. proslavljai su titulu, a najmanje se pjevalo sarajevo, a klicalo se mnogo cemu sto nema veze sa fudbalom, a cijeli stadion je bazdio na nacionalizam. Do juce ako sam i imao neke dileme i nade sa FCS, od juce ih nemam. To je jedan balijsko-nacionalisticki klub isto kao sto je borac cetnicki a zrinjski ustaski. Ono juce je bila sramota i fuj i koji kurac je FTV prenosila utakmicu Sarajeva i radnika. Zbog cega? Moze li neko to da mi objasni? Zbog osvojene titule Sarajeva? Pa sto nije prenosila onda Sirokog prosle godine i Zrinjskog pretprosle u posljednjem kolu? Nekad Hrvati imaju pravo sto se tice FTV-a, a ono sto su navijaci Sarajeva uradili juce je sramota za svakog casnog navijaca i stanovnika sarajeva. najmanje su pjevali sarajevu, ali je zato nacional-sovinisticki balijski repertorar bio raskosan. Ako me je bilo stid onoga sto su igraci veleza radili u Mostaru kad ste igrali i ako sam bio za to da vam se daju sva tri boda, danas mislim da vam je trebalo ubacit pet komada i docekat vas na jos veci noz. Ninema izmedju vas i ultrasa. Samo ste dvije strane iste medalje, a trebali bi biti kao obraz ove zemlje. jebes zemlju kojoj bi vi trebali biti obraz.
Balijetine, fuj.

A sto se nas tice mi smo u pogledu suzbijanja nacionalizma otisli dalje nego svi klubovi PL zajedno. Ima pojedinacnih slucajeva i od toga se ne moze pobjeci, ali Velez ne smrdi na nacionalizam i to je evidentno.
-
realna utopija
malo si se ti udomačio ovdje, ha? pa dao sebi oduška da vrijeđa Sarajevo!mostarac wrote:Ono sto su juce demonstrirali navijaci FCS na tribinama je sramota ne samo za njih, nego i za cijeli grad sarajevo. proslavljai su titulu, a najmanje se pjevalo sarajevo, a klicalo se mnogo cemu sto nema veze sa fudbalom, a cijeli stadion je bazdio na nacionalizam. Do juce ako sam i imao neke dileme i nade sa FCS, od juce ih nemam. To je jedan balijsko-nacionalisticki klub isto kao sto je borac cetnicki a zrinjski ustaski. Ono juce je bila sramota i fuj i koji kurac je FTV prenosila utakmicu Sarajeva i radnika. Zbog cega? Moze li neko to da mi objasni? Zbog osvojene titule Sarajeva? Pa sto nije prenosila onda Sirokog prosle godine i Zrinjskog pretprosle u posljednjem kolu? Nekad Hrvati imaju pravo sto se tice FTV-a, a ono sto su navijaci Sarajeva uradili juce je sramota za svakog casnog navijaca i stanovnika sarajeva. najmanje su pjevali sarajevu, ali je zato nacional-sovinisticki balijski repertorar bio raskosan. Ako me je bilo stid onoga sto su igraci veleza radili u Mostaru kad ste igrali i ako sam bio za to da vam se daju sva tri boda, danas mislim da vam je trebalo ubacit pet komada i docekat vas na jos veci noz. Nikakve razlike nema izmedju vas i ultrasa. Samo ste dvije strane iste medalje, a trebali bi biti kao obraz ove zemlje. jebes zemlju kojoj bi vi trebali biti obraz.
Balijetine, fuj.
mrš stoko
- Zavatoni
Danas je lijep dan.mostarac wrote:Ono sto su juce demonstrirali navijaci FCS na tribinama je sramota ne samo za njih, nego i za cijeli grad sarajevo. proslavljai su titulu, a najmanje se pjevalo sarajevo, a klicalo se mnogo cemu sto nema veze sa fudbalom, a cijeli stadion je bazdio na nacionalizam. Do juce ako sam i imao neke dileme i nade sa FCS, od juce ih nemam. To je jedan balijsko-nacionalisticki klub isto kao sto je borac cetnicki a zrinjski ustaski. Ono juce je bila sramota i fuj i koji kurac je FTV prenosila utakmicu Sarajeva i radnika. Zbog cega? Moze li neko to da mi objasni? Zbog osvojene titule Sarajeva? Pa sto nije prenosila onda Sirokog prosle godine i Zrinjskog pretprosle u posljednjem kolu? Nekad Hrvati imaju pravo sto se tice FTV-a, a ono sto su navijaci Sarajeva uradili juce je sramota za svakog casnog navijaca i stanovnika sarajeva. najmanje su pjevali sarajevu, ali je zato nacional-sovinisticki balijski repertorar bio raskosan. Ako me je bilo stid onoga sto su igraci veleza radili u Mostaru kad ste igrali i ako sam bio za to da vam se daju sva tri boda, danas mislim da vam je trebalo ubacit pet komada i docekat vas na jos veci noz. Nikakve razlike nema izmedju vas i ultrasa. Samo ste dvije strane iste medalje, a trebali bi biti kao obraz ove zemlje. jebes zemlju kojoj bi vi trebali biti obraz.
Balijetine, fuj.
Danas smo sretni.
Danas ne odgovaramo na ovakve tirade.
Danas uzivamo u trijumfalizmu nad svima
Danas nas niko ne moze nasikirati.
Danas niko ne moze izazvati.
Danas je......
S A R A J E V O
Š A M P I O N
I jos samo nesto da dodam: nemoj se plaho mostarac sikirati, zdravlju svom ces nastetiti
-
mostarac
prvo nisam u Sa, ali volim Sa i ne mislim da ste vi dominantno misljenje u Sa, a drugo ne vrijedjam vas ja, nego vi vrijedjate sami sebe. Najgore je sto ne poricete onu sramotu jucherealna utopija wrote:malo si se ti udomačio ovdje, ha? pa dao sebi oduška da vrijeđa Sarajevo!mostarac wrote:Ono sto su juce demonstrirali navijaci FCS na tribinama je sramota ne samo za njih, nego i za cijeli grad sarajevo. proslavljai su titulu, a najmanje se pjevalo sarajevo, a klicalo se mnogo cemu sto nema veze sa fudbalom, a cijeli stadion je bazdio na nacionalizam. Do juce ako sam i imao neke dileme i nade sa FCS, od juce ih nemam. To je jedan balijsko-nacionalisticki klub isto kao sto je borac cetnicki a zrinjski ustaski. Ono juce je bila sramota i fuj i koji kurac je FTV prenosila utakmicu Sarajeva i radnika. Zbog cega? Moze li neko to da mi objasni? Zbog osvojene titule Sarajeva? Pa sto nije prenosila onda Sirokog prosle godine i Zrinjskog pretprosle u posljednjem kolu? Nekad Hrvati imaju pravo sto se tice FTV-a, a ono sto su navijaci Sarajeva uradili juce je sramota za svakog casnog navijaca i stanovnika sarajeva. najmanje su pjevali sarajevu, ali je zato nacional-sovinisticki balijski repertorar bio raskosan. Ako me je bilo stid onoga sto su igraci veleza radili u Mostaru kad ste igrali i ako sam bio za to da vam se daju sva tri boda, danas mislim da vam je trebalo ubacit pet komada i docekat vas na jos veci noz. Nikakve razlike nema izmedju vas i ultrasa. Samo ste dvije strane iste medalje, a trebali bi biti kao obraz ove zemlje. jebes zemlju kojoj bi vi trebali biti obraz.
Balijetine, fuj.
mrš stoko
-
realna utopija
o kakvoj ti sramoti ba pričaš? šta ti je, jesi poludio?
pjevanje "jebemo vam tatu dodika" bi trebala biti sramota? još jednom-mrš!
