Jala Brat & Buba Corelli

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
bunk

#2801 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by bunk »

dale cooper wrote:
BadBoy wrote:Hahah ubijaju ljudi nogama. Na vrijeme uradili collab sa Senidom jer je ona trenutno hot i ima pristup ovoj kvazi-intelektualnijoj publici (to su oni ljudi koji kažu "Ne mogu Jale i Bube očima ali mi je Senidah cool").
Jesu li to ovi što im je crnjak slušati Šemsu pa slušaju Senidu? :mrgreen:
:lol: :lol:
Nemoj tako dale,Semso je za gro ljudi Aretha Franklin a Senida Cardi B :mrgreen:
wewa

#2802 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by wewa »

zenska je zapadnobalkansko izdanje seke aleksic :cry:
HAVANA

#2803 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by HAVANA »

pici wrote:
Zoya wrote:Za Havanu :music2:

Mnoge ubila je kao iz tetejca
I đavo kad je vidi u nogama kleca
A ja nikad nisam glumio sveca
A htjeo sam je na keca k'o novog Benza
Navikla da joj jedu iz ruke
I sama među vukovima se šeta
Hoda po rubu dike i bruke
Čuke k'o dukati žute, a srce od leda
Duša blijeda, zna da je oda onako radi reda
Sve i da laže, pogled joj ne da
Da nije sretna vidi se kada gleda

Za čim si tragao nestalo je bez traga
Ja sam pakao, a ti si trebao vraga
Lagala bi' da nemam mana
A ja dugo za ljubav nemam elana

Hajde, javi mi se glumice
Ti si s ulice, nisi mamina maza
Hajde, zabij mi se u srce ubice
Bez straha kao kamikaza

Hoćes mi dat', hoćes li mi dat'
Bebi, ti mi dat, daj mi šat
Dok ti ljubim vrat daj, ljubi te brat
Skupi sat, crni mat BMW, crni mat
Ide glat, neću stat, trebala bi znat
I znam da ti je od lutanja muka
Đavo je lukav, vuče te za rukav
A oko tebe vukovi i buka
Previše prljavih ruku oko tvoga struka
Ona zna za minut da me ostavi bez daha
I da si prokleta svima meni bi sveta bila
Skinut ćemo maske bez straha
I kada misliš da nisi, meni si lijepa, mila

ovo se nasmrkasH odesH djipom na nisice izvadisH tetejca pucasH u zrak a treba ti ga pusHi... genijalno :thumbup:
To ti meni da ja idem? :twisted: Necu da pucam u zrak
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2804 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by pici »

HAVANA wrote:
pici wrote:

ovo se nasmrkasH odesH djipom na nisice izvadisH tetejca pucasH u zrak a treba ti ga pusHi... genijalno :thumbup:
To ti meni da ja idem? :twisted: Necu da pucam u zrak
a ono drugo :per:
Edin H.

#2805 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Edin H. »

HAVANA wrote:Ko je sad Senidah u PM?
Ne znam ni ja, hajde postavi video :D
mali_balon

#2806 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by mali_balon »

Evo preslusah ovaj gore metnuti spot....Allahu dragi pa sta je ovo, pa ovo nije ni dno dna.....strasno.....teze mi je ovo palo nego sporazum dodik bake covic.....nije ni cudo da su nam djeca u kurucu
Industrialyzer

#2807 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Industrialyzer »

Pa odakle izvirete vise :lol: Gerijatrija ovdje :lol:
Svejetorokenrol

#2808 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Svejetorokenrol »

Evo preslušao i ja. Prvi i zadnji put da slušam ovo. Nije mi ništa jasno, ali ako mogu zarađivati pare sa ovim, svaka njima čast.
cassius

#2809 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by cassius »

mali_balon wrote:Evo preslusah ovaj gore metnuti spot....Allahu dragi pa sta je ovo, pa ovo nije ni dno dna.....strasno.....teze mi je ovo palo nego sporazum dodik bake covic.....nije ni cudo da su nam djeca u kurucu
da da, djeca su u kurcu. Dok ste vi svi, sve sami Einsteini, Mozarti etc.
mali_balon

#2810 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by mali_balon »

cassius wrote:
mali_balon wrote:Evo preslusah ovaj gore metnuti spot....Allahu dragi pa sta je ovo, pa ovo nije ni dno dna.....strasno.....teze mi je ovo palo nego sporazum dodik bake covic.....nije ni cudo da su nam djeca u kurucu
da da, djeca su u kurcu. Dok ste vi svi, sve sami Einsteini, Mozarti etc.
Nisam reko da sam ja nesta bolji....mozda su se straiji meni ibretili i govorili isto za mene kad sam ja slusao kosanere i mlatio glavom i kosom dok sam slusao muziku.......smatram se veoma tolerantnim sto se muzike tice....mogu slusat sve i svasta i ne smeta mi.....ali ovo nizde veze.....ne znam garat je do mene....jer 2400000 pregelda za jedan video....garant je od mene---ne mere da 2400000 ljudi ne valja a ja valjam
annoy

