Ne, ja rece nesto drugo.Point. wrote:Osjeti se gorcina u ovome postu.hAZNADAR wrote:
Jes, jes, pobjeda vasa a ti na tronu pobjednika kojem nisu vjerovali a vidi sad kako se izvlace .![]()
Kako li to skoro poetski zvuci - kao u filmu kada pravda pobjedjuje pa nekom malo dusevne hrane.
Osim naslova sa upitnikom ti nemas dokaza za to sto tvrdis - gdje su citati i opis propasti Spanije.
Kao sto nisi imao ni ranije za slicna spocitavanja, da je nekome stalo do jedne strane koliko i tebi do druge, neko na aparatima, vokri,....
Previse licno ulazis u ovo - rekoh ti ja davno.
Ako iko ulazi u ovo licno onda ste to ti i Hrle. Pa ti si ovdje pisao da si u stalnom kontaktu sa kataloncima i dramaticno najavio da razmisljas da ides dole da im pruzis podrsku.
Meni je samo drago da su zakon i pravda pobijedili. Nista vise, nista manje. Jebiga, nista od nezavisnosti, Pujdo je to traljavo odradio, kad je zagustilo furnuo, sada pametuje iz Brisela. Pravi vodja nema sta. No priznaces da je malo zabavno da ste najavljivali raspad Spanije od oktobra, preko decembra pa do 50-100 godina unaprijed.
PS. Ti rece da se neces javljati na ovu temu do nekih boljih dana.
Pusti ti sad tu pricu zakon i pravda pobjedjuju,..