-
strelčevina
Vidim koliko si opterećen Zrinjskim imaš arhivu slika od prije pet godina, e sad lijepo slike prigradskih navijača na sunce, hajde mostaqrac daj nam slike prigradskih navijača u dresu Turske, daj nam paro daj lu iz Vrapčića sa zadnje utakmice protiv Zrinjskog, daj nam trans protiv Širokog u Vrapčićima, mislim sve su to lijepi šovinistički transovi. Ukratko jebe se ikomu za vaše komplekse kad sami sebe kradete i što je još gore lažete.mostarac wrote:sto se vas tice slike govore same za sebe i svaki komentar je suvisan:strelčevina wrote:Halo takozvani Mostarac, jebe se nas prave mostarce za tvoje mišljenje o Sarajevu, taj tim koji spominješ naravno da je apsolutno bošnjački obojen, ali ništa manje od Veleža, a što se Zrinjskog tiče mi smo gospoda i za jedne i druge. Ako imaš protiv Sarajeva nešto boli nas briga, ali ostavi svoje opservacije o Zrinjskom na temi mrzim Zrinjski ali neznam zašto. Pozdrav iz Drežnice.mostarac wrote:Ono sto su juce demonstrirali navijaci FCS na tribinama je sramota ne samo za njih, nego i za cijeli grad sarajevo. proslavljai su titulu, a najmanje se pjevalo sarajevo, a klicalo se mnogo cemu sto nema veze sa fudbalom, a cijeli stadion je bazdio na nacionalizam. Do juce ako sam i imao neke dileme i nade sa FCS, od juce ih nemam. To je jedan balijsko-nacionalisticki klub isto kao sto je borac cetnicki a zrinjski ustaski. Ono juce je bila sramota i fuj i koji kurac je FTV prenosila utakmicu Sarajeva i radnika. Zbog cega? Moze li neko to da mi objasni? Zbog osvojene titule Sarajeva? Pa sto nije prenosila onda Sirokog prosle godine i Zrinjskog pretprosle u posljednjem kolu? Nekad Hrvati imaju pravo sto se tice FTV-a, a ono sto su navijaci Sarajeva uradili juce je sramota za svakog casnog navijaca i stanovnika sarajeva. najmanje su pjevali sarajevu, ali je zato nacional-sovinisticki balijski repertorar bio raskosan. Ako me je bilo stid onoga sto su igraci veleza radili u Mostaru kad ste igrali i ako sam bio za to da vam se daju sva tri boda, danas mislim da vam je trebalo ubacit pet komada i docekat vas na jos veci noz. Ninema izmedju vas i ultrasa. Samo ste dvije strane iste medalje, a trebali bi biti kao obraz ove zemlje. jebes zemlju kojoj bi vi trebali biti obraz.
Balijetine, fuj.
A sto se nas tice mi smo u pogledu suzbijanja nacionalizma otisli dalje nego svi klubovi PL zajedno. Ima pojedinacnih slucajeva i od toga se ne moze pobjeci, ali Velez ne smrdi na nacionalizam i to je evidentno.
-
realna utopija
stalno Allahu Ekber si izgleda jedino ti čuo (ili htio da čuješ)mostarac wrote:stalno allahu ekber je valjda stari navijacki fazonrealna utopija wrote:o kakvoj ti sramoti ba pričaš? šta ti je, jesi poludio?
-
mostarac
jedan navijac nije transstrelčevina wrote:Vidim koliko si opterećen Zrinjskim imaš arhivu slika od prije pet godina, e sad lijepo slike prigradskih navijača na sunce, hajde mostaqrac daj nam slike prigradskih navijača u dresu Turske, daj nam paro daj lu iz Vrapčića sa zadnje utakmice protiv Zrinjskog, daj nam trans protiv Širokog u Vrapčićima, mislim sve su to lijepi šovinistički transovi. Ukratko jebe se ikomu za vaše komplekse kad sami sebe kradete i što je još gore lažete.mostarac wrote:sto se vas tice slike govore same za sebe i svaki komentar je suvisan:strelčevina wrote: Halo takozvani Mostarac, jebe se nas prave mostarce za tvoje mišljenje o Sarajevu, taj tim koji spominješ naravno da je apsolutno bošnjački obojen, ali ništa manje od Veleža, a što se Zrinjskog tiče mi smo gospoda i za jedne i druge. Ako imaš protiv Sarajeva nešto boli nas briga, ali ostavi svoje opservacije o Zrinjskom na temi mrzim Zrinjski ali neznam zašto. Pozdrav iz Drežnice.
Parola protiv sirokog je bila ekstra i sve osim nacionalisticka i glasila je:
8. DALMATINSKI UDARNI KORPUS 1945.
Protiv vas je bila parola: NAKAZA IZ MEDJUGORJA sto vi i jeste
Dakle to smo zakljucili, a mi nemamo komplekse od vas, a ja sam vas uzeo kao glavni eksponent sovinisticke politike jednog dijela BiH.