#2811 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by annoy »

MehmedPasaMoric wrote:
Zoya wrote:

Hoćes mi dat', hoćes li mi dat'
Bebi, ti mi dat, daj mi šat
Dok ti ljubim vrat daj, ljubi te brat

:run: :run:
Image
:lol: :lol: :lol:
BadBoy

#2812 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by BadBoy »

Djeca su nam u kurcu jer ih roditelji loše odgajaju, a ne zato što slušaju Jalu i Bubu.
MTV

#2813 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by MTV »

Znate sta, ni oni nebi bili uspjesni da ih svi vole. Hejteri su zasluzni za njihov uspijeh :wink:
pici

#2814 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by pici »

ne razmete vi ovaj auto tune turbo rep fHolk...

Jala Brat x Buba Corelli x Senidah - KAMIKAZA
2,488,206 views

Paula Heaven
20 hours ago
Senidah je toliko zanimljiva zena, brutalno se nosi i drzi paznju na sebi cijelo vrijeme. Da ovaj video nije imao zvuka i dalje bi samo u nju gledala

Irsan Montenegro
21 hours ago
Ova Senidah nije normalna! Žena je kraljicaaaaaa! Glas, ponasanje, oblačenje, sve u svom stilu!
Jala i Buba kao i uvijek, na vrhu zadatka
nema dalje motaj kablove... odoH u Hare Krisna :mrgreen:
Point.

#2815 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Point. »

Pisanje ovog @MTV jasno dokazuje koliko je sve to površno, od ovih kvazi vehabija-gangstera u pokušaju
do njihove publike. Sve je u Mercedes Benzu G T 2726 verzija, najnoviji džip, jaro kupio novog Audija mora automatski značiti da im muzika valja. Jer to je jedino što je u biti i bitno, koga boli kurac šta vozaju, to je priča maloljetnika koji u džepu imaju za par dima iz nargile i dvije pive.

Ostajem pri stavu da ovo samo mogu slušati napaljena dječurlija do ca 20 godina ili stariji koji su malo ograničeni. Ne možeš biti zrela, odrasla osoba i gotiviti ovaj novi val šunda i turbo folk rapa.
HAVANA

#2816 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by HAVANA »

BadBoy wrote:
Djeca su nam u kurcu jer ih roditelji loše odgajaju, a ne zato što slušaju Jalu i Bubu.
Bogme moja nisu.Sasvim zadovoljan do sada. :D 16 i 21 godina.Imas ti djece? Da imas dvije cerke,bi li pjevusio i nabrajao ove tekstove zajedno sa njima? Podrzavao ih u pubertetskim glupostima ovog tipa ,jer ovo ne mozemo nazvati muzikom,melodijom,tekstom...? Mora biti ludila u pubertetu,provoda,bunta,sazrijevanja,necega...Ali koji je ovo qrac,sta je ovo? Pusi mi ga bebo,pucaj,klekni,smrkni...Opjevaj cerki da treba samo da klekne u skupim krpicama i to je to.Il na haubu bmw da se popne nako bradatom kockoglavom,satro kriminalcu...Plati joj i silikone i usne.Sretno.
pici

#2817 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by pici »

stvarno sad zamisli ovo ti drma iz sarajevskih basti a ti sa djecom prolazis il sjednes da popijesH sok... mislim :roll: sto rece havana sad da sa cerkama slusa i pjevusi ova sranja... stvarno debilizam od "umetnika" :roll:
Point.

#2818 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Point. »

HAVANA wrote:
BadBoy wrote:
Bogme moja nisu.Sasvim zadovoljan do sada. :D 16 i 21 godina.Imas ti djece? Da imas dvije cerke,bi li pjevusio i nabrajao ove tekstove zajedno sa njima? Podrzavao ih u pubertetskim glupostima ovog tipa ,jer ovo ne mozemo nazvati muzikom,melodijom,tekstom...? Mora biti ludila u pubertetu,provoda,bunta,sazrijevanja,necega...Ali koji je ovo qrac,sta je ovo? Pusi mi ga bebo,pucaj,klekni,smrkni...Opjevaj cerki da treba samo da klekne u skupim krpicama i to je to.Il na haubu bmw da se popne nako bradatom kockoglavom,satro kriminalcu...Plati joj i silikone i usne.Sretno.
Ma ovi što ih slušaju nisu pičke polizali kamoli da imaju djecu.
BadBoy

#2819 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by BadBoy »

HAVANA wrote:
BadBoy wrote:
Ti si zadovoljan jer si ih dobro odgojio i izveo na pravi put. I odgovorno tvrdim da nema tog teksta pjesme bilo kojeg muzičkog žanra koji bi tvoje kćerke "natjerao" rade to što si napisao. Što? Zato što imaju odgoj i zato što si im usadio zdravo rezonovanje.

Šta znači oni što slušaju Šabana Burhana nikako loši ne mogu biti? Pogledaj intervju Mirze Hatića pa vidi čime se kune i šta govori pa je opet kriminalac (i time se diči po vlastitom priznanju). Muzika nema veze s tim.

Roditelji stvaraju dobru i lošu djecu (i društvo) a ne Jala i Buba.
BadBoy

#2820 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by BadBoy »

Point. wrote: Ma ovi što ih slušaju nisu pičke polizali kamoli da imaju djecu.
Prosvjetitelju uma, šta treba ljudi da slušaju da bi mogli lizati pičku? Koja to muzika otvara vrata zrelosti i seksualnog ostvarenja? Pa najbolje cure na koje sa kojima bi svi ovdje varali žene bez pogovra su folkerke (samo otiđite u MyFace na jedan koncert) :D

Ali licumurstvo je naš nacionalni sport, pa ćeš se sada vaditi na hiljadu i jedan način a svakoj bi govno pojeo ko sarmu hahah
Thorgerson

#2821 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Thorgerson »

Ajde ljudi i mi smo svašta slušali pustite djecu. :-)

Moj najveći problem je što ja ne razumijem ove šta pjevaju. Mislim nerazumljivi su. Ne znam kako to izgleda na koncerut? Kako pjevaju uopšte?

Pa slušao sam i ja kao mlađi rap, gangsta rap i te gluposti. Ali barem znaš šta slušaš i ako je na engleskom, lezi dole crnčugo sasut ću ti šanžer u glavu, želim se napušiti, ak47 u svakoj jebenoj pjesmi, pičke, guzičetine, napucana auta, trava, ubistva...lik hoće da ubije rođenu mamu, i td titd.. Dakle slušalo se svašta dok ne naiđe ono pravo, dok ne sazrijes.... jer ja npr sad slusam dijametralno suprotnu muziku od one koju sam slušao sa 16-17 god.

Znaci de malo ohanite ba...djecurlija se fura sad na ovo - big deal. Prema vasoj prici ispade da ce ssve i jedna bit kurva, a sve i jedan od njih propalitet.

Prema tom modelu ja sam trebao sad da budem crnac, da imam kadilaka, nosam red band za tolama, imam crnkinju guzatu u krevetu, pusim travu citav dan i nosam ak47 u gepeku. :D
Point.

#2822 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by Point. »

BadBoy wrote:
Point. wrote: Ma ovi što ih slušaju nisu pičke polizali kamoli da imaju djecu.
Prosvjetitelju uma, šta treba ljudi da slušaju da bi mogli lizati pičku? Koja to muzika otvara vrata zrelosti i seksualnog ostvarenja? Pa najbolje cure na koje sa kojima bi svi ovdje varali žene bez pogovra su folkerke (samo otiđite u MyFace na jedan koncert) :D

Ali licumurstvo je naš nacionalni sport, pa ćeš se sada vaditi na hiljadu i jedan način a svakoj bi govno pojeo ko sarmu hahah
Pa recimo, da odrastu. Mislim, kontam ja kako je biti mlad i neiskusan, želiš nešto što nemaš, daj kokain, daj kurve, auta bijesna a guzica tijesna i onda jebiga odrasteš. Zabrinuo bih se kad bih sa 20 i kusur godina slušao i brijao na ovo.
HAVANA

#2823 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by HAVANA »

Pa sad da nema veze i nije bas.Slusali smo i mi svasta u pubertetskim danima,neki bunt,nesta,a ne znas ni sta.Furas film,vozis ko i raja...Pa nekog prenese i vrati ,a nekog odnese...Furalo se i umri mlad i budi lijep les.Bogme puno ih i pomrlo.Iz jako finih porodica i finog odgoja.Odnese furka i ludilo.I ovde ce nekom biti prolazna faza a neko ode,skrenu.Sta je meni ovde smijesno,ovo je ba glupo.Prijasnje furke su nosile bar neku kreativnost,emociju... pa si imao dobrog muzicara,slikara,pisca...Ovo ba jednako glup pa glup.
kamberovica polje

#2824 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by kamberovica polje »

Opet indijanci vade argumente da je nešto nije govno jer izvođač na tom govnetu zarađije i nabija preglede.
To što bradate SDA brude na ovom mlate paru nema veze s činjenicom da je ovo govno. Pa i popularnost nije neki argument, kad se uzme u obzir da je 80% ljudi na ovim prostorima operisano od zdravog razuma.
O pregledima je suvišno govoriti kad za određenu cifru možeš platiti armiju Indijaca da ti klikaju dan i noć.
Bradate brude su samo simptom vremena.
Današnja djeca frustrurana neimaštinom odrasla su u okruženju u kojem su najbogatiji članovi društva okorjeli krimosi i jendostavno drkaju na taj način života.
BMW, Gucci i separe je danas sveti gral mladalačkog života.
Last edited by kamberovica polje on 15/08/2019 15:28, edited 1 time in total.
wewa

#2825 Re: Jala Brat & Buba Corelli

Post by wewa »

https://www.radiosarajevo.ba/multimedia ... avu/347638

tek ovako dodje iz dupeta u glavu...
Post Reply