Sto se tice slika one se nalaze na vasoj OFICIJELNOJ stranici sto znaci da je politika kluba takva
-
strelčevina
Žovnica granica begova i kmetova, tako nekako ide trans protiv Širokog moj dragi nazovi mostarac, a kad ste preko te iste žovnice bježali od četnika tada vam to nije bila granica, izgleda da je granica takvim kao što si ti negdje u Argentini samo ako vama odgovara. Daj ne preserevaj se više, ako imaš što reći o nogometu ili ta ga o fudbalu, bez obzira kakav je , reci ili idi na teme nacionalizam i sl.
-
mostarac
ne vidim sta je sporno u toj parolistrelčevina wrote:Žovnica granica begova i kmetova, tako nekako ide trans protiv Širokog moj dragi nazovi mostarac, a kad ste preko te iste žovnice bježali od četnika tada vam to nije bila granica, izgleda da je granica takvim kao što si ti negdje u Argentini samo ako vama odgovara. Daj ne preserevaj se više, ako imaš što reći o nogometu ili ta ga o fudbalu, bez obzira kakav je , reci ili idi na teme nacionalizam i sl.
-
strelčevina
Pa mogu ti reći u pravu si za parolu, ali ona je prevaziđena, sad ti je granica, carinski most, granica begova i kmetova, a svak normalan u ovoj državi zna, gdje su begovi a gdje kmetovi. Istočni Mostar i zapadni Mostar, e jebi ga kud ćeš veće granice, dovoljno je prošetati. Ajde živio ti meni sto godina.mostarac wrote:ne vidim sta je sporno u toj parolistrelčevina wrote:Žovnica granica begova i kmetova, tako nekako ide trans protiv Širokog moj dragi nazovi mostarac, a kad ste preko te iste žovnice bježali od četnika tada vam to nije bila granica, izgleda da je granica takvim kao što si ti negdje u Argentini samo ako vama odgovara. Daj ne preserevaj se više, ako imaš što reći o nogometu ili ta ga o fudbalu, bez obzira kakav je , reci ili idi na teme nacionalizam i sl.
- karanana
Slazem se s mostarcem u mnogim stvarima u onom postu koji je dolio ulje na vatru. Za ove transparente ne znam koliko su nacionalisticki vrijedljivi. ovi zrinjskog definitivno jesu ali ne znam dovoljno istoriju pa ne mogu da kazem sta znace ovi transparenti sa begovima i kmetovima ili sa udarnim divizijama ili sa medjugorjem....
ali definitivno jucer sam cuo tekbiranje puno puta, cuo sam je..mo vam mater cetnicku, vidio nekoliko turskih zastava..... pa sta da ocekujes od onih u lukavici, bijeljini, banjaluci?
a i stvarno zasto FTV nije prenosila posljednje utakmice kada su "hrvatski" timovi postajali sampioni? Imaju hrvati pravo za neke stvari.
ali definitivno jucer sam cuo tekbiranje puno puta, cuo sam je..mo vam mater cetnicku, vidio nekoliko turskih zastava..... pa sta da ocekujes od onih u lukavici, bijeljini, banjaluci?
a i stvarno zasto FTV nije prenosila posljednje utakmice kada su "hrvatski" timovi postajali sampioni? Imaju hrvati pravo za neke stvari.
-
faka
strelčevina wrote:Pa mogu ti reći u pravu si za parolu, ali ona je prevaziđena, sad ti je granica, carinski most, granica begova i kmetova, a svak normalan u ovoj državi zna, gdje su begovi a gdje kmetovi. Istočni Mostar i zapadni Mostar, e jebi ga kud ćeš veće granice, dovoljno je prošetati. Ajde živio ti meni sto godina.mostarac wrote:ne vidim sta je sporno u toj parolistrelčevina wrote:Žovnica granica begova i kmetova, tako nekako ide trans protiv Širokog moj dragi nazovi mostarac, a kad ste preko te iste žovnice bježali od četnika tada vam to nije bila granica, izgleda da je granica takvim kao što si ti negdje u Argentini samo ako vama odgovara. Daj ne preserevaj se više, ako imaš što reći o nogometu ili ta ga o fudbalu, bez obzira kakav je , reci ili idi na teme nacionalizam i sl.
Ma jednom kmet vazda kmet! To nikad neće biti prevaziđena granica, vidis kako vas samo hapse, malo su vam se pare usladile, ali to je taj kmetovski kompleks koji se teško